Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz kevike576 #58349 üzenetére
Kösz, én ezt a kábelt inkább hanyagoltam, mert március közepére írta az Alza, hogy jön , maradtam a gyárinál.
Viszont az új powerbank teljesen jól szuperál amit fatal' írt, nem melegszik és pontosan úgy működik, ahogy vártam volna. Nem tudom, mit nem bír az előzőn, pedig az is tud 9Vx2A-t. -
nimfas
addikt
Ez mekkora lenne PCVR-ban!
[link] Indiana Jones
-
fatal`
titán
válasz kiskuplung #58351 üzenetére
Ez 2.5A-t tud, lehet, hogy a legtöbb esetben 2 is elég, de olvastam már, hogy volt, akinek 18W-tal merült a HMD. De én a 2 USB-C miatt cseréltem le, hogy ne kelljen húzkodni a kábelt. Vicces is, hogy a Q3 szoftvere miatt mégis kell
[ Szerkesztve ]
-
Submarine
senior tag
Q3-on próbáltam játékon belül zenét hallgatni youtube-ról, de beszaggat.
Lehet valamit állítani?
Esetleg saját zenét hallgatni valamivel? -
zpeti2
tag
Érdekes "futópad."
Estleg ezt próbálta már valaki?
-
prtvlogan
aktív tag
Srácok, megosztással kapcsolatban szeretnék kérdezni. Adott 2 Quest, mindkettőn ugyanaz a fő account, és van egy "mellék" account. Próbáltam elindítani az eleven table tennis játékot, mindkét questen egyszerre, hogy esetleg az egymás elleni játék működik-e így. Persze, ahogy azt sejteni lehetett ez a része nem működik, viszont az ai ellen lehetett játszani mindkét eszközön egyszerre.
Kikapcsoltam a megosztást az egyik készüléken, és így meg tudtam rá venni a játékot. Elindítva azonban így sem tudtunk egymás ellen játszani.
Jól gondolom, hogy ez azért van, mert mindkettő quest-en ugyanaz az admin?? -
fatal`
titán
-
prtvlogan
aktív tag
válasz fatal` #58359 üzenetére
Óh, akkor lehet, hogy ez volt a probléma! Mármint, hogy mindkettőn rajta van a mellékfiók is. Addig stimmelt nálam is, így az egyiken az admin, a másikon pedig a mellékről futott a játék. De rákeresve a nevünkre azt írta ki folyton, hogy nem lehet kihivni a másikat. Holnap kipróbálom a Te módszeredett is! Köszi!
-
Raymond
félisten
Apple Vision Pro - a kellekek arazasa is almasra sikerult
Apple Vision Pro Travel Case ($199) - A pill-shaped case that contains and protects the headset along with its attachments and battery.
Apple Vision Pro Battery ($199) - A replacement for the battery that comes with the headset. You could also buy one of these to double your capacity while traveling, like for a long flight.
Apple Vision Pro Light Seal ($199) - The soft part of the headset that conforms to your face when you put the device on your head. This includes two light seal cushions, each in a different size.
Apple Vision Pro Light Seal Cushion ($29) - This attaches to the end of the light seal, and is intended to be removed for cleaning. It's available in four sizes: N, N+, W, and W+.
Apple Vision Pro Solo Knit Band ($99) - One of two variations of the band that keeps Vision Pro on your head. This is the version that simply wraps around the back of your head. It's available in three sizes: small, medium, and large.
Apple Vision Pro Dual Loop Band ($99) - The version that wraps around both the back of your head and the top. This also comes in small, medium, and large.
ZEISS Optical Inserts ($99+) - Lens inserts for those who wear glasses, as glasses won't fit inside the device. Available in prescription and reader variations. You don't need these if you wear soft contact lenses.
Belkin Battery Holder for Apple Vision Pro ($49.95) - A third-party accessory for either attaching Vision Pro's battery to your belt or pants, or securing it with a cross-body strap.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Márton
nagyúr
válasz fatal` #58359 üzenetére
ide kapcsolódik: ha van mellék account is, de csak hébe-hóba használjuk, kb 2 hetente, akkor nem lehetne valahogy megoldani, hogy mindnen HDM bekapcsoláskor profilt kelljen választani? Tudom csak 1 klikk, de akkor is, rá kell mutatni és csak utána tölti a home-ot, macerás na. Ha én meg napi szinten használom a fő-accountot.
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Raymond
félisten
Most kiderult hogy miert feleztek a Varjo Aero arat a mult ev vege feel:
Varjo Aero Is No Longer Being Produced, With No Direct Successor
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
kevike576
senior tag
válasz zpeti2 #58355 üzenetére
Már linkeltem a szőnyeget egy napja
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Ilyet még nem láttam biztos van rá értelmes magyarázat, egyik haveromnak kölcsönadtam a quest 2-et, kb 10 km-re van tőlem, nyilván nem vagyunk egy neten, elindította a virtual desktopot és nekem otthon átállt a felbontás a hangot árakta a virtual desktop audióra, ő meg látta, hogy én mivel játszom
Nem tudtam, hogy ez lehetséges ha nem egy hálózaton van a PC és a q2Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
Raymond
félisten
válasz animatrix11 #58365 üzenetére
Ez azert volt mert:
1) fut a gepeden a VD Streamer
2) a VD Streamer-ben aktivalva van az Options -> Allow Remote Connections opcio
3) a routereden aktiv az UPnP igy a streamer automatikusan aktivalta a port forwarding-otHa a 3 kozul barmelyiket megvaltoztatod akkor nem lesz az amit tapasztaltal, mert ha nem fut a streamer akkor nincs amire kapcsolodjon a VD, ha a remote connections nincs aktivalva akkor csak a helyi halozaton keresztul mukodik a VD es ha nincs UPnP aktivalva akkor pedig hiaba megy az aktiv az elso ket pont, a portokat nem tovabbitana a router es nem tudna a VD kapcsolodni a PC-dhez kivulrol.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
-
fatal`
titán
válasz animatrix11 #58367 üzenetére
Megfelelő sávszél mellett igen. De azért ha elutazol ritkán van többszáz megabit
És a latency se olyan lesz, mint LAN-on, de technikailag, mint látod működik. -
kiskuplung
őstag
válasz animatrix11 #58365 üzenetére
"ő meg látta, hogy én mivel játszom"
Remélem, nem a Kis Generálissal
-
animatrix11
őstag
válasz kiskuplung #58370 üzenetére
Nem, a hogwards legacyval éppenHardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
jilian
addikt
Hogyan tudom a mellékaccountra a QGO-t feltelepíteni?
Mert hiába tudok a Q2-n az adminnal belépni a QGO-ba és onnét játszani ha nekem a Q2-n a mellékaccount a lényeg.
Ott is látom, hogy fent van, de kilép indításnál.
És a mellékaccounttal nem tudok a PC-re csatlakozni, átvált az adminra.[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
-
Márton
nagyúr
válasz barcalaci84 #58376 üzenetére
Hopp, akkor bocsánat:
"Yes, the system can't be used on non admin account."DE:
"A solution is to disable auto detect mode on Main Account, then launch the game you want with it’s profile., then close the game, then switch to secondary account, then launch the same game. Yes, it's not the best solution, but it's the only one I've been able to find, with the help of other users."
- from redditEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Mark85
csendes újonc
Sziasztok,
Oculus Rift S-el kapcsolatban lenne egy olyan problémám, hogy VR videok lejátszása hiba nélkül megy kb. 5 percig, majd elkezd beszaggatni kép is, hang is és kicsit szétesedezik a kép... DeoVR, Gizmo VR, Skybox... Ahogy kilépek, minden tökéletes, majd vissza és megint jó pár percig, akár a 8K is.
Millió dolgot próbáltam már, de mindig ez van és csak videók lejátszása közben.VR játékok probléma nélkül mennek.
A gép elég erős, próbáltam USB3 Gen1 - Gen2 portot is, másik DisplayPort. K-LITE pack (LAV filter config) és minden VR szoftver eltávolítása, újratelepítése, energiagazdálkodási beállítások, de mindig ugyanaz van.
Esetleg valaki nem találkozott hasonlóval? Bármilyen ötletet szívesen fogadok
Köszi
-
Necc
addikt
válasz Mark85 #58379 üzenetére
Desktopon indíts el egy másik videolejátszást ami legyen az előtérben. Lenémíthatod hogy ne zavarjon, a lényeg hogy akadályozza meg a gép energiatakarékos módba lépését. Ha ez segít, akkor valami továbbra is az energiagazdálkodásban lesz.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Mark85
csendes újonc
Köszi, megpróbáltam, de sajnos ugyanaz. (DeoVR előtt az előtérben futtattam egy videót)
Az a vicc, hogy kb. 5 percig simán, röccenés nélkül megy a 4320p video is... De teljesen mindegy, ha 1080p-ben van, akkor is 5 perc után jön az akadozás, de még a kontroller is. Alig tudom rávinni a szoftverekből való kilépésre. Nagyon fura. -
Aby_2014
aktív tag
-
mmdms
addikt
A link kabellel tolti is a picot a pc? Haigen mennyi delej jut neki? Nem csak 2 A van az usb-n?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Mark85
csendes újonc
válasz Aby_2014 #58382 üzenetére
Köszi, már ezt is néztem, a videókban is 10-15 másodpercenként, ide-oda tekerek meg másikat is elkezdek lejátszani. Minden egyéb háttérben futó cuccot is kilőttem, kínomban már minden más kijelzőt lehúztam a videókariról, de így is ugyanaz.
Megy a video pár percig, majd elkezd akadni a kép, hang és a kontroller. Bezárom az appot, minden teljesen folyamatos, újra indítom ezt vagy másik vr video lejátszót, pár percig mindent simán visz, majd megint előjön. -
fatal`
titán
válasz Raymond #58384 üzenetére
Az alap USB-A 1A, nem 2, ha jól emlékszem. Talán külső tápos USB HUB-ok tudnak többet, de ez is ritkaság lehet, nekem a TP-Linken vannak 1.5A-es portok.
Desktop lapnál talán Type-C-n érdemes próbálkozni, bár elég szánalmas, hogy nem dokumentálják az alaplapgyártók ezt.
Opció lehet még az a fajta link kábel, amibe lehet pluszba dugni töltőt és akkor tölt is.
Szerk.: Bocs, ez @mmdms-nek ment volna.
[ Szerkesztve ]
-
Aby_2014
aktív tag
válasz Mark85 #58386 üzenetére
Akkor esetleg kezd el monitorozni a gépet pl a hwinfo-val.
Hátha túl melegszik valami, illetve így láthatod a RAM használatot, CPU állapotot...stb
Csak kiderül mi fogy el vagy pörög túl egy idő után.Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Mark85
csendes újonc
válasz Aby_2014 #58389 üzenetére
35-40 % a proci és memória használat, max 65 fokos a GPU és Proci is.
Viszont pl. azt észrevettem, hogy elkezd akadozni, kilépek - majd vissza még mindig akad. Akárhányszor próbálom.
De ha kilépek leveszem a headset-et, majd újból felveszem és úgy indítom, megint nincs semmi akadás percekig... pffff -
Raymond
félisten
Szemelyesen nem tudom melyik lenne vekony es hajlekony, nekem az eredeti draga Oculus Link kabel van, ahhoz hasonlot meg nem lattam olyan meretben. 3m felett kezdenek vastagodni a kabelek. Nem lenne egyszerubb egy power injector-os megoldas? Volt itt linkelve par hete.
-
Necc
addikt
"de bizom benne kepes ez is 3-ra ha kell"
Csak USB-PD kompatibilis port esetén kell biztosítani a 3A áramerősséget tpye c - type c összekötés esetén, ha az legalább 15W -ra van hitelesítve, random USB portok esetén ezt nem jelentjük ki ilyen egyértelműen ha az RTFM nem tartalmaz erre utalást.
Nálam a Pico4 jobban merül mint tölt, ha rá van kötve az alaplapi USB-re, van egy PCI-E to USB host kártya bedugva az alaplapba amire SATA tápcsatlakozó is rá van kötve, az már ad le elég kraftot USB-n.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
beregszaszia
friss újonc
Sziasztok!
Oculus GO... eddig jó volt, most bekapcsolom és csak a három pötty töltést látom, de nem lép tovább.. Mi a teendő? -
Raymond
félisten
válasz beregszaszia #58399 üzenetére
Lepj be megint a mobil app-on keresztul. A Go egyebkent mar EOL, de meg mukodik a bejelentkezes es letoltheted ha vettel valamit anno a Store-ban. Viszont ha nem csinaltal Meta fiokot az Oculus fiokbol akkor a bejelentkezes nem fogu mukodni mert a regi Oculus fiokok nem mennek mar.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Hirdetés
- Xbox Series X 1TB + 1 játék + dokkoló -konzol beszámítás ok!-
- Niels Gammelgaard koktélbár (zsúr)kocsi és/vagy éjjeliszekrény eladó! - KRI 1988 serving cart
- Eladó Félkonfig! I5-10600k, Asus Tuf Gaming B560M-Plus Wifi, Kingston Fury Beast 2x8gb 3200Mhz!
- Motorola Moto G32 256GB 8GB RAM Dual
- EVGA Geforce GTX 1080ti
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest