Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
Torry
addikt
Olyan problémám lenne, hogy SUSE 9.1
A betöltő képernyő bejön, de a csík nem megy végig, hanem 1centire a végétől megáll.
F2-re reagál de az INIT 5-re nem csinál semmit.
Mi a lehet a baj? -
Esmein
nagyúr
-
Out
addikt
válasz
dekoninck
üzenetére
nos, esetleg ezeket probald meg konzolbol, SaX, SaX2, Xf86Config4, Xf86config.... ahany disztro annyifele parancs

gondolom azt tudod hogy a kis -es nagybetuk szamitanak, ugyhogy probalgasd oket, amig nem jon egy SuSe-s.....
mod: de a kezi beallitast is probald meg, az a legjobb szerintem...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
dekoninck
aktív tag
Drága Out Uram, üdvözlöm,

Yast van abban, de épp az a baj, hogy nem kapok grafikus felületet, mert mielőtt betöltődne, a monitor panaszkodik, hogy nincs elég frekvenciája. Gondolom, valamit előzőleg úgy állítottam be, hogy nem OK a felbontás vagy mi, ezért csak Failsafe módban tudom elindítani, ami GUI nélküli, ugyebár...
-
Out
addikt
válasz
dekoninck
üzenetére
hmmm.. ilyen megszolitasban is ritkan van reszem

nos, a disztrib azert szamit, hogy akik ide beneznek azok tudjanak segiteni ha olyat hasznalnak mint te... egyebkent a SuSeben asszem yast vagy yast2 van, abban nem lehet beallitani a kepernyot?
Vagy ha ott tenyleg nem megy akkor keresd meg az XF86Config filet, nemtom SuSeben hol van ( Fedoraban a /etc/X11-ben van) es ha pl mc-ben megnyitod akkor ebben a fileban nezd meg a Monitor Section-t, es ott nezd meg hogy mi az alap szinmelyseg es felbontas aztan modositsd ahogy neked tetszik....
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Error log - file /root/.WineCVS/sources/cvscedega/ErrorLog : ---------
gcc -MMD -c -I. -I. -I../include -I../include -g -O2 -Wall -mpreferred-stack-b oundary=2 -fno-keep-static-consts -D__const=const -fno-strict-aliasing -D__int8= char -D__int16=short -D__int32=int ''-D__int64=long long'' -fPIC -D__WINE__ -D_REE NTRANT -o text.o text.c
+ még egy rakás hasonló blabla.
amikor compilelte a winecvs-t
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Lol. Leszedtem, lefordítottam, belinkeltem és használtam
P
De profi vagyok
-
Esmein
nagyúr
nem találom a dos2unix-ot és emerge-lni sem tudom

-
Esmein
nagyúr
Doom 3-at elmeséli nekem valaki, hogyan lehet felizzítani ?
-
Esmein
nagyúr
Mozilla kicsit tovább bírja, de aztán az is elszáll elég hamar.
-
Esmein
nagyúr
uhu 1.1-est. (kamion)
Rájöttem melyik filet kellene kicserélni, csak jsana az nem nagyon van benne a java pluginben, amit le lehet tölteni
javaplugin.so vagy mi
ehelyett van egy libjavaplugin, átneveztem ráraktam, nem megy.
Nembaj.
Próbálkozom tovább, van egy érzésem, hogy nem,soká összejön
-
Esmein
nagyúr
guta megüt, 58 féle képpen próbáltam már felrakni, volt automatikus, volt olyan amit leszedtem és felraktam és bemásoltam, volt amit belinkeltem de köze nincs a működéshez, továbbra is reklamál.
-
Esmein
nagyúr
Továbbra sem jó. Az lehet baj, hogy a rootban van a firefox ?...
-
Out
addikt
esetleg amit kicsomagol azt nem a /usr/java konyvtarba teszi? mert ha igen, akkor annyi a teendod, hogy az egesz konyvtarra adsz jogot a juzereknek (chmod 777), majd bemesz a mozilla plugin konyvtaraba es letrehozol egy linket (ln -s /usr/java/......./libjavaplugin_oji.so libjavaplugin_oji.so), aztan orulsz

-
dekoninck
aktív tag
Sziasztok,
Egy problémára várom a megoldást. Most telepítettem életemben először Linuxot, és a képernyőfelbontás úgy állítódott be, hogy a bootolás után kiírja a monitor, hogy out of frequency. Gondolom, be kell lépnem Failsafe módban, és parancssorban módosítani a képernyőfelbontást, de hogyan, mit kell beírnom, mi a parancs? Tök hülye vagyok a Linuxhoz (még).
Köszi a választ előre is! -
eddie303
őstag
A .bin-t futtasd le, pl így: sh jreakármi.bin
Ki fog csomagólódni, s csinál egy könyvtárat, amit én láma módon be szoktam másolni a /usr-be. Megkeresed ezen a könyvtáron belül a plugin könyvtárat, benne Netscape, s alatta pár gcc-verzió. Ebbõl a libjavaplugin.oji.so -t tedd be a Firefox Plugins könyvtárába, s elvileg utána kéne menjen... -
WN31RD
addikt
Itt minden szükséges infót megtalálsz: Bővebben: link
-
Esmein
nagyúr
Felraktam a firefoxot, meg rakok hozzá javát. Meg kéne tudni, milyen betátípussal néz ki ugyanúgy ph, mint windows alatt, az sokkal jobban tetszik.
-
eddie303
őstag
Esmein:
Bővebben: link
Na innen lehet lekoppintani
Out:
Nem a Halflife csinálja? Vannak annak ilyen hisztijei
[Szerkesztve] -
eddie303
őstag
Nah, megnéztem, Sun JRE + Firefox 0.9.3-al tökjól megy Celeron (Coppermine) 566-oson, gagyi i810-es 4MB-os videokártyával, Slackware 10

[Szerkesztve] -
eddie303
őstag
-
Out
addikt
Nah, tegnap felraktam winex ala a Half-Life-t, es OpenGL vezerlovel nagyon szepen ment 1024x768-ban, viszont ha valtani akartam Direct3D -re akkor akaramilyen felbontast valasztottam azt irta hogy a videokartyam nem tamogatja, ez mitol lehet?
-
Esmein
nagyúr
válasz
eddie303
üzenetére
A gigabyteos mindenkinél igénytelenül lassú volt. Nem lehet ezzel a java dologgal kezdeni valamit ? Nem túl bizalomgerjesztő :/
Ja és nagyon szép a gnome. Példát vehetne a dózer. Összeszedett, igényes, jól néz ki és gyors is. Kéznél van minden. Szeretem...
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Lassú a javakliens

www.missionred.com
Nagyon akadnak a játékok
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
És megy a tuxracer. Most valami komolyabbat kéne

-
MUŁĐER
addikt
lelövöd az x-et,beírod hogy mc,megkeresed hova raktad a drivert,belépsz oda,beírod hogy sh driver neve,nyomkodod az okét,meg kitörlöd a /etc/x11/XF86Config fájlból (F4 rajta,és akkor megnyitja) a section ''module'' -ban a Load ''dri'' és Load ''GLcore'' sorokat,valamint Section ''device'' -nál a Driver ''nv'' helyett írd hogy Driver ''nvidia''.
Utána indísd el az x-et,és egy szép meglepit látsz majd.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MUŁĐER
addikt
fellow írásai hasznosak -
Esmein
nagyúr
Nemtud valaki kínaiul ?

Ezt az nv readmet kéne magyarra fordítani
-
MUŁĐER
addikt
van még itt is... -
MUŁĐER
addikt
jah hogy ingyenes kell?Tessék azt modnani!

még van egy nagyobb is,most csak ezt találtam,egyenlőre nézd át,majd még írok -
eddie303
őstag
Van valami Cube nevezetü direkte linuxos shooter
Probe ki a demót 
-
Aktív témák
- Robotporszívók
- Fejhallgatós találkozó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lightyear - befektetési app
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)