Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  AMD FX (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:01:58

LOGOUT.hu

AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67550) Habugi válasza amdxp2 (#67548) üzenetére


Habugi
addikt

Na ennyi, játék közbeni max terhelésre csak 1.36V-ig ment, míg ez utóbbi képen nem is 1.392 hanem 1.408ig felcsapta IBT közben.. :DDD

Szerintem nem kell a feszhez nyúlnod már, LLC-t állítgasd, nézd meg Extremen és mondjuk Regularon, melyik esetben és meddig engedi a feszt/Vcoret IBT közben terhelésre, ahány lap annyi féle képpen működik, az enyémben nem volt így nem tudom sajnos.

Azt a beállítást keresed ami közelebb tarta a BIOS-ban beállított értékhez, kvázi minél alacsonyabb a terhelésre elért/adott Max, annál jobb.

Isten igazából így is maradhat akár, az IBT-s terhelést hétköznapi dolgokkal nem tudod reprodukálni így az elért 74°C hőmérsékletet és a hozzá (adott, High LCC beállítással) társított feszt sem, max ha rossz a ház szellőzésed.
LLC-t érdemes azért kitesztelni, amint megvan melyik beállítás fogja szorosra még kamatoztatni is lehet, mert nemes egyszerűséggel feszt emelsz BIOS-ban, egy lépcsőt mondjuk és meglehet a stabil 4.4 - 4.5Ghz is.

Ez egy ilyen jópofa csiki-csuki játék. :)

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  AMD FX (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.