Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
Barkács ötlet topic van-e vagy itt is akad hozzáértő ember?
A retro gépemhez külön nem szeretnék hangfalakat venni, még olcsó egyszerűt sem, meg már annyi minden van, elosztó elosztó hátán, örülök ha elférnek a kábelok, de hang jól jönne, ha nem is brutális zenehallgatásra, de pl. Worms-özés közben mikor anyáznak a kukacokNa most a nem rég kidobott Compaq-ból a két kicsi hangfalat megmentettem még akkor, és rákötöttem 3.5-ös jackre lepróbálni, de sajnos erősítő híjján alig volt élvezhető ami kijött belőle. Ezt tudtam is, és gondolom a Compaq-ban a lapon volt valami erősítő chip integrálva, amitől zenehallgatásra is elegendő volt. Na most én szeretném ezeket beleszerelni a házba, azt meg is oldom, de kellene valami ötlet hogy tehetném őket hangosabbá picit, esetleg valami kütyü amit bekötök a kábel közben a hangkártya és a hangszóró közé?
Vagy rossz helyen tapogatózok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest