- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
Lehet hogy nincs összefüggés, de amikor kiderült hogy a Posta azzal takarózik hogy nem kapja meg az elérhetőségünket, az angol eBay viszonylatból az ötletet átemelve az AliExpress szállítási címsor folytatásba beírva az e-mail címet és újból megadva a telefonszámot azóta nincs értesítő elmaradás...
Nincs összefüggés mert nálam nincs megadva a címsorban e-mail és tel. szám még pluszban. Ma is jön egy csomag és megkapták a telefonszámot is.
-
Sehogy nem tudsz már 399 Ft-ot fizetni, mert akkor kaptál volna sms-t vagy e-mailt és mivel nem kaptál a program nem azonosított be elérhetőséget az elektronikus adatok közt vagy rosszul azonosította. Nem nézi senki ennél a vámolásnál a címkét a küldeményen mert automatikus a dolog.
Segíthet ha az AliExpress címsor második részébe bekerül az elérhetőség.
Az azeri, emírségi és vanuatui küldemények esetén általában nem kapják meg. -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Ez valószínű off...
Aliexpresszről vettem 1euro értékben kB...
Jött 1 levél postától, miszerint 800ft-ot kell fizetnem...
Ha jól értem, online fizetéssel ez csak 400ft lenne?Ha jól értem, hogy tudok csak 400ft-ot fizetni?
Köszönöm.
-
válasz
stomi61 #59694 üzenetére
Nem írtad hogy app vagy böngésző, de csökkentsd a képméretet, a felbontásban elég a 600 dpi. Mivel változott az AliExpress felülete célszerű lenne az Ali kezdetű sütiket és a böngésző gyorsítótárat törölni,a mobil app gyorsítótárát is.
Kipróbáltam, kiválasztom a képet a próba 981Kb-os jpg (3000 x 3288 pixel), feladja az átnézeti képet, a Send-re kattintva pár mp alatt feltölti és látszik az üzenetben. Böngészős Net. -
válasz
kirkri #59693 üzenetére
Mindig megy értesítés e-mailben, mert az náluk az alap. Kezdetben tavaly július, augusztus, előfordult hogy nem, de azért mert nem kapták meg az e-mail címet.
Lehet hogy nincs összefüggés, de amikor kiderült hogy a Posta azzal takarózik hogy nem kapja meg az elérhetőségünket, az angol eBay viszonylatból az ötletet átemelve az AliExpress szállítási címsor folytatásba beírva az e-mail címet és újból megadva a telefonszámot azóta nincs értesítő elmaradás, persze ez nem jelenti azt hogy nem kerület spam-ek közé az értesítőjük. De érdemes figyelni a nyomkövetést és ha a Központi raktáras szöveg megjelenik akkor a következő munkanap várató a kézbesítés. -
stomi61
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ragasztót, megérkezett, de kifolyt a tartalma.
Írtam az eladónak (még nem látta), de fényképet nem enged feltölteni. Rákattintok a szövegmező előtti + jelre, jön a felugró ablak, kiválasztom a fotót (jpg), aztán megnyitás és csak eltűnik a felugró ablak, fotó sehol. Hol lehet a hiba? -
kirkri
addikt
Az a baj, hogy EO nem értesít semmilyen módon. (Sem telefon, sem sms, sem papíros értesítő a sikertelen kézbesítésről.) Mondjuk a trackingből már lehet látni, hogy ezt ők fogják hozni, de tesóm még ősszel járt úgy, hogy visszament egy csomagja Kínába, mert az EO hozta ki neki, de nem volt otthon és semmilyen módon nem tájékoztatták. Ő meg csak hónapokkal később mesélte, hogy így járt és hiába kereste a postán, nem volt náluk, az Alin meg az látszott, hogy sikertelen kézbesítés. Amikor mondtam neki, hogy ez EO csomag volt és nézzen rá a tracking alapján az EO oldalán, ott megtalálta a küldeményt.
-
-
Jahno
veterán
válasz
kirkri #59689 üzenetére
Jaja, én ezért örültem előre, mikor BE végű volt, hogy na akkor nyugalom és megérkezik. Aztán pár ilyenből Eone lett, azóta nem rendeltem, most kifutott minden, hümmögök és az aprólékot majd 2-X hetes eltérésekkel, akkor hátha nem csomagolódik össze. Aztán kiderül. Kellene pár kupak a fényképezőmre.
-
válasz
kirkri #59689 üzenetére
Amióta tavaly áprilistól a Cainiao Budapestre helyezte a kelet-közép-európai légi logisztikai központját, az AliExpress-en vásárolt küldeményeket közvetlenül tudja a Cainiao Magyarországra küldeni, itt az Express One-t bízták meg ezen küldemények kézbesítésével.
Így lehetőség van arra, hogy ha közel egy időben egy személynek több küldeménye érkezik a logisztikai központba akkor egybe csomagolva kerül majd kézbesítésre.
Eredetileg kapott UH..BE postai azonosítót lecserélik, ezt a vásárlásnál is látod és nem kerül postai szállításra, mert akkor ezeknek el kellene menni Belgiumba és onnan a postai vonalon kézbesítenék.
Ezzel egyrészt gyorsabb a szállítás és nem kerül a Magyar Posta karmai közé akik mindenért pénzt kérnek. -
kirkri
addikt
Úgy járt már valaki, hogy két különböző webshopból rendelt terméket valahol útközben összecsomagoltak egynek?
Ma így jártam. Eredetileg volt két UH.......BE csomagom, az egyiknek élt a trackingje, a másiknak nem. Ma csenget az Express One és a kezembe nyom egy csomagot, aminek a sok számjegyes trackingje van (ha jól rémlik 21 szám) és az utolsó négy szám az irányítószámom. Jött már máskor is ilyen csomagom amit az EO hozott ki, szóval nem ekkor lepődtem meg, hanem amikor kibontva a csomagot benne van a két UH.......BE trackinges csomagom, szépen felcímkézve mindkettő a UH.......BE trackinges matricával.
Visszanéztem, teljesen különböző storeból jöttek, még a store profil is különböző volt, mert az egyik maszkokat árul, a másik meg konzol alkatrészeket. Szóval elképzelni sem tudom hol értek össze a szálak. -
válasz
Entrecampos #59687 üzenetére
Az az igazság hogy mivel nem könyvelt küldemények nem igazán van mit könyvelni, ha esetleg a postán adják át akkor ott a vonalkódot a kiadásnál beolvastatják, de nem a nyomkövetés miatt.
Addig a bejegyzésig még írhatják hogy A küldemény továbbítása kézbesítésre, de ezt a logisztika csinálja nem a helyi posta.
Lényeg az hogy ezekkel az információkkal nem sokra mész, hiszen hivatalosan nem is kell könyvelni. Majd kézbesítik valahogy. -
Entrecampos
csendes tag
Van két csomagom (UH-BE). Az egyik Super economy a másik pedig saver shipping. A két csomag között 35 nap eltérés van. Viszont ez a két csomag találkozott az NPKK-ban. El is indultak egyszerre _2022.02.20. | 17:17 - Szállítás | Továbbítás belföldre_ a helyi postára. A magyar posta nyomkövetőjében mind a két csomagnál ugyan ez a bejegyzés szerepel. Ma, _2022.02.23. | 07:53 - Kézbesítés | A küldemény továbbítása kézbesítésre_ megérkezett a helyi postára, de csak az egyik, a saver shippinges. Találkozott már valaki ilyennel? Csak az egyiket csippantották volna le, vagy megtetszett valakinek az egyik csomagom? Konkréten amelyik nem jött meg a csomagkövetés szerint, az egy táska. Elvileg holnap kapok róla értesítőt, hogy mehetek érte, vagy értük. Remélem két csomag fog várni...
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Ha volt róla szó, bocs! Szóval, van négy folyamatban lévő rendelésem. Mind más és más, mind különböző eladótól, kb három napon belüli rendelés.
Az elsőnél, ha a nyomkövetési számát beillesztem a PostalNinjaba, ez amúgy ExpressOne-os szám, akkor -
"Aliexpress has combined your orders into one package. It will be tracked with a new tracking number until delivery." - és egy másik EO-nos számot ír megjegyzésben.Ha a második csomag számát nézem, ami UH-s az Ordersben, a PN-ben már a fenti szöveg és az előbbinél látható új ExpressOne azonosító szerepel!
A harmadik csomagnál is UH-s volt, - ott is ez a szöveg és azt írja új azonosító LPxxx.
A negyedik nem változott, maradt UH-s.
Érdekes a PN is. Ráfrissítek és azt írja miután "homokórázott", hogy utóljára frissítve két és négy napja. Attól függ, melyik számot nézem.
Remélem érthető.
Ez mi lehet? Miért van?
Köszi
-
draco31
veterán
Meg is jött az első kínai rendelésem nyár óta, futár hozta, így nem lett extra költség. Szóval elsőre sikerélmény van
-
cof
veterán
Küldtem tavaly privátban nyomkövetési számot ilyen esetről. Lehet azóta rövidítettek az őrzési időn, de még a régi rendszerben nálam mindig ilyen 20 napos átvételi lehetőséget hagytak amit SMS-ben küldtek dátumnak. A +10 nap meg amíg a kicserélőből leér a helyi postára, így megvan a 30 nap.
-
Milyen tapasztalatról beszélsz, van a Posta ÁSZF az ezt írja: rendelkezésre tartási (őrzési) idő az átvételre kijelölt kézbesítési ponton: külföldről Magyarországra érkező valamennyi postai küldemény esetében tizenöt munkanap.
És van ez a nem belga, nem EU-s küldeményekre:
3) A vámhatósági intézkedést igénylő postai küldemény esetében – a behozatali vámkezelés
lefolytathatósága érdekében a külön TERMÉKLAP szerinti postai vámügynöki szolgáltatás
igénybevétele esetén, ide nem értve azonban az árutovábbítás esetét – a Posta a küldemény
Magyarországra történő beérkezésének regisztrációjától számított legfeljebb húsz napig a
postai küldeményt a Nemzetközi Posta Kicserélő Központban őrzi. Ez ugye nem munkanapKöze nincs ahhoz hogy ezt A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben mikor írják be, mert a sikertelen kézbesítéstől vagy az értesítő kiállításától függ. Ha ez neked 30 napra jött ki az egy hatalmas véletlen.
-
cof
veterán
Ettől a bejegyzéstől számítva 30 nap. Tapasztalat, mert már többször is megjártam a postával.
A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben
Nemzetközi Posta Kicserélő KözpontBár már régen kaptam rajtuk keresztül csomagot, amikor még saját azonosítot adtak ezeknek akkor 20 nap körül volt az átvételi időlimit. Most nem tudom, hogy megy, még mindig adnak-e új azonosítót vagy ezzel jön az értesítő.
-
válasz
mályva #59672 üzenetére
Még időben van az ottani kézbesítés, nem azonnal ugranak vele hiszen nem elsőbbségi, 20 Feb 2022 17:17 Továbbítás belföldre Nemzetközi Posta Kicserélő Központ Lényegében 21-én kezdték el szállítani, ma még csak 23 van. 5-10 nap a kézbesítési normája az ilyen leveleknek.
-
kigyi_23
addikt
Csak abból, hogy feldobott egy ablakot az ali, hogy upgradelték a csomagomat combined package vagy mi lett belőle amit eddig csak akkor dobott fel, ha legalább két rendelésem összerakták. Most viszont nincs több.
#59669 Persze tudom nem a csomag ilyen gyors hanem az adatfeldolgozás, de az is tovább szokott tartani máskor. One lesz kézbesítő.
-
kigyi_23
addikt
18 perc alatt áttolták a vámon ez is rekord. (Igen tudom automata a rendszer, de szép időt futott akkor is). Majd kiderül, ha összecsomagolják valakiével akkor jelzem hátha lesz aki keresi
-
-
kigyi_23
addikt
Járt már valaki úgy, hogy upgradelték a csomagját kombinált csomagkézbesítésre? Igen tudom ez mit jelent több rendelésemet 1 csomagba rakják. Na, de nekem csak 1 van úton
Akkor most másnak a csomagját kapom meg és az enyémet nem, vagy másnak a csomagját és az enyémet is? -
mályva
aktív tag
Ez elképzelhető, hogy megjön a héten?
"UH815364397BE"
Köszönöm -
válasz
roberts5 #59659 üzenetére
Most fel is hívott a futár - miután megadtam ezen a részen a telefonszámot - a csomagon a nevem, címem, kiegészítve az e-mail címmel van rajta az EO vonalkóddal.
11 nap alatt, a vásárlás napjától számolva AliExpress Standard Shipping-el jöttek a mikroléptető motorok, amelyek az Alis képen látható méret helyett tényleg mikro méretűek. -
válasz
Dr. Szilikát #59657 üzenetére
Csak a vonalkód van a csomagon ezeken a csomagokon, mert az alapján megy a EO-nál a szállítási azonosítás.
Az hogy milyen adatokkal indul és érkezik meg Budapestre a Cainiao-hoz az egyértelműen az hogy minden adat meg van. Az e-mail cím az átadásra kerül, mert nem tudnának értesítőt küldeni, lehet hogy telefonszám is, de eddig nem volt ez a telefonszám megadási lehetőség és azért jeleztem. -
Dr. Szilikát
őstag
Nekem két kis LP*** számú küldeményt csomagoltak egybe, ezeken még szerepel a telefonszám is.
A nagyobb tasakon a telefonszám már lemaradt, csak a kibővített címsorban általam közölt emai-cím szerepel, erre kaptam értesítést hétfőn reggel és a kézbesítés előtt 15 perccel is.
-
-
vasi89
őstag
nálunk a céghez napi szinten jön szinte az összes futárcég, egyel több vagy kevesebb cosmag nem oszt nem szoroz. De valójában a futároknak szólni kéne, hogy csomagot hoztak de nyilván nem szoktak. Az áruátvétesek pedig minden nap egyesével írnak mindenkinek akinek csomag jött. Habár Ők ezt már akkor tudták, hoyg így lesz mikor felvették őket. Nem azt mondom, hogy ez a világ legjobbm unkahelye de ilyen apróságok pozitívan tudnak dönteni egy cég megítélésében.
@V: igazad van de egyik futárt sem tudom oda hívni a házhoz reggel 7 előtt és este 6 után. De én nem is gondolom úgy hogy ez maszekolás. Át veszed a csomagodat ami nagyjából 2 perc. Tudom van olyan munkáltató aki ennyi szabadidőt sem enged de szerencsére én nem ilyen helyen dolgozom.
-
válasz
csaba12242 #59652 üzenetére
A vásárlásnál a nyomkövetési adatoknál látod kiírva, illetve remélhetőleg az amit fizettél.
De a jelenlegi bejegyzések alapján nem lehet eldönteni hogy ki lesz a kézbesítő cég. -
csaba12242
tag
Üdv. LP00493367778365 milyen szállítási mód lehet?
És kb. mikor várhatom? 06.-ka óta nem változik semmit nyomkövetési bejegyzés, türelmes vagyok, csak még ezzel a követési számmal nem jöt semmim eddig és kiváncsi lettem. -
kigyi_23
addikt
Nincs spam listán ugyanettől a cégtől minden más esetben megérkezik. A Spam mappát minden nap nézem és törlöm az odaérkezőket miután rápillantottam, hogy nincs ott semmi ami kellene. Az oldalukon szépen látom amikor megérkezik a központi depóba és a helyibe a futárhoz és amikor hozzánk a céghez. Itt csak én rendelek Ali-ról így aztán a futár végigcaflat a cégen lerakja az asztalomra majd távozik minden csomagomnál. Nagyon rendes a srác.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Dell notebook topic
- Politika
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Óra topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest