Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrusz82
aktív tag
válasz
amper zoli
üzenetére
Igen, 10.5-öt ki akarom próbálni. Bár kicsit furcsának tartom a méretét. Szeretném tudni, hogy a windows esetleg gyorsabban indul -e el, mint a 10.4-el. Mert azt vettem észre, hogy amióta ez a 5850-es kari van a gépben, azóta az 50 másodperces boot idő megnövekedett kb 100 sec-ra. Számos külföldi fórumon olvastam arról, hogy az 5xxx széria nagyban megnöveli a rendszerindulás idejét. Egyébként ezen a problémán túlléptem volna, ha az alvó állapot működne. De sajna az sem jó. Ezzel kapcsolatban egyébként számos helyen érdeklődtem, de érdemi választ nem kaptam rá. Az üdvözlőképernyő elég sokáig "köröz", előtte meg van egy 5-10 másodperces fekete képernyő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi