- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
Bakker akkor nem is kell DX9! Nincs AA úristen...
RÖHELY!
Az emberek 90% minimum aki annak is örül ha nem szaggat képjavítók nélkül maxban ombre. Hagyjuk már ezt a hatalmas lolt! Az legyen a legkevesebb hogy nincs AA! Örülnék ha csak ez lenne a gondom... (és nagyon nem vagyok egyedül mert még nekem viszonylag jó is a gépem...) -
cowboy_bebop
őstag
válasz
FragMaster #1398 üzenetére
Ahhoz rá kellett volna flash-elni az ASUS bios-át, amit egy tesztkártyával nem hiszem h. bevállaltak.
-
rumkola
nagyúr
válasz
FragMaster #1396 üzenetére
Szerintem meg semmiféle nagy elvárás nincs, 3-4 éves 8800 elég mindenhez. AA-t meg bármikor hanyagolni lehet, nem hal bele az ember.
-
carrot
tag
A leggyorsabb, v sem az idő megmondja, de akármit szeretnék venni a géphez (58xxszériát (most) nem). Itt mindig sokkal drágább...
Azt hiszem úgy a legobjektívebb ha az általad említett kategóriákban nézzük a legjobbakat: Nv-nél, ATI-nál, X2-nél..s akkor nem kéne ennyit vitázni.
4890 Cfről Overclocker fórumokon azt írják h gyorsabb, de bizonyíték hiányában ez nem túl hiteles. -
Ricco_hun
senior tag
Nem kötelező olvasni a "nyavajgásaim" és főleg nem kötelező rá reagálni. Nem vagyok COD mániás, de még a jövőben is nem egy meg nem két játék lesz ami dx9-es lesz. Szóval az AMD-nek még bőven figyelembe kellett volna vennie a dx9 igényeket. Talán 2012-re már minden 2. játék dx11-es lesz, de akkor ez a széria már hol lesz. Nincs mese, még dx9-ben is bőven domborítani kell, és ha ennek nem tesznek eleget az új kártyák, akkor a nyavajgásom az nem nyavajgás, hanem szomorú tényközlés. Nvidiát nem vennék soha, remélem ezzel elejét veszem a zöldszemüvegezésnek.
-
carrot
tag
Határon túl, ha vlkit érdekelnek itteni árak (Zombor), egy Asus 5870, 1gb, átszámítva kb. 130e áron kelendő. A bolt a világ leggyorsabb kártyájaként hirdeti...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
South Velen #1384 üzenetére
Nem olyan gáz a DX9 ... persze az MSAA támogatásról már most mondjatok le.
-
tigipuf
senior tag
válasz
Ricco_hun #1378 üzenetére
A te szemszögödből nézve,tökéletesen igazad van
,a cod -hoz teljesen felesleges az 5-ös szériából választanod,arra tökéletesen megfelelnek a 4000-ek (szvsz).De már többen is kifejtették,az új karik inkább már előre tekintenek,az új dx11-es játékok felé(reméljük,hogy ez így is lesz)
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Dare2Live #1368 üzenetére
HD5850 ugyan úgy elveri a GTX258-öt, mint a 5870 tesztek táblázatába beszúrt 5850 eredmények
pedig azokat az eredményeket sokan nem hitték hitelesnekcszn: köszi a listát, a Crysist nem is tudtam h dx11re lesz már, de itt a nagy húzó erő a StarCraft2 lesz, meg régebben olvastam, h a Diablo3 is az ATIt fogja szeretni
nekem ez fontos, mert azt a játékot várom mint a messiást
-
cszn
őstag
-
Ricco_hun
senior tag
Nem nézem a többit. Azt nézem amivel játszom is. Nem majd csak azért fogok egyes játékokkal játszani, mert azokban hű de gyors az új széria.
Na igen, a jövőben megjelenő játékok. Csakhogy a kártyát most lehet kapni, a dx11-es játékok meg ki tudja mikor jönnek a távoli jövőben (battleforge-ról azt sem tudom eszik vagy isszák, a dirt2 meg egy árkád gagyi fos lesz). -
cszn
őstag
válasz
Ricco_hun #1376 üzenetére
A Cod 5-ben! A többit is nézd meg, mert 4db dx9-es játék van.
Ne ferdíts. Ez a kártya most jelent meg és égen földön azt lehet hallani, hogy dx11-re készítették. Ha az kell ahhoz, hogy jól fussanak a jövőben megjelenő új játékok, hogy a Cod 5 1920x1200-ban 4xAA-val 55 FPS-el megy én beleegyezek.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Dare2Live #1368 üzenetére
A guru-s HD5850 teszthez:
Atyaúristen, dx9-ben a HD4870-el teljesít egy szinten. DX10-ben oké, hogy hozza a GTX285 teljesítményét ráadásul egy picit olcsóbban, ezzel csak az a baj, hogy jelenleg van tizenvalahány dx10-es (10.1-es, 11-es) játékunk, a többi mind dx9-es. -
Dare2Live
félisten
válasz
Zeratul #1373 üzenetére
Nemtudom sztem az 512bites mem vezérlő fake.... Olyat csinálni se tudnak..
vagy ha igen akkor irtozatos áron. Ez meg nem a Tesla piac ahol 500Kért is el lehet adni.
CPU limit? -1- Én 1920alatt nem nézem. Fölös. Aki ezalatt játszik maradjon a régi jó 48x0 karijánál, ~mindennel megvan a min 35fps max nem agyonszürőzi.
-2- Ahol CPU limit van ott k* sok fps megvan alapobol
-3- Ahol 35fps körüli értékek vannak ott mindenhol vga limit van.Cowboy: Igaz. Lényeg a lényeg remlem kijön vmi mod akármi rá amivel fel lehet rántani 950 fölé. Akkor veszek egyet.
-
Dare2Live
félisten
válasz
cowboy_bebop #1369 üzenetére
Nem is cccvel huztak 820ig.... btw láttál 820 feletti eredményt? ramok nem lesznek 1920ban szük főleg úgy, hogy 1125 benne van gyanusan...
ha el lehetne jutni vele egy 950ig átlagosan az úgy jó vétellé tenné....
-
Dare2Live
félisten
válasz
cortez(21) #1364 üzenetére
és guru, anand is kint [link]
ennek már elfogadható az ár/érték aránya... kár, hogy nem lehet durván huzni egy 1ghzel jó vétel lenne.
(eddig a max amit láttam az 820as mag volt persze sok IQs csak 775ig huzza nem probálkozik.... nem ismerik a rivatunert??? lusták???
)
-
cortez(21)
csendes tag
Nekem van eggy olyan sanda gyanum, hogy az nv odaver az ATInak. g300
De teljes mértékben ATI párti vagyok -
luw2win
őstag
válasz
cortez(21) #1364 üzenetére
jó lett ez az 50-es, nem olyan ordítóan nagy a kül a kettő kártya közt
-
tool
tag
válasz
DeSanto #1347 üzenetére
Szerintem is nagyon jó kártya ez a HD5870. De sajnos elmúltak azok a régi szép idők - mind ATI, mind NVidia fronton -, amikor egy új generációs kártya lényegesen nagyobb teljesítményt nyújtott elődjénél. A 4890 vs. 5870 30-40%-os különbsége nem nagy szám. Én nem örülök a CF/SLI/duplamagos spéci táp és alaplapigényes megoldások elterjedésének. Inkább lennének korrektebb teljesítményű egymagos megoldások, de nincs mit tenni, nem lesznek.
-
Pala
veterán
válasz
DeSanto #1358 üzenetére
Speciel én nem vártam az 5870-től, hogy magas lóról szemlélje a GTX295-öt. Azonban így sok helyen megközelíti, néhol le is előzi, mindezt úgy, hogy a driverek még nyilvánvalóan nincsenek halálra optimalizálva, és a DX11 (ami az egész kártya lényege) még előttünk van. Aztán hogy ott mit produkál, majd meglátjuk, de szvsz a Dirt2 lesz az első játék, ahol végre megtudhatjuk, mekkora is igazándiból az előrelépés az előző generációhoz képest.
-
DeSanto
őstag
-
Bluegene
addikt
válasz
katt777 #1329 üzenetére
nekem is 6000Ft-os házam van
azt kéne felfognod h 100 fokos lenne, az már 100%-on járatná a gyári profil szerint(amit sohasem érhet el, mert már 40%-on is lehűti a 100%-on járatott RV770-est)
100%-on pedig a refhűtő igen brutkó, olyan mint egy turbina, énnekem 42%-os fordulaton kibírta a 700/1100-as órajelet stabilan
tehát a 42%-os fordulaton elviszi a tunningolt 4850est, akkor miről beszélünk
100%-on pedig a vmoddolt 800mhz-est(asszem János666 vmoddolta 100% fordulatú ref hűtővel)100-110 fok fölé kizárt hogy menjen, saját mérésem szerint 85 foknál állt meg gyári szabályozással, ennél jobb bizonyíték nincs
amire gondolsz pont olyanok írták akik lefixálták fix 30%-ra és alapban hűvösebb volt(alapban 20%on jár h halk legyen), játék alatt persze ugyanúgy hagyták és csodálkoztak, a valóságban tehelés alatt 40% felett megy a venti, és ha mégis nőne a hőmérséklete még magasabb fokozatba kapcsol, tehát normális körülmények között kizárt a 120 fok, nonsense
a másik az hogy hatékonyságban olyan mint a 4870, hisz a 4870 magasabb feszen és órajelen jár, ennyi erővel az is lehetne 120 fokos, persze ha beállítod fix 30%-ra és ráküldesz egy fánkot, persze akkor az is megsül(hisz magát nem tudja szabályozni)
-
Pala
veterán
válasz
DeSanto #1355 üzenetére
Utólag írom: nem kötözködésnek szántam.
Csak utánajártam gyorsan, mert kíváncsivá tett a dolog, és az emlékeim alapján úgy rémlett, hogy a 8800GTX grafikonjai általában messze túlnyúltak a többi versenyzőn.Ilyet azóta sem láttam.
De tudom, nem ez volt a mondandód lényege, csak hát írtad, hogy az SLI akkoriban még korántsem volt ilyen hatékony; nos, szerintem pont emiatt volt ilyen nagy előnye a GTX-nek.
-
priti
addikt
válasz
Zeratul #1345 üzenetére
jobban megnéztem és nincs is benne az X2 csak a két kártyás
azért mondtam hogy kábé, mert picit lassabb szokott lenni egy karin a két GPU
(#1343) FragMaster
hol előzi meg? van egy pár játék guru3d-n a tesztben, sehol sincs, ezeket a repiteszteket nem kell komolyan venni, ez a guru3d teszt az első ami mérvadó, bennük még nem csalódtam, a kártyás táblázataik is jók szoktak lenni
-
DeSanto
őstag
Azért nem értem én ezt.
Az előző szériához képest.
Amikor bejött a 8800GTX nem voltak elterjedve sem a crossfire rendszerek sem az SLI rendszerek.
Ha visszanézel akkr a 8800GTX kb akkora teljesítményen futott mint a 7950GX2.
Csak akkoriban az SLI is elég halovány volt így nagyon sok helyen nem működött.
Napjainkban a kétkártyás két GPU-s rendszerek már ugyan úgy elérhetőek mint akár egykártyás egy GPU-s megoldások.
Ha a 8800GTX-hez szeretnéd ezt a HD5870-et hasonlítani akkor tedd azt a HD4870-hez és akkor meglátod mekkora az előrelépés.Azért volt Hype a 8800GTX mert nem volt akkora rétege az SLI-nek és Crossfire-nek mint most.
Nem rossz ez a HD5870. -
Gonosz15
aktív tag
Azt a leborult szivarvégit
Azért 2db 5870 kicsit über állat lett
El se merem képzelni ki lesz az állatkert delfinekkel aki képes lesz majd 2db 5870X2 -t kiépíteni CrossfireX -be (jah megvan a neve: Sniper Elit
), mert már itt is volt proci limit, nem hogy 2db 5870X2 -nél majd
-
tool
tag
Nagyon jó az új 5870 és jóval olcsóbb, mint anno a 8800GTX, bár ez utóbbi sokkal nagyobb teljesítménynövekedést hozott az előző szériához képest. Mindenesetre az egymagos megoldások terén most ők vezetnek, de nem igazán meggyőző az előny, 30-40%-ot simán behozhat a zöldek új generációja. Csak az a kérdés mikor és mennyiért lehet majd kapni.
-
boeing
őstag
5850 tesztet várnék már,gondolom mindenki.
-
Med1on
aktív tag
Eyefinity Crysis, HD 5870 CrossfireX a guru3d-től.
-
Tommmmka
senior tag
Szerintem is jöhetne jól le vagytok maradva
Végre akarok egy mindenre kitérő tesztet nem a pénzelt mocskokat olvasni
Najó techpowerup meg guru3d az még elmegy
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
FragMaster #1327 üzenetére
A pH! -n is jöhetne már az elemzés+teszt
-
luw2win
őstag
válasz
végre, de várom a holnapot
-
katt777
félisten
válasz
Bluegene #1314 üzenetére
Mi hülyeség? Éppen azt írtam, hogy a mérnökök jól beállították, és ha Stephen Blood jr. 6000Ft-os, agyonporzott házában felmegy a GPU 102°C fölé, akkor a Sapphire lekapcsol energiatakarékos módba, a többi ATi kártya meg simán leáll, mert azokban nincs 10. profil a biosban (ASUS-ban sem). Emékezz csak vissza, hány embernek volt ilyen gondja 38xx és 48xx topicban, noha hozzá sem nyúltak a kártyájukhoz.
Szóval te erőlteted itt a sületlenséget, mert fel sem fogtad, mint mondtam.FragMaster: A lényeg az volna, hány A kell neki, a táp teljes teljesítménye másodlagos.
-
zuchy
őstag
válasz
(#1326) joshua7:
De nekem 65 nanós a karim, nem tom a tied milyen.
-
FragMaster
addikt
-
hétalvó
addikt
Letoltottem az uj driver-t amit az 5870-hez ad az ATI es tenyleg mas a HDMI driver benne, mint ami eddig volt, nyomokban se hasonlit a Realtek driverehez. Kivancsian varom most mar en is a kartyakat, hatha vegre normalis a HDMI hang resze.
Ha van kartyaja valakinek jelezze mar, azonnal atviszem hozza az erositomet egy probara ha lehet...
-
ImI87
őstag
Összességében teljesítményt tekintve mekkora a különbség a 5850 és az 5870 között?
Egy szimpla %-os érték érdekelne.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Ricco_hun #1319 üzenetére
HD5850-en is 2x6 pines a tápcsatlakozó.
Képen jobb oldalt felül kell a szemet mereszteni, és látszik az. ):
Más: valaki meg tudná mondani, hogy a furattávolságok alapján jók-e rájuk a 4800-as széria hűtői (elsősorban Accelero S1)?
-
Bluegene
addikt
válasz
Ricco_hun #1319 üzenetére
a 4850 ref hűtő a világ leghalkabb ref hűtője
[link]tessék az első három helyen 4850 van, ciki mi?
egyébként nem a 3madikat kell nézni asszem én fixen beállítottam 50%-ra, az első képet
egyébként 40-45%-tól kezd el zavaró lenni, legalábbis számomra, afelett már füles, idleben asszem 20-24%, semmi, jó igaz 82 fokos és? engem nem érdekel, másfél éve annyi
jó terhelés alatt van némi(mint a többinek) hangja, de akkor úgyis játszol nem(fülessel v anélkül)?szal végeredményben felesleges szabályozni a kártyát, mert csak elronthatod, jó az úgy ahogy a gyárban kitalálták, nyílván úgy tervezték h 2-3 évig használod azt eladod úgyis, a garit kibírják az tuti az meg néhol 3 év
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bluegene #1315 üzenetére
Ugye ez egy ref., 1 slotos hűtésű HD4850?
A 3. képen: Fan Speed: 50%, Fan Speed: 5188rpm.
Atya úr isten. Milyen hangja lehet annak? Nekem most ezen a kazán Prescott-on 2700-at pörög a gyári hűtés, de legszívesebben kivágnám az ablakon.Apropó: A HD5850-en is 2x6 tűs tápcsati lesz, mint a 70-esen? Vagy az megelégszik 1db tápcsatival is?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Bluegene #1314 üzenetére
Csak kiegészítés: Az ATI (és nV) kértyákon alkalmazott Radiál (lapátkerekes)-ventilátorok sajátossága, hogy inkább statikus nyomást tudnak, mint magas légszállítást (arányaiban az axiálokhoz képest), azt is inkább magas fordulaton. Minél többet pörög a venti, annál jobb a saját hatásfoka, és a hyári 4870-es ventije -asszem- 5500 rpm körül van 100%-on.
-
rocket
nagyúr
válasz
FragMaster #1298 üzenetére
"Nem a gpu-ban van a védelem."
De ott van:"For Cypress based cards, AMD has hard-wired the protection and has implemented a hardware solution to the VRM problem, by dedicating a very small portion of Cypress’s die to a monitoring chip."
A tobbi az stimmel
-
Bluegene
addikt
válasz
katt777 #1241 üzenetére
sztem fejezd be a sületlenségedet, 85 fokig megy fel szvsz, 110 fok, egyébként azt is bírná szvsz, de szó sincs eltolásról, max te tolhatod el ha felülvezérled(hangos lesz, hallgasd okos)
a 85 fok maximumot(minden gyári) onnan tudom, hogy a rivatunerrel is mértem és ott kiírta a max tempet, de a gpu-zn is látszik hogy a max temp max 85 fok lehet(far cry 2 alatt)
-
Bluegene
addikt
Mondjuk az is elég baj hogy itt mindenki okosabb a tervezőmérnököknél, hiszen itt "mindenki" tudja hogy azok a hőfokok magasak, a hülye gyártó meg csak kiadta . Az egészben meg az a jó hogy a sok tudatlan aki csak megveszi és berakatja a gépbe és használja, azt sem tudja hány fokos a kártya . A nagy többség nem jár a ph-ra, nem használ "szőrös fánkot", csak egyszerűen használja . ez így van, az én ref 4850-esem is szépen beállítja magát, nem szórakozok ilyen hülyeségekkel, ráadásul a 4850 a legmegbízhatóbb kártya
anno a nagyokosok mondták a fórumban h 2 hét után szétolvad, aztán a kicsi zárt házamban(GABA) is elvolt 5 óra crysis warhead után, semminek semmi baja nem lett
Katt777: ez teljesen hülyeség a mérnökök beállították a kártyát, a 100-110 fok lehetetlen, hidd el nekem, magát szabályozza a kártya, 1X megnéztem a profilját 90 fokon 60%-on teker a venti(ami bőven lehűti), ami bőven elég, 100 foknál 100%-on, ami olyan mint egy porszívó de soha nem érte el
még FC2 alatt monitoroztam, 85 fokig ment fel, pedig több óráig teszteltem(minden gyári beállítással), ha vmi csoda folytán 90-100 fokot érne el, zúgna mint egy turbina a gyári profil szerint, szal felejtsd már ezt végre, ráadásul elsőszériás ref hűtő
azoknál ment fel 110 fokra akik beállították fix 20%-ot hogy halk legyen, és úgy monitorozták(volt aki így tette tönkre), de ha hagyod 85 foknál nem megy feljebb a ref hűtővel se
-
katt777
félisten
Nem a tuning-stabilitás teszteléséről volt szó. Én is tudom, hogy tesztprogik magasabb órajelen is lefutnak, mint a rosszabbul leprogramozott játékok.
Keldor papa: Hát én ilyet ugyan nem mondtam...
cszn: Hát én az AMD ügyeskedéseiről is tudni egyet, s mást. Az a baj, hogy az ügyeskedés, a vevők átverése megy mindegyik cég részéről ahelyett, hogy normális, teljes mértékben használható hardvereket adnának ki. No de hát ez a piacgazdaság a bébipelenkától az autókon át a politikáig. Csinálj valamit, nem kell, hogy jó legyen, aztán dumáld meg a rabszolgát, hogy neki az milyen jó. Remekül látni ezt az 58xx karik esetében is.
Legalább tudjuk, mennyire tartanak minket valójában ezek a cégek.
-
cszn
őstag
válasz
katt777 #1304 üzenetére
Innen nézve abszurd, de azért nem ilyen egyszerű a helyzet.
Nem az Ati driverek íróit akarom védeni, mert bizony nagyrészt rajtuk múlik a dolog... Csak hát mégis az Ati az aki szép komótosan előretolakodva (nagyon komótosan), egyre nagyobb teret nyer a videokártyák birodalmába, ahol még mindig az Nvidia trónol elkényelmesedve (az intelt most ne számítsuk még bele) sok-sok éve. Hozzászokott már ehhez felhasználó, fejlesztő még a nagymama is. Ehhez hozzájönnek még az Nvidia ügyeskedései amiről mindenfele hallani... Egy szó mint száz, nincs megkönnyítve az Ati helyzete se. -
törölt tag
válasz
LackoMester #1303 üzenetére
Ennek ellentmond, hogy az USA-ban vagy egy árban adják az összeset, vagy csak minimális a különbség. A Neweggen pl. a HIS és a Diamond $5-ral drágább az összes többinél.
-
katt777
félisten
válasz
Kwisatz #1285 üzenetére
Vantage jó, az rendesen terhel, játékok úgy ritkán.
Mellesleg az ASUS tápellátása is más/jobb, mint az egyéb ATI kártyáké (4+2 fázis vs. 3+2 fázis). A Smartdokijukkal meg már, amióta létezik, lehet tuningolni a kártyáikat, már amelyik az adott funkciókat támogatja.cszn: Nem, azért akad 1-2 ATI-ra hegyezett is. De gondolkodjunk logikusan: ott a DX API, ha rendesen megírják a drivereket (+ a DX-et), ezen keresztül minden programnak szépen kéne futnia. Ergo az ATI-nál továbbra sem írnak komplex meghajtót a hardveres utasítások kihasználására, csak foltozgatott kódhalmazokat. Persze tudtommal az ATI-ra eleve nehezebb is programozni, nem feltétlenül lefizeti az nV a fejlesztőket. Ennyiből azt is lehetne mondani, hogy a 2 magos processzorok gyártói fizetik le a több magra programozni nem képes "fejlesztőket", hogy ne fusson 4 magon a programjuk; ugye, milyen abszurd?
luw2win: ASUS ált. igényesebb, több extrát is ad a kártyáihoz. Mondjuk a Glaciator az egy nagyon lqrt hűtés lett...
CsendesMark: ATI gyártók közül HIS a max.
-
LackoMester
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1295 üzenetére
Zsömi nagyon igazad van,
egyébként érdekes a Asus drágább mindehol mint a Sapphire ,de Giga-nál isés ök nem kizárólagos partnerek
-
Kwisatz
tag
válasz
CsendesMark #1299 üzenetére
Neked is Asus 5870-ed van igaz?
Nincs kedved egy kis 5870cf teszthez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest