Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
Jelentem sikerült beüzemelni a Quest 3-on az OpenVPN clienst, a Synology NAS-on pedig a VPN szervert. Így már bárhol ahol megfelelő mobilnetem van (korlátlan ;-)) ott tudom nézni a NAS-on lévő filmeket.
SkYBOX simán viszi a filmeket, sorozatokat.Elsőre persze a szervert sikerült leszednem és telepítenem, az Istenért nem értettem miért nem indul el.... De aztán leesett úgy 10 perc szopás után.
-
Hiei555
tag
Az aliasing/shimmering mennyire normális amúgy Quest3? Itt van egy kèp Meta Horizon Terrace háttèr nèzzètek már meg pls hogy nektek milyen. A földön azokra a kis mintákra gondolok például,a távolabbiak főleg meg úgy a dolgok körvonalai. [kép]
-
nimfas
addikt
Hmmm.... Egy ismerős beállította a saját accountját a quest 3-amon. Így látom és fel tudom telepíteni az általa megvett játékokat.
Kérdésem hogy a castingot hogy tudnám megoldani, mert az viszont nem működik, mivel ahhoz a telefonos app kell, amibe én vagyok belépve.
Jól sejtem hogy játszani tudok ugyan, de megosztani tv-re nem fog menni a dolog? -
jilian
addikt
Hát régen húztam fel magam ennyire.
Snow Wars
Szörnyű.
És még csak azt a nyamvadt 10€ -mat sem tudom vissza kérni.
Már a Single Player-ben kiakadtam....célzás hógolyóval? Fél méterrel a Yeti fölé kell célozni hogy talán mellbe / fejbe dobja..de azt hittem online jobb lesz,de 0 ember...
Meg q3-mal még oké,hogy a menüt amit előhozol a szemeddel oda tudsz nézni, de ahogy fordítód a fejed a menü megy utána. Há mi ez kérem szépen? Q2 vel hogyan olvasod mi van oda írva?
Szerintem a gyereknek fel se telepítem. -
mmdms
addikt
Volt egy kis idom kiprobalni a kutyumet, pcn a metrosorozattal es a green hellel szoktam nagyritkan bohockodni a sim ek mellett, es pont a green hellvr volt a 3 ingyen jatek kozul az egyik, basszus ez igy zsenialis!!!
Mondjuk meg nem jottem ra hogy megy a kraftolas de nem is erdekelt, csak bolyongtam mindenfele. Az az elso percbe feltunt h mas a kornyezet es a domborzat, de a terkep kb ugyanaz mint pc-n.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
papafater197
tag
Sziasztok! Quest 3 hoz fejhallgatót ,fülhallgatót tudtok ajánlani amivel tudok csevegni a haverral ,mivel pingpongoznánk...filmnézés stb.
-
gulasoft
őstag
válasz nimfas #57806 üzenetére
A castinghoz egy pc-n ugyaqn azzal az accounttal kel bekelejentkezni a facebookba mint amivel játszol. Bekapcsolod a kamerában a cast to pc-t és a pc-n a böngészőben bemész az oculus/casting oldalra, és belépsz ha kéri, pár mp múlva megjelenik a kép a bongészőben.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
kenand
veterán
Meta quest 3-ra hogy lehetne feltenni az Amazon Prime videot?
Van előfizetésem rá, Prime videora azt írja not available. -
Raymond
félisten
-
kiskuplung
őstag
válasz kenand #57816 üzenetére
Erről van szó? Mert nekem ezt írja:
-
kenand
veterán
válasz barcalaci84 #57820 üzenetére
Bosszantó a régiókorlátos hülyeség. Fire sticken sincs HBO hazánkban (szerencsére apkból fel lehet tenni)
-
kiskuplung
őstag
válasz nimfas #57813 üzenetére
Úgy látszik, nem csak Te voltál az egyetlen aki ilyesmivel fordult a Meta-hoz, mert külön oktatóvideót csináltak, és ebben már kifejezetten beleírták, hogy csak a fő account-tal működik.
-
Márton
nagyúr
válasz kiskuplung #57823 üzenetére
"Please bring back directly casting from headset to a Chromecast."
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
kiskuplung
őstag
válasz Márton #57824 üzenetére
Igen, amúgy elképesztő bénázás folyik kb az összes szoftveres témában náluk, mintha full kezdőkre bíznának mindent. Az, hogy az (Air)Linket rendszeresen kinyírják, már régi szokás, de most nézem, hogy ez a feature-t is sikerült kinyírni a múlt héten, pont az ünnepekre, mikor mindenki viszi a kis Questjét a családhoz demozni, és casting nélkül nem az igazi.
Az UI/UX pedig mióta létezik a Quest platform, azóta elfogadhatatlan.
Kedvenc videóm a témában:
A billion dollar VR UI shouldn't be that hard -
barcalaci84
őstag
válasz kiskuplung #57825 üzenetére
Egyetértek, bár a chromcastra kivetites nálam még mindig működik
-
nimfas
addikt
válasz kiskuplung #57825 üzenetére
Pont ez volt, itt voltak párom tesójáék, a saját accos játékokat tudta nézni a többi ember is, jókat derültünk is rajta. De ha az ismerős accon keresztül játszott valaki azt csak ő látta a szemüvegben a többi meg "unatkozott".
-
a2d2
addikt
Valaki végig tudta vinni a Maskmaker-t Questen?
Beleraktam 4,5 órát, erre most a végén összeomlik mikor beérek a tükrökkel teli folyosóra.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
nimfas
addikt
válasz barcalaci84 #57826 üzenetére
Szoftver verzió?
"Please fix the issue with chromecast not showing up anymore. Or make it easy to downgrade firmware because v60 broke this with chromecast support…."
-
SkyTrancer
senior tag
nincs valakinek elfekvőben otthon egy 3+ méteres usb3 kábele ?
Vettem egyet alzán usb-c mindkét vége, de forgattam minden irányba és csak egy variációban sikerült 1,4 GBit-et kihozni belőle amire már azt írja az Oculus quest 1 hogy oké így mehet
Viszont ez csak 2m és picit hosszabb jobb lenne. Viszont nem szeretnék kísérletezni mert úgy látszik nagyon érzékeny a kábelre a masina, holott ez a kábel 2x2 Gen 2-es 20Gbit-es kábel, mégis nyögve nyelős
Nem tudom pl a quest2 höz jól használható kábelek mennyire jók a quest1 hez pl Kiwi
Amit korábban írtatok Anker az oké de rendelős meg amazon na azt nem akarom, meg most kéne
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz SkyTrancer #57833 üzenetére
Mindegy hogy 10, 20 vagy eppen 40 vagy 100 Gbit amit a kabelre irnak, a kapcsolat caak sima 5Gbit lesz egyebkent is es azt hogy ezen mennyit tol at eppen az alaplapon levo kontroller az lutri. A legjobb eredmeny amit lattam 2.9Gbit volt, de inkabb 2-2.3 kozott szokott lenni es az 1.4-1.6 se ritka attol fuggoen milyen hangulatban van a gep. Amikor meg hsznaltam itt-ott lemertem es ugyanazzal a kapcsolattal (15W USB-C "VirtualLink" port egy RTX2080-on) volt 1.6 es 2.3 is vagy barmi kozotte.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
fatal`
titán
válasz SkyTrancer #57835 üzenetére
Én kb. fél évig szimulátoroztam ezzel a kábellel gond nélkül (azóta wifi mindenre):
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
A Paper Beast most 7EUR a Steam-en [link]
Regen megvan de tegnap kezdem csak el, fantasztikus vilag es elmeny a jatek.
Egyszer probaltam mar de akkor azt hittem az iranyitas nem mukodik es kileptem. Ott az elejen picit varni kell amig a csontvaz beast visszajon es oddaadja az ekkovet a fejerol. Utanna megy a teleport es lehet jatszani.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
fatal`
titán
válasz SkyTrancer #57837 üzenetére
Amit küldtem az 3 méteres.
-
Buvana
aktív tag
válasz SkyTrancer #57837 üzenetére
Nekem van egy USB 3.2 kábel Oculus Questhez 5m C Izoxis. Kibontva sem volt, mert wifizek. Ha érdekel.
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
Danecay
addikt
Hű, hát srácok, elég nehéz lesz felzárkóznom. Annyira összegyűltek a dolgok így év vége felé, hogy október vége óta sajnos a topikot sem volt követni időm sajnos, ill. volt ilyen törekvésem, de az olvasatlan hozzászólások száma sajnos mindig eltántorított, ami csak gyarapodott, és gyarapodott és mára már eljutottam az 1800+ olvasatlan hozzászólásig. Mondjuk gondolom ezeknek a nagy része a Q3 körül mozgolódott, (nekem Q2-m van) na meg aztán van itt 1-2 tag, akik hozzászólás tsunamit generálnak a hozzászólásaikkal, szóval azokról lemaradni, sem biztos, hogy baj, vagy nagy kár volt
Hülye kérdés lehet így 2 hónap távlatából, de van olyan amiről lemaradtam Q2 "használóként"? azért az idézőjel mert most kb. azt sem tudom mikor volt utoljára a fejemen. Amennyiben van ilyen, van ilyen, úgy valaki legyen már olyan jó, hogy megosztja velem! Nem szeretném az ünnepi szezont az el nem olvasott hozzászólások olvasásával tölteni Persze lehet ez szó akár valamilyen karácsonyi ajánlatról amiről nem csúsztam le vagy bármi...
Előre is köszönöm! -
gulasoft
őstag
válasz Danecay #57842 üzenetére
Semmi lényeges. Csak ilyen kis hülyeségek jelentek meg natívra hogyAsgard Wrtah 2, Assassin creed nexus, Lego brick tales, Arizona sunshine 2, meg hasonlók. Ha két hónapig kibírtad VR nélkül, most már neki se állj, majd jövő nyáron kérdezd újra.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Sugi2009
tag
Sziasztok! Új vagyok. Most lett egy Meta Quest 3. Az a kérdésem h a Telekom Tv Go telepíthető rá?lehetseges?
-
barcalaci84
őstag
válasz Sugi2009 #57845 üzenetére
Az alkalmazás nem működik , de ha felraksz egy Edge böngészőt sidequesten keresztül, akkor onnan működik tutira. (ha jól rémlik desktop módot kell kapcsolni a böngészőben)
Oculus browserben is megnézheted , de ha jól rémlik , akkor abban nem működik, bár lehet változott azóta. -
s7evcsenko
addikt
Valaki jártas a könyvtár megosztásban?
Megosztottam a könyvtáram a Q3-on, csináltam egy második profilt, ami eddig oké is, tudok mindent telepíteni játszani, ami a fő profilomnak megvan.
Viszont a gyerek kicsit óvatlanul játszik és hiába a biztonsági terület, neki-neki megyeget a falnak.
Az lenne a kérdésem, hogy ha vennék egy Q2-t, azon is be tudnám állítani a profilom megosztásra?
Vagy egyáltalán a profilom fel tudom tenni 2 eszközre és használni is tudom mindkettőt?
Valami olyasmiben reménykedek, mint amilyen az xbox megosztása, az tök jó lenne nekem jelen esetben."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
nimfas
addikt
válasz s7evcsenko #57847 üzenetére
Működni fog olyan kitétellel, hogy Castolni csak a tulajdonos készülékkel tudsz majd. Tehát a gyerek Q2-jén ha játszik a te profiloddal és nem te vagy a tulaj akkor nem fog menni a castolás. Remélem érthető valamennyire.
Más:
Megjött az AUBIKA fejpánt, majd tesztelem, hogy mennyit bír. Annyi mindenesetre kiderült hogy milliószor kényelmesebb mint a gyári, lecseréltem és felpróbáltam.
-
nimfas
addikt
válasz barcalaci84 #57849 üzenetére
Nem feltétlen. Nálam úgy van hogy a saját Q3-am a saját accommal van, haver Q2-je pedig az övével. Nálam be van jelentkezve ő is mint "vendég", így látom az összes játékát az ő profiljába belépve, játszani is tudok vele, ha feltelepítem, de a cast-olás csak a tulajdonos profillal belépve működik.
De nyilván ha családon belül lesz a másik Quest is ezzel nincs gond, hiszen 2 eszközbe is be lehet jelentkezve szerintem, így a kivetítés is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Hirdetés
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest