Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1188) Rick válasza mr_ricsi (#1186) üzenetére


Rick
tag

oksa, persze fél információkból nem is lehet rendesen itálni. szal megpróbáltam 3 féle elektronikával, mindhátom YAR41BW0 sorozatú, az egyik a fent említett 80as, az enyém a 120as, és a haveré egy 160as. mindhármat egy slax linux nevű live cd-s ketyerével próbáltam, asus an8x-e deluxe lappal. azért ezzel, mert elég j a hardver felismerő része, de természetesen a bootolásnál mindig megállítottam, hogy mit detektál az ide kábelen a gép. szal 80as saját elektronika: egyszer sem látszik linux alatt, bootnál: eaptgr ))))))))))
80 as 120as elektronika: linux alatt semmi
80as 160as elektronika: linux alatt semmi.
120as 80as elektronikával linux alatt semmi, bios 53 gigának látja
120as160as elektronikával linux alatt minden oké, bootnál is.
160as a 80as elektronikával: bootnál EAPTGR CALYPSO PRI HDD FAIL: de sajna ennek a vinyónak megállt a motorja, szal ezért is lehet...természetesen minden lépésnél 3féle kábellel is kipróbáltam, roline zsír újjal, asus gyárival, és egy nem tudom milyen csőkábellel is. nagyon vigyáztam mindenre, mint általában is, szóval sem lár elhajlítás, főleg meg letörés nem történt. maxblast is 13243 megának láta a vinyót, nem is tudtam vele semmit kezdeni ezen túl, a képeket is én készítettem. természetesen azonnal jeleztem az eladónak, hogy baj van, és mi legyen, mert ugye nem erről volt szó. az elektronikacsere meg tényleg működik, ha ugyanaz a tipusszám, és a vevő természetesen a saját vinyóelektronikájával kapja vissza a vinyóját, megengedhetem magamnak, hogy ne pár ezer forintot érjen a becsületem, és ne kellljen kicserélni sutyiban, ha kell megveszem....ennyi röviden, üdv!

A dolog viszont úgy kezdődött, hogy hazajöttem, slavenek beraktam a 80as vinyót, és csak 13243 mega volt látható, az eszközkezelőből kellett előszedni a vinyót, mert a sajátgép nem látta, és a boot eltartott vagy 3-4 percig, más az xp elején a csík is vagy másfél percig futott, mire történt valami. szal nem tudom mi van,

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.