Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
Azt még esetleg megteheted, hogy rgy normális routert veszel. Odarakod ahol a gép van bvekábezeled a gépbe, és 2.4ghz-es wifivel csatlakozos a másik wifihez, az 5Ghz-et meg megtartod a questnek, ez valami bridge mód ha minden igaz, kicsit nehezebb konfigolni ezt a többiek biztos jobban tudják. (És itt akkor erősítsetek meg, hogy ez mehet e így) így az internetet a 2.4-Ghz-es wifivel éred el, a quested az 5Ghz-es wifire megy rá (nem mondod meg senkinek a jelszót, mert rákapnak mint tyúk a takonyra) és a akkor géped egy 2-3m-es utp kábellel lesz összekötve a routerrel. Így talán megy.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
a2d2
addikt
Srácok, pont időben elértem még az Asgard's Wrath végére.
Úgy értem hogy a főküldetések készen vannak, a hősök 90%-ig maximálisan felfejlesztve (de lehet hogy nem lehet mindegyik karakternél mindent legendássá fejleszteni, az öregnek a kardja pl csak zöld nálam), a követők is elég jól állnak de ott még lenne mit fejleszteni. Úgy érzem ez a játék megérdemli még hogy visszamenjek azokhoz a mellékküldetésekhez ahol speciális követő kellett volna amit még nem kaptam meg akkor. Szóval még pár órát beleteszek szerintem.
Összességében nagyon tetszett a játék! Főleg a grandiózus építmények és helyszínek. A Quest 3-on meg baromi jól is néz már ki minden. Ami furcsa volt hogy a főboss előtti toronylövésnek kb 4x-5x neki kellett állnom mire sikerült, elment vele 20 perc biztos, a főboss viszont 1 percig tartott. Szóval érdekes még mindig VR-ban ez a karddal hadonászás/csapkodás, vagy csak itt volt furán megoldva.
Meg akartam nézni hogy hány órát játszottam vele, de ez fogadott:
Szóval itt egyértelműen félrement valami. Talán a Virtual Desktop kavart be, lehet hogy csak AirLinknél számolt. Pedig kíváncsi lettem volna rá.
Felkészül lassan (majd ha helyreálltak a Meta szerverei mert szerintem 15.-én beleáll a földbe az összes, meg kijött mondjuk az első javítás hozzá) a második rész. Itt azt mondják 60+ óra a főszál, ha mindent megcsinálsz akkor 120+ óra!!! [link]
Amúgy megnéztem az első 5 percet a videóból, a fogadóban végigmegy az ismerős arcokon és teljesen jók a karaktermodellek benne.
Nem tudom hogy jó döntés volt-e Meta részéről hogy ezt csomagolta a fejszett mellé és nem pl a jóval rövidebb Assassin's Creed-et. Ez egy normál játékost hónapokra leköt majd (szerintem engem egy évre), addig is kevesebb lóvé fog befolyni nekik. Na mindegy, én nagyon örülök hogy ez lett végül. Már csak azt nem tudom hogy szabadítok fel 2x25GB helyet a 128-asonA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz gulasoft #57354 üzenetére
Na, lebuktam. De hozzá tartozik hogy nem biztos hogy jót tett hogy órákat toltam este az 5 fokos padláson. Amúgy tényleg szarul vagyok, fülem is eldugult azóta, végén jöhet az antibiotikum. Győztem talpon maradni egy órát ma amíg kipörgettem Asgard-ot
A héten még biztos nem tudok jönni de jövő héten ránézhetünk arra a pszichedelikus pályára.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
turit
tag
Az internet nem egyenlő a wifi-vel.
A belső (vezetéknélküli) hálózaton látják egymást. Az 20 mbit-es internet kívülről csatlakozik ebbe a rendszerbe és kis részben használja a rendelkezésreálló sávszélességet.
Megoldás lehet egy külön dedikált router (min. cat5e vezetékkel összekötve) a géped mellé ahogy fentebb írták. -
a2d2
addikt
válasz Raymond #57356 üzenetére
Ja, ez egy régi istálló, aminek a felső szintjét átalakítottam mancave-nek. Kapott 15cm szigetelést felül, de fűtetlen és ilyen szar borús hideg időben ami volt az elmúlt hetekben leesett 5 fokosra fent is. Ez úgy lett már berendezve hogy kifejezetten jó legyen VR-hoz.
Ezért álltam át nagyrészt PCVR-ról nagyrészt natívra, mert az esti ülős VR-okon kívül a teljes nappalit csak akkor tudom elfoglalni VR-ra ha nincs otthon a család. Ez meg ritka.
Szóval ma így betegen is nagyon jó élmény volt az az egy óra VR amit a befűtött nappaliban tölthettem. Na 10 év múlva ha kirepülnek a gyerekek már nem lesz ilyen gond, ez most valahogy nem az a korszak ami kedvez ennek az elfoglaltságnak, legalábbis ha a szobaléptékű VR-t nézzük, nem tudom másnál mi a helyzet ilyen téren.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Sirandrish
legenda
-
a2d2
addikt
válasz Sirandrish #57360 üzenetére
Dehogy, simán házaséletnek hívják
Ez van ha nincs dedikált szobád a házban.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
gulasoft
őstag
-
Chris78
aktív tag
Sziasztok.
Megvettem életem első vr-t. (meta q3) Nagyon tetszik, kezdem átlátni a menüket használatot stb. Persze van pár kérdésem amiben segítséget kérnék.
Filmezéshez milyen appot érdemes használni? Youtube vr van fent de nem tudok valami túl jó kép minőséget kihozni belőle még magas felbontásban sem. Lehet valamit nem jól állítottam be?
A kezdő "lobbyba" ahol az alapjáték kis robot ikonja is van 1 kerek talapzaton ott más játékokat is ki lehet tenni a többi "talpazatra"?
Airlink helyett ha kábelt használok az tölt is? (Pl war thunder - nél ahol a kábel nem zavaró)
Az alap oktató játékot (first hand) újra lehet indítani, hogy más is végig játssza?....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz Chris78 #57365 üzenetére
Hello! Filmézéshez a skyboxot javaslom, de ha rászánsz 30 dollárt ami elég húzós akkor a 4X VR playert..az összes vr lejátszó app közül ebben a legjobb a képminőség. Nagyon jól paraméterezhetőek a dolgok benne. A bigscreen sztem felejtős. Vagy skybox vagy 4X VR player véleményem szerint
-
JAO76
csendes tag
Szép napot !
Jesszus úristenit,ilyen nincs !Megjött a Quest 3,és hála enzomomonga-nak,aki hardverapron hirdeti a terméket,pár nap alatt meg is jött a bódulat a fejemre!
Szóval nyugodtan bizhattok az eladóban,nagyon korrekt!
Visszatérve a Q3-ra,még mindig azon röhögök,hogy nem mertem végigmenni a deszkán, (Richie's plank experience játékban)pedig azt hittem videók alapján,hogy vicc az egész,és nem lehet ennyire élethű a térérzet egy játékban.Hát ez az első VR dolog amit kipróbáltam,de ez már mese nekem 47 évesen,akinek az első gépe a 80-as években karácsonyra kapott ZX 81 nevű masina,amitől akkor gyerekként elaléltam,most meg nem elaléltam,hanem nem tudtam mit csináljak,sírjak vagy nevessek,mikor elém tárult a VR !
De megint gyerekként éltem át a Q3-at,és el nem tudom képzelni mi lesz 20-30 év múlva ebben a VR világban!
Na megyek végigmenni a deszkán... -
Raymond
félisten
A "Richie's Plank Experience"-hez ha demozod masnak is:
1) mindig legyen elottuk hely es ha lehet alj ugy hogy elkapd oket ha valamibe beleugrananak
2) figyeld a hangokat amiket a jatek ad vagy tanuld meg az idozitest hogy tudd mikor nyilik ki a lift ajtaja miutan felertek. Ha hallod/tudod hogy eppen kinyilt akkor egy kartonlappal vagy valamivel legyints levegot az arcukba es +100% immersion lesz nekik Eleg egysze-ketszer hogy a huzatot szimulald az ajtonyitas utan.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
kiskuplung
őstag
Ha tippelnem kéne, akkor gondolom a balfaszok behúzására a csávó elkér előre egy ezrest, cserébe VPN-en keresztül megveszi yenben a játékot (ami 3000 yen vs 30 dolcsi, a különbség NAHÁT pont 30%) és elküldi giftként. Aztán ha lebuksz, akkor baszhatod az accountodat. Pont annyira éri meg, mint egy mangafigurától venni Questet, ahelyett, hogy vennéd közvetlen.
De amúgy miért is hirdetjük még mindig a magyar JasonStathamet, a NAV rémét, a futrinka utcai Questrambót?
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #57372 üzenetére
Ok, de akkor neki mi benne a biznisz ha yenben pont 30%-al olcsóbb és nem mondjuk 40-el?
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
kiskuplung
őstag
Nem tudom, nem vagyok gyakorlott adóelkerülő, meg Quest-csempész. Írtam, ha tippelni kéne, akkor előreutalod neki a lóvét + 1000 Ft, ő megveszi neked olcsóbban, és küldi gift-ként, és máris fogott rajtad egy ezrest.
De tudod mit? Próbáld ki, hiszen ez a csávó egy SZENT Zseniális amúgy, ha ilyen trükközés miatt beszopod, akkor még annyira sincs köze az egészhez, mint az adóelkerült headsetek hazalopásakor. -
Hiei555
tag
válasz kiskuplung #57374 üzenetére
Nem unod még amúgy? Teljesen korrekt volt a csávó, nem kért előre semmit. Küldte a cuccot ami 1 nap alatt itt volt és még az ára is jó volt a magyar áruházakhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
ericdrawen74
senior tag
válasz Raymond #57369 üzenetére
Mindegy, hol veszem meg, (steam vagy oculus store) ugyan az a grafikai minőség vagy még mindig a steames szebb?
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
Raymond
félisten
válasz ericdrawen74 #57376 üzenetére
Ez a jatek sose volt egy grafikai bajnok egyik platformon se, de ettol fuggetlenul en mindenkepp a standalone verziot vennem a Quest store-ban mert ez pont olyan hogy barhol barkinek demozhatod fuggetlenul attol hogy a PC a kozeleben van vagy nincs.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
a2d2
addikt
válasz Raymond #57377 üzenetére
Az hagyján hogy nem volt grafikai bajnok, de én személy szerint soha nem értettem hogy lehetséges hogy ez egy 15 dolláros program. Persze kereslet-kínálat, de akkor meg az embereket nem értem.
Vagy van ennek valami játékmódja is, vagy tényleg csak egy 5 perces experience-ről van szó?
Persze biztos csak az irígység szól belőlem hogy ez a Ricsi gyerek mennyire belenyúlt a VR bizniszbe pár hetes munkával.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Raymond
félisten
Szerintem OK annyiert. Persze az hogy ha te megveszed es osszesen kiprobalod 2x plus talan meg par csaladtak 1x-1x akkor huzosnak tunhet, de ez nem egy jatek valojaban. Nezd meg ha mashol valami experience-re fizetsz be mondjuk 5-6 embernek (ezzel azt hiszem van tapasztalatod) amik szinten talan 1-2 percig tartanak az ennel is tobbe kerul.
-
a2d2
addikt
válasz Raymond #57380 üzenetére
Akkor is irreálisnak tartom az árát, ha pl összehasonlítjuk egy 20$-os Moss 2-vel, amiben benne van rengeteg helyszín, szinkronok, narrátor, 6-8 óra történet, ... Szóval rengeteg ember kitartó munkája.
Erre szerintem egy 5$-os árcédula lenne helytálló.
Mindegy, nem háborgok, továbbra sem veszem meg, ennyi. Nem lesznek ez miatt álmatlan éjszakái a fejlesztőnek.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Raymond
félisten
A Moss 2 egy jatek, azert veszik az emberek hogy jatszanak vele. A RPE pedig nem az, hanem egy exprience. Igy van reklamozva is, az osszes promo anyagnal az van hogy ez egy kozossegi dolog (pl. [link]). Ha ezt a reszet nem hasznalod ki akkor termeszetesen mint single egyen tularazottnak nezed, de szerintem azzal hogy aranylag szuk csaladi korben valaki demozza annak a 5-15 embernek mar akkor volt ertelme a 15-os arnak mert annyit megert a szorakozas.
Szerk: egyebkent ez a tema az evek alatt sokszor elojott mar, a fejlesztok is mondjak hogy magadnak ne vedd meg mert nem arra van. Itt van peldaul egy thread 4 evvel ezelottrol ahol a fejleszto elmondja ugyanaz [link] es ott a valaszok is ra hogyan hasznaltak akik megvettek.
[ Szerkesztve ]
-
Buvana
aktív tag
Amúgy jók a pogramok itten- jókat olvasok. És az sem igaz, hogy sok kecsege van.
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
petymeg
addikt
Nekem a repcsi szimulátorok okoznak mai napig felkavaró élményt, ha alacsonyan erdő vagy város felett húzok egy szűkített forulót, pedig majd egy éve VR-ezek.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Hiei555
tag
válasz kiskuplung #57383 üzenetére
Viszont akkor is olcsóbban jösz ki mintha boltban vennéd, és ugyan azt kapod, bontatlan Quest 3 at. Teljesen ugyan az mintha processzort vennél vagy videókártyát vagy bármi mást hardveraprón(vagy bármelyik másik oldalon) akárki mástól mert mindenki ismeretlen/ügyeskedő. Sajnos itt tartunk hogy, sok embernek igenis számít 20-30 ezer forint mert abból már megveszed hozzá + a powerbankot kábelt meg egy rendes headstrapet vagy játékokat.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #57281 üzenetére
ROFL
A Meta forum PCVR download problema megathread 16. oldalan sikerult nekik bedobni ezt az atomot hetfon:
-
Sirandrish
legenda
válasz kiskuplung #57372 üzenetére
Sőt...még fel is akasztanak, és a családodat is elhurcolják
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fraser22
lelkes újonc
December 4.-én adtam le az első Amazonos (amazon.de) rendelésemet. Quest 3 & Kiwi Link Cable. A csomag azóta a "Not Dispatched" állapotban van. Ez normális? Nincs ebben tapasztalatom. Azt érkezési időnél azt írja, hogy: December 11-28. Standard szallítást választottam. Másnak mi a tapasztalata?
-
kiskuplung
őstag
válasz Raymond #57387 üzenetére
Igen, folyamatosan kapom én is az értesítőket róla... A múlt hétvégén még képesek voltak SOLVED-re is állítani, azzal a kitétellel, hogy ez nem a megoldás, csak hogy jobban látszódjon
Most már 3 vonalon támadom őket: ezen a fórumon, van egy emailes ticketem, meg ezen a fórumon belül is lehet privát üzengetni egymásnak. Plusz nyitottam egy új frontvonalat, de se az UploadVR se a RoadToVR nem ír róla cikket. Nem nagyon emlékszem már, de melyik is van a Meta zsebében? Esetleg már mindkettő?
szerk: hopp viszont nézem, valaki írta ma reggel, hogy neki most már sokkal jobb, és valóban, most elkezdtem lehúzni az Arizona Sunshinet, és nagyjából 1 perc alatt leszedett 500 megát, ha így marad, akkor az már az élhető kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #57395 üzenetére
Egyik sincs a Meta zsebeben, annyi van hogy az UploadVR-nal/nak dolgozik David Heany aki anno Heany555 neven futott a reddit-en es maga Palmer Luckey egy "insufferable fanboy"-nak titulalta, de oszinten azota amiota elkezdett nekik irni teljesen mas mint a reddit szemelyisege volt. A R2VR-nal pedig Ben vegkepp nem egy Oculus/Meta rajongo.
-
Raymond
félisten
válasz kiskuplung #57398 üzenetére
Akkor majd ranezek en is, lehet most mar megy.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs