- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
válasz
amper zoli #11199 üzenetére
Mekkora fiad van??
Az én lányaim 13 és 3,5
A nagyobbik tavaly kapott tőlem egy pc-t, de már a Sims-3 hoz kéne neki fejleszteni...jövőre ballag....s finoman megkérdezte : -apucikám! Vennél nekem ballagásra egy laptopot? .....no comment
-
amper zoli
tag
válasz
Goldmen75 #11198 üzenetére
Én is a fiamra gondolok ha meglátok egy tuti cuccost, de ő meg belehajt természetesen az ő malmára, utoljára egy MSI GX620-ban fájt a dolog ill.jó érzés, hogy megtudtam venni neki
Előző hsz-ek tudom elvileg gazdaságtalan a gamer notebook, de lan partira járni az a tuti egy gyereknek. -
Goldmen75
őstag
válasz
amper zoli #11195 üzenetére
A család, gyerek, meg a jelen gazdasági helyzet okozta nehézségek azért rendes visszatartó erők ám!
-
amper zoli
tag
Igen csak mennyibe fáj a régi ram a halandó embernek?
-
CptMisi
őstag
válasz
Goldmen75 #11190 üzenetére
Corsair 4*1GB XMS3 1333MHz Cl9 DHX
Lehet, hogy most más kavar be, legalábbis úgy néz ki(egyszer haver megoldotta ezt a ramos dolgot), mindjárt rákérdezek a megfelelő helyen
-
CptMisi
őstag
válasz
kasa85 #11188 üzenetére
nem az a lényeg, hogy a giga csökkent -e...mert ha csökkent mondjuk a sapphire meg az asus, és olcsóbb lesz, mint a giga, akkor nem fogja valaki drágábban venni a gigát
nagyon úgy néz ki, hogy megint nem működik együtt az alaplap a ramokkal, kékhalál ismételten, ha bebizonyosodik, hogy erről van szó, akkor még egyszer giga lapot nem veszek....tudtam én azt, hogy finnyás a ramokra, de az, hogy egy, a gigabyte által ajánlott rammal ne működjön normálisan, az durva (még csak nem is tuningoltam...)
Mert havernál is ez volt, csak neki OCZ ramokkal, amiket nem írt legalább a QVL -
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #11185 üzenetére
Remélem a Giga nemfoglya.Még így is jobban járok mint teljes árat fizetni az új szériáért azért tűrhetőbb +30000Ft ot fizetni mint 100000ezret teljes összegben.No ez van megyek beveszem a pirulámat azt a vekkert beállítom karácsonyra a karit bedobom a fagyasztóba azt meglássuk mi lesz
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #11179 üzenetére
Végül is jelenleg még megyeget a táp,remélem nem lesz csattanás füstölés mert azt a részt nem értékelem.Régen volt egy gagyi tápon 450W szervizelni vittem mikor felrobbant a szervizes kezében és a pénztár gépből a napi tranzakciót vásárlát törölte mert leverte neki még azt is+ egy órát szellőztetett mert olyan füst volt a helységben ez idő alatt még forgalma sem igazán volt.A tápot mondtam dobja ki én meg tűztem a helyszínről végén nehogy én legyek a hibás.Gondoltam veszek jó drágán egy cuccost azt nesze neked,úgy jártam vele mint az első HD5870 es karimmal(PowerColor)szerencse kell már ahhoz is hogy valami működjön minősítéstől függetlenül sokszor nem azt kapjuk amiért fizetünk.
-
kasa85
őstag
Akkor ebből a szempontból minden téren jól jártál.Majd én is tolok neki egy kis kakaót ,de még ráér felesleges úgy érzem széthajtani a karit nincs mi annyira megfogná.Nagyából sikerült belőni a venti fordulatot.Játékok alatt max 61-62C fok,Furmark v1.8.2 minden extra rátolva is max 74-76C fok max 60-70% os venti fordulat mellet.Néha zavaró a venti hangja nem mintha annyira suhogna inkább magas frek hangot brodúukál,de még nem vészes.
-
kasa85
őstag
válasz
Goldmen75 #11173 üzenetére
Én is így gondolom.Kicsit megmozgatta milyen lehet a Fermi GTX480 de gondolkodtam azon,hogy lassan itt a karácsony a HD6xxxx szériával.A különbözeti árat kifizetem minthogy 20% os növekekedést tapasztaljak minden téren +40000Ft ért ,talán ugyanennyiért lesz HD 6870 es karim is ami biztos ráver a Fermire minden téren,fizika gyorsítás meg nem izgat erre jó mellé a GT220.ATi meg úgysem fogja egy jó darabig csökkenteni az árait remélhetőleg hogy ne bukjak akkorát kártya cserékor.
-
Bluegene
addikt
válasz
katt777 #11181 üzenetére
minek gamer laptop?
gondolom dolgozni vagy tanulni elköltöznél otthonról, tehát kétlaki lennél(pl 3-4 nap koli és a többi otthon)--->ezért gondoltál egy erős lapira
miért nem veszel még 1 asztali gépet? az egyik otthon a másik a koliban? sokkal olcsóbb
sőt otthon biztonságban lenne az asztali erős gép(core i7+5870-ed van asszem), és a koliba használt alkatrészekből összraknál egy E7200+5770+1650-es monitor, 100K-ból kijöhet, nem 500K ból egy használhatatlan vas
-
katt777
félisten
válasz
Perillustris #11108 üzenetére
Igen, köszi a többieknek is a választ. Megnéztem a nagy eszemmel végre a honlapján is
tesztek keresgetése helyett, és ott látom, hogy 128 bites (nem 256), és még az órajelei is le vannak szabályozva. Szóval egy újabb nagy AMD-átb.szás a mobil VGA-ik elnevezése. Persze, ha HD5770 lenne, ki adna a gépért fél millát?
-
Goldmen75
őstag
Nekem corsair-ra fája a fogam, chieftech helyett, de hát ugye árban van némi difi
Bár simán viszi az 5870+gt220 párost, de jobb a békesség
Hozzánk nemigen jön vissza Giga táp, a 460W-osat viszik mintha kenyeret vennének
De ez régió meg user függő sztem.. -
CptMisi
őstag
válasz
kasa85 #11166 üzenetére
Eddig szerettem a Gigabyte-ot, most már valahogy nem annyira...régen akartam venni 460-as SuperB-t, aztán lebeszéltek róla, 6hónap alatt 3haveromnak ment tönkre olyan tápja...most is vett egy Odin-t, azt hiszem, egyik volt osztálytársam, és nagyon nincs vele kibékülve(az a másik fele, hogy IPON-ból rendelte, modulárisnak írták, nem azt küldtek neki, reklamált, és megmondták, hogy márpedig ő ezt rendelte...pedig nem...)
Mire jó egy Bios csere? Mondjuk én mit tapasztalok vele? Ugyebár nekem gyárilag engedi az OC-t normálisan...Érdemes lenne nekem lecserélni?
Sárpac: ne számíts rá, hogy a GTX480 tűrhető hang mellett, tűrhető hőmérsékletet produkál majd Furmark alatt
-
amper zoli
tag
Csak nem hagyott nyugodni, hogy a 10.4-el mi gáz?Tényleg nem hülyék az ATI mérnökei
az a huncut hybrid
adta be a hosszú cicit, de tegnap éjjel sikerült a dolog és a 10.4 hybridben kifogástalanul működik
mondjuk hatalmas gyorsulást tesztek alatt nem tapasztaltam.
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #11165 üzenetére
JA a moddingolás király dolog! Általában én sem tudom gyári állapotban hagyni a videokártyáimat. Itt van a tavalyi modd a 4870-emen. Bár én szeretem a nagy batár hűtőket
Most meg a BlueMonsta-t ébresztgetem hátha 1 két hónapon belül összejön. A 9cm-es ventik pedig sokat tudnak jelenteni mert akkor gondolom ez most 8cm-es és hát sokat jelent a nagyobb légszállítás. Van benne tapasztalatom!
(#11171) kasa85: Hát Sapphire-ék kicsit benézték azt a Toxic bios-t amivel kijött gyárilag! Vagy csak a felhasználókra bízták a határok feszegetéseit
és a tapasztalataik alapján kiadtak egy ilyen brutál biost
. Sokkal többet tud stabilan alapfeszen (775/1125 volt ugye a vége a CCC-ben ehelyett 950/1200-on még stabil a tesztek alapján) mint ahogy a Catalyst Overdrive engedte. Ja és mióta kijött ez azóta 5870-es órajelekkel játszok. És működik tökéletesen a powerplay.
(#11173) Goldmen75 :"Fermi meg nem mozgat, maradok hű Ati fan"
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #11132 üzenetére
Az komoly.Én tegnap játszottam a Tom.Clancys.Splinter.Cell.Conviction játékot végig, és a vége fele mikor valamilyen elektromos impulzust generáló bomba felrobban és az utcán megyek bele szaladok az ellensége.És ami a röhej a fegyvert nem tudtam elővadászni az ellenség meg tüzelt mint atom,és örömömre nem haltam meg mert hallhatatlan lettem
.A kép bepirosodott mint a Moder Warfare 2 nél mikor lőnek,de nem pusztultam bele.A pályát úgy toltam ki hogy vagy harmincan-negyvenen ügettek utánam gépkarabéllyal az áldást szórva én meg besátáltam a célig
-
Benyaking
aktív tag
Hali
a 10.5b driverrol tudtok linket kuldeni? -
kasa85
őstag
Nos hát itt vagyok és nem szált el a gépem
.Gondoltam egyet hátha nem a driver a ludas atomokra szedtem a gépet ,és kitakarítom
Most sikerűlt eljutni ahhoz,hogy működő képes legyen.A tápot szétkaptam mit ne mondjak egy kicsit beijedtem.Olyan forrasztások vannak rajta,hogy csak gubbasztottam tágra nyílt szemekkel elötte vagy fél órát csodálkozva,hogy ez minőségi.Egy Gigabyte Odin 850W os táp ami közel most is 35000-40000Ft árkategóriában van.Jelenleg az enyém alig két éves vagy már egy kicsivel több már nememlékszem kipucoltam hátha valami ott zárlatozott.A forrasztásokat nézve sórjásan hagyták tűélesen kishílyán ahogy az oldal lapot rátolták egymásra hajlottak majdnem ezek a tűéles forrasztások hát csoda még nem füstölt le.Akkor tegyem hozzá ahol az elosztókábelek jönnek ki a tápból az egész egy nagy bumszli forrasztáson alapul hát ez durva.Jelenleg moduláris a táp ,de vannak alap elosztók és vannak amiket lehet még bővíteni.Remélem nem ez a ludas a kékhalálomra mert gari már nincs lejárt,képet meg mellékelek tanulságnak a minőségi termékekből.
-
Sárpac
nagyúr
Köszi!
Sokáig ez sem lesz, bár a hétvégén lesz időm megmoddolom a hűtését, mert könnyen szerelhető(ezért tetszik a hűtése nem kell 15k batár hűtő+ba gyárilag rajta van már a 4heatpipe) és dobok rá 2db 9cm-est! Szerintem -10-12C biztos hogy hozni fog hangja pedig 0 lesz, mert a 8800gt zilent hűtése is hasonló volt és a 90mm-es venti bezony jóval erősebb volt.
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #11163 üzenetére
Szép kártya gratulálok hozzá! Használd gond nélkül.
Kíváncsi leszek ha megjön a GTX vajon te is átpártolsz e a Fermi-re? És tényleg annyival kiegyensúlyozottabb e az nV mint az ATi. driver ügyben? Szóval kíváncsian várom a tapasztalataidat, hogy ne csak a sárdobálást halljam legnagyobb részt ATi/nVidia témában hanem objektív véleményeket is.
-
KlezOne
tag
Sziasztok!
Egy HD 5850-es videókari szerintetek mennyire csappan meg teljesítményben, ha 2db 1680x1050-es monitort kell meghajtania nativban nem 1-et?
-
CptMisi
őstag
igazából anno a vistánál volt szerintem a legrosszabb ez a módszer...volt ugye a béta teszt, ami nem a végleges termék, ez egyértelmű, de valakiknek nem tetszett...megírták neten a kis blogjukba, elmondták a barátjaiknak, ismerőseiknek stb., és kezdett elterjedni egy Mekkorasz@rawindózpista történet...igazából nekem nem volt vele gondom, sőt nagyon szerettem, de mindenki csodálkozott rajta, hogy én ezt a sz@rt használtam....és a végén már meguntam, és megkérdeztem tőlük, hogy használtak -e/láttak -e valaha vistát...a válasz nagy hallgatás volt...
Persze van alapja például az Inno3D-vel szembeni ellenszenvnek, vagy mondhatnám éppen a point of view-t is...Nekem van egy HIS márkájú 9200 SE-m, egy 2,5*2,5es kis passzív borda van rajta...nagyon király cucc
ha már leírtam, akkor azt még megkérdezném, hogy hogy lehet az, hogy anno én ezen még CoD2-ztem, múltkor meg a PetSoccert próbáltam poénból és nem ment rajta
annak, aki nem ismerné
halál f@sza játék, próbáljátok kimekkora gólt lő a medve 1:03-nál
-
Giot
addikt
válasz
CptMisi #11144 üzenetére
Kösz a garfikonokat! Beszédesek
!
Ez a Point of View meg nekem teljesen ismeretlen márka volt eddig. De ezután sem fogom szorgalmazni a közelebbi ismeretséget.
Ez a nekem nem vált be meg olyan dolog hogy mindannyian kifoghatunk valami szemetet vagy egy egész rossz szériába is belenyúlhat a delikvens.
A HIS volt az első komoly vidkarigyártó akitől vásároltam, a 9600XT tökéletes volt ez alapján vettem egy x1650pro-t tőlük sokat szívtam vele. Túlmelegedett egyfolytában pedig IceQ hűtés csücsült rajta. Gariban persze nem láttak semmit ebből az egészbőlmire sok keresgélés után kiderült hogy van rajta valami PciE/Agp fordító chip a hátoldalán az melegedett túl. De ez érdekes módon nem jött ki garanciában. De nem ez alapján ítélem meg a HIS-t a szememben még mindig egy kultmárka. Kifogtam egy rossz szériát ez van!
-
CptMisi
őstag
válasz
petrusz82 #11142 üzenetére
ott 86ot ír...akkor mégsem olyan sok...de amúgy ez is akkora hülyeség szerintem, nekem <85mp alatt bejött a prohardver, pedig nem ez a kezdőoldalam....ha neked tényleg 100mp, mire használható a géped, akkor ott valami nem jó...ha ez a cucc ír annyit, de igazából kevesebb, akkor meg egyértelmű...kritikus hiba az, hogy a sidebar nem egyből indul el, hanem 3másodperccel később?! ugyan már...
gyártók
bár ez régebbi(48xx, GTX2xx), de látszik, hogy az asus lényegében ugyanolyan megbízható, mint a sapphire
típusok/modellek
típusokra történő eloszlás (érdekességképpen: GTX 280)
x2-esek
szintén érdekesség a 3870X2 hiba aránya, ellenben szerintem elég jónak mondható a 4870x2-é (a másik kettőhöz képest, persze modernebb, kiforrottabb) -
CptMisi
őstag
igazából azt nem értem, hogy lehetett egy referencia, játék nélküli asus 5850 10-15ezerrel drágább, mint egy sapphire dirt2kuponos 5850....persze akkor még mind2t lehetett kapni...aztán mikor én akartam venni, addigra egyrészt sehol nem volt igazán, nekem meg mindegy volt milyen márka, és végül is jó áron hozzájutottam az asushoz
én sapphire-ről is sok jót hallottam, aztán egyszer azt mondták nekem, hogy a Vapor-Xes 4850ek sz@rok -
Giot
addikt
válasz
CptMisi #11139 üzenetére
Igen tudom még tavaly amikor kevesebbet fórumozgattam (ez van nem volt itthon net
mire rászántam magam hogy jó akkor legyen a UPC) katt777 kolléga a 4850/70 es topicban halálra szidta a Sapphire-t hogy mekkora ilyen meg amolyan. Nekem meg akkor az volt a negyedik Sapphire kártyám. És nem volt vele gondom. Ja és amikor rendeltem az 5850-et akkor raktáron csak Asus volt. Mondta az eladó hogy vegyem azt még árban is kb u.a. lett volna mint a Sapphire meg ugye 3 év gar az Asus-ra. Én meg kivártam a Sapphire-t igaz tovább jött a gond mert referenciát akartam erre a Toxic-ot tudták hamarabb hozni. Így lett ez az ötödik Sapphire.
Az ssd-vel kapcsolatban a PcGuru-sok csináltak egy tesztet és igencsak jónak tartották. Ami hátrányt láttak az ugye a korlátozott újraírási lehetőség, meg az hogy lassabb az írás mint az olvasás. Így az lett a végső vélemény hogy rendszer "lemeznek" tökéletes mert nagyon gyors, gyorsan bebootol, És erre a célra egy kisebb tökéletes aminek nem is olyan horribilis az ára. Másra ott a jó öreg Winchester
.
-
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi #11139 üzenetére
nah itt vagyok: 49s amíg bejön az asztal...utána még ~25mp, míg bejött a Mozilla, xfire, msn, rockstar g. social club, gadgetek... üres fekete képernyő nem igazán volt
nincs tuningolva a ram?
ez 10.5b, de nem tartott tovább 10.4el sem...
Giot: visszatérve a témára, ugyanez a haver mondta, hogy az ssd felesleges hülyeség, alig gyorsabb, mint egy f1es samsung stb., mások azt mondják, hogy k*rva jó az ssd, gyorsabb sokkal stb....egy saját, vagy mástól hallott egyszeri tapasztalat alapján formálnak véleményt, amit nem félnek hangoztatni...valószínűleg ő még a régi jmicron (vagy milyen?) vezérlős ssd-t próbálta, abból sem valami márkásat és nem úgy, ahogy az SSD topikban írták, hogy célszerű
-
CptMisi
őstag
válasz
petrusz82 #11136 üzenetére
szerintem az a 100s kicsit sok, mindjárt nyomok egy resetet, és lemérem
Giot: nem tudom...PCS+os powercolorról meg csak jókat hallottam...szerintem mindenki mást mondd...ma beszéltem egyik haverrel, és mondtam, hogy asus 5850em van....azt mondta, hogy a sapphire sokkal megbízhatóbb...itt meg fórumon hányan mondták, hogy asust vesznek mert nem bíznak meg a sapphireben stb.
-
Bluegene
addikt
az sem igaz, haveromnak asztalija van 102 cm-es tévével(lehet nem pont ekkora de jó nagy)
bluetooth-os bill és egér, gyors gép(E5200 proci, 9600Gt), óriási kijelző, 5.1 hangzás, ágyból lehet nyomatni
ezzel sztem bármilyen noti class numero secundo
multimédiában, ha látnád tudnád
-
petrusz82
aktív tag
válasz
amper zoli #11129 üzenetére
Igen, 10.5-öt ki akarom próbálni. Bár kicsit furcsának tartom a méretét. Szeretném tudni, hogy a windows esetleg gyorsabban indul -e el, mint a 10.4-el. Mert azt vettem észre, hogy amióta ez a 5850-es kari van a gépben, azóta az 50 másodperces boot idő megnövekedett kb 100 sec-ra. Számos külföldi fórumon olvastam arról, hogy az 5xxx széria nagyban megnöveli a rendszerindulás idejét. Egyébként ezen a problémán túlléptem volna, ha az alvó állapot működne. De sajna az sem jó. Ezzel kapcsolatban egyébként számos helyen érdeklődtem, de érdemi választ nem kaptam rá. Az üdvözlőképernyő elég sokáig "köröz", előtte meg van egy 5-10 másodperces fekete képernyő is.
-
Giot
addikt
válasz
Bluegene #11134 üzenetére
Akkor pontosítok nem gamer laptopra gondoltam természetesen (igaz a beszélgetés gamer-ekről szolt) hanem egy kis fogyasztású jószágra.
(#11132) CptMisi: Gyűtjötte őket?
Akkor ez is csak ilyen belemagyarázás.
Mint annak idején egy másik kolléga a Sapphire-ról hogy ő soha többet mert nem jók.
-
CptMisi
őstag
válasz
kasa85 #11130 üzenetére
pénztermelő?
pénznyelő
most én ott tartok, hogy ma az összes játék, amit próbáltam, gond nélkül ment, de nincs köztük a batman, ami általában előidézi a problémát...kipróbálom majd este, csak kicsit el is ment a kedvem, mert egy kékhalál után nem tudok visszajutni arra a helyre, ahova elvileg kéne+a feladatot nem jelöliGiot: havernak volt vagy 5 Powercolorja, és egyikkel sem volt baj...
-
Giot
addikt
válasz
kasa85 #11125 üzenetére
PowerColor-ról még nem volt túl sok infóm bár akitől hallottam valamit róla az általában negatív volt. Amúgy a CCC-és tuningal kapcsolatban mikor megvettem az 5850 Toxic-ot rendesen lelombozott hogy 775/1125 volt a max a csúszkán mondom mi ez?? Majd el telt egy pár hét és a Sapphire kiadott egy hivatalos Bios-t a kártyámhoz ami már 1000/1300-at engedett az overdrive-ban.
(#11110) Bluegene: Nekem is ez a meglátásom hogy játékra asztali. Az még hagyján hogy nem valami nagy a kijelző, de iszonyat melegszenek ezek a gamer laptopok. Irodába, multimédiára, vagy netre viszont best of.
(#11106) P00By: hm szép egy jószág!
(#11129) amper zoli: Tedd linkbe egyszerűbb mint innen bemásolgatni.
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #11128 üzenetére
Nos minden illesztő programot töröltem ami létezik.Gigabyte oldalról frissítettem mert látom jött egy két frissebb driver hátha az a ludas.Jelenleg a tesztelő nem ír hibákat+ semmit majd kiderül,lehet 1-2 nap az jöhet a CTR+Alt+Delete+Belerug verzió
Remélem már nemlesz vele gondom mert ez a pc egy pénztemető az LCD moncsim is múlthéten krepált be,igaz ott énvoltam a ludas nem megfelelő szerrel tisztítottam,hát igen ha sósaval mostad a crt det nemvolt utána semmi baja
-
-
petrusz82
aktív tag
A béta drivereknek az ATI oldalán van valami letöltési forrása?
-
kasa85
őstag
válasz
Stukker1987 #11123 üzenetére
Nem rossz az biztos.Nekem speciall csak a húzással van bajom mert Gpu:900 Mem Clock:1300 ig enged az Ati Catalyst progi segítségével,sebaj majd szoftveresen megoldom
Ezelőtt egy PowerColor HD5870 esem volt.Sajnos az fostaliga volt mert szemetelt 2D ben mint annak a rendje.Vissza vittem az ipon hoz,de mondtam nekik teszteljék 3D progik nélkűl mert 2D ben szemetel,teszteljék hogy simán mennyen 2D ben csak a Windows mert az asztal hátere is pontozott,vagy filmezzenek.Majd 2 hét múlva írtak sajnos nem találták meg a problémát tesztelték 3DMark progival meg egyéb tesztprogival,úgylátszik nem értették mit írtam, mondtam 2D!!!Majd bementem 20perc múlva elkezdtek pontok jönni a windows asztalon 2D módba,ezelött meg engem néztek hangyásnak mert pontokat látok
.Filmek alatt is pontozott a kari mert nem váltott át a kari 3D be hanem 2D ben nosztalgiázott ,így elkezdett szemetelni filmek alatt is.Hát úgy látszik a PowerColor csak a játékokra gondolt mert azok alatt nem szemetelt mert felváltott a kari 3D be.Végül is így lett Gigabyte HD5870 es karim mert cserélték .A PowerColor gyártója szerint tökéletes volt a kártyám mikor a szervizben is tapasztaltuk a hibákat a szervizes azt mondta akkor válasszak egy másik karit a PowerColor gyártói meg használják a fos karijukat ha nekik hibátlan,ha szerintük ígyis lehet tolni egy karit ami 100ezer FT volt.
-
CptMisi
őstag
válasz
kasa85 #11121 üzenetére
0x00000124 ez kell neked->[link]->angol ugyan, de itt írnak róla, írták, hogy meg kell próbálni a hang drivert frissíteni... de google-> 0x00000124 BSOD, vagy 0x00000124 windows 7 startup, vagy valami hasonlóval keress
amper zoli: 10.5b +1: CoD2-vel sem volt gond most, leszámítva a laggot, amit nővérem ténykedése okozott elő
-
CptMisi
őstag
válasz
kasa85 #11118 üzenetére
töltsd le a blue screen viewer nevű progit, abban ott van pontosan a hibakód, arra vagy te, vagy mi rá tudunk keresni
(vagy keress a kék képernyőn egy 0x00...-hoz hasonló kódszámot...szerintem az első megoldás kényelmesebb)
amúgy szerintem az én problémámra gondolsz, ami nem a driver miatt van, csak a cseréje óta
New Nfo-k az ügyben: Crysis Warhead, Dirt2, Brothers in Arms Hell's Highway alatt nincs gond, egyelőre csak ezeket próbáltam...
-
kasa85
őstag
Sziasztok.A segítségetekre lenne szükségem.Sajnos abba a problémába ütköztem,hogy a Windows 7 X-64 Proffesional bejelentkezéskor a Windowsba dob egy kékhalált.Jelenleg nagyon ritkán csinálja,de most heti 1-2alkalommal is ezt teszi ami kicsit frusztráló.Pár fórumot végig lesve videó memória hiba is lehetséges.Belinkelem amit a Win 7 állítólagos probléma megoldója ír ki csak sajnos nem sok problémát old meg csak keres keres nem talál semmi fa...Olvastam,hogy nektek is valami driver csinál hibákat az Atival ezek szerint elkúrtak valamit majd kiderűl.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 124
BCP1: 0000000000000000
BCP2: FFFFFA8004EB0028
BCP3: 00000000B2000040
BCP4: 0000000000000800
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1 -
Perillustris
senior tag
válasz
Bluegene #11116 üzenetére
Voltam Kanadában én is (főleg Hamiltonban), tudom. De azt is tudom, hogy az átlagos életszínvonal nem kicsit van magasabban ott, vagy pl. Svájcban. Nem a magyar piacra tervezik ezeket. A nem annyira durva kifejezés szerintem takarja, hogy mire gondoltam.
Itthon is van piaca a 2-300 ezres laptopoknak, másfélszer-kétszer ennyi nem annyira vad az éppen leggyorsabb gépért (kategóriájában persze).
De az 5970-esek se porosodtak sokáig a nagykerek polcain.
-
Bluegene
addikt
válasz
Perillustris #11115 üzenetére
yugati mércével a 2-3 ezer dolláros-eurós ár nem is annyira durva.én azért éltem nyugaton már 4 évet(Kanadában főleg)
és tudd meg ott sincs kolbiból a kerítés, ez ilyen naiv tévhit
2-3000 dolcsi nagy pénz ott is -
Perillustris
senior tag
válasz
Bluegene #11110 üzenetére
áhh nem éri meg milliókért játékos latopot venni, pláne full hd-s at
Mégis hatalmas piaca van, hiánycikk. Magyarországra úgy dobtak kegyelemből kettőt-hármat. Ne magadból indulj ki, fogadd el, hogy sokak más preferenciával rendelkeznek. Nyugati mércével a 2-3 ezer dolláros-eurós ár nem is annyira durva. Cserébe mondjuk egy 4-5 órás utazáson jól elvagy a vasúti kocsi fülkéjében.
-
Bluegene
addikt
válasz
Perillustris #11108 üzenetére
áhh nem éri meg milliókért játékos latopot venni, pláne full hd-s at
minek, az 5770(és a mobilos társa) Full HD-ben nem fog sokáig jó lenni
játékra asztali gép és pont, mert kijön a krájszisz 2 és szívhatod a fogadat a csoda lapiddal, én meg veszek egy Q6600-ast és egy 5870-est vagy hasonlót és elpötögök vele
-
Perillustris
senior tag
válasz
katt777 #11104 üzenetére
A Asus G73JH-TZ008Z valóban "csak" az asztali 5770 teljesítményét hozza, ami nem meglepő, hiszen a mobil 5870-es alapja nem más, mint az asztali 5770. A gép amúgy nagyon jól néz ki, nagy nehezen sikerült szereznem egyet 1-2 hete (nem magamnak sajnos). Majd csinál(tat)ok rajta egy két saját mérést.
(#11107) Bluegene: a fenti típus 1920x1080 felbontással bír.
-
Bluegene
addikt
-
P00By
nagyúr
Gigabyte HD 5870 1GB Super Overclock Review
"Kicsit" többet fogyaszt, de azért baráti! -
katt777
félisten
Ha van valakinek notija mobil HD585(7)0-nel, megköszönnék pár teljesítmény-adatot maximál beállításokkal, mert nehezen akarom elhinni, hogy csak egy 5770 erejével bírna. Szóval ha ilyen notit vennék, csak az asztali 4870-em teljesítményét tudná, vagy még azt sem.
Mobil HD58xx-k mennyire tuningolhatóak? (pl. ATT) -
CptMisi
őstag
biosban semmi vga-val kapcsolatos beállításhoz nem nyúltam
valószínűleg újrateszem majd a wint, de szerintem majd csak akkor, amikor megveszem az SSD-t
addig is próbálkozom: neten olvasgattam, sok embernek voltak gondjai a Batman-nel, ma hanyagolom, és megnézem egy rakás másik játék alatt...aztán megpróbálom azokat megcsinálni, amit batmanre írtak, hátha
-
Silex
aktív tag
válasz
CptMisi #11100 üzenetére
BIOS-ba nem nyúltál bele? Én is pakolgattam ide-oda a drivereket és nem volt stabil próbálgattam a BIOS-ban is emiatt a beállításokat.
Nekem a 10.4 most stabil (kopp-kopp) úgy hogy a pci-e speed spectrum auto-n van. Disableddel fagyott folyamatosan a desktop is. Persze jókora tuning van a gépen.
szerk.: most látom full amd. mindegy ötletnek azért jó lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest