Új hozzászólás Aktív témák
-
Versus
senior tag
válasz
zolo96 #10678 üzenetére
Ezen már párszor túl vagyok és nem működik.
Viszont ha valaki belefut a HDMI hanghibába ,azt meg tudtam oldani.
Az eszközkezelőből törölni kell az ATI HDMI hangkodeket és hagyni hogy a win7 felhúzza az MS-est. Hoppá és máris megy !
Szóval már csak a SmartDoc-os gondom van de azt sehogy sem bírom megoldani.
Can not load EIO.dll
-
Zoo123
senior tag
válasz
zolo96 #10568 üzenetére
Hát ha jól értem dióhéjban annyi, hogy az 5830 Twin Froz II-k közül nem mindet lehet MSI afterburner alól piszkálni, mivel az AMD as szabvány szerint (Ahogy Sikerül) szállítja a GPU-kat ezért mindegyiknek más és más alapfeszültség-re (Default Voltage) van szüksége a biztonságos működéshez. Mindez megfejelve azzal hogy többféle feszültségszabályzót használnak a kártyákhoz ezért most van egy kis keveredés.
Van amelyik ilyen Twin Froze kártya esetén működik a feszültség állítás van ahol nem.Közben Sárpac megelőzött!
Jegenye77:
"AMD GPU clock tool programmal szeretném tuningolni az 5850-et.
Beállítom az órajelet meg a memo-t és utána nyomok egy okét.Akkor mindig ezen az órajelen megy nem veszi vissza ha nincs terhelve?"
Igen mindíg annyin megy, mindadig amig nem kattintasz a "restore default Clock" gombra. -
Sárpac
nagyúr
-
Sárpac
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Stellar Blade
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged