Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMATŐR
őstag
válasz tzsolesz #334 üzenetére
Nem mindig magára gondol az ember! Voltak egy páran, akik itt vacilláltak proci vagy VGA?
Fogalmuk sincs, hogy a mostani procijuk mit tudhat egy ilyen kaliberű karival. Nekik gondoltam egy kis segítségnek!Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
Dare2Live
félisten
válasz tzsolesz #334 üzenetére
felbontás meg játékfüggő. pl aki Crysisozik 1920ban....
amúgy kiváncsi vagyok a VGA-CPU választós cikkre jobban szükség van most rá mint amióta létezik kb bármikor.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz tzsolesz #925 üzenetére
főleg úgy, h a jelenlegi "kisebb" új ATI, tehát az 5850 is megveri a GTX285 leggyorsabb 1magos nVidiat
sőt, a GTX285 hivatalos boltban 80K [link] máshol sem találtam olcsóbbat
67K vs. 80K nem is tudom miről beszélünk már megint, nvida fanok várjátok meg a GT300 grafikus processzor eljövetelét, és ha az tényleg alázza az új 58XX szériát, akkor végre tudtok érvelni valami okossággal, addig meg nem kell itt a tűzoltás...
ATI az megtette az első lépést, várjuk az nVida elképzeléseit...de ez kicsit homályba vész
de én mindig azt mondom, h jöjjenek már mert kell nekem egy olcsó 5850 -
Pipó
őstag
válasz tzsolesz #1070 üzenetére
Az mitől lehet, hogy pl. az 1:21-nél feltűnő, jobb kezében valamit lóbáló gyerek az ati-n szinte néger (tiszta fekete a nyaka, feje is) sima zöldes pólóban, míg az nv-n egy fehér gyerek világos csíkos pólóban? Hasonló, szemmel is látható eltérések tömkelege van a két benchben, ami teljesen eltérő számítási teljesítményt igényelhet. Szerintem ilyen nagyfokú képi eltérésnél megkérdőjelezhető az összehasonlító eredmény.
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
keIdor
titán
válasz tzsolesz #1104 üzenetére
Én biztosan váltani fogok 5870-re a kérdés már csak a mikor, ugyanis ennyit nem adok érte, de 70k-ért már elfogadható lenne pedig. Egyrészt a kíváncsiság, érdekel a tesszeláció pl. AvP alatt, meg a kisebb fogyasztás se mindegy szerintem...
Csak csökkenjen az ára!
leviske: Egyetértek, most 2011-ig a 28nm-ig szerintem nem lesz új kártya. Egy 5890-et is csak akkor tudok elképzelni, ha az nVidia nagyot dobbantana, de ebben kár reménykedni, főleg azok után a cikkek után...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
loki22
tag
válasz tzsolesz #1665 üzenetére
Én még 9800xtmhez kaptam sourcot-hl2-t-condition zerot és még 3 eredeti játékot.A baj csak annyi volt ,hogy a videokártya 3hét alatt beleégett az alaplapba és kicserélték egy x800asra azóta is azt használom,de az 5870est meg fogom venni ,ha kijön agp-s változatban max 10kért
-
- = Zk = -
félisten
válasz tzsolesz #1685 üzenetére
a "Jótállás" rubrika miért üres a két vadonat új videókártyánál?
ahz szép. tavaly 85k-ért vettem a 3870 X2-met...azigen....áfával.
(ami időközben elhalálozott) sztem nem vészes...[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
rocket
nagyúr
válasz tzsolesz #1665 üzenetére
Nem az a gond nem tellik, hanem a jatek nem jelent meg meg, igy nehez lenne a kartya melle DVD-n mellekelni, utolag meg DVD verziot eljutatni minden felhasznalonak draga, es szinte lehetetlen lenne kivetelezni.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
old gray
addikt
válasz tzsolesz #1685 üzenetére
Innen rendeltem a Sapphire 4870 Toxicot. Minden rendben volt a céggel, kivéve, hogy nem Toxicról hanem VaporX-ről kaptam szla-t és a gar.papíron csak 12hó garancia volt feltüntetve, holott 2év van rá. A webshopos ár nem volt aktuális, mert nem volt készleten a vga, 1-2k-val (ha jól emlékszem) drágábban kaptam meg mint a feltüntetett ár.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
nagyúr
válasz tzsolesz #2264 üzenetére
van a "kicsit elfogy a VRAM" eset, meg a "nagyon elfogy a VRAM" eset. a Clear Sky és a Far Cry 2 AA nélkül az előbbit, AA-val az utóbbit produkálja. az elsőn lehet segíteni nagyobb memória-sávszéllel valamennyit, az utóbbi esélytelen.
1920x1200-ban 4xAA mellett több játékon (pl. GRID) is azt láttam, hogy már kezd kifogyni az 512M VRAM-ból, de még nem komoly. 1920x1200 8xAA többnyire már gyilkos.
Hogy az 1GB VRAM mikor lesz kevés? GTA4-et félretéve, szerintem 2560x1600 alatt nem mostanában."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
CptMisi
őstag
válasz tzsolesz #11247 üzenetére
"néha telepítsétek újra a winfost (hiszen az már beavatkozás nélkül is képes magát összehányni)" kurva jó ezt betehetem az aláírásomba? esetleg névvel is?
most már tudom, hogy nem érdemes cserélgetni a drivereket...adok majd még egy esélyt, meg még sokat valószínűleg, mert úgy se lenne pénzem és szívem, mert a kártyát megszerettem, lecserélni amúgy, ha meg lesz egyszer az SSD-m, akkor sűrűbben fogok win-t telepíteni szerintem[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Giot
addikt
válasz tzsolesz #11247 üzenetére
Nem nem nagy gáz!
Én is így vagyok ezzel! A 10.3a hozott esetenként játéktol függően 10/20% gyorsulást ami ha nem is volt létfontosságú de jól esett. Majd a 10.5 re leszek kíváncsi meg a tapasztalatokra vele kapcsolatban ha jó lesz akkor az is települ a gépemre.(#11246) CptMisi: Egészen odáig hogy nem hívták fel a figyelmem erre a laggolásos témára én észre sem vettem. Most sem zavar, és diagramokból kiderült számomra hogy nem túl nagy gondrol van szó ami ráadásul úgy tűnik driveres hibára vezethető vissza. Ha javítható javítsák ki. És kapnak egy piros pontot.
(#11245) Sárpac: Na akkor jöhet csak csinálják meg rendesen!
-
HSM
félisten
válasz tzsolesz #11984 üzenetére
"A Sapphire-ban egyszerűen nem lehet csalódni."
Azért sajnos de. Ők is csak egy gyártó... (=profitorientált vállalkozás) Amivel nincs is baj, csak nem kéne túlmisztifikálni a dolgokat.... Amúgy a legtöbb kártyájuk tényleg jó konstrukció.
Amúgy nekem a refi karik jobban tetszenek, nekem ez már túl giccses... -
Giot
addikt
válasz tzsolesz #11984 üzenetére
Köszi! Nekem ez az ötödik Sapphire VGA-m a sorban:
HD 3850 Ultimate
HD 4850 Toxic
HD 4870 512
HD 4870 1G
HD 5850 Toxic Ez 3 hónapja van meg. Eddig probléma mentes. Viszont elég gyenge Bios-al jött ki, de ezt orvosolták Sapphire-ék, kiadtak egy új Bios-t hozzá, és ez már engedi a tuningot 1000/1300-ig a Catalystban.
Ja és volt nálam vagy 5 napig kölcsönbe egy 3870X2.(#11988) a000: Asus, MSI, HIS, Sapphire. Ezek közül érdemes válogatni. Amelyik szimpatikus. Igaz a HIS nehezen beszerezhető.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- DIGI internet
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest