Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pibácsi

senior tag

válasz V/ #60671 üzenetére

Normál regisztrációm volt azon az oldalon, ahol végigvezettek hogyan kell beregisztráni. Volt egy ilyen link megadva, ahol segítettek. Azokat a lépéseket végig csináltam. Most megpróbálom a mobilon keresztűl, bár jut eszembe, hogy ugyanarról a bejövő netről wifizek, hátha ott a tűzfal beleszól. Vagy ami még eszembe jutott: most cserélték a NET kártyámat és azzal vásároltam már három tételt (a másik lejárt) és nem engedtem menteni a fizetéskor, az előző mentve volt, bár nem engedtem neki, hogy automatikusan alkalmazza. Most viszont nem mentettem el. Megpróbálok valami kis értéket rendelni úgy, hogy bejelölöm a kártyamentést.
    Az "orders" részt ott nyitom meg a jobb oldalon, ahol be kell jelentkezni és ott vannak alatta a lehetőségek, de akár a felső sorban is nyithatom, ill. az "orders"-t bárhonnan nyithatom üres. Egyedűl ez sz Eva dolog működik, dehát ott meg kevés az infó.
    Most írtam az Ali szervíznek, van egy megadott e-mail, dehát természetesen a postamester kifogta, hogy tele van a postaláda.
    Ezt a fizetési kártya rögzítést még megpróbálom.
    Köszi szépen a tanácsokat. Üdv. Pibácsi

Új hozzászólás Aktív témák