Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac
üzenetére
JA a moddingolás király dolog! Általában én sem tudom gyári állapotban hagyni a videokártyáimat. Itt van a tavalyi modd a 4870-emen. Bár én szeretem a nagy batár hűtőket
Most meg a BlueMonsta-t ébresztgetem hátha 1 két hónapon belül összejön. A 9cm-es ventik pedig sokat tudnak jelenteni mert akkor gondolom ez most 8cm-es és hát sokat jelent a nagyobb légszállítás. Van benne tapasztalatom!(#11171) kasa85: Hát Sapphire-ék kicsit benézték azt a Toxic bios-t amivel kijött gyárilag! Vagy csak a felhasználókra bízták a határok feszegetéseit
és a tapasztalataik alapján kiadtak egy ilyen brutál biost
. Sokkal többet tud stabilan alapfeszen (775/1125 volt ugye a vége a CCC-ben ehelyett 950/1200-on még stabil a tesztek alapján) mint ahogy a Catalyst Overdrive engedte. Ja és mióta kijött ez azóta 5870-es órajelekkel játszok. És működik tökéletesen a powerplay.(#11173) Goldmen75 :"Fermi meg nem mozgat, maradok hű Ati fan"

Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Most meg a BlueMonsta-t ébresztgetem hátha 1 két hónapon belül összejön. A 9cm-es ventik pedig sokat tudnak jelenteni mert akkor gondolom ez most 8cm-es és hát sokat jelent a nagyobb légszállítás. Van benne tapasztalatom!
és a tapasztalataik alapján kiadtak egy ilyen brutál biost