Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1186) mr_ricsi válasza Rick (#1182) üzenetére


mr_ricsi
veterán

''szal inkább mondta volna az ember, hogy ide a vevővel, mondja el mit látott és próbáljuk megoldani.''

Üdv!
Én nem vagyok bíróság, és nem is kívánok az lenni.
Aki a segítségemet vagy a tanácsomat kéri, annak próbálom az érdekeit képviselni, hogy legjobban jöjjön ki a dologból. Ezt mindenki szimpatikus hozzáállásnak tartja, ha pl. a M...ral a másik fél. Most te vagy a másik fél, és nem tartod szimpatikusnak. Megértem.

Higgadj le egy kicsit, és olvasd el az eladó hozzászólásait! Mi a leírt infók alapján írtuk, amit írtunk. Pl. nem látom bennük, hogy engedélyt adott a nyákcserére, vagy hogy volt ott másik hibás vinyó is. Ha ő valótlant állított, vagy fontos dolgokat elhallgatott, akkor nyilván nem lehetnek helyesek ez alapján adott válaszaink sem.

(Itt a fórumon abból indulok ki -és ezen nem kívánok változtatni a jövőben sem-, hogy aki segítséget kér, az igazat mond, és nem hallgat el szándékosan semmilyen körülményt, mert ezzel saját maga ellen dolgozna: elferdített tények alapján hibás tanácsokat kapna.)

Most pedig megyek aludni. A nyákcsere veszélyeinek leírását meghagyom Liksoftnak, nem fog neki nehézséget okozni, már vagy háromszor megtette korábban is ezen a topicon. :)


Ui: azért érdekelne, hogy a EAPTGR vinyó másik nyákkal, és a nyákja másik vinyón mit mutatott?

Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.