- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
Srácok!
Próbáltátok már ezt:Nem kell méregdrága 3D-s monitor,meg vacak s szintén drága Nvidia kari + kukker!
7végén kipróbáltam s Crysis, meg Wow, nagyon állat látványt nyújtott!!!!!
-
jorden06
senior tag
Hali!
Bocsi, ha kicsit off, de nem válaszoltak rá a céltopicban:
A kártyámhoz milyen meghajtót rakjak fel? Az AMD fő oldalán lévő drivert, vagy a Game-AMD oldalon lévő ATI CCC meghajtót? Játéknál / kezelésnél van különbség?
-
BullKoxa
őstag
Mennyit bír kb a 220Gt Gpu-ja Tuningban fesz emelés nélkül?Én csak 667-re mertem tenni eddig..Úgy néz ki összejött a Hybrid 5850+220, 3518 pont 1024x768ban.
-
törölt tag
Érdemes megnézni
[link]
Ezek szerint mégsem olyan nyerő a gtx480 -
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #10587 üzenetére
Elvileg 5volton megy csak a drótokból ítélve piros fekete és slusz szabályozni nem hiszem de még a fordulatot se hiszem hogy látni.
-
amper zoli
tag
Asus ENGT240/DI/512MD5/A 512MB PCIe venti fordulatát lehet vajon az asus 5870 mellett a smart doctorral szabályozni?
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10574 üzenetére
én miért hittem azt, hogy neked 5850ed van?
-
HSM
félisten
válasz
Zoo123 #10571 üzenetére
"AMD as szabvány szerint (Ahogy Sikerül) szállítja a GPU-kat ezért mindegyiknek más és más alapfeszültség-re (Default Voltage) van szüksége a biztonságos működéshez."
Ez a legtöbb teljesítményre hangolt csipnél így van....Pláne, hogy a TSMC 40nm-es gyártósorán nagyon nagy a GPU-k fogyasztásában a szórás, amelyik melegebb, attól még lehet jó, csak kisebb feszen kell hoznia ugyanazt, hogy beférj a TDP-be... Intelnél is van, csak ott VID-nek hívják...
A többféle feszültségszabályzó meg a kari gyártójának a nyűgje, az AMD referenciája adott, és működk is hibátlanul, csak épp drágább, mint a speckó "military class" megoldások....
Az, meg hogy a azonos csipek más regiszterben tárolják ugyanazt az adatot, szvsz képtelenség... Ilyet tervező nem tervez... Max a BIOS tárolja máshol, az meg a kari gyártójának kell megkonstruálnia a nem-refi karijához.... -
jegenye77
addikt
Egy kis segítség kellene!
AMD GPU clock tool programmal szeretném tuningolni az 5850-et.
Beállítom az órajelet meg a memo-t és utána nyomok egy okét.Akkor mindig ezen az órajelen megy nem veszi vissza ha nincs terhelve?
Látom hogy van itt a progiba egy 2D 3D fül de nem tudok rámenni!
Még egy kérdés hogy a ventilátort automatikusan szabályozza ha használom a programot? -
Zoo123
senior tag
válasz
zolo96 #10568 üzenetére
Hát ha jól értem dióhéjban annyi, hogy az 5830 Twin Froz II-k közül nem mindet lehet MSI afterburner alól piszkálni, mivel az AMD as szabvány szerint (Ahogy Sikerül) szállítja a GPU-kat ezért mindegyiknek más és más alapfeszültség-re (Default Voltage) van szüksége a biztonságos működéshez. Mindez megfejelve azzal hogy többféle feszültségszabályzót használnak a kártyákhoz ezért most van egy kis keveredés.
Van amelyik ilyen Twin Froze kártya esetén működik a feszültség állítás van ahol nem.Közben Sárpac megelőzött!
Jegenye77:
"AMD GPU clock tool programmal szeretném tuningolni az 5850-et.
Beállítom az órajelet meg a memo-t és utána nyomok egy okét.Akkor mindig ezen az órajelen megy nem veszi vissza ha nincs terhelve?"
Igen mindíg annyin megy, mindadig amig nem kattintasz a "restore default Clock" gombra. -
-
Sárpac
nagyúr
"There are some negative comments on newegg about R5830 Twin Frozr II(http://www.newegg.com/Product/Produc...7491&Tpk=R5830), I will explain what really happen and what "Capture Voltage Default" function is.
In Afterburner, we use a hidden BIOS ID database to identify each card and define voltage adjustment range. The negative comment is right, the PWM on R5830 Twin Frozr II is up6206 which doesn't support I2C voltage adjustment, that's why we add another up6266 I2C chip to support over-voltage. All MSI R5800 series support over-voltage, we can guarantee that!
The trick part is AMD provide us different kind of 5830/5850/5870 GPU -- high voltage and low voltage one. There is NO way to tell which is which by outlook or BIOS ID, they're all the same except different GPU default 3D voltage. Also different GPU use different I2C address to adjust voltage, so it cause us a lot of trouble for the last few weeks, because we can't use database to specify different I2C address on exact same BIOS ID graphics card.
Right now R5830 Twin Frozr II still has this bug, some of R5830 Twin Frozr II can be detected by Afterburner with over-voltage function, but can't adjust it. If you encounter this issue, just follow below step and build your own database specifically for you card and fix the problem once for all!"
Érdekes megjegyzés az msitől a twin frozr II-es karikhoz az új 1.6b4-es afterburnhöz!D
-
Zoo123
senior tag
válasz
csucsu21 #10563 üzenetére
"DE AKKOR EZ A TÁP BIZTOS ELÉG HOZZÁ?"
Elég, de ha elfogadsz egy tanácsot akkor inkább Corsair 650TX-et veszel, ugyanannyiba kerül, csak a 12V-os ágon -ami manapság egyre fontosabb- 624W-ot ad le, szemben a ColerMaster 480W-ot.
Az a plusz 144W később még jól jöhet!
Itt van egy prohardver teszt: Link
És most az ára is kedvező: Link
-
csucsu21
aktív tag
Hali
Ezt venném csak kérek valakit bólintson rá hogy minden passzol e egy máshoz
ASUS P7P55D-E
INTEL CORE I7 860
KINGSTONE HYPERX 4096 MB DDR3 1600 MHZ
MSI R5850 FROZR II
SAMSUNG 500 GB 7200 RPM
COOLER MASTER SILENT PRO 600W
COOLER MASTER HYPER Z600
COOLER MASTER HAF 932Robi BALBOA BELE ÜLTETEDD A BOGARAT A FÜLEMBE A 5850.NEL
DE AKKOR EZ A TÁP BIZTOS ELÉG HOZZÁ ???
ELŐRE IS KÖSZI
BOCS DE NEM VOK NAGY SZÁMÍTÓGÉP ZSENI -
Sárpac
nagyúr
válasz
CptMisi #10559 üzenetére
Igazából az a baj, hogy a hd5850 az ami visszafogja, de pl. ahol kevesebb graf van keveset kell textúrászni a void teszt alatt ott egyből 90%-on melózik a 8800gt is amúgy meg metro 2033 alatt 25%-nál nem több míg a gt220 50% körüli.
Arról nem is beszélve, hogy 8-10Fokkal melegebb lett az ati idle alatt is terhelve is. -
CptMisi
őstag
válasz
Sárpac #10558 üzenetére
Hát tesztekben várható volt
5970alatt már nem árthat egy erősebb kártya, az valószínű
In-Game tesztekben szerintem majdnem egyenlő lesz az FPS, nem hiszem, hogy van olyan játék, ami annyira komoly fizikával lenne megáldva, hogy a GT220 elfogyjonde érthető is, a physx-es játékokat az nV szponzorálja, ha annyira terhelő lenne a fizika számítása, akkor a Geforce-ok sem remekelnének, és nem villoghatnának vele annyira
-
Sárpac
nagyúr
válasz
CptMisi #10557 üzenetére
Hát első körben azt mondom hd5850-hez egy gt220 biztosan elég mert gamékban xart se hozott a gt(szintetikus tesztek persze gyorsabbak), de konkrétan a metro 2033 nekem kevesebb fps lett.
Az elképzelhető, hogy mondjuk hd5970-hez már egy gt240 jobb választás...
Ami látványosan gyorsult az a dark void játék bench ott megvan a 2,5x sebesség de ugye az is physx teszt. -
CptMisi
őstag
válasz
joshua7 #10553 üzenetére
de aki játékokra használja, az nem veszi észre azt sem, hogyha GT480 van bent physx-nek
tesztekben természetesen előjön a különbség...15W-os fogyasztásból következik, hogy nem termel annyi hőt, nem fűti a radeont, ráadásul rövidebb is, mint a 8800GTS, így jóval hatékonyabb a hűtése a radeonnak, mert nem fedi le a ventijét....nem mellesleg nem mindegy az sem, hogy 2 tápcsati megy VGA-ra, vagy 3/4(nem tudom, hogy a 8800nak hány kell)
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
csucsu21 #10548 üzenetére
Mennyiért veszed a karit "MSI R5830", csak mert itt az apróban ma is láttam 5850-et 59k-ért(még használtan is fényévekkel jobban jársz vele, egy ilyen konfighoz jobban passzolna!
)
Amúgy egy 550-650-es tápban gondolkodj, mert ha netalántán veszel még egy karit majd vagy váltasz Fermire(GTX470/480) akkor elkélhet.
-
Scholes9
nagyúr
-
joshua7
veterán
válasz
Sárpac #10549 üzenetére
Kétkártyás konfigokról beszélünk és ez szempont? Hehehe...
Egyébként az egy dolog, h mennyit fogyaszt (egyébként manapság mindenki ettől van megbolondulva?), de látod, h Fizikszként se ér semmit egy 8800GTS-hez képest. Ahhoz képest 15W is sok.Mondjuk szvsz egyébként sincs sok értelme az egésznek, hacsak nem azzal a 4-5 játékkal játszik 24/7-ben az ember, amikben van értelme egyáltalán ennek a hibrid izének.
-
ffodi
veterán
válasz
szasanyi #10551 üzenetére
Szerintem is elég egy jófajta 450-500w-os táp. De én a tápvásárlással úgy vagyok, hogy ha már egyszer veszek, akkor olyat, amit nem kell 1 év után kicserélni, mert nem lesz elég. Úgyhogy én vennék valami fasza 600-650W-os darabot(vagy erősebbet
), és az kihúzza egy jódarabig.
-
csucsu21
aktív tag
Hali
Egy MSI R5830-as hoz mekkora tápot vegyek 600 vagy 700 vatt ???
Szerintem elég hozzá a 600-as de nem tom egy core i7 860-nas procival és 4 giga rammal nem tom ez számít e valamit
Előre is köszi -
Zoo123
senior tag
-
Zoo123
senior tag
Akkor neked szépen elterpeszkedett, nekem ilyen: Link
Mondom nekem friss a Win7, tegnapelőtt raktam fel.
Nemhiszem hogy 64 és 32 bites változat között ennyi különbség lenne, de az is lehet hogy csak a szokásos: "idővel begyűjti a szemetet és belassul" jelenséggel állunk szemben.De azért az érdekelne hogy Standby 700 MB-ot mi a pöcsre használ...
#10542 Ko-Ko82:
Majd a hozzáértők megválaszolják, nekem csak 1 mezei 5850 van most a gépben, a 8800GT-t már fél éve eladtam. -
BullKoxa
őstag
válasz
Zoo123 #10540 üzenetére
na ma betettem 1 8800 gts512Mb-os, a 5850 mellé,hát at 1000x jobb mint a 220gt!!Legalábbis Fluidban!220GT min 18, 8800Gts 85,jó ezt hallottam hogy ebben jobb is a Gts!De Metroban2033-ban szerintem ugyan azt hozza a 2 nv.(lehet eladom ezt a 220 GT és veszek egy használt 8800 Gts-t.)kép a két tesztről!!
Lehet ez a szaros 220 gT ilyen ratyi kártya lenne??Erre kérnék választ ha szabad.
-
Zoo123
senior tag
"Ja, 50 millió gadget... Van egy óra, egy procimérő, egy naptár, egy időjárás, egy névnapi kalendárium (mind gyári). Azomkívül elindul a Catalyst Control Center, az X-fi drivercsomagja, egy Comodo antivírus/tűzfal, az MSN plussz, és ennyi.... "
Látod, erről beszéltem, telepakolod az asztalt mindenféle csili-vili "szeméttel", aztán sírsz hogy alapból 1,6GB-ot eszik a Win7!
-
HSM
félisten
válasz
Zoo123 #10538 üzenetére
Ja, 50 millió gadget... Van egy óra, egy procimérő, egy naptár, egy időjárás, egy névnapi kalendárium (mind gyári). Azomkívül elindul a Catalyst Control Center, az X-fi drivercsomagja, egy Comodo antivírus/tűzfal, az MSN plussz, és ennyi.... Nem célom telepakolni szeméttel az OS-em...
A 4GB már elég lehet, azt írtam, a 3GB szűkös.... 4GB-al csak az a szívás, hogy 1GB VGA mellett már csak max ~3,5GB látszik 32 biten, de inkább csak 3GB, 64 biten meg azon bukod a +500-1000MB egy részét, hogy a 64 bites kernel mellett be kell tölteni a 32 bitest is a 32bites progikhoz, ami +párszáz mb.... (Nem tudom, pontosan mennyi, de nem kevés) -
Zoo123
senior tag
-
Zoo123
senior tag
válasz
Att1la. #10528 üzenetére
"Fejleszteni szeretném a gépemet de nem tudom melyiket vegyem...még egy évig 1280x1024 felbontáson játszok."
Hát ha még egy évig 1280x1024-ben játszol, akkor alaplap, proci, videókártya megfelelő nem kell cserélni egyiket sem, nem leszel vele előrébb.
Procit húzd fel, ha áttérsz vwin7-re akkor kell a 4GB ram, ennyi.Ha majd magasabb felbontásra váltasz, -javasolt a Full HD- akkor vegyél erősebb videókártyát addig csak pénzkidobás!
Egy év hosszú idő, addigra ugyanezért az árért sokkal nagyobb teljesítményt fogsz kapni.
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10530 üzenetére
ja igen, csak hát még nem beszéltünk meg semmi konkrétumot, és közben bejött shteer a képbe
Nekem csak ez a kártya kéne (erre a célra), mert kicsi, keveset fogyaszt->kevésbé melegszik és viszonylag olcsó is
csak hát nem igazán kapni
árgépen 10.500Ft egy olyan boltban, ahol nincs is a termékek között, nem mellesleg a VGA-GeForce kategóriában nincs egy termék sem, a következő boltban meg már 13k+, és ez árgépen
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
CptMisi #10527 üzenetére
Volt fenn 8800gts(g92) és 9800GTX is 16k-ért, csak a 8800-ast elvitték előllem egyből a gtx meg Egerben volt és nem postázott a kolléga én meg ha itthonról legurulok mocival Egerbe akkor ugyan ott vagyok ahol a part szakad, de már azt is elvitték, miért nem tud itt a közelben lenni valakinek egy megfelelő kari korrekt áron!?
Amúgy én azt hittem azt te vetted meg(mert írtad itt(pont akkor), hogy úgy néz ki lesz kari), ezért is nem írtam a komának?!
-
Att1la.
őstag
Hello!
Fejleszteni szeretném a gépemet de nem tudom melyiket vegyem, ami most van:
GIGABYTE GA-EP-45-UD3LR, GIGABYTE HD4850 512MB, Intel C2D E7500, Kingston HiperX 1066Mhz 2GB,Chieftec GPS550W táp,Windows XP Professional SP3, még egy évig 1280x1024 felbontáson játszok.
Választási lehetőségek:GIGABYTE HD 5850 1GB 70e Ft vagy Intel C2Q Q9650 78e Ft vagy talán Kingston HyperX 1066Mhz 4GB+Windows 7 Professional 70e Ft. -
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #10524 üzenetére
nekem mondod?
most is volt(van) aprók közt 10ért GT220, erre elviszik előlem
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #10523 üzenetére
Értem akkor a leírtak szerint nem feltétlenül a spórolás vezette a Sapphire-t sem abban, hogy más alkatrészeket használtak. Na majd ha több időm lesz komolyabban körberágom
ezt a dolgot, utána nézek.
Ilyen pontos infókat leírást hol lehet találni egy VGA-ról gondolom tesztekben esetleg megemlítik? -
Robi BALBOA
őstag
-
Sárpac
nagyúr
MSI R5850 Twin Frozr II series
with uP6266 voltage regulator
Voltage control : independent 3D voltage control (*)
Voltage monitoring : target voltage monitoring
Voltage limit : 1300mV
Voltage step : 5mVSima illetve sapphire vapor(ref) series:
with VT1165 voltage regulator
Voltage control : independent 3D voltage control (*)
Voltage monitoring : target voltage monitoring
Voltage limit : 1350mV
Voltage step : 12.5mVElvileg a frozeren már modernebb feszstab van(hd5850-től felfele), csak még progi nincs ami támogatja max az afterburner, a 6206-nak is van programozható része, de program egyenlőre nem támogatja semmisem.
-
Zoo123
senior tag
válasz
petrusz82 #10517 üzenetére
"5850-hez milyen tápot ajánlanátok? Gondolom egy LC Power 550-es nem lesz jó, mert csak egy darab 6 pines csatlakozó van rajta."
Hát LC TÁPEGYSÉGET NEM!
És nem azért mert csak 1 db 6 pines csati van rajta, hanem azért mert rossz minőségű megbízhatatlan táp. Ne spórolj a tápegységen, inkább szánj rá egy kicsit több pénzt elvégre az egész gépedet -adott esetben több százezer forintot- bízol rá.
A Melyik tápegységet vegyem topikban tedd fel ezt a kérdést, ott szívesen segítenek a megfeleő tápegység kiválaztásában. Link -
Giot
addikt
válasz
Sárpac #10516 üzenetére
Sárpac gondolom te tudod monitorozni, illetve állítani a feszt a twin frozeren.
Ezen a szutyok
Toxicon nem látja semmilyen progi hogy milyen feszen megy. HSM kollga azt mondta lespórolták róla "a digit PWM, és hozzá a Volterra VT1165 fesszabályzó, ami programozható, I2C-n, és ezt tudnák monitorozni a progik." Ehol van a különbség a Toxic meg a referencia nyákja között, és egyéb téren ami ugye a hűtés
.
-
petrusz82
aktív tag
5850-hez milyen tápot ajánlanátok? Gondolom egy LC Power 550-es nem lesz jó, mert csak egy darab 6 pines csatlakozó van rajta.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
LordDarkness #10515 üzenetére
Pl. az msi r5850 military classon egyel kevesebb feszstab áramkör van viszont a többi 2x nagyobb teljesítményű mint a referencián.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
LordDarkness #10513 üzenetére
Mindegyiken van vasmagos tekercs maximum a típusa változhat a non referencia kártyákon!
-
Giot
addikt
"teljesen jó minőségű az is"
Hát ja csak ugye sokan azért veszik meg ezt drágábban mert hogy ez jobb minőségű, Amit persze remélem nem zár ki az hogy van olyan rész ahol spóroltak. Jó lenne ha úgy lenne hogy van olyan rész ahol spóroltak, de más részén meg pont hogy jobb minőségűbb alkatrészeket használtak PLD tápellátás. A Vapor-X hűtő mindenképpen megérdemel egy piros pontot.
No de a lényeg teljesítse a rá váró feladatokat problémamentesen. Amire eddigi pozitív tapasztalataim alapján minden esély megvan.(#10509): a GTAIV-es videóval kapcs nekem nem adja be opcióként hogy 720-as felbontásban tudjam nézni.
Na de most már inkább megnövelem horizontális kiterjedésemet! -
HSM
félisten
Feltötöttem néhány GTA4-es videót 5850-es radeonnal, ha valakit érdekel, katt: [link]
(6 rész lett, az utolsó, illetve a HD opciók néhány órán belül élni fognak)
Sajnos nem jön át tökéletesen, hogyan is futott, de azért nem olyan rossz...Javasolt 720P-ben nézni.
-
HSM
félisten
Nem hiszem, hogy bármi gondod lenne a Toxic-al, teljesen jó minőségű az is. Amúgy tuti emeltek picit a feszültségén, olyan 1,12V köré tenném...
A refi karik pedig kezdetben kizárólag az Ati gyártatja, a partnerek ugyanazt a karit veszik.... Szval esélyük se lenne spórolni...
-
Giot
addikt
A Furmarkos teszt ami nálam készült az is zárt házikós. Bár a szobámban nincs 25C° ! Végülis nem tudom alapfeszültségen magasabb órajelek elérésére képes mint a referencia (940/1175 hát igen a memók csak ennyi) persze annak is megvan a lehetősége hogy alapból magasabb feszültséget kap!
Eddig hibátlanul teszi a dolgát. Amikor rendeltem volna a ref Sapphire 5850-et mondták hogy most nincs, DE már rendelhető a Toxic, így ez lett (jó árasítva).
"bár a refit komolyabb, hatékonyabb konstrukciónak tartom." Igen ott nem tudnak spórolni a gyártók, amit előír az ATi azt rá kell forrasztani!
Sok Sapphire kártyám volt eddig mind hibamentesen, (dolgoznak azóta is máshol) Az idő megválaszolja hogy mennyire időtálló konstrukciót hozott össze, a drágaköves márka ezzel a Toxic verzióval. -
HSM
félisten
"Hát nem éppen olcsóbb
! Toxic vs referencia."
Nem az eladási árról beszéltem, hanem hogy a gyártónak mennyibe kerül.Ez a jó üzlet nem, drágábban adni az olcsóbban előállítható terméket....
Bocs, nem célom amúgy fikázni a Toxic-ot, bár a refit komolyabb, hatékonyabb konstrukciónak tartom. Az alkatrészek mennyiségének pedig nincs köze sem a megvalósítás hatékonyságához, sem az árához....Amin a Sapphire logó van, az vasmagos tekercs, ha nem tévedek.
A refi így viselkedik furmark alatt: [link] Nem hűvös, de játék alatt még sosem láttam 70-72 fok fölött, a VRM-et szintén... Mondjuk tuningolva kicsit felmelegszik, de a 4890-esem is ilyen meleg volt, és azokkal sem volt baj...
[link]
-
Giot
addikt
Hát nem éppen olcsóbb
! Toxic vs referencia. A furmark eredmények jöhetnek
Itt szétkapják rendesen a toxicot, EZ amin rajta van a Sapphire logó az mi? Itt pedig látható mennyivel hosszabb a NYÁK meg mások a felhasznált alkatrészek is vagyis több cucc van rajta nekem úgy tűnik. De úgy tűnik kettőnk közül te vagy ebben jobban otthon. Szívesen fogadnám ha lecsekkolnád a külömbséget és esetleg véleményeznéd, lehet csak azért van rajta több cókmók mert rosszabb minőségűek
(#10502) CptMisi : Igen abban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS STRIX GTX 960 2GB
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest