- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi #11179 üzenetére
Végül is jelenleg még megyeget a táp,remélem nem lesz csattanás füstölés mert azt a részt nem értékelem.Régen volt egy gagyi tápon 450W szervizelni vittem mikor felrobbant a szervizes kezében és a pénztár gépből a napi tranzakciót vásárlát törölte mert leverte neki még azt is+ egy órát szellőztetett mert olyan füst volt a helységben ez idő alatt még forgalma sem igazán volt.A tápot mondtam dobja ki én meg tűztem a helyszínről végén nehogy én legyek a hibás.Gondoltam veszek jó drágán egy cuccost azt nesze neked,úgy jártam vele mint az első HD5870 es karimmal(PowerColor)szerencse kell már ahhoz is hogy valami működjön minősítéstől függetlenül sokszor nem azt kapjuk amiért fizetünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest