- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
faranus
aktív tag
az lenne a kérdésem hogy egy ATI radeon hd 5850 sapphire toxic hütövel és egy AMD Phenom II Quad-Core 955 3.2GHz procit elbir e egy 400w FSP táp??
-
Gerisz
addikt
válasz
petrusz82 #11597 üzenetére
ezt nézted hozzá?
Nekem nincs meg a game nem tudom kipróbálni -
petrusz82
aktív tag
Az oly sokat emlegetett stuttering jelenség a battlefield 2 alatt:
Ez miatt számomra játszhatatlanul dadog. A mérésről annyit tudni kell, hogy nem mozogtam a játékon belül, épp egy füstoszlopot néztem, ahol jól látszódott a szakadozó mozgás. Gyanítom, bár lehet hogy tévedek, ha be lehetne kapcsolni a játékban a vsync-et, akkor megszűnne a jelenség. Azonban ezt nem lehet bekapcsolni, még driverből sem.
-
törölt tag
Vasárnap áthoznak nekem egy GTX480-at. Jön a várva várt GTX480 vs 5870Toxic
-
törölt tag
válasz
amper zoli #11592 üzenetére
Nem. Egyszer probáltam de megbolondultak a vinyók
-
Воланд
titán
-
törölt tag
Mi a különbség driver letölésnél ATI Eyefinity vagy 5xxx series
-
faranus
aktív tag
sziasztok tudtok esetleg egy jo és olcso boltot ahol kaphatok egy ATi radeon HD 5850 sapphire Toxic video karit és estetleg valami procit is lehetne olcson szerezni elöre is köszi
üdv faranus
-
törölt tag
Hétvégén tesztelem a SAPPHIRE TOXIC HD5870 2GB GDDR5 karimat!! Az eredményről beszámolok (remélem veri a gtx480-at
)
-
kasa85
őstag
válasz
LEON-T #11573 üzenetére
Szia.Próbáltam,de sajna Windows 7 re nincs csak Xp Windows 2000.Azt olvastam,hogy állítólag RGB kábel miatt nem látja a Hertz eket mert nem viszi át a tulajdonságokat a monitor helyes frekvrenciájáról valami ilyesmit olvastam.Ezen az oldalt azt mondják van megoldás,de sajna nem tudok megfelelően Angolul és emiatt nem is tudom alkalmazni,valami buherálást kell végre hajtani azt állítólag menni fog RGB kábellal is nem véletlen raktak rá bemenetet a moncsira,kép minőségben vetekedne egy IPS el is igaz élességre picit hátréb van mint egy LCD ,de szinhűség+ fekete+látószög ben király RGB kábellal meg az élesség is az LCD ék közelében van,csak sajnos max 60 hertz en akármelyik felbontáson.1600x1200 (100Hertz en tolnám)sajna itt is 60Hertz a max,és a felbontásom nak is itt a vége mikor 2000 fölé is lehetett menni vele max 85 Hertz el.link:
http://www.epanorama.net/documents/vga2rgb/interfacing.html#vga_5bnc -
LEON-T
aktív tag
válasz
kasa85 #11572 üzenetére
Hello.
Nekem csak 10.3 es attol lefele volt nagyobb gondom a frissitessel. Arra volt valami buhera a regiszribe. Ez azt hiszem.
10.4 tol nem volt szamottevo problemam. Persze itt is akadt kellemetlenseg. A ccc Valami 2xxxX1xxx allitott be maximum elerheto felbontasnak. Ez nem tetszett a frissiteses dolognak. Ezert visszavettem 1600x1200. Maris mukodott 100hzen. Azert drivert probalj vadaszni hozza. -
kasa85
őstag
Sziasztok.Nos megint problémába ütköztem
Van egy monitorom ami CRT Sony Trinitron G520 as típus.A gondom vele a következő linkelem amit irtam a crt topic ba csak eléggé kihalt,és válasz nem kaptam még rá.
Link.
Sziasztok.A segítségetekre lenne szükségem.Most vettem egy Kolink RGBKábel HD15M/5BNC 1,8m .A gond vele a következő.Windows = x-64 Proffesional om van és nem találja a monitor Drivert Általános nem PnP képernyő ezt írja,és max 1600x1200 ig enged mindent max 60hertz en ami elég bántó.A kép nagyon gyönyörű,de már mindent próbálltam de az istenért sem tudom felrakni a monitort pedig a sima D-Sub kábellal felismeri most a monitor a (RGB-kábellal) imput 2 van a D-Sub imput 1 en jelenleg csak SRGB van rákötve imput 2 őn.Léci segítsetek nagyon fontos lenne.Előre is köszönöm.
Próbáltam kényszeríteni a monitor tulajdonságokban ati driver ben is van egy ilyen funkció léci,ha valaki ütközött ilyen problémába segítsen.No mentem aludni éjszakás voltam délután 2 körűl jövök fel ide,addigis köszönök mindent+ érdemes lenne a 10.4 drivert lecserélnem 10.6b re?Mennyire stabil illetve látom változások vannak bőven főleg pozitív irányban hajrá Ati
-
faranus
aktív tag
válasz
amper zoli #11569 üzenetére
hát az az igazság hogy nem most rakom össze hanem kicsit átalakitom feltuningolom néhány uj dologgal és ez elsösorba egy VGA lesz mert most egy ATi radeon Hd 4830 om van és elég gyenge már ugyhogy kell hejete egy másik és a procim is régi ugyhogy em árt az uj de nem tudom mit vegyek viszont ha uj procit veszek akkor uj alaplap is kell és én nem vagyok nagyon vbenne atémába ugyhogy minden segitség jol jön elöre is köszi Üvd faranus
-
faranus
aktív tag
sziasztok lenne egy kérdésem szeretnék venni egy ATI radeon HD 5850 sapphire Toxic hütös VGA t de nem vagyok néhány dologgal tisztába:
AMD atlon 64 2X Dual Core 3800+ os procim ez jo hozzá és elég hogy a maxot kihozzam a VGA ból?
a másik kérdésem hogy 400w os FSP tápom van az elég lesz neki vagy kell egy nagyobb??elöre is köszönöm
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #11562 üzenetére
Nekem visszaveszi még oc alatt is bár igaz ez egy lightning kártya.
-
BullKoxa
őstag
válasz
amper zoli #11562 üzenetére
Akkor én lehet maradok a 10.3a nál,de a Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction ben jobb az Fps és az eleje mikor betölti a játékmenüét simán megy nem úgy mint a 10.3a val.
-
BullKoxa
őstag
Köszi felment!De hol látom hogy változott a Driver?Gpu-z szerint változott atiumdag 8.14.10.0735 Ről 8.14.1.0755 lett. Lenne egy kis bibi az lehet hogy 2D-ben nem veszi vissza anyira az órajelet mint a 10.3a val?Most 2D ben 400/1115.
LEON-T : Pontosan érzékeled,De meg is van az eredménye jó a Physx-m
-
BullKoxa
őstag
válasz
amper zoli #11553 üzenetére
Nem lett jó!Csak fekete képernyő és ennyi.Win7 64bit-em van
-
BullKoxa
őstag
válasz
amper zoli #11553 üzenetére
okés!Köszi
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Én leszedtem ezt ahova a 10,6s Beta link volt rakva (ATI-8.740.0.0000-XP-2003-Vista-2008-7-x86-AMD64.rar).Hogy tegyem fel így?Köszi előre is.
1. Program Files/ATI technologies/UninstalAll
2. Reboot, F8 nyomkod, csökkentett mód indít...
3. Driversweeper indít, ATI komponensek keresése, törlése
4. Reboot
5. Új driver feltesz, örül..... -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
CptMisi #11546 üzenetére
Az NV egészen pontosan azt mondta, hogy a PhysX képes több magot használni, ha a fejlesztő is úgy akarja.
[link] - Itt látható, hogy az API képes rá. Persze ezt a Fluidmark projektet elvágták, mert nem lenne jó az NV-nek, ha nagyobb tömegek számára kiderülne, hogy a PhysX csak a mesterséges korlátozások miatt ilyen lassú a játékokban. -
ffodi
veterán
válasz
amper zoli #11547 üzenetére
24/7-ben én sem húzom az 5870-et. Alapórajelen megy -0,1V-al. Így teljesen hibátlan. Teszt erejéig szoktam húzni, és ott néha befagy.
Elvileg működhetne Cuda, csak kellene egy Cuda patch. Majd valaki valamikor csinál egyet.............CUDAr világban élünk
-
ffodi
veterán
válasz
amper zoli #11521 üzenetére
Jah, hogy ez 10.6 beta.......nekem már ápr. közepe óta ez van fennt(én ezt hittem 10.5 betanak
) Hasít is vele minden, csak nálam pl nem jó a "vpu recover"(nem tudom ez -e a neve még), mert ha hiba van a tuningban, nem állítja magát alapértékre, hanem kifagy. Ezen kivül furmarkban nulla stutter, és minden szépen folyamatosan megy(kivéve GTA 4 +EFLC, mert erre még mindíg nincs gyógyír)
-
Sárpac
nagyúr
-
kris75
aktív tag
válasz
amper zoli #11536 üzenetére
feltettem a 10.6beta t,de a catalyst info cnter azt írja,hogy 10.3 as
elrontottam valamit? -
HSM
félisten
válasz
amper zoli #11538 üzenetére
"Bocsi, hogy beleszólok
"
Azért van a fórum, hogy gyűljenek a vélemények, tapasztalatok.
Korábban is volt amúgy 1-2 driver, amiről elég sokan panaszkodtak... Én mondjuk 2-4 havonta cserélek csak drivert, hacsak nincs rá komolyabb okom....Amúgy pont azért nem is cseréltem le a 4890-em 5850-re korábban... Mikor láttam, hogy már javították a kezdeti hibákat, és már jó volt a sebesség is, váltottam, addig meg élveztem a kiforrott technológia előnyeit.
-
amper zoli
tag
Bocsi, hogy beleszólok
de nekem őszintén ez az első béta a gépemen és mégis a 10.4 WHQL kifagyott telepítés közben.
Eddig én is a kiforrott végleges verziókban bíztam, de 5-ös széria berobbanásával ezen sztm muszáj változtatni, hisz mindannyian tudjuk, hogy gyerekcipőben jár még mindig driver ügyileg a dolog, de szépen fejlődnek az ATI-is fiúk. -
HSM
félisten
válasz
Sárpac #11534 üzenetére
Hát nem tudom, nekem 3870 megjelenése óta ATI-m van, szval megéltem már néhány generációt, és nem igazán volt baj egyik WHQL driverrel sem.... És mindig viszonylag nyugodtan feltehettem az újat, mert nagyon ritkán volt bármi probléma, csak fejlődés, esetenként nem kevés.
Amúgy csak szólok, a béta driverek telepítése után kavarodnak meg általábn a WHQL telepítők, amíg nem volt fenn nálam béta, soha semmi bajom nem volt a telepítőkkel, a 10.4 is csont nélkül felment, elsőre.... Ellenben a 10.6beta-val...
Én inkább megvárom a véglegest, szerencsére nem játszom olyan játékkal, amiben nem lenne jó a 10.4 is.... A béták meg sebességre persze, hogy jobbak a WHQL-el, mivel újabbak, csak még tesztelési fázisban vannak.... -
HSM
félisten
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #11528 üzenetére
Nálam is jó és nincs mikroszaggatás, bár érdekes mód a 10.4whql-ből lévő távoli textúra átfedés hiba megmaradt pl cod5-ben nem mindenhol egyes pályákon egyes helyeken.
-
-
P00By
nagyúr
-
HSM
félisten
válasz
amper zoli #11523 üzenetére
Ja, jól hasít, csak nem valami stabil.... Nekem 2 kockásképes és 1 feketeképes fagyim volt vele 1 óra alatt.... Visszaraktam a 10.4-et, azzal újra minden ok.... De jó lessz ez, ha kijön véglegesre.
Ezt bírom az ATI-ban, van látható fejlődés rendszeresen....
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
amper zoli #11521 üzenetére
Köszi!
-
amper zoli
tag
válasz
Robi BALBOA #11518 üzenetére
10.6béta [link]
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #11517 üzenetére
Kétlem inkább a programozók.
-
amper zoli
tag
válasz
amper zoli #11513 üzenetére
-
nero2006
csendes tag
válasz
petrusz82 #11489 üzenetére
Nekem a Battlefileldhez a 10.4a preview driver vált be.a 10.3 as és a whql 10.4 es driverrel nálam is zavaróan akadt.De ezzel a 10.4a val minimálisra csökkent az akadás.Itt egy link http://www.ipon.hu/hir/catalyst_10.4a_preview_ujabb_bemutato_kiadas/11941 innen le tudod tölteni.(5850 enes karim van ).
-
kasa85
őstag
válasz
Sefi84 #11501 üzenetére
Végül is 5850CF is komoly eredményeket tolhat amelyik Game kihasználja 5890 nél biztos valamivel gyorsabb 30-40%al.Lehet én is veszek még egy 5870 et és mehet a CF,de szerintem maradok a 6xxx sorozatnál nemsokára jön aztán kíváncsi vagyok rá mit alkot ha jó azt ha nem akkor 5870CF addig valahogy megpróbálom kihúzni valahogy
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #11504 üzenetére
? nem értem teljesen....
GTX480 hány pontot ér el? -
CptMisi
őstag
Nem tud valaki arról, hogy PhysX hogy megy 6magos procikkal nV nélkül?
csak mert ha ott sem produkál értelmes FPS-t, akkor nem tudom, mit fog mondani az nV -
amper zoli
tag
Tudna valaki dobni egy pontszámot 5870-el alapon ComputeMark 1.3 alatt
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- MSI RTX 3080 GAMING X TRIO 10G - HIBÁS
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged