- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Ha EU raktárból rendelek, akkor is hozzácsapnak minden sz.r fizetnivalót?
Azt néztem, hogy fizetés előtt az árhoz hozzárakja a TAXot is.
Akkor más fizetnivaló nem lesz már? -
atala
addikt
Ha Az Aliexpress-ről vásárolok Kínából futáros szállítással (pl DHL) ott változtak a vámkezelés költségei? Ha jól tudom elég magas volt.
-
-
Akkor vigyázni kell rendelésnél, hogy ne China Post Registered Air Mail legyen, hanem Aliexpress Saver/Standard Shipping és akkor kimarad a Posta az ügyletből. Nekem most jött egy LT---NL amit az ExpressOne hozott ki és egy ugyancsak LT---NL amit a posta, mindenféle díj nélkül.
-
feket663
tag
Rendeltem egy csomagot Július 7-én az ebay-ről. Kínai volt a cucc, az áfát megfizettem a vásárláskor, erre tegnap kihozta a postás, németországi feladóval, mindenféle külön sarc nélkül. Ha így lenne minden csomagnál, én örülnék neki...
-
peestike
senior tag
viszont van egy ilyenem: LT885796244NL
itt az van, hogy:
Origin Hollandia
Destination Magyarország
lehet, hogy ezért jött végig ilyen szépen? mondjuk, most Miskolcon beragadt, azt hittem ez is meglesz ma. remélem csak az autóra nem fért fel, nem pedig az eu-s csomagokkal történő kínlódás van.
ez lenne az első, július 1 utáni tesztrendelésem, de így is csak másodiknak futhat be. -
peestike
senior tag
a 07.20-án nekilódult Express One által kézbesített csomagom a mai napon megérkezett, jó időt futott. a fedő cimkét nem sikerült leszednem, így nem derült ki, hogy mi van alatta, de nem is lényeges.
-
válasz
mályva #53846 üzenetére
Ez a nevük:
Automatikus postai vámkezelés
Automatikus postai vámkezelés IOSS alkalmazásával
Megbízásos postai vámkezelés
2004 óta az Európai Unió területén belüli vásárlásokra nincs vámkezelés, nincs vám., ezért postai vámkezelés sincs, így díjazás sem.
Áfa fizetés az van.
Az AliExpress egy online piactér különböző országokban lévő eladóknak. -
válasz
mályva #53844 üzenetére
Majd három naponta írom és már neked is írtam már többször, szóval nem értem a kérdésed.
Ha a küldemény postai elektronikus adatainál az indulási ország (origin) Hollandia, akkor az EU-n belüli küldeménynek veszik.
Viszont ha Kína van írva akkor Hollandia mint tranzitország lesz és így a küldemény az már harmadik országból érkező kategória lesz és vonatkozik rá az áfa fizetés. -
mályva
aktív tag
Tőlem miért nem kértek postai kezelési díjat sem? Juli 1 utáni rendelés..csak áfát fizettem alin. LT..NL holland.
-
lacoka55
tag
nekem 3 csomagomnál egy 21 Júl 2021 A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben
10 Jún 202100:47Linehaul Arrival Liege, Belgium
20 Jún 202114:30Linehaul Arrival Duisburg mind UH----BE -
bl4ze
veterán
Ez durván leállt, befézezett,,,,, UHxxxxxxBE:
08 Jul 2021 01:58 Linehaul Arrival Liege, Belgium
02 Jul 2021 11:06 Accepted by carrier
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest