- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolo96
tag
Sziasztok.
Nem hiszek a fülemnek. A Battleforge jobban megtekeri a videokarit mint a Crysis.
-
zolo96
tag
OK. köszi. Játékon belül a beállításokat nem piszkáltam minden highon van msaa off.
-
zolo96
tag
Sziasztok.
Tegnap észrevettem, hogy Splinter Cell: Conviction közben néha egy csíkban behullámosodik a kép. Ez mitől lehet? Másik játékban még nem tapasztaltam.
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
Bocsi a dupláért.
Ez a jó kép. -
zolo96
tag
válasz
Sárpac #10128 üzenetére
Nincs mit.
Ja elfelejtettem bepipálni az extreme burningot, de ezen már bevan. Itt már 2 fokkal több.
Én meg vagyok vele elégedve eddig. 62 foknál kezd el hangosodni a ventije az-az játékok alatt is halkan dolgozik. Remélem nyáron is ilyen csendes lesz, mert padlás szobában lakok és pont a napos oldalon. 45 fok sem elképzelhetetlen a szobában.
-
zolo96
tag
Sziasztok.
Most vettem egy MSI 5850 twin frozr II es videokártyát. Masszív darabnak tűnik, 4 hőcsöves abból kettő 8mm vastag.
Mindenki ilyen 70 fok feletti hőmérsékletekről ír, az enyém meg 100%-os GPU használat mellett 65fokon tartja. Igaz ekkor már van hangja. Az Everest szerint 3000-et pörög a két venti. Ja hozzá kell tennem, hogy ez egy zárt házban 2 venti mellett (elöl 8cm SWIF2 hátul meg egy 12cm). -
zolo96
tag
Sziasztok.
Most készülök én is venni egy 5850et és arra lennék kíváncsi, hogy nálam is működne ez a hybrid megoldás ha meghagyom az NV 8600GT-met? Vagyis az alaplapon nem lenne szűk keresztmetszet?
-
zolo96
tag
Sziasztok.
A GigabyteGV-R585OC-1GDról mit lehet tudni? Ajánlott vétel? -
zolo96
tag
Sziasztok.
Szeretnék érdeklődni afelől, hogy a profilomban lévő gépbe elmenne e egy 5850-es kari?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest