- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
MZsoltee #11196 üzenetére
ok, én is így voltam vele, de itt "pró"hardveren írták, hogy a kingmax sz@r, nézzem meg a QVL-t azok közül valami márkásat vegyek és ennyi...megnéztem, megvettem, és szopok vele
kingmaxra akartam már váltani, de nem ment, majd most, miután most megint azt írták, hogy memhiba...a legjobb az lenne, ha tudnám garanciáztatni őket, és épp ilyen nem lenne készleten, de Kingmax igen...
kasa85: engem a család még nem fenyeget, ahhoz meglehetősen fiatal vagyok, de rakás ismerősöm kocsmatöltelék, arról sztorizgatnak, hogy mennyire összehányták magukat, egyik bulin részegen majdnem megkéselt valakit stb...köszönöm, akkor inkább nevezzenek kockának
annyira nem izgat...sok partifésznek az a buli, hogy leisszák magukat, meg beszívnak, én is szoktam bulizni, de én jól tudom magam érezni anélkül is, hogy 20ezreket elinnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest