Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
válasz
zoknipóc
üzenetére
Miért androidot? Nem való az desktopra, tegyél föl valami gyenge gépre való linuxot, Puppyt mondjuk.
Szerintem erre droidot nem is lehet tenni, eléggé nyűgös dolog, hacsak össze nem tudsz dobni egy csomagot driverekkel mindennel külön a te gépedre.
Ilyen atomos szutyadékokra vannak próbálkozások, amennyire láttam.
Mellesleg nem igazán értem, miért van oda mindenki annyira ezért a droidért... nekem is van ilyen telefonom, a legjobb az benne, hogy végül is működik. De nem tudom megszeretni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 11
- Metal topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós kamerák
- Video digitalizálás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest