Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don't Panic
senior tag
sziasztok melyik fizetési módot ajánlanátok? a bank kártyás fizetés mennyire biztonságos ? az alipay hogyan érhető el mert amikor fizetnék nem ajánlja fel. olvasgattam a fórumot de egyéb jó tanácsot is előre is köszönök!
-
Don't Panic
senior tag
sziasztok a nyomon követésben ez mit jelent pontosan Location és alatta egy sorszám52803200-pontosan ez , mit jelent?
köszi
-
Don't Panic
senior tag
sziasztok első alis rendelésem gyorsan és hibátlanul teljesült kevesebb mint egy hónap alatt jött meg "bicikli villa"
a termék is jó főleg ennyiért -
Don't Panic
senior tag
srácok február 16 adtam le 5 megrendelést ebből már mindet feladták postán kivéve 1et irtam az eladónak , hogy mi a szitu a rendelésemmel.
az eladó OverBling Jack sok eladása volt és 95% os pozitiv feedback az létezik hogy már nincs az alin ez az eladó ?nekem is van egy RF es csomagom rákerestem itt a fórumba de nem sok találoato adott
[ Szerkesztve ]
-
Don't Panic
senior tag
válasz djnyakesz #4441 üzenetére
köszi nagyon a választ, nézd 5 rendelésem volt ebből a legvalószínűtlenebb egy kamu TN számmal ma érkezett meg a postaládámba. Jogos sok rendelése lehet , várok mert hála ég annyira nem sürgős csak a többiekből indultam ki ott is 15-20-30-40 nap van megadva és jövögetnek.
(#4442) WOT-H-A-C
Áááá akkor erre is külön figyelek
Peace!
[ Szerkesztve ]
-
Don't Panic
senior tag
Az overbling egy rohadek eddig uletk rajta erre meg nem tudja teljesiteni az alsonadragos megrendelest... Vicc kategoria
-
Don't Panic
senior tag
válasz oserenella #4568 üzenetére
-
Don't Panic
senior tag
válasz czakof1946 #4620 üzenetére
16 napjuk van rá h vissza utálják a pénzed! én u tudom de javitsatok ki ha nem köszi.
-
-
Don't Panic
senior tag
nekem is jó
-
Don't Panic
senior tag
6DB. különböző bringás alkatrszeket rendeltem különböző eladóktól október 4 edikén fizettem ki és tegnap jött meg az utsó. okt28. volt hogy majdnem 1szere vagy 1-2 napos pihenővel kaptam meg az összes csomagot TN ekből az összes valós volt kivéve 1. Már leszoktam a TN es követésről csak kiváncsiságból néztem meg h melyik kamu és melyik nem. Már vagy 30 szor rendeltem és eddig mind megjött.
peace!
[ Szerkesztve ]
-
Don't Panic
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs