Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Bacsis, kevesebb feszütséget a K6-III+ nak.
-
Alister71
nagyúr
Nem tudom ez honnan van, de jó.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Badman 4ever #3092 üzenetére
Persze, csak vicc.
bacsis: ezzel én is így lennék valahogy -
L4rs
tag
válasz
CsíkosMókus #3088 üzenetére
Félreértettél. Nem akarok mindent verőnek beállítani semmilyen gépet.
Azt akartam kifejezni magának(), hogy nekem elég a mostani gépem is. Szinte felesleges lenne több. És egy hasonló kaliberű gép sok más embernek is biztosan bőven elég lenne.
A dual proccos mellékág pedig - mint írtam - másodsorban szól a teljesítményről. Szenvedély, amelytől nem rohad szét a tüdőm. -
bacsis
Közösségépítő
Sweet Lou 6 kolléga ma itt volt nálam...
Beszélgetünk, stbstb.. mondom kicsit tuningolom a nagy gépem, megpróbálok magasabb FSB-t kihozni belőle.. beállítok 533as FSB-t neki, a gép elindul, de windows betöltése után közvetlenül lefagy a rendszer, Sweet Lou 6 szakmai javaslata:
"Aggy abból az izéből neki" -
Alister71
nagyúr
válasz
CsíkosMókus #3088 üzenetére
Persze, különbséget kell tudni tenni a régi frankó cuccok, és a mai gépek között. Nekem pl. az NFSU2 jelenti a grafikai maxot, az oldscool cuccok terén. Ha azt tudja a régi gépem, akkor mindent tud, és imádom.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71 #3086 üzenetére
Ehhez a kártyához még a 6800GT sincs sehol.
Amúgy találtam még egy 4 gigás vinyót itthon, arra felraktam a win 98 se-t, azon fogom még futtatni a 3D Mark 01-et, kíváncsi vagyok mi fog kijönni belőle.
BADMAN már átment csajba?ennyire még én se bírtam berúgni, pedig már 38 vagyok
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71 #3083 üzenetére
Bassz, annó 34-ért vettem ezt a Gainward 7600GT-t, és 15-ért adtam el.
Pedig most mekkorát szólna a P3-ba. Amúgy P4 3000MHz Prescottal bő 3000 felett volt 06-ba. Ez a Sempron azt se tudja miről van szó.
Valahogy rá kén dumálni a tudatlant, hogy az Ati 9600XT az sokkal jobb kártya. -
Alister71
nagyúr
Huh azért van itt power: 06
-
Alister71
nagyúr
lol, egy régebbi gépem eredménye 01-be 01, elég gyenge, win7, 32-őn, alapórajeles
, gondolom xp-n jobb lenne.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Badman 4ever #3077 üzenetére
Azok a processzorhűtők.
L4rs: No problem, szívd csak a vérem!
-
L4rs
tag
Persze. Kinek mire van szüksége. Na meg pénze.
Én se váltok több magra, meg DDR-2-3-4-5-re. Elsősorban, mer' minek. Másodsorban nagyon meg vagyok elégedve a jelenlegi gépemmel és megszerettem.Hobbiból régebbi dual CPU-s gépeket építek (pl Abit BP6). De csak mert imádom őket. Azt se azért, hogy jobban fusson a Fryzis, meg hogy gyorsabban végezzek 5TB videó konvertálásával (fordított az ok-okozat).
Öröm rájuk nézni, öröm elindítani őket. Ha bírják a tuningot, az csak hab a tortán.
Jelenlegi kiszemelt: ASUS A7M266-Dprohardver meg prohardver. A nevében is benne van, hogy nem a átlagos igényeket próbálják kiszolgálni. Különben mediumhardver, vagy avaragehardver lenne az oldal neve.
-
bacsis
Közösségépítő
Most volt nálaam egy kissrác, hogy most ballagott 8-ból és kapot 34k-t, rakjak össze neki komplett gépet, egy S478as P4 konfigot fogok összepakolni neki, és a srác tökre örülni fog neki, hogy milyen jó gépe lesz.. egy másik családnak a 400as celót most upgradeltem 700asra, ők is tök el voltak szálva hogy wow milyen gyors lett a gépük, s milyen jó gépük lett...
Hát igen.. a ph! és a való élet közt nem kis eltérés van -
L4rs
tag
Azért írta OFF-ba, mert szégyelli magát, amiért korábban szétOFF-olt egy oldalt a "topicban beszélhető dolgok" HSZ-eivel.
Most bepótolja az OFF gomb használatát.
Bocsi Yutani. Remélem nincs harag, de ez kellett.Amúgy ledöbbenek néha, amikor S478-as (és S462-as) konfigokat hirdetnek "retro konfig" címen. Pár hónap, és "oldszkúl" S1366-os gépeket látok "ócsóé".
Öregszünk ám rendesen... -
bacsis
Közösségépítő
Na urak, így néz ki egy gépben 64giga ram, meg 2db 4magos nehalem proci:
szerk:
Yutani! Miért raktad off-ba a kérdésed? a Win98al kapcsolatos kérdés simán témába vág -
Yutani
nagyúr
Srácok,
Win98SE alá nem tudtok véletlenül egy jófajta theme-t, amitől "XP-s" kinézete lesz?
Esetleg WinME-hez is jöhet, az is van nekem. -
bacsis
Közösségépítő
Hé skacok!
nem kell valakinek Arab, Héber, vagy Thai nyelven a Windows3.11 -
Alister71
nagyúr
Felraktátok a Firefox 3.5-öst? Van már magyarul, fasza jó gyors, a P3-ason is jól indul.
-
törölt tag
27 KB/s a WinRAR benchmark a 93MHz-es Nx586PF procimon.
A superPI 1M meg 35 perc körül fut le.
Ismertek még olyan "népszerű" benchmark-ot ami akár 486-oson is lefut?
Sajna az Everest nem akar elindulni.
-
peti_s
addikt
válasz
Badman 4ever #3050 üzenetére
Így kell kinéznie egy kommentednek!!
HI!
....udv
nedduddki
-
-
Yutani
nagyúr
válasz
zoltanz #3053 üzenetére
Na, pontosabban arról volt szó, hogy a sok VIA KX133 chipsetes alaplap nem volt képes együttműködni a legutolsó kiadású Slot A Thunderbird processzorokkal. A korábbi, fejletlenebb AMD 751 Irongate chipset persze gond nélkül lekezelte az új procikat. Az Asus a K7V után megjelentetett egy K7V-T nevű alaplapot, amely a K7V hibáit kiküszöbölendő már vitte a T-Bird procikat.
Igazából itt a VIA KX133 chipset volt a ludas, illetve valamiféle időzítési probléma lépett fel a KX133 és a T-Bird procik között.
Egy hír ezzel kapcsolatban. (Forrás: sg.hu)
-
zoltanz
nagyúr
Chipset -ekre nem emlékszem kapásból, de ha nagyon kell előszedhetem. Pontosan úgy nézett ki, hogy az első K7 -esekhez kiadott deszkákba hiába raktál újabb procit, ami már SSE utasításkészletű is volt, nem ismerte fel és nem is készítettek, legalább is eddig ilyen BIOS-t. (de ha ha te hallottál mást ki vele én nyitott vagyok
)
-
Yutani
nagyúr
válasz
Badman 4ever #3050 üzenetére
És tényleg!
Én el sem jutottam a hsz második feléig, az MMX-es témára rögtön reagáltam is!
zoltanz: ...plusz olyan lap is kölött alá...
Ezt hogy érted? -
Yutani
nagyúr
...K6-III+on ismét simán elindul, de abban még MMX sincs, csak 3DNOW...
Jajj, ilyet ne mondj!
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Badman 4ever #3042 üzenetére
ezt nem a vateráról vettem
SSE nem kell neki, a poén, hogy ebben MMX van, de a pentium 1ben is MMX van mégsem indul el rajta... a K6-III+on ismét simán elindul, de abban még MMX sincs, csak 3DNOW
szóval szerintem tuti nem utasítás függő, hogy min indul el, és min nem.. Talán ezeken a proccokon azért indul el, mert fejlettebb az elágazásbecslésük, mint a Pentium1-nek.. de én annyira már nem értek hozzájuk.. majd jön akosf meg yuatni és ők tudnak válaszolni -
Alister71
nagyúr
Egy kis konvertálás, Winavi 9 videókonverter, Két pasi + egy kicsi, 1 rész kb. 23 perc.
Első lépés a 180 megás avit DVD-re konvertáltam, semmit nem változtattam, winavi alapbeállítások, 15 perc alatt készült el vele ( E7300-al kb. 1,5-2 perc), maj az így kapott 330 megás dvd-t vissza tömörítettem divx 6.2-vel és AC3-al, bitráta kalkulátor segítségével szintén 180 megára. Ehhez 20 percre volt szüksége ( E7300-al kb. 2-3 perc) Mindezt 146x10.5-ön, míg az E7300, 333x9-en megy, és ugye 2 mag dolgozik, mert a Divx 6.2 sajátossága, fogy tud 2 szálon dolgozni.
Ezért azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon jól teljesített itt is a Tualatin, nem csalódtam benne.Badman 4ever: a Win 7 olyan mint az öreg járgány, rúgásra és szívatóval indul, nem utasításkészlettel, bacsis meg biztos jól megrúgdosta.
-
bacsis
Közösségépítő
hehe besz*rtok, Cyrix procin 133MHz-re vissza osztva is indul a win7
-
bacsis
Közösségépítő
megjött a Cyrix MII-esem, szegénykém elég kopottas állapotú
nincs valakinek egy szép modell amitől megvállna?
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
Nem tudom mennyire adja így vissza a grafika nagyszerűségét a kép, de csodás ez a játék.
KLIKK
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Badman 4ever #3031 üzenetére
mogyoron vettem ocsoé' noname
690/db áron
-
Alister71
nagyúr
NF8 és a régi HIS 9600pro-m
és egy igazi csemege, egy Asus MX440. -
bacsis
Közösségépítő
válasz
Alister71 #3023 üzenetére
Most pont dolgozom... De ha hazaérek dobhatok fel képet a masiná(k)ról...
az a nagy büdös helyzet, hogy marha sok a cuccom, így nem lenne kis meló lefényképeznem
van valami kívánságod, mit szeretnél látni? s akkor elsősorban arról dobok fel gképet
Asszem a nagy gépemről van valamerre képem, előkeresem és akkro belinkelem ide -
Penyus
senior tag
-
Alister71
nagyúr
bacsis, neked nincs kedved beszállni pár képpel?
-
Penyus
senior tag
válasz
Badman 4ever #3019 üzenetére
Kosz a bokot
Az nem tudja valaki hogy mi a fenetol volt baromi meleg a tap standbyba? Mar a szaga is jott. Amugy ami a kepen latszik az meg csak a toredek toredeke -
cyklon
csendes tag
Nekem egy K6 II 500 as volt Epox MVP3C2 -vel. A procit 504 (!!) MHz re tuningoltam (4,5x 112). Elment. Viszont megszenvedtem az 1x -es AGP -t. A Gef 1 nem szerette.
Most van egy TUSL2 C (már 7 éves) (a full pucér verzió; nincs hangkártya se) PIII -S 1200 (a jó kis 512k cache -sel). -
Penyus
senior tag
Na [ITT] vannak a kepek. Kozben eszrevettem hogy a tap standbyba mocskosul meleg es egett szaga van szoval egyuttal kiis csereltem, de a fel gepet szet kellett hozza kapni a hulye haz miatt. Az elso kepen szobareszlet lathato cicaval, utolson meg a kek led a vgaban. A kepek minosegeert elnezest de ezer eves a fenykepezom es epp lemerulofelen volt. A hatuljarol is akartam loni egyet de addigra megadta magat.
Ja es a config:
ABIT ST-6 alaplap
Intel Pentium III 1,4GHz @ 1,6GHz
512MB 133MHz SDRAM
HIS Ati Radeon 9600PRO 128MB
40GB MAXTOR HDD
Toshiba DVD combo drive
SB Live!
54Mpbs wifi kártya
AverTV 007 tv tuner
Realted 8139 lan kártya.
Asszem semmit nem hagytam ki -
Yutani
nagyúr
válasz
Badman 4ever #3016 üzenetére
Ha lecserélem az Abit KN9 Ultra lapomat, akkor MSI lesz AMD chipsettel, mert Tommyboy szerint megy a CNQ még tuninggal is. Oldschool cuccoknál meg marad az Asus és az Abit, bár a letöltő gépembe egy EPOX alaplapot tervezek.
-
Penyus
senior tag
válasz
Alister71 #3013 üzenetére
Nekem is abitok voltak regen, aztan p4bol volt egy msi mert rabeszeltek. Meg is halt, lett helyette abit
Most meg gigabyte van nekem is. Mutatnek kepet is a configomrol csak ki kene szedni ket asztal kozul a gepet, ami nagyon kenyelmetlen melo, max hw fejlesztesert vagyok hajlando
Viszont a p3ast le tudom fotozni
mingyart meg is teszem. De az nekem nincs ilyen csillivilli hazban, meg egy fekete elolapos dvd combo drive van a feher gepen.
-
bacsis
Közösségépítő
Én lapok terén Abit párti vagyok, mióta megszűnt, csak csapongok ide-oda.. volt egy Asus féle X38as lapom, pár hónap után cseréltem gigabyte-ra... jó-jó, de valahogy mégsem Abit...
VGA kártyák terén meg a sapphire-t preferálom mert olcsóamúgy a HIS-t szeretem, csak arra nincs pénzem
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Alister71 #2999 üzenetére
Nekem is hasonló a gépen, mindjárt rakok fel képeket.
peti_s: Köszönöm.
El is felejtettem, hogy ma van a névnapom, csak akkor esett le, amikor felhívtak, hogy "Isten éltessen!" én megelőször elgondolkodtam, hogy milyen ünnepem is van ma.
Szerk.: Én is szeretem az ASUS-t. Van itthon ASUS-ból laptop, egy alaplap és a videókártyám. -
peti_s
addikt
A dobozok .
-
zoltanz
nagyúr
Kiváncsi voltam elindítottam egy 1 M Super Pi tesztet a szuperáló P3 -asommal 167 s lett. Igaz 700 MHz -es (100*7) beállítással szoktam használni a kicsikét, (néha internetezéskor 466 MHZ 7*66) , de elég jól lépeget így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest