Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CptMisi

őstag

válasz Giot #11147 üzenetére

igazából anno a vistánál volt szerintem a legrosszabb ez a módszer...volt ugye a béta teszt, ami nem a végleges termék, ez egyértelmű, de valakiknek nem tetszett...megírták neten a kis blogjukba, elmondták a barátjaiknak, ismerőseiknek stb., és kezdett elterjedni egy Mekkorasz@rawindózpista történet...igazából nekem nem volt vele gondom, sőt nagyon szerettem, de mindenki csodálkozott rajta, hogy én ezt a sz@rt használtam....és a végén már meguntam, és megkérdeztem tőlük, hogy használtak -e/láttak -e valaha vistát...a válasz nagy hallgatás volt...
    Persze van alapja például az Inno3D-vel szembeni ellenszenvnek, vagy mondhatnám éppen a point of view-t is... :U

Nekem van egy HIS márkájú 9200 SE-m, egy 2,5*2,5es kis passzív borda van rajta...nagyon király cucc :DDD ha már leírtam, akkor azt még megkérdezném, hogy hogy lehet az, hogy anno én ezen még CoD2-ztem, múltkor meg a PetSoccert próbáltam poénból és nem ment rajta :Y annak, aki nem ismerné
    halál f@sza játék, próbáljátok ki :K :C mekkora gólt lő a medve 1:03-nál :DDD :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés