- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
dangerzone #989 üzenetére
azért ezt így kijelenteni dőreség....
Van aminek segít a +2mag pl GRID vminek meg nem. Az E8xek meg csipöből tudnak 3.8ghzet azzal meg ahol nincs meg a tökéletes játékélmeényhez szükséges 60fps az VGA miatt lesz alá Crysis.
-
Ezt olvastatok?
Tuningbarát Radeon HD 5800-asok az ASUS-tól Jar hozza a dirt2 is.
-
subaruwrc
félisten
alakul a gyerek.
szállingóznak az extrém eredmények az 5870-nel.
3DMark 06 30423 pont singlecard.
gpu alapfeszen, gyári hűtéssel.
összehasonlításképp itt egy szénnéhajtott ASUS Matrix 285GTX 1125mhz-en.
30350 pont 5ghz-es I7-tel a popsija alatt...az I7 prcocipontjaival a radeon 31000 felett kapna. zárójel bezárva.
-
KDavid17
aktív tag
válasz
CsendesMark #986 üzenetére
nekem 4890-nél volt ilyen, amikor elindítottam a gpuz-t(legalábbis a gpuz így nézett ki és amikor a gpuzt bezártam akkor rivatunerben minden normális volt)
szóval valami program bezavarhat -
luw2win
őstag
válasz
CsendesMark #986 üzenetére
Nem akarok eltérni a foglalattól, csak a 775-ös jöhet szóba, de ahogy megnéztem a 285GTX tesztet az E8400-el 3.33Ghz-re huzva, olyan is volt ahol GPU limitbe ütköztek, szóval úgy érzem hogy elég lesz ez akár 3.6ghz- járatva is
-
CsendesMark
aktív tag
Szomorú látni, hogy az utolsó 100 komment arról szól hogy... ???
miről is?
off?
hogy mien jólesz a GT300 és hogy mennyire lealázza majd az összes többit...
A továbbiakban lécci folytassátok az arról szóló találgatásokat egy másik topicbanItt pedig pedig inkább az 58xx-ekkel kapcsolatos észrevételeket lehet írni
Korábban panaszkodtam hogyha a kártyám visszaveszi a tempót, akkor a másodlagos monitor elkezd villózni. Lementettem egy képet a GPU-Zből, és ahol a felső két grafikonnál rece van, egy egy képhibát jelent a másodlagos monitoron.
A kép:
(#830) subaruwrc már írta hogy a ramvisszaosztás miatt van.Egyéb ötlet?
(#985) luw2win: Ugyanmár
Eljött a „jóárasított” négymagosok kora -
FragMaster
addikt
Az előzetes 5870-el szimulált tesztekből az jött le, hogy az 5850 teljesítménye a gtx285 környékén van, illetve kicsit felette. Tehát egy gtx285 tesztből kb leszűrheted miylen processzor kellhet neki.
Amúgy már jöhetnének a rendes 5850 tesztek igazán :/Szerk.: Flessék februárban a gtx285-öt egy e8400-al tesztelték 3.33ghz-re húzva. Ez mutathat irányt.
-
zuchy
őstag
Milyen felbontáson? Amúgy emberi felbontásban, tehát nem 800x600-ban, 4GHz untig elég neki.
(#982) mad1: GTA4-ben, UT3 alapú játékokban, és Far Cry 2 alatt, meg ARMA2-nél.
#985) luw2win: Nem kell cserélned, jó hűtővel azok a procik vígan mennek 4GHz-en. Annyi elég lesz neki.
-
luw2win
őstag
Egy E8500 mennyire kellene hajtani hogy egy 5850-et kihajtson, az a baj hogy sehol se találtam még 2 magos procival tesztet igy nehéz eldönteni, cask tippelni lehet
De azért tippeket elfogadok -
Nagynozi
aktív tag
válasz
FragMaster #979 üzenetére
Köszönöm a választ
Amúgy én meg HD5850-et akarok venni annak meg csak 151W, szóval elnéztem
Na, mind1 mégegyszer köszönöm!!!!
-
-
Nagynozi
aktív tag
A 188W maximális fogyasztás az mit takar? Mekkora tápegység kell, hogy kényelmesen elvigye a kártyát?
Bocsánat ezt kifelejtettem, gépem adatai az aláírásban.
-
Tommmmka
senior tag
Jó lenne ha a héten már a boltokban is előfurdulnának a kártyák... mennyi az esély erre?
-
Gyufaaa
veterán
Csáó skacok. Valamit lehet már tudni a magyarországi árakról?
-
sniper elite
senior tag
Miért van átnevezve a 5870x2 gpuja? Csak azért kérdem mert a 5870 gpu van benne csak kettő darab, akkor miért kell neki külön nevet adni? Vagy elfog térni valamiben tőle?
-
katt777
félisten
válasz
#72042496 #963 üzenetére
Az, amiről előtte írtam: az órajel és venti ugrálás.
theniel: Ezt úgy hívják: marketing. Működése: gyárts bármilyen szart, és dumáld tele a rabszolga fejét, hogy az milyen jó neki (mind1, hogy a gány kinézetű PhysX, vagy az alig támogatott DX10.1 v. 11), mi több, ő pont azt akarta, ők csak felmérték az igényeit. Csupasz majomnál így működik minden, a mosóportól az autókon át a politikáig.
Megj.: Erős a gyanúm, hogy PhysX nagyrészt azért gyors nV kártyákon, mert amúgy az ilyen játékok grafikája kb. a 4-5 évvel ezelőttit idézi, max. nagyobb felbontást tudnak.
-
keIdor
titán
Nem jelenthető ki, hogy melyik a leggyorsabb, mert valahol ez, valahol az.
De ha azt nézzük, hogy ez a GPU grafikára van tervezve, DX11, akkor HD5870 a leggyorsabb, illetve pontosítva a legjobb VGA a piacon.
A GTX-295 már csak azért sem, mert SLi, és driverfüggő a működése.subaruwrc: Már szét van baxva a topic, a legszomorúbb meg az, hogy a moderátort se érdekli, ill ignorálja, ezért süllyed a Prohardver is a GameStar szintjére.
-
theniel
aktív tag
válasz
South Velen #960 üzenetére
5870 X2 ? Egyenlőre 5870-et sem lehet kapni legalábbis azok a hsz-eket nézem.
Az igazság szerinted szánalmas?
Késnek a játákok az tény. És érdekes mód majdnem mind egyszerre tolódott el.
Ezt egyébként egy cikkből idéztem és nem én találtam ki, illetve mire gondoljon az egyszerű játékos, ha ilyesmi történik?
Amellett
Volt nekem ati kártyám 4870,4770,4850
Nem vagyok nv fan, de nem véletlen, hogy nem maradtam a fenti kártyák tulajdonosa.
Igazi tesztek hiányában pedig nem tudom milyen erős az 5870. Szeretném én is ha erősebb lenne érdemben, mint a konkurenciája, de nem látom sajnos ezt beigazolódni. Még a 285 GTX-et is alig veri. Aztán, akkor meg van rá a magyarázat, hogy majd a DX11 en lesz jó.
Én a gyakorlat híve vagyok megveszem a kártyákat játákokat és ha nem jól működnek, akkor megválok tőlük. Szóval az nem fejlődés, hogy hónapokig cikkezgetnek valamiről mindenfélét. Ez a mai világ baja a szövegelés. Rébebben kijött egy cucc és kész. Most meg nagy mítoszok meg majd így lesz meg majd úgy és a végeredmény az tényleg sokszor szánalmas. Legyen szó piros vagy zölt cégről. -
törölt tag
Igen, emlékszem a Powerplay-jel kapcsolatban olvastam a logoutos cikked is, az volt az utolsó csepp, így végül nem vettem kártyát. Már a CPU tuningra is nehezen veszem rá magam, nemhogy ilyen ATT-vel való bütykölésre. Viszont az újakról az eddigi tesztek azt írták, hogy terheletlenül alig fogyasztanak és kussban vannak. Hiszek nekik. Lehet, hogy csak tapasztalatlan vagyok és naív.
Remélem hamarosan lesznek itt tulajok és leírják a véleményüket.theniel:
Erre a kérdésre mindenki mást fog válaszolni, mert mindenkinek egy kicsit más a fontos, ill. máshogy látja a dolgokat.
-
South Velen
addikt
5870X2-vel nem kalkuláltál... a másik topikba írt hsz-ed (link) meg a szánalom netovábbja, de ott már nem reagálok.
Az nV miatt toporog/toporgott évekig egy helyben a játékipar. Mostmár hála Neked tudjuk, miért, mert a fejlődés rossz.
Nem baj, kellenek az ilyen emberek, mint Ti, akik nV.t vesznek, és lenyomják az AMD árát, mi csak jól járunk Veletek. -
theniel
aktív tag
Látva a nem túl sok 5870 teszetet és elemezve:
Akkor most melyik is a jelenleg a piacon kapható legerősebb VGA?
szóval melyik gyártó gyártja a legjobbat?
Amúgy a szomorú a válaszban az is , hogy az nv megnézi mekkorát üssön és csak akkorát fog amekkorát kell neki. Eddigi ati tesztek alapján sajnos csak kicsit. Szóval nem várható tetemes gyorsulás a vga piacon. -
katt777
félisten
válasz
8nemesis8 #955 üzenetére
Na jó, de van, akinek első blikkre a kaktuszba ugrás is remek 5let...
Balika911: Hát, az elfuserált ATI driver minden, csak nem a múltban gyökerező tévhit.
Én inkább mindennapi gyakorlatnak nevezném (min. 38xx, 48xx és VGA-kérdések topicja).
PP-t hiszem, ha látok itt egy ATT v. RivaTuner grafikont folyamatos 2D használat mellett (ablakok nyitogatása pl), GPU-órajelekkel és venti-fordulatokkal, + egy kis 3D terhelést). Mert "látszólag" a 48xx kariknál is rendben működik, de csak elleplezik az alapvető hardveres tervezési hibát a bios-szal. Bár a venti-hiba még úgyis kijön, sőt, bár ritkábban, még ATT-os vezérléssel is kiugrik.
-
törölt tag
Na ezzel van a probléma, mikor hárman leírják, hogy az elfuserált driver a múltban gyökrező tévhit, majd egy tulaj, vagy volt tulaj homlokegyenest rácáfol. Most aztán tudd hová tenni a dolgot.
A Powerplay már frankón működik. Jómagam ennek sokkal inkább örülök, mint a DX11-nek. Előbbi előnyeit rendszeresen tapasztalni, utóbbiét, hát, attól függ kit milyen játékok érdekelnek.
-
luw2win
őstag
5850 teszt van már? te a tényleges, nem pedig az 5870 butitott változata
-
8nemesis8
veterán
Ez megint más téma, de igen előre kell terbezni, De nem hülyeségeket, hogy veszek, mondjuk 3darab 5870x2-t meg ilyeneket
Szerintem ez már elég nagy butaság, ahogyan írod te is.
Jó a CF technológia, de mégsem ennyire, hogy ekkora összegeket lehessen áldozni nem túl sok teljesítmény többletért.
Kisebb árkategóriában ez teljese járható út itt szerintem nem. -
katt777
félisten
válasz
sniper elite #780 üzenetére
Hát, ha minden áron sz.patni akarod magad 2+ GPU-val, úgysem fog róla lebeszélni senki.
Az AMD mit bizonyított a 4xxx sorozattal? Azt, hogy kevésbé szarok a kártyái, mint az nV-nak? Mert hogy önmagukban jók lennének, az nem kicsit hamis állítás. Én egyáltalán nem tartom jónak, hogy 48xx szériánál az ún. Powerplay: a hardveres tervezési hiba miatt 2D-ben is ua. frekin kell járniuk a RAM-oknak (magasabb fogyasztás), mint 3D-ben, máskülönben a legegyszerűbb asztali műveletnél is kisül a szemünk a villódzástól, vagy hogy a ventilátor minden ok nélkül rendszeresen az egekbe pörög.
Hát, én ezt a legnagyobb jóindulattal is hanyag munkának minősíteném.
(Hála az Úrnak, hogy adá nékünk az ATT-t!
) És akkor még nem szóltam a lépten-nyomon elfuserált driverekről, amelyek vagy már önmagukban rosszak, vagy csak a régebbi játékokat teszik totálisan élvezhetetlenné/használhatatlanná. Na és hát a CFX...
Vajon miért nem írt még egyetlen 58xx tulaj sem a kérdésemre, hogy a fent említett hibákat sikerült-e az 58xx sorozatba is gondosan továbbvinni?
8nemesis8: Hát, csak olyan dolgokat lehet tervezni, amelyek még nincsenek. Most gondolj bele, ha annak idején nem kezdi el tervezni valaki a nyeles kőbaltát, mert a puszta pattintott kővel is lehet ölni, a továbbfejlesztett verzió meg még úgysem jött ki...
(Sőt, ugye, már a pattintott kő is fejlesztés volt, amely előtte nem létezett.
)
zack: És a későbbi felhozatalból?
A későbbi játékok sem tudják nagyobb igénybevételnek kitenni a VGA-t azonos felbontással és összetettséggel, még ha az Full HD is (csak a RAM-nak kell ide 1GB). Ha nem optimalizálják őket, az már egy más kérdés.
plaschil: DX10-ben a 4870 sem kicsi ver el a 3870X2-t (ez rég nem újdonság), nézd csak meg a tesztemet róla a logouton (HD4870 part III), pedig vízhűtés alatt volt szénné hajtva a 3870X2. DX11 vs. DX 10.1 viszont nem olyan nagy különbség, mind DX10 vs. DX9, pusztán attól, hogy eggyel nőtt a számozás.
-
lsc
nagyúr
Valószínűleg a 285 fölött lesz a teljesítménye az 5850-nek, viszont árban mélyen alatta van , remélem így már megfelel . A fogyasztása is valószínűleg kevesebb lesz, a min fps meg majd kidrül, egyébként jelzem piros fekete lesz valószínűleg, a teszt után már csak az marad miért olyan színű . Jó lenne egyébként befejezni ezt a szalmaszálba kapaszkodást, már átázott aztán jön a süllyedés . Gondolom nv topicok meg kihaltak, ott már unalmas .
-
tome.jr
addikt
válasz
ProEvoFan #950 üzenetére
Első link: Ez így még mindig csak papírsárkány.
Második link: Ez csak egy szimulált 5850 teszt volt. Kíváncsian várom a valódit.
americanidiot: Valószínű a 285 fölött lesz a teljesítménye, de ezt tényként kijelenteni csak az első tesztek után lehet. Remélhetőleg olyan tesztek után ahol a min. fps is szerepelni fog.
-
samfishR
senior tag
válasz
South Velen #949 üzenetére
Árban ya
-
samfishR
senior tag
válasz
South Velen #946 üzenetére
-
hoolla
aktív tag
"A vállalat ugyanis az 1 és 2 GB-os fedélzeti memóriával forgalmazott Radeon HD 5870 jelzésű termékeit felszerelte..." Ez az írás is innen van, és ezért nem tiszta még mindig. Úgy beszélnek róla mintha már lenne. Félek megvenni az 1 gb-os kártyát, mert szerintem az már kevéske. Vagy az lesz. Meg az a baj, hogy ha vennék az 1gb-s mellé még egyet és az esetleg már 2gb-s lesz akkor a cf a kisebbik memóriát látja majd. Vagy tévedek?
Tehát nem győztél meg, de köszönöm a válaszod!
-
tome.jr
addikt
válasz
South Velen #942 üzenetére
Bocs, de még azt sem tudjuk hogy egyáltalán egálban van a 285-tel. Ez már nem a találgatós topic.
-
South Velen
addikt
És akkor mi van, ha 76K?
Az 5850 még akkor is 10K-val olcsóbb.. ha nem is gyorsabb, akkor is ugyanolyan gyorsaságú, mint a GTX285, nyilván így lőtte be az AMD a teljesítményét.
Ne példálózz a pre-megjelenés találgatásokkal, mert mostmár azért van viszonyítási alapunk is. Szal hiába, de nem éri meg a GTX285. -
törölt tag
Egyet kell értenem
Szívem szerint átnyújtanék nekik 1-1 pelenkát...
Tisztelet a kivételnek.Tome.jr: Nesze
Persze csak szimulálták az 5850-et, de ez lényegtelen, mert: "We simulated the performance of the HD 5850 by taking our HD 5870, reducing the clock speeds and disabling two SIMDs, which results in exactly the same performance as HD 5850."
-
hoolla
aktív tag
Sziasztok ismét!
Ha kérhetek ilyesmit akkor legyetek szívesek és két Sniper és nvdia fikázás közé suvasszátok már be a választ arra a kérdésemre, hogy mikor várhatóak a 2 gb-s verziók! Mert addig én nem veszek kártyát. Viszont már igencsak tűkön ülök.
Köszönöm!
-
tome.jr
addikt
válasz
ProEvoFan #930 üzenetére
Bocs, de azt honnan veszed hogy 5850 veri a 285-öt? Linkeld már a tesztet.
Lehet hogy így van de ezt még sehol senki hivatalosan egyetlen tesztben sem erősítette meg. Kerüljük már el az olyan fake pletykákat mint ami a megjelenést megelőzően kerülgette az 5870-et, nevezetesen hogy szarrá veri a GTX 285 SLI-t és GTX 295-öt.
GTX 285 75.780,- Ft Nem kell hozzá különösebb szaktudás hogy megtalálja az ember a 80k alatti árakat.
-
DemonDani
addikt
válasz
Bagira01 #928 üzenetére
Olyan egyszerű.
Az nv nem hülye. Tudják hogy nem megy a szekér...
Rengeteg ága van ebből ez nem megy nem hiszem hogy komolyabb veszteségeket jelentő árcsökkentéseket vállalna, hisz tudja hogy akkor a menekvést jelentő ágazatokból kell pénzt kihúznia. Rettentő buta lépés lenne akár a hd 5850 árával is megpróbálni a versenyt. -
keIdor
titán
Szánalom ami itt megy... még hogy ez egy felnőttekkel teli fórum...
Addig is egy kis érdekesség: [link] (ez már magyar)
-
8nemesis8
veterán
válasz
ProEvoFan #930 üzenetére
Igazából, ha még veri is majd a GT300 az új szériát, majd meg lehet nézni milyen áron.
Amikor utóbbi években 1-2évben verte az Nvidia az Atit, akkor kb. másfélszerese volt ugyanazon teljesítményű kártya ára.
Tehát lehet kihozni bivaly erős kártyát, de majd horror áron lehet kapni.
Nem túl jó arányban tudták kihozni tavaly sem gyártósorról a kártyáikat, sok volt a selejt. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
tzsolesz #925 üzenetére
főleg úgy, h a jelenlegi "kisebb" új ATI, tehát az 5850 is megveri a GTX285 leggyorsabb 1magos nVidiat
sőt, a GTX285 hivatalos boltban 80K [link] máshol sem találtam olcsóbbat
67K vs. 80K nem is tudom miről beszélünk már megint, nvida fanok várjátok meg a GT300 grafikus processzor eljövetelét, és ha az tényleg alázza az új 58XX szériát, akkor végre tudtok érvelni valami okossággal, addig meg nem kell itt a tűzoltás...
ATI az megtette az első lépést, várjuk az nVida elképzeléseit...de ez kicsit homályba vész
de én mindig azt mondom, h jöjjenek már mert kell nekem egy olcsó 5850 -
Bagira01
veterán
válasz
cortez(21) #924 üzenetére
Én már csak arra vagyok kíváncsi, mennyire fog ez hatni az nvidia karik árcímkéire
-
tzsolesz
nagyúr
Itt egy teszt, valószínű volt már, de azért berakom.
-
8nemesis8
veterán
válasz
Tényleg egészen jó kis árak, 5850re már megérheti beruházni.
Egészen biztos vagyok benne, hogy ha lesz több darab szépen csökkennek majd az árak,de arra még várni kell pár hónapot is akár.Elvégre ezek most csúcskategóriás VGA-k. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
És akkor most lehet zümmögni a geforce fanboy-oknak, hogy az árak el vannak szállva.
66.9K-ért 5850 kegyetlen óriási vétel. És az 5870 induló ára sem lett 100K fölött.
Ezek az árak egyébként majd csökkenni fognak idővel. -
cortez(21)
csendes tag
-
TTomax
félisten
válasz
subaruwrc #922 üzenetére
ati kártyáknak ajándékcsomag van a kódjába úgyhogy egy olyan laza 25ször bonyolultabb úton kell képet alkotniuk.
Hogyne persze... ezzel foglalkoztak a játék készitöi... "ATI-n nehogy menjen,olyannak nem is adunk el belöle akinek radeonja van,kis csomagot berejtünk ide és bummmm,leég a radeon..."ezt te se gondolod komolyan...ha igen akkor nálad van egy kis csölátás a vöröstöl...
-
subaruwrc
félisten
De most mond azt, hogy nem jogos. 1600 sp-vel 14 fps, mikor az egy eves kartyak hozzak nv/nel a duplajat. Tudom a driver szar, de atinal mindig is szar volt, legalabbis eddig.
úgylátom felmerült a csőlátás mint fogalom.
most mond azt hogy nem jogos, hogy megkérdezem, miért erőlködsz azzal a retkes crysissal? NV-re optimalizált. az mond valamit? az ati kártyáknak ajándékcsomag van a kódjába úgyhogy egy olyan laza 25ször bonyolultabb úton kell képet alkotniuk.
szar a driver.
ezt az urban legendet is elkezdte valamelyik nagyokos azóta ezt tudjátok csak fújni.
hát igen lehet nem olyan leegyszerűsített mint az nv drivere és nincs mindennap 2 beta de istenem, ne kelljen már megrágni helyettetek a kaját.... -
S. Szabi
őstag
-
DemonDani
addikt
válasz
sniper elite #700 üzenetére
a vantage az fontos szempont
azzal jáccá csak
-
omg, van fedél a fejünk fölött, van mit enni, nem mindegy ki gyártja a VGA-t a gépembe?
Engem most az érdekel, hogy fusson a játék.Mod: kicseréltem a konkretizált játékot, mert pont az egyetlen dx11-es gámát sikerült felhoznom.
-
subaruwrc
félisten
válasz
janos666 #900 üzenetére
nemtudom én mondtam olyat, hogy olcsó lett? egyedüliként szolgál dx11-gyel , vadiúj architektúra ellenfél nélkül, sajnos a profit a fő cél, nem lesz olcsóbb csak ha majd lesz ellenfele. egy szóval nem mondtam hogy nem drága a tudásához képest de talán leszarozni is erős...
Lauda
ezért mondom, te használod azt én használom ezt. ez így oké. csak majd meglátjuk te hogy reagálsz ha majd elkezdem szapulni az új nv karit a topikjába. szerintem ugyanúgy fogtok reagálni mint mi itt. -
válasz
samfishR #902 üzenetére
Most mivaaa....
subaruwrc: ugyanazzal a geppel hajtottam mindkettot, ez mar nem a te ezt haszanalod en meg azt kategoria.
De most mond azt, hogy nem jogos. 1600 sp-vel 14 fps, mikor az egy eves kartyak hozzak nv/nel a duplajat. Tudom a driver szar, de atinal mindig is szar volt, legalabbis eddig.
-
tome.jr
addikt
Egy linkelt Crysis tesztből indult el a "vita". Számomra a konklúzió, hogy valamennyi netes teszt egy kalap fing a grafikonokon feltüntetett átlag fps-sel együtt.
ProEvoFan: Hát konkrétan a very high 8xQA után a high NoAA khmmm....
Új hozzászólás Aktív témák
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest