- Fórumok
- Videokártyák
- ATi Radeon HD 5830 / 5850 / 5870
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
Sziasztok.
Nem hiszek a fülemnek. A Battleforge jobban megtekeri a videokarit mint a Crysis.
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
OK. köszi. Játékon belül a beállításokat nem piszkáltam minden highon van msaa off.
-
zolo96
tag
Sziasztok.
Tegnap észrevettem, hogy Splinter Cell: Conviction közben néha egy csíkban behullámosodik a kép. Ez mitől lehet? Másik játékban még nem tapasztaltam.
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
Nincs mit.
Ja elfelejtettem bepipálni az extreme burningot, de ezen már bevan. Itt már 2 fokkal több
.
Én meg vagyok vele elégedve eddig. 62 foknál kezd el hangosodni a ventije az-az játékok alatt is halkan dolgozik. Remélem nyáron is ilyen csendes lesz, mert padlás szobában lakok és pont a napos oldalon. 45 fok sem elképzelhetetlen a szobában
. -
zolo96
tag
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
Sziasztok.
Most vettem egy MSI 5850 twin frozr II es videokártyát. Masszív darabnak tűnik, 4 hőcsöves abból kettő 8mm vastag.
Mindenki ilyen 70 fok feletti hőmérsékletekről ír, az enyém meg 100%-os GPU használat mellett 65fokon tartja. Igaz ekkor már van hangja. Az Everest szerint 3000-et pörög a két venti. Ja hozzá kell tennem, hogy ez egy zárt házban 2 venti mellett (elöl 8cm SWIF2 hátul meg egy 12cm). -
zolo96
tag
-
zolo96
tag
-
zolo96
tag
Sziasztok.
Most készülök én is venni egy 5850et és arra lennék kíváncsi, hogy nálam is működne ez a hybrid megoldás ha meghagyom az NV 8600GT-met? Vagyis az alaplapon nem lenne szűk keresztmetszet?
-
zolo96
tag
Sziasztok.
A GigabyteGV-R585OC-1GDról mit lehet tudni? Ajánlott vétel? -
zolo96
tag
-
zolo96
tag
Sziasztok.
Szeretnék érdeklődni afelől, hogy a profilomban lévő gépbe elmenne e egy 5850-es kari?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Amikor a először a kezembe fogtam nekem is feltűnt hogy mozog, de minden a helyén volt ezért túl nagy jelentőséget nem tulajdonítottam neki.

.