Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
dwiki
senior tag
Nem, XOSL csak bootmanager.
Hát én úgy csinálam hogy az Xp ''sima'' partícionálójával feldaraboltam a winyot (Egy
másik gépben, egy sz?z winyót)
Aztán elôször telepítettem a wint (elsô partícióra, bár lehet mindegy, de mivel win98 volt
így volt tuti).
Aztán egy ici pici partícióra -32 mega körül - (ezt is megcsináltam elôre- sima fat 32, vagy
fat 16) , felnyomtam a XOSL-t.
Aztán jött a BEOS, aztán a linuxok.
Na most a debián saját pratícionálójával (telepítéskor) még persze a már elôre kiszemelt
partíciót átpartícionáltam (EXT3-ra), sôt továáb ossztottam - pl swap partíció -.
De asszem az UHuban is van ilyesmi -vagyis az biztos hogy valami ilyesmi van - , de hogy
az UHU particionálója menyire volt tuti, arra nem melékszem.
Ami fontos linuxoknál, hogy adott partícó elejére rakjad a lilot, és ne a winyo boot
sectorába, mert akkor viszlát XOSL....
Hát nagyon röviden ennyi.
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő