Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Aktív témák
-
steveetm
őstag
Polesz: régebben írtál vmi hardware tesztelő cuccokkal telepumpál bootcdről. Nem tudnád megadni a nevét vagy a topicot ahol szó volt róla?
Köszi. (Persze ha más is tudja hol találom, ne habozzon szólni
)
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
Off:
Némá senior tag
fanatikus úgyse teccet annyira, szal jejejeeee
On
steveetm
őstag
-
crab
senior tag
Szeretnek segitseget kerni!
Linux alol hogz lehet telepiteni a setit/akarmit?
Most talalkoytam eloszor linuxxal, ugy hogy meg lama vagyok hozza!
-
rii
nagyúr
ja .... ez van a general setup-ban ....
zuztam haza .. mingya itt a karacsony ....
nekem mar esik a ho .... kicsit furan erzem magam poloban, de hat evvan......
nezd mar mef ezt lecci .... KovacsUr-tol kaptam.. de jol latom, hogy a debian nincs meg rajt ....? nem tok elmenni ezen a lapon ... mar faratt is vagyok .......
http://dotgnu.org/ -
rii
nagyúr
válasz
steveetm
üzenetére
<*> Kernel support for a.out binaries x x
x x <*> Kernel support for ELF binaries x x
x x <*> Kernel support for MISC binaries x x
x x [*] Power Management support x x
x x <*> Advanced Power Management BIOS support x x
x x [ ] Ignore USER SUSPEND x x
x x [ ] Enable PM at boot time x x
x x [ ] Make CPU Idle calls when idle x x
x x [*] Enable console blanking using APM x x
x x [ ] RTC stores time in GMT
[ ] Allow interrupts during APM BIOS calls x x
x x [*] Use real mode APM BIOS call to power off x x -
amargo
addikt
steveetm!
Köszi szépen, jó lett minden! a windowzossat ismertem én is csak már nem emlékeztem rá, de a Linuxos ról gőzőm sem volt .
-
crab
senior tag
Most knoppix alol irok, ey ay elso linux amit hasznalok!
Nem gondoltam, hogy sikerulni fog!
Most letoltom a setit
-
amargo
addikt
hali, nem olvastam végig a topic kot, de lnenne egy problámám. UHU ban a monitort nem nagyon akarta lekezelni egy kis frekvencia állítás után megy az 1024x768 is, csak a kép eltolódik, erre létezik vmi olyan szoftveres prog vagy mármi amivel be lenet húzni? suse ban be lehetett.. de itt még nem találtam. mailt írjatok lécci.
-
rii
nagyúr
válasz
steveetm
üzenetére
1. es hogy kell ay ACPIIIIIIIIIIIIIII-t hasznalni .....?
2.eszt opera alol irom... mert felraktam, csak eszre se vettem ... mc-vel belementem a .DEB be, ott volt install, osyt kesz .....
mar felirtakoztam ..... pont most akartam egy bongeszot nyitni, hogy behozzak va;lami szotart, mert poenbol azt irtam be a positionhoz, hogy worker ....
remelem sikerul elernunk a celt ....
-
steveetm
őstag
[0.] : lehet, nemtom, én acpi-t preferálom.
[1.] : riiiiiii....
apt-get el a csomaglistából pakolsz fel csoamgot, letöltött csomagot dpkg -i csomagnév.deb el tudsz feltenni!
Na azért hogy ezt elárultam, menj el és itt iratkozz fel:
http://petition.eurolinux.org/
egy kis biztatás hogy menj: ha meg történik az amiről egy másik témában beszélek a free soft NAGY gondban lesz!
rii
nagyúr
válasz
steveetm
üzenetére
[0.]
az ma benne van....
de nem lehet, hogy ay apmd-nek benne kellene lennie a tobbi indulo daemon kozott....?
[1.] a static is lenn van.... .deb file -ban..... apt-get nem akarja .....
uNtiTLeD:~# cd /_download/opera/
uNtiTLeD:/_download/opera# apt-get install opera-static_7.11-20030515.1-qt_i386.deb
Reading Package Lists... Done
Building Dependency Tree... Done
E: Couldn't find package opera-static_7.11-20030515.1-qt_i386.deb
uNtiTLeD:/_download/opera#
elotte volt apt-get upgrade apt-get update -
steveetm
őstag
____[*] Use real mode APM BIOS call to power off
Ez csak akkor kell ha egyébként nem kapcsol le különben csak zavar, sőt lehet ezér nem kapcsol ki.
De inkább használd ACPI-t, és akkor te tudsz konfigurálni eventeket a gombokhoz
Opera:
Azért írja ki mert nem a staticot töltötted le, és ebben az esetben kell neked a qt library hogy efennlegyen.
rii
nagyúr
jaja .. ampd

make menuconfig ....:
[*] Power Management support
____<*> Advanced Power Management BIOS support
____[ ] Ignore USER SUSPEND
____[ ] Enable PM at boot time
____[ ] Make CPU Idle calls when idle
____[*] Enable console blanking using APM
____[ ] RTC stores time in GMT
____[ ] Allow interrupts during APM BIOS calls
____[*] Use real mode APM BIOS call to power off -
rii
nagyúr
uj tema ele allitalak titeket ....
[0.]az amp fel van teve .... de enm lovi le a tapot a halt .....
[1.]a top-on kivul hol lehet latni a futo daemonok listajat
[2.]hol lehet megnezni mennyi package van fenn, es mennyi az osszes a dselect-en kivul
[3.]ezt me'e'e'e'e'e'e'e' mongya...? azy ertem hogy nincs ilyen... de most micsaljak....
? igy toltottem le ja netruuu....
uNtiTLeD:/usr/bin# ./opera
/usr/lib/opera/7.11-20030515.2/opera: error while loading shared libraries: libqt.so.3: cannot open shared object file: No such file or directory
elore is tankeeeer ...
-
rii
nagyúr
je'e'e'e'e'e'e'e'e' .... telleg betolti magatol ...... vagyis az XMMS behuzza ....... hogyha asztmondom, hogy 'bocs', akkor ne gyilkoltok meg ... ?

-
WN31RD
addikt
válasz
steveetm
üzenetére
Ismerem, és tényleg nem rossz az Evolution, de én speciel nem szeretem az Outlook-szerű kinézetét, és sajnos hiányoznak belőle olyan szolgáltatások, amelyekre pedig szükségem van, pl. selective download. Egyébként most megnéztem az 1.4.3-as verziót (utoljára egy régebbit láttam), és ígéretesnek tűnik, sokat fejlesztettek a beállítási lehetőségein ahhoz képest, amire emlékszem.
-
botye
tag
Miért nem szól rám senki, hogy baromságot írok????
3. Nem /etc/modules, hanem /etc/modules.conf. Innen tudja, hogy melyik eszközhöz, melyik modul tartozik...
Ui.: 5 percig olvastam, mire észrevettem... 5 percig tartott, amíg ezt legépeltem... Csak minden harmadik betűt kellett visszatörölni... Most már tényleg ledőlök egy kicsit... Olyan Hofi+gyárkémény stílusban... -
botye
tag
0: ls -lR /lib/modules/`uname-r` kiírja a létező (lefordított) modulok nevét... Bár én a mc-t jobban szeretem...
1: Az lsmod azokat a modulokat listázza ki, amelyek éppen a memóriában vannak. A /etc/modules file tartalmazza azokat a modulokat, amelyeket a rendszerindulásnál be kell tölteni.
2. Ha a /etc/modules.conf jól van beállítva, akkor semmit. Ha kell a hang, akkor majd betölti. (Remélem, hogy a kernel modulel-loader-t bekapcsoltad...) Ha nincs meg az update-modules parancs (a hátam emlékszik rá, melyik csomagban van...), akkor a /etc/alsa/modutils/0.9 file-t másold be a /etc/modules.conf végére...
3. Változott a modulok nyilvántartási rendszere, de még él a régi változat. Ezért van kettő féle belőle. A régi a /etc/modules az új a /etc/modutils/*. Jó szolgálatot tesz, ha mind a két file rendben van... (Igaz, hogy így kétszer szerepel ugyanaz és kicsinyt nehezebb a hibakeresés, de oda se neki... Egyszer élünk...) Az update-modules egy script, amely az új rendszer nyilvántartásait a régi file-ba is ''bemásolja''... -
steveetm
őstag
[0.] : hát azér van modconf hogy ha nemtod milyen modul kell, látom ennek már kezded érteni a lényegét

[1.] : Tényleg nem, mer példálul ha az van /etc/modulesben hogy ppp_generic, attól az lsmod még kiirja hogy ppp_generci és slhc, ugyanis függnek egymástól(vagy egyik a másiktól, lehet pont ők nem, de azért remélem érted mit akarok kihozni belőle)
[2.] : modconfal pakold be az alsa modulokat, mindent amit enged és akkor nincs gáz
[3.] : hogy polesz legyek kicsit : man update-modules
nem nyúl /etc/moduleshoz
[4.] : mien linkek?
[5.] : np
rii
nagyúr
ooooooooooo.......
mi lenne veletek nelkulem ....
soha nem lennetek ostagok ..... be-szenyorozom az eleteteket ...... 
[0.]szal akkor csak a modconf-ot birom hasznalni, mert nem tom milyen modulakt kell beirni a /etc/modules-be .....
[1.]nekem ma aszontak, hogy a /etc/modukes nem ugyanaz, mint amit a lsmod kiir.......
[2.]szal manualisan mit rakjak be a /etc/modules-be. ............? amit az lsmod kiir .... vagy ne...?
[3.]a update-modules nem mukodott...... a /etc/modules ua.... vagy ettol meg jo lehet...........?
[4.]a linkek jok......
[5.]amugy telleg volt ma szo a modconf-rol ..... bocs ...
-
botye
tag
Ha már másoknak lehet, akkor nekem is...
OFF
06:00 Good morning... (boot)
06:01 No cigarettes... shit... (kernel panic, no init found)
06:02 Wash... (ext2fsck)
ON
Kis ugrás az időbe... (Majd egyszer folytatom tovább
)
OFF
10:00 Szakképesítő vizsga. Tételbontás. Páciensek kb. 3 kilót fogytak 2 perc alatt...
10:01 Kérdések elolvasása, csendes mosoly, majd harsány röhögés... Páciensek székről való lefolyása... (Akkora mázlijuk van... k...a könnyű... de Ők még nem tudják...)
ON
Ismét kis ugrás... (Kezdek kicsit fáradni
)
OFF
14:00 Írásbeli javítás. Számok, megoldókulcs, pontok természetesen táblázat-kezelgővel...
16:10 cca. 80%-os készenlét, mire a szomszéd lecsapja az irodaház főkapcsolóját... (Persze mentés, az hülyeség ugye...
)
16:11 Szomszéd szóval, kézzel, lábbal, fejjel való fenyítése, közben nőnemű felmenőjének és szakmályának emlegetése, különös tekintettel az állapotára, munkahelyének geológiai elhelyezkedésére és árfolyamára...
19:30 Javítás kész. Nem tudtam kivégezni senkit... Most morcos vagyok... De majd a szóbelin...
ON -
botye
tag
#167, #274, #276... Itt volt szó a modconf-ról...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A lefordított és feltelepített alsa modulokat be is kell tölteni. Erre való ugye a modprobe, vagy az insmod... Ha azt szeretném, hogy a rendszer indulásakor (automatikusan) töltődjenek be a modulok, akkor berakom őket a /etc/modules file-ba...
Hogy ezt a bonyolult, fáradságos és nem utolsó sorban gondolkodást igénylő műveletet segítsék, készült egy programcsomag: modconf néven... Ez egy ''menüben'' felsorolja a rendelkezésre álló modulokat és a kedves felhasználó (user) válogathat belőle... A modul sikeres betöltődése után a prg beírja a felhasználó helyett a /etc/modules file-ba a modul nevét... Ez jó, csak nem biztos, hogy minden esetben működik... (Hiányzó összefüggés, más io cím stb...)
Ezenkívül szerintem érdemes lenne megnézni az egyes alias beállításokat is... /etc/alsa/modutils/0.9 file illetve /etc/modutils/alsa link helyes-e? Ha igen, akkor egy update-modules parancs és már készen is vagy...
Na mára megvolt a jócselekedet... Menek aludni... -
steveetm
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Akkor énis OFF

insmod évrenlét még kb egész könnyen bement, de az insmod buszozás már sehogysem akart, de ugye első nap, szal insmod --force buszozás. Persze suliból kiválsztanak hogy maradjak unnepélyen és ott is belémerőszakolták az ünnepély modult. Nem is hálálta meg ezt a sok erőszakosságot a renccer magja, szal mikor meghalottam hogy neumann marslakó szülőktől származik egy kernel paniccal meghaltam.
Ez tulajdonképpen még vicces is lenne, de az a baj tényleg informáltak minket neumann őseivel kapcsolatban és az egész ünnepély modul egy elég nagy offot kibírna...lehet megyek is offtopicba
On
steveetm
őstag
Én már mondtam korábban modconf, de ha most megy minden tökéletesen nem kell!
Ugyanis ha az aliasok jól vannak beállítva, akkor ha vmi a modult használná, az automat betöltődik, majd ha nem kell akkor unload. Mondjuk ez a modul lényege is, de én betöltöm az egészet egybe, még a gép indításánal, memória van, és nekem így tuti
Cathfaern
nagyúr
OFF
Reggel kénytelen voltam pár óra alvás után felkelni
A fejem az körülbelül olyan volt, mint rii modules könyvtára egy újraindítás után. Ezt látva próbáltam betölteni modulokat:
- ''insmod ébrenlét'': ezt a 3-ig próbálkozásra OK volt
- ''insmod gondolkodás'': na ez teljesen kész. Mostanra már valahogy betöltötte, de a ''modprobe gondolkodás''-ra még mindig errort ír ki

ON -
rii
nagyúr
meg aszt monta'k nekem a suliba, hogy az ALSA lehet hogy shareware .............
-
rii
nagyúr
na erre varjatok gombot ...........

[1.]
uNtiTLeD:~# lsmod
Module Size Used by Tainted: P
nvidia 1629120 8 (autoclean)
ppp_deflate 2944 0 (autoclean)
zlib_deflate 17536 0 (autoclean) [ppp_deflate]
zlib_inflate 18432 0 (autoclean) [ppp_deflate]
bsd_comp 3968 0 (autoclean)
ppp_async 6880 1 (autoclean)
ppp_generic 18412 3 (autoclean) [ppp_deflate bsd_comp ppp_async]
slhc 4448 0 (autoclean) [ppp_generic]
ne2k-pci 5024 1
snd-ac97-codec 34752 0 (unused)
snd 29664 0 [snd-ac97-codec]
uNtiTLeD:~# mount /dev/hda1 /mnt/80w/ -t vfat
uNtiTLeD:~# mount /dev/hdb6 /mnt/6055/ -t vfat
uNtiTLeD:~# alsamixer
uNtiTLeD:~#
[2.]
..........XMMS -t elinditom...........
[3.]
snd-pcm-oss 36036 1 (autoclean)
snd-mixer-oss 11232 0 (autoclean) [snd-pcm-oss]
snd-via82xx 11584 2 (autoclean)
snd-pcm 59488 0 (autoclean) [snd-pcm-oss snd-via82xx]
snd-timer 15040 0 (autoclean) [snd-pcm]
snd-mpu401-uart 3104 0 (autoclean) [snd-via82xx]
snd-rawmidi 12992 0 (autoclean) [snd-mpu401-uart]
snd-seq-device 3860 0 (autoclean) [snd-rawmidi]
snd-page-alloc 5828 0 (autoclean) [snd-via82xx snd-pcm]
ne2k-pci 5024 1
snd-ac97-codec 34752 0 [snd-via82xx]
snd 29664 1 [snd-pcm-oss snd-mixer-oss snd-via82xx snd-pcm snd-timer snd-mpu401-uart snd-rawmidi snd-seq-device snd-ac97-codec]
.............
amodconf mirekellene ............?
-
Cathfaern
nagyúr
Ha már nagyon idegesít a linux, akkor próbálkozz meg ezzel:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=22369 -
Cathfaern
nagyúr
Eléggé lehaltak a linuxos topicok
lehet, hogy ez összefüggésben van azzal, hogy rii eltűnt?
(legalábbis nem láttam az utóbbi 2 napban) -
rii
nagyúr
megin van hang ....... ege'sz he'tve'ge'n gog menni a gepem. ..... ha most enm tudja megmondani senki mi a hibaoka .... csak hetfon leszek mar .....

-
rii
nagyúr
/usr/src/alsa-lib# ./configure --prefix=/usr
/usr/src/alsa-lib# make
/usr/src/alsa-lib# make install
/usr/src/alsa-driver# ./configure --prefix=/usr
/usr/src/alsa-driver# make
/usr/src/alsa-driver# make install
/usr/src/alsa-utils# ./configure --prefix=/usr
/usr/src/alsa-utils# make
/usr/src/alsa-utils# make install
/usr/src/alsa-driver# ./snddevices
/usr/src/alsa-driver/utils# ./alsaconf
...sze'pen szo'l is ..... de reboot utan eltunnek a hang modul-ok............. -
rii
nagyúr
ne2k-pci 5024 1
............na erre varjon valaki gombot ........... -
rii
nagyúr
itt mee'g jo'l la'thato'an nincs hang ....
ne2k-pci 5024 1
...........ALSA forgat.........
snd-pcm-oss 36036 1 (autoclean)
snd-mixer-oss 11232 0 (autoclean) [snd-pcm-oss]
snd-via82xx 11584 1
snd-pcm 59488 0 [snd-pcm-oss snd-via82xx]
snd-timer 15040 0 [snd-pcm]
snd-ac97-codec 34752 0 [snd-via82xx]
snd-mpu401-uart 3104 0 [snd-via82xx]
snd-rawmidi 12992 0 [snd-mpu401-uart]
snd-seq-device 3860 0 [snd-rawmidi]
snd 29664 0 [snd-pcm-oss snd-mixer-oss snd-via82xx snd-pcm snd-timer snd-ac97-codec snd-mpu401-uart snd-rawmidi snd-seq-device]
snd-page-alloc 5828 0 [snd-via82xx snd-pcm]
ne2k-pci 5024 1
riibuut............
-
Cathfaern
nagyúr
Én levelezőprogram igényeim:
- tudjak e-mailt küldeni
- tudjak e-mailt fogadni
(címlistát, meg hasonló baromságokat meg nem használok
)
Na most ezeknek a feltételeknek, lényegében az összes levelezőprogram megfelel
Így nagyon jól evagyok a mozilla mail-el kettesben 
-
WN31RD
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Anélkül, hogy hittéríteni próbálnék
, ajánlom figyelmedbe a sylpheed illetve inkább a sylpheed-claws
levelezőprogramot. Linux alatt egyértelműen és messze a legjobb, amivel eddig találkoztam (legalábbis az én szempontjaim és igényeim alapján).
http://sylpheed.good-day.net/
http://sylpheed-claws.sourceforge.net/ -
Cathfaern
nagyúr
Igen, én is megnéztem, és tényleg nem az

Megnéztem a MozillaFirebird-ot:
Nem roszz, tényleg mintha gyorsabb lenne, mint a sima Mozilla. Viszont az a bajom vele, hogy nincs levelező modulja
Linux alatt a Mozilla-ét használom. Annyival meg nem jobb, hogy ennek a böngészőjét, a sima Mozillanak meg a levelezőjét használjam. AKkor már egyszerűbb, ha 100%-ban maradok a Mozillanál. -
koby
csendes tag
A GQview lefordult elsőre és hibátlanul az ilyen is ritka.
Testszik szóval
-
WN31RD
addikt
-
Polesz
addikt
-
koby
csendes tag
Köszi töltöm.
-
Cathfaern
nagyúr
A legjobb az Xnview. Win alá is van, szvsz ott is a legjobb
Itt a link: http://perso.wanadoo.fr/pierre.g/xnview/enhome.html -
WN31RD
addikt
Nézd meg a gqview-t, szerintem egész jó.
http://gqview.sourceforge.net/ -
koby
csendes tag
Nekem valamilyen ACDsee szerűség kellene Linux . Tud valaki ilyet?

-
steveetm
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
http://www.mozilla.org/products/firebird/why/
Ittvan, hogy miért váltanak az emberek firebirdre, bár ebből egy csomó a mozillaban is megvan.
Amit tudok tutira, hogy egy telejesen újraírt, optimalizált kódon alapul, szvsz gyorsabb mint sima mozila.
Cathfaern
nagyúr
Ugye nem zavar senkit, ha idézek magamtól?
Egyébként mi a különbség a sima Mozilla, és a Mozilla FireBird között (jó, az utóbbinak jobban hangzik a neve. Egyéb?
) -
steveetm
őstag
rii, képzeld mi történt ma:
Kell egy reboot, szépen le is zajlik, hallgatnák kis zenét: hiba, alsaval gázvan. hmm mondom szép, nézem modulokat, és eltüntek amiket előző alkalommal tettem fel, még a hálókártya is.
hmmhmm érdekes, feltettem őket újra, azóta nem csinálta, de nem tom mitől lehetett ez.
Más: Vki nem tudja megmondani, hogy az xcdroast miért nem enged daobna írni? az írom tuti támogatja eddig csak dao módban írtam.
Cathfaern
nagyúr
Közben én elvoltam MDK 9.2 beta-t telepíteni
Végülis minden jól ment. Kb 20 perc alatt fenn volt az egész, azt is beleszámolva míg kiválogattam, hogy mi kell meg mi nem (mondjuk megint érdekes függőségeket bírt kialakítani: le akartam szedni egy képnézegetőt, erre kiírta, hogy akkor megy a userdrake, mdkonline, drakconfig is
). A gond csak a telíptés vége fele kezdődött, amikor is kiírta, hogy nem találja a nyomtatóhoz szükséges rpm-eket. Én ezt egy vállvonással elintéztem volna, ő viszont nem. Annyira nem, hogy nem is lehetett továbblépni a telepítésben
Mindegy, mivel már csak a egy-lét beállítás volt hátra (azt meg mindegy, hogy első bootnál, vagy telepítés végén csinálom, lelőttem a telepítőt, és reset. Be is bootolt gond nélkül. Hang az simán ment, jólvan mondom, akkor jöhet a net. Beállítom, minden, csatlakozás, rossz jelszó. Na mondom anyád. Kiderült, hogy megint lefelejtettem a @axelero.hu-t a usernévről
(ezt mindig eljátszom
). Beállítom neki a jót, de azt se akarja: még mindig rossz jelszó. Ennyibe is maradtunk
Akkor menjünk tovább: a scanner-emet még mindig nem támogatja a linux (röhej, de a 20 millió HP scannerből 2-3-at nem. Na, nekem sikerült belevásárolnom
). OK, jöhet a következő, a nyomtató. Egész szépen elszórakozunk, egészen addig, amíg a végén elkezd tökörészni, majd 10 perc múlva kiírja, hogy a beállítás nem sikerült (hát ez van). Na most mivel elég érdekesen adta elő eddig is magát (pl. a drakconfig-ot alig tudtam elindítani, végül konsole-ból sikerült), én szépen elmosolyodtam, mondtam neki, hogy akkor lépjünk ki (hhmmm...a gdm nem volt hajlandó leállni, nekem kellett lelőnöm ctrl+alt+del-el). És jöttem át Windows-ba. Egyrészt hogy ezt szépen megírjam, másrészt, hogy menjek letölteni az UHU-t, mert úgyis rég próbáltam 
Szóval eddig ennyi
Mielőtt bárki is elkezdené mondogatni, hogy milyen fos az MDK: jelzem ez még csak beta verzió (még csak nem is rc). Egyedül az a 3 feleslegesen kiírt CD zavar 
Azt azért elárulhatná valaki, hogy minek az UHU-nak 2 CD-snek lennie
Szvsz bőven elég volt az az egy CD is... -
rii
nagyúr
debtudob ......
de ott sokkaltatobb is volt ... volt ilyen midi.... meg sok minden ami snd ....
ne2k-pci 5024 1
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nezze mar la te is lecci... nem talalok a Debianos resznel semmit ....
fanatikus úgyse teccet annyira, szal jejejeeee

nekem mar esik a ho .... kicsit furan erzem magam poloban, de hat evvan......

nem nyúl /etc/moduleshoz
)
A fejem az körülbelül olyan volt, mint rii modules könyvtára egy újraindítás után. Ezt látva próbáltam betölteni modulokat:

levelezőprogramot. Linux alatt egyértelműen és messze a legjobb, amivel eddig találkoztam (legalábbis az én szempontjaim és igényeim alapján).