Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz nate82 #45456 üzenetére
Returned delivery = visszaküldés kézbesítve így értendő amit látsz. De ez biztos nem jó mert nem volt HU customs és Ócsa Sencsenben mert oda érkezett meg.
Itt egy nyomkövetés itt egy másik és nézd meg a Maygar Posta nyomkövetőjében is.
És itt a Cainaio nyomkövetése ez nem jutott ki Kínából és mint írtam a visszaküldés esetlén is van természetesen kézbesített állapot a feladónak, de ez a nyomkövetési számhoz van rendelve, nem személyhez.
Mi importálunk a kínai webshop meg exportál.[ Szerkesztve ]
-
lacoka55
aktív tag
Volt egy Oct. 23 rendelésem S00000170817943 ami a héten megérkezett vettem egy kis konnektorba dugható tápegységet nem tudom milyen útvonalon érkezhetett ? nagy szürke zacskóban volt rajta EMIRATES POST ebben egy másik kék zacskóban betekerve a tápegység rajta három ráragasztott cimke [kép]
-
jozsohaver
tag
Sziasztok! A sunyou Sytrack-es csomag mindenképp csomagpontra megy ? Ha jól olvastam az összefoglalót, akkor igen. De mindenesetben ? Köszönöm!
-
Topikgazda
válasz jozsohaver #45460 üzenetére
Nem minden esetben, sajnos néha megtévesztő az egyébként nem hivatalos nyomkövetésnél az információ, de ez igaz: A Track24-en. követhető Ha megérkezik akkor ez olvasható: Hungary, Arrived at Facility és ezután pár nappal megy az értesítő az átvételi lehetőségről.
Ha kapsz értesítő sms--t az átvételről és azt nem a posta küldi akkor PPP[ Szerkesztve ]
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van két rendelésem, ami november eleje óta nem érkezett meg. Ma az egyik rendelésnél azt látom, hogy "Confirmation Received", illetve az "Order status" "Finished". A rendszer szerint 7-én kézbesítették a rendelésem, de ez nem történt meg. Tudok még valamit tenni, vagy most már buktam a dolgot?
A másik rendelésemnél is ez a helyzet, csak ott még a "Your order will be closed in: 1 days 13 hours" szerepel.Mercury
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz Mr.Mercury #45463 üzenetére
Update: előbb kérdeztem, mint gondolkoztam, mert közben megtaláltam az "Order detail"-nél a dispute-ot, illetve dispute előtt most írtam az eladónak, hogy próbáljuk rendezni a dolgot. Elnézést a felesleges beírásért!
Mercury
-
hzsolee
őstag
válasz hzsolee #45228 üzenetére
Európai szállításra olvastam egy megoldást az ebay-es topikban. Az app-ban is tökéletesen működik, ha átteszem németre. Köszönönet a feltalálónak Link a részletekért....
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
Igen kipróbáltam a múltkor mikor szó volt róla, de nem igazán jött be. De ez nekem teljesen bevált az appban. A videót én igazából nem is néztem meg, csak átváltottam Németországra, majd rászűrtem a cseh / lengyel raktárra. Csak egy ötlet. Kinek a pap, kinek a paplan...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
fairi
addikt
https://postal.ninja/en/track/edzaRy
Ilyet látott valaki, elvileg Bp-re jön, de hirtelen elindult másfele a vonat. -
FerNandor
őstag
Várható az Alin valami akció mostanában?
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
KRISSTUS
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy terméket (RV517289090CN) aminek a szállítási ideje lejárt (12.11. vagy 12.12.) és nem érkezett meg. De csak most olvastam az üzenetekben, hogy írt az eladó:
"12.11. 13:51
The message comes from order number 8120849268046379 Dear customer, I'm so sorry to disturb you.We really want to make you happy and satisfied. It's our duty to make you satisfied. But we also need your kind understanding.The order cannot be shipped because of a lot of losses. If you still need the product, can you pay the $1.5 shipping fee to us to continue the shipment? If you don’t need it, I hope you can cancel the order with "other reasons", thank you. Waiting for your early reply. this is the link to add shipping fee: https://www.aliexpress.com/item/1005001523460349.html"Most fizessek 1.5$-t és várjak még 19-27 napot?
Ha mégsem érkezik meg 27 napon belül, van lehetőségem vitát nyitni a termék áráért és a + 1.5$-ért? -
ANT
addikt
Az normális jelenség, hogy egy rendelés leadása/fizetése után 6 órával még mindig "Payment being veryfied" a státusz? Ha jól emléxem, eddig ez pár perc után átváltott "Awaiting shipment"-re.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Topikgazda
válasz FerNandor #45470 üzenetére
Az Összefoglalóban ott a link hogy mi lesz 12. pont. Alig valami.
December
December 1 – ONE-STOP CHRISTMAS SHOPPING – Up to 50% off on gifts this holiday season
December 1 – CYBER MONDAY 2020
December 4 – GET NEW YEAR READY – WARM UP – Explore savings up to 50% off
December 7 – GET NEW YEAR READY – ON SALE – Official sale period: 07-12-2020 – 12-12-2020
December 10 – SUPER VALUE DEAL
December 12 – 12.12 sale. Shop the hottest 2020 items in Store Club & Fan Zone
December 14 – UGREEN up to 75% off
December 24 – WINTER SPORT AND FITNESS
December 25 – CHRISTMAS DAY – Aliexpress Christmas Sale. Electronic products are available sitewide at a discount of 80%
December 27 – ALIEXPRESS AWARDS 2020 – Year-End Deals. Year-End Deals at Aliexpress.com
December 29 – 2020’s BESTSELLERS
December 31 New Year’s Eve Sales -
Topikgazda
válasz KRISSTUS #45471 üzenetére
Hát megnézve a nyomkövetési információkat, ha november 20-án let indítva és Kínából akkor a szállításvédelmi számláló 75 napról indult. Most mennyit mutat? Nem igazán értem a december 11-12-öt.
Aztán ide talán december 1-én csak elindították és a 10-12 nap az azért mostanában egy kicsit nehézkesen megy. -
KRISSTUS
aktív tag
Az idő már lejárt, a terméket France-ból kellett volna küldeniük (elvileg).
Úgy tűnik "nincs szükségem" erre a termékre, mert ez már a második amit nem kapok meg két különböző eladótól. 95% értékelés alattiak (Mea Culpa).Közben már #45473 1stVikman javaslatára vitát nyitottam.
-
Debilon
addikt
üdv!
erre a számra: YWXY002051447 azt írja a postalninja [link] hogy "Stopped"
ez mit jelenthet?Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Czimby
addikt
Üdv az uraknak!
Volt egy számomra nagyobb értékű rendelések(150USD)
Ami 2db termék volt. Sajnos az egyikük hibás, ami a használhatóságát befolyásolja.Egy héten keresztül írogattak az eladónak vagy 20 üzenet a hiba leírása, videó stb.
2 napja dispute-ot inditottam, mert válaszra sem méltatott.
Ma üzenetet kaptam az eladótól.
Sűrű elnézés kérés, rengeteg üzenete van eddig nem ért rá válaszolni stb. Kért, hogy küldjék leírást, képeket, videót.
(Biztos jól megnézte a korábbi 20 üzenetet)Elkérte a paypal címem, és megkért, hogy zárjam a dispute-ot.
Az lenne a kérdésem, ha most zárom a dispute-ot, később tudok újat nyitni ugyanerre a vásárlásra, termékre?
Próbálok rendes lenni az eladóval, de nem szeretnék erre ráfázni
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Topikgazda
válasz Czimby #45483 üzenetére
15 nap áll rendelkezésre dispute témában az átvétel leigazolása után, ezen időn belül újra nyithatod.
Ha PayPal-ra küldi a pénzt az azonnal látható, de azzal számolj, hogy csak úgy küldhet hogy tőled a Paypal az elküldött pénzből levon 5,4%+0,3 $ jutalékot, tehát ennyivel felbruttósított összeget kell küldenie, mert kevesebbet kapsz kézhez. -
Topikgazda
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Amit fekete péntek alkalmából a kosárba raktam, de még nem vettem meg, az meddig maradhat benne az akkori kedvezményes áron? Most kiköltekeztem, és nem is annyira fontos, de azért nem szeretnék lecsúszni róla 1-2 nap miatt esetleg. Jár valami szankcióval, ha meggondolom magam vagy ha kifutok az időből?
-
FerNandor
őstag
Kosárban ugyanúgy változik az ár, nem? Nekem volt, hogy valmai akciósat beraktam, lejárt a SALE és utána visszaállt a kosárban az ár a normál árra.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
lacoka55
aktív tag
Sziasztok ez a csomagom UD577095119NL mikor fog megérkezni ?
a postai adatokon azt látom hogy már 8 napja itthon van -
Topikgazda
válasz lacoka55 #45494 üzenetére
Megbeszéltük már hogy az U-s kezdetűt nálunk nem könyvelt küldeménynek tekintik, ha elfogadom amit látok akkor 8-án került a Posta kezelésébe és most bizony akár 5-8 napig az NPKK-ba van a normál könyvelt küldemény is.
Így ha igaz lenne akkor is időben van még.
Arról nem is beszélve hogy a helyi postán is nagy a leterheltség, akár 2-3 nap mire tudnak kézbesíteni, mert most megint kaptak egy állami levélkihordási kötelezettséget a karácsony előtti küldemény forgalomhoz. -
nate82
csendes tag
Sziasztok Kérdésem az lenne hogy normális ha Liegeben áll az egyik csomagom már 11.13.-a óta?
-
Topikgazda
válasz djsunstealer #45497 üzenetére
SunYou - Sytrack LP00-ás a csomag, 23 Júl 2020 érkezett ide szerintük.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest