- CsST: Mi az az instant túra?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
ecaddsell #57662 üzenetére
Cím elvileg ott van és ha ennyi más egyebet tudnak küldeni meg folyamatos a kupon, az akció, megérkezik a visszaigazolás és sok más, akkor valószínű nem velem van a baj, hogy rossz helyre írtam az emailcímet, esetleg elgépeltem vagy valami más egyéb:
Persze olvasom itt is, hogy a cím 2. sorába meg ide-oda írjuk be, egyelőre hektikus az egész és egy darabig kísérleteznék ezzel más hülyesége miatt, de inkább nem.
Csomagpontra letétel még határeset volt, meglepődtem, de legalább jött SMS és sok nap múlva is át lehetett venni. Elsőre azt hittem, hogy valami tévedés. Így most ExpressOnenál még egy nagyobb csomagom van, ha ez is elkallódik, akkor nem tudom mi lesz, felgyújtom az egész kócerájt a fenébe. Ma esett be, múlt héten már érdeklődtem, hogy mit lehetne majd tenni, hogy ne járjak így, de úgy néz ki, hogy 100%os megoldás inkább nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OTP Bank topic
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- GTA VI
- Megállíthatatlan a Clair Obscur: Expedition 33 - Túl a 2 millión!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest