Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vevő oldalról nézem a dolgokat.
Shipping from Italy. Nekem ez azt jelenti hogy onnan jön. Feltételezem hogy gyorsabban ideér várhatóan egy szomszédos országból mint kínából. (tudom kis naív vagyok)
Magyarán előnyösebbnek érzem hogy közeli országból rendelek.
Ha nem így történik akkor értelmetlen kiírnia hogy honnan jön és értelmetlen lenne más árakat írni iylen olyan országokra. Ha tévedésből írná ki vagy előre tudja hogy nem tudja teljesíteni akkor írja meg üzenetben és adjon választási lehetőséget hogy elfogadom-e így vagy sem.
Akár hogyan csavarom a dolgot megtévesztésnek látszana ha nem olaszból jönne és a teljes shipping from kiválasztósdi egy nagy baromság lenne.
Ennyi erővel random akár melyik ali-s eladó beírhatná akár melyik random országot össze vissza szállítási díjakkal csak azért hogy vásárlót szerezzen. És válaszhattam volna más országot/eladót is alacsonyabb árakkal. Ha hollandia akkor írja ki. Ha nem tudja teljesíteni ne rakja bele kiválaszthatónak vagy írjon üzenetet hogy bocs ez van és én elfogadom.
Pontosan azért fizetek plusz x%-ot eu raktárból hogy NE nekem kelljen a vámmal vesződni. EU-ba meg úgy hozza be ahogy akarja, van pár ország amelynél alacsonyabb a vám mint itthon...ja nem csak pár hanem az összes, talán a világon az összes ország...
Azt el tudom képzelni hogy kínából rendeli olaszba és onnan meg ide postázza. Az rendben is van, bár idővel több lesz. A raktárkészlete nem tartozik rám, ha nincs akkor írja meg, nem én fogom kitalálni. Ebay-en már a rossz tracking miatt is raknám case-re. Az ali meg nem egy kicsi oldal, tudom esélytelen hogy hozza az ebay szintjét de pont ezek miatt nem fogja elérni ha nem tartják be a saját szabályaiakat.
Csak engem érdekel hogy ha szabály szerűen onnan kapjam ahonnan rendelem?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest