Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Timmcsy

tag

Sziasztok! Nem vagyok rendszeres ali rendelő, nincs sok tapasztalatom dispute terén, ezért remélem tudtok segíteni: egy szeptember 29.-i rendelésem még mindig nem jött meg. Hétfőn lejárt volna a buyer protection, ezért nyitottam egy disputeot, hogy nem érkezett meg. (Legutóbb, amikor DOA érkezett egy termék, először írtam az eladónak, de ahhoz, hogy visszakapjam a pénzt, ő maga mondta, hogy nyissak disputeot..)
    Ez az eladó viszont nagyon kötözködik, hogy mekkora probléma neki a dispute, töröljem és várjak még pár napot. /Szerintem 2 hónap után nincs már mit várni..??/ Bizonygatja, hogy nekem is jobb lesz így, hiszen mivel van tracking szám (03815430516-nem fizettem érte külön, ez amit alapból ad az ali és semmit nem mutat, csak, hogy fel lett adva) így az ali le fogja zárni a disputeomat és akkor nem tudok majd másikat nyitni. A dispute-ra "no return, no refund" a válasza, ha ezt elfogadom, akkor bukom a pénzt és termékem sincs? Mit csináljak szerintetek? Sajnos ráadásul nem egy 1 dolláros dologról, hanem 7 dollárról van szó, amit nem hagynék veszni. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés