Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Aktív témák
-
zLegolas
őstag
A helyzet szerintem rohamosan változni fog a közeljövőben. Mellesleg meg mindegy mit ír a gyártó a dobozára, meg milyen driverekkel látják el windózék, ha Linux alatt meg csak egyszerűen, szimplán működik.
Vannak sajna ellenpéldák, pl. a ketye fejemmel marhára nem értem, hogy miért nem lehet Linux alatt a párhuzamos illesztésű szkennerek 99%-át munkára bírni. Totál olyan, mintha elfelejtettéjk volna ezt a témakört... pusztuljak meg, ha értem!
Hmmm nem kell valakinek egy Genius ColorPage Vivid Pro (párhuzamos)scanner? -
Sipi
addikt
Vegyél IBM-et. HIvatalosan is támogatják a Linuxot, a desktopjaikat is át akarják rá állítani. A nyílt forráskódú kzösségnek _rengeteg_ hasznos dolgot ajánlottak fel, pl. egy komplett filesystem-et.
A laptopjaikat lehet, hogy csak WIndows-zal veheted meg, de nagyon jó támogatásuk van Linux alatt.
Sipi -
Sianis
addikt
HP-re rácáfolnék. Nem tudom, hogy van-e nemhivatalos támogatás, mindenesetre hivatalos nincs. És miért nincs? Mert szerződés van az MS-el. Nem tudom milyen dolgokat írtak alá, mindenesetre sugárzik a dologról, hogy nem ''igazán'' támogatott a nyílt forráskód. Nem tudom miért? Szégyellik azt mondani, hogy igen én támogatok egy olyan OS-t ami ingyenesen hozzáférhető, azért, mert azt látom, hogy a gépeim nem csak egy fizetős OS alatt való használatra kellenek, hanem igényt látok más közismert dolgok támogatására? Szerintetek, mennyiben nőne meg a Linuxozók száma, hogyha pl honlapokon is azt látná, hogy adott cég telepített Linux-val (is) árulja a terméjeit? Bizotsan többen nyúlnának az ''ingyenes'' dolog felé, hoiszen azt látnák, hogy igen ez egy neves cég, aki támogatja ezt a dolgot. És én miért fizessek 40-50 ezret azért, amit ingyen megkapok, és a gyártó segítséget nyújt a használathoz? Bizonyára robbanászszerűen nőne a felhasználók száma. Példa erre a családom. Mire kell nekik a gép? Internet, szótárazás, Sype, e-mail. Ez mind megy Linux alatt. Óckodtak a dolog elől. Én meg csakazértis rendszerbe állítottam otthon, és mit ad isten? Használják. Eleinte kelett egy kis segítség, de azóta semmi gond. Azt mondják, hogy másként néz ki, de semmi különbséget nem éreznek ők, az átlagos userek. Tehát ezek szerint egy ''kis'' odafigyelessel mindenki használhatna ingyenes OS-t, csak egy minimális utánnaolvasás kéne. Suliban is barátaimat kezdem áttéríteni Linuxra. Adok nekik linkeket, és ők is azt mondják, hogy igen ezt érdmes csinálni, mert nem ''illegális'' ahogy eddig volt.
Ha nagyobb igény lenne, nagyobb és nyíltabb support lenne. De egyenlőre állóháborúnak tűnik, hiszen egyik fél sem képes lépni. Átlaguserek azért, mert nem tudják hogyan, cégek, meg azért mert nem érzik az igényt. -
escie
őstag
azért a nagy cégek szerintem adnak nem-hivatalos supportot a laptopjukra+linux-ra. bent a suliban HP gépek vannak, és persze gond nélkül megy a linux.
meg az is enyhíthet a közhangulaton, hogy a tendencia jó. egyre több gépet adnak linux-szal, stb...
az igény is egyre nagyobb, ez is növeli a kínálatot a linuxos laptopok terén... -
Sianis
addikt
Sziasztok!
Érdekelne, hogy mi a véleményetek arról, hogy a világ élvonalát képező cégek, pl HP, nem támogatják a Linux oprendszert. Ez a dolog most vetődött fel bennem, notebook vásárlása előtt vagyok, és elszomorodva látom, hogy szinte az összes gyártó honlapján virít a felszólítás, hogy az adott gyártó a Windows 2000/XP-t ajánlja. Ez kérem sértő azoknak, akik Linux alatt dolgoznak. Fizetek a termékért, és a gyártó nem támogat eléggé. A Linux már a NATO védelmi rendszereiben is elfogadottan biztonságos operációs rendszer. Tehát papíron is elismert. Ezek szerint, bocsa ha kicsit absztrakt, de ha a NATO notebookokat akar venni, és pl vásárol ECS-t, HP-t, vagy ACER-t, ASUS-t, Toshiba-t, akkor ezen gyártók nem tudnak felmutatni drivereket a gépekhez. Megérkeznek a gépek, és a CD-k tele vannak WIN driverekkel. Ilyenkor mi történne? Lehet kötelezni a gyártót arra, hogy üzemelje be a gépeket, vagy sok pénzért hívják a rendszergazdák tömkelegét, és ráállítják őket, hogy leheljetek életet a gépek minden porcikájába.
Bizonyára van esély hogy én fújom fel a helyzetet, de szerintem, egy magát komoly cégnek valló vállalatnak nem szabadna így eltekinteni a szabad szoftverek világa melett. Nem éppen notebook, de termék, van egy Samsung multifunkciós gépem. És csodálatosan kint van a gyártó honlapján a Linuxos driver. És emiatt már nevezheti magát komolynak a cég nem? Szerintem mindenképpen. Ők mutatnak egy irányt amit mindenkinek követnie kéne.
Létezik petíció már arra, hogy a gyártókat kérik az emberek, hogy minden terméküket megfelelően támogassák? Ha igen valaki dobjon meg egy linkkel, had csatlakozzam.
Bocs a hosszú hozzászólásért, de úgyérztem, hogy ezt el kell mondanom. -
escie
őstag
csak nem ''laposmaxtor''?
múltkor hívott a haver, hogy verjek lelket az xp-jépbe. hát odáig jutottunk, hogy x@r a vinyó. nem tudott róla bootlni a 'dozer. linux alatt még be tudtam mountolni, némi adatmentés, amit el tudtunk érni, a legközelebbi bekapcsoláskor már a post-nál megállította a gépet a vinyó.
-
ReJim
őstag
nos szerintem vinyónak satu.... wines fdsiksem, meg a maxtornak a powermax progija sem tudta formázni.... valami partíciós táblás gixer van... szóval köszi de inkább nem szivok vele ennyit.... thx
-
válasz
tierbatyo #3787 üzenetére
Rendesen megcsináltam-e az jó kérdés
,de kipróbáltam több beállitással is,pl a legkissebre véve amit úgyebár biztosan birnia kellene, deprobáltam azokkal a beállitásokkal is amiket biztosan birnia kellene,azonban mindenképp ezt válaszolta.
El sem tudom képzelni mi a francért csinálja,azoknál a kérdéseknél ahol nem voltam biztos benne,hogy mit akar inkább hagytam az alapbeállitáson.
Lehet,hogy az lenne a probléma? -
ReJim
őstag
nah, szóval ott tartok, hogy minyá' földhöz baxom...
az elöbb lehúztam rendszervinyót, és slax live cd-vel próbálkoztam...
nagynehezen felmountolta hdc-nek, majd uncoupteabtiladedytable (vagy mi), meg dma status, dma error volt, aztán csippant villogott a scroll, meg a capslock ledje...
szépkis KERNEL PANIC!!! lol...
szóval ha bedomom a gépbe és nem tudja felmountolni, hogyan tudom azt fel mountolni? yast-tal megtom de uhuhoz még nem najon értek....
előre is thx..
jah, és fsck-ra azt írta hogy sérülhet a fájlrendszerem, szóval a csekély angoltudásom miatt inkább nem folytattam....
segítsetek lécci... -
Sziasztok!
A driver problémát továbbra sem sikerült megoldani.
Elsőkörben megcsináltam a kernel fordítást,de modulokat nem tudott létrehozni kiirt valami hibát amit most nem jegyeztem fel.
A kernelt is csak bzImage-ként tudta megcsinálni,bár gondolom ez nem probléma.
Igy nem is igazán akart elindulni.
Ezután megcsináltam úgy,hogy csak a direct renderinget és a framebuffert szedtem csak ki a kernelből és csak azt fordittattam le a modulokat hagytam.
Igy elindult,de nem tudtam parancssoros módba lépni,mert az init 3-ra elsötétült minden és kész.Ctrl-alt-del-lel viszont újra tudtam inditani.
Ezért felraktam a drivert grafikuson s újraindítással probálkoztam,de itt meg kiirta hogy out of range 90,1k 60Hz vagy valami hasonlót,
Kiprobáltam több beállitással is,de mindig ezt dobta vissza.
Úgy is megpróbáltam,hogy a régi kernellel raktam fel parancssorosan s utána akartam az újjal indítani,de akkor is ezt irta.Mondjuk már ez is haladás.
Most mi a gondja? -
zLegolas
őstag
először csak az emailek fejléceit töltöd le, és azok alapján szűrsz. Aztán, ami a fejléc alapján SPAM, azt törlöd a szerverről, letöltöd a maradékot, és még egyszer, ekkor már a teljes emailt megnézve szűrsz.
Na ez az, ilyesmi kéne, program??
Egyébként meg modemem van, azzal azért fáj a fél-egy mega sz@r naponta.
Win alá létezik valami ilyen progi, jönnek a fejlécek, ami kell letöltöm, ami nem azt meg törlöm...
És nem a szűrés a probléma, azt minden valamire való, levelező prg. tudja. A gáz az, hogy nem akarom a felesleget leltöléteni!
-
WN31RD
addikt
válasz
dr_strange #3773 üzenetére
De az is letölti a leveleket szűrés előtt, nem?
Ha esetleg nem tölti le, hanem közvetlenül a szerverről töröl, akkor viszont nagyon nagy probléma a false positive. -
WN31RD
addikt
válasz
zLegolas #3770 üzenetére
Hacsak nem nagyon lassú (pl. modem) vagy nem átalánydíjas neted van, vagy hacsak nem szokatlanul nagy méretű SPAM-eket kapsz, nem hiszem, hogy gondot jelent, ha letöltesz néhány száz KB-ot feleslegesen. (Magyarul: ADSL/kábel/egyéb szélessáv esetén nem érdemes problémázni ezen.)
Szerver oldalon jól lehet szűrni pl. a spamassassin-nel. Az amavis+spamassassin+clamav pl. egy egész jó SPAM és vírus elhárító megoldás. De ezt a szerveren kell beállítani, ha nem te üzemelteted a szervert, akkor nem tudod megcsinálni.
Kliens oldalról esetleg lehet próbálkozni azzal, hogy először csak az emailek fejléceit töltöd le, és azok alapján szűrsz. Aztán, ami a fejléc alapján SPAM, azt törlöd a szerverről, letöltöd a maradékot, és még egyszer, ekkor már a teljes emailt megnézve szűrsz. Erre nem ismerek automata megoldást, de lehet, hogy más igen. -
zLegolas
őstag
A szerveren való szűrésre mi a megoldás? Nem kóser, hogy letöltöm, azután meg szűröm...
-
WN31RD
addikt
válasz
zLegolas #3766 üzenetére
Nos, ha nem akarsz semmivel ''görcsölni'', akkor nemigen tudunk javasolni semmit. Ha lenne gyors, hatékony és egyszerű megoldás, mindenütt azt alkalmaznák.
Én azt mondom, nézz utána a szűrési lehetőségeknek, sokat javíthat a közérzeteden.
Ha saját email szervered van, próbálkozhatsz olyasmivel is, hogy mindenkinek más-más, véletlenszerűen generált emailcímet adsz meg (pl. zlegolas-4765245@szerverneve.hu), és így nyomon tudod követni, hogy kinek a bűne, hogy SPAM-et kapsz, és letilthatod a célponttá vált címeket.
(Persze az ilyesmivel sokkal többet kell görcsölni, mint egy egyszerű szűréssel, nem biztos, hogy megéri.) -
zLegolas
őstag
Indítottam egy topic-ot, mert kicsit kiakadtam!
Van valakinek valami javaslata, ami elsetleg elkerülte a figyelmemet?
Nos, tegnap tele lett a púpom.
Néhány hónapja leíratkoztam néhány lev.listáról, és e-mail címet váltottam. A spam-ok áradata azonnal megszűnt, ami már marhára idegesített.
Néhány fórumtárssal privát levelezésbe kezdtem, azóta megint dőlnek be a jobbnál jobb ajánlatok, miszerint meg kéne növelnem a f*rkam méretét, meg hogy úgy érzékelte valami okos cég, hogy nem biztonságos az Explorerem, futtassam ezt a mellékelt 300 kB-os fájlt, mindez 8-10 példányban, stb...
Tuti, hogy valami trójai elküldte valamelyik lev.partnerem címlistáját egy spammer cégnek, nekem meg maradt a copás. Szal tele a tudatom, Window$ a környékemen sincs (otthon ), más összevissza trójaizott windózere miatt szívok...
Ezellen NEM LEHET VÉDEKEZNI !
És ne mondja senki, hogy szűrjem a leveleimet a szerveren, csak azt töltsem le, ami érdekel, mert már az is szívás, hogy ilyesmivel kell görcsölnöm!
Windózék, kaptyátok már össze magatokat, a fél számítógépes világ miattatok szív!
Bocs, nem flame-vihart akarok gerjeszteni, csak tényleg kiakadtam... -
ReJim
őstag
izé-izé... mit jelent az hogy valami olyan dolgot lök be az egyik vinyóra a kernel indulásakor, hogy: invalid partition table....
disk read failed....
ez mijen hibára utalhat?? javítani lehet??
(ezen volt a suse szerver, míg le nem rugták róla)
-
ReJim
őstag
most már linuxból vagyok.... randa a mozilla..
de jó.... majd jön a firefox...
Szóval megy a net.... de ott fut a konzolba és irdos nekem ilyeneket:
sent [LCP EchoReq id=0x3b magic=0x92950b54]
rcvd [LCP EchoRep id=0x3b magic=0x9aaf6b84]
sent [LCP EchoReq id=0x3c magic=0x92950b54]
rcvd [LCP EchoRep id=0x3c magic=0x9aaf6b84]
rcvd [LCP EchoReq id=0x15 magic=0x9aaf6b84 c3 e4 f0 f9]
sent [LCP EchoRep id=0x15 magic=0x92950b54 c3 e4 f0 f9]
sent [LCP EchoReq id=0x3d magic=0x92950b54]
rcvd [LCP EchoRep id=0x3d magic=0x9aaf6b84]
sent [LCP EchoReq id=0x3e magic=0x92950b54]
rcvd [LCP EchoRep id=0x3e magic=0x9aaf6b84]
sent [LCP EchoReq id=0x3f magic=0x92950b54]
rcvd [LCP EchoRep id=0x3f magic=0x9aaf6b84]
sent [LCP EchoReq id=0x40 magic=0x92950b54]
rcvd [LCP EchoRep id=0x40 magic=0x9aaf6b84]
sent [LCP EchoReq id=0x41 magic=0x92950b54]
rcvd [LCP EchoRep id=0x41 magic=0x9aaf6b84]
sent [LCP EchoReq id=0x42 magic=0x92950b54]
rcvd [LCP EchoRep id=0x42 magic=0x9aaf6b84]
rcvd [LCP EchoReq id=0x16 magic=0x9aaf6b84 c3 e4 f0 f9]
sent [LCP EchoRep id=0x16 magic=0x92950b54 c3 e4
szóval ezt hogyan lehet a háttérbe futtatni??? meg úgy, hogy csak klikkeljek az ikonra és csatlakozzon???
előre is köszi... -
ReJim
őstag
tudnátok nekem segíteni???
felraktam az UHU-t... szeretném beállítani az ADSL-t??
UHU tárcsázóval próbáltam de nem megy..
valaki leírná lépésről lépésre.... kicsit részletesebben, mint hogy ''az uhu tárcsázóval kell''...
köszike! -
WN31RD
addikt
Nem, ezt a dd sem oldja meg. A linux képes bármilyen blokk eszközön bármilyen filerendszert használni, míg sok más operációs rendszer nem. Tehát ha pendrive-ra kerül ISO9660 filerenszer, akkor azt pl. a Windows nem tudja olvasni, mert úgy gondolja, hogy pendrive-on olyan nem lehet.
Bootolni nemigen fogsz tudni ilyen módszerrel... Bootolós CD-ből pendrive-ot csinálni ennél lényegesen bonyolultabb dolog (már amelyikből egyáltalán lehet). -
escie
őstag
gondjaim? esetleg a dd úgy csinálná, hogy jó legyen?
végül is mindegy, az iso egy linux disztró akar lenni, be kéne róla bootolni...
--
ajaj, lehet az alaplapom nem támogat ilyesmit, nem akart bebootolni. momdjuk nem is találtam olyan lehetőséget a setupban, hogy lehetne ilyenről bootloni... -
WN31RD
addikt
Oké, már értem.
A /dev/sda1-en a pendrive első (feltehetően egyetlen) partíciója van, maga a pendrive a /dev/sda lesz.
Linux alól minden további nélkül működni fog a pendrive-on levő ISO image (ahogyan a CD-re írt ext2-t is olvassa), más oprendszerek alatt viszont gondjaid lesznek. -
escie
őstag
hopsz, most merült fel egy kérdés, lehet nagyon alap dolog, de hogy kell egy *.iso-t pda írni? mármint nem simán felmásolni, hanem mint amikor cd-t írok iso-ból...
-
Out
addikt
Olvastatok?
Bővebben: link
-
hi'
magyar slackwaret honnan? -
tierbatyo
senior tag
Következő a kérdésem. Fenn van a Debian és LILO-t használok. Ha mondjuk szeretnék feltenni még egy disztrót pl.: Gentoo-t, akkor melyik disztróban kell a LILO-t beállítani? Mondjuk Gentoo-ban kernelt forgatok, de Debian alatt van a LILO beállítva, akkor be kell bootolnom Debianra és a LILO-t lefuttatni?
-
Ismeritek a CalmAV-ot? Ez egy GPL liszenszű vírusírtó.Kiványcsi vagyok, hogy milyen.
-
tierbatyo
senior tag
ATI ezt a 2 oldalt ajánlja:
Bővebben: link és
[Szerkesztve] -
CsY
aktív tag
nah helpeljetek neem pls... ez az uj ati driver tamogatja a mobility radeon 7500 at is? mert siman kikurt oda, h keressem meg a notebook gyartom honlapjan a drivert...
ha igen, honnan is kellene leszednem?
thx -
escie
őstag
nah, biztos szó éri a ház elejét, hogy floodolom itt a topikot, de itt egy kép a vízeffektről, amit mondtam Bővebben: link
szvsz elég szép.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
tierbatyo #3731 üzenetére
~1600fps -> ~2100fps
namost, vagy mismásoltak valamit, és trehányabbul, de gyorsabban dolgozik a driver, vagy tényleg ennyit javítottak...
no, majd a RedOrchestrában kiderül, mire is képes éles bevetésben...
amúgy azt írtam már, hogy egy csomó új effekt ''került'' a meghajtóba? pl a szikra-, és a vízeffekt is olyan szép végre, mint a catalistban...
(asszem írtam már)
-
hi' az az uHu amit a netről lehet letölteni = a PCMagazinhoz adott annó uhu 1.1-el? vgay frisseb egyéb?.....
-
ReJim
őstag
gaimot uhura telepíteni lehet a mandrake, vagy fedora rpm-jéből??? vagy cask forrásból???
vagy alapból bent van a gaim az uhuba??? -
escie
őstag
meglepi.
ismét új ati driver. nagyrészt xorg, és k2.6-hoz kapcsolódó hibákat javítottak.
kezd az Ati észbekapni linux téren. nem elég, hogy igen f@sza ez a catalyst alapú driver, még a hibákat is javítják, elég sűrűn... -
válasz
tierbatyo #3719 üzenetére
Ahhoz előszőr egy angol nyelvtanfolyam után kellene néznem.
Amugy erről az újratelepítésről mindig egy fix tv-s eset jut eszembe,amikor betelefoánlt egy srác,hogy windows xp-vel van problémája,valahogy igy kezdte:
-Olyan problémám van,hogy bootolás után a windows nem jelentkezik be hanem újraindul.Nem estem pánikba újraraktam az xp-t... -
DrGonzo22
őstag
-
DrGonzo22
őstag
Kezd elegem lenni az xp-ből a sp2 óta...
A kérdésem a köv lenne: milyen linuxot érdemes letöltenem, hogy a konfigurációm menjen (pl. az uhu, ami amúgy baromi szimpatikus volt, nem támogatja a vga-m 3d-jét)
köszi -
Out
addikt
válasz
tierbatyo #3719 üzenetére
Miert olyan meglepo hogy mar kb 8-szor ujrarakta a rendszert? Amikor en kezdtem linuxozni es eljutottam oda hogy kernelforditas, nah akkor kb 10-szer tuti ujraraktam a rendszert mire megtudtam rendesen csinalni a kernelt ugy hogy ne legyen kernel panic bootolasnal, ez volt kb 6-7 eve, es nem volt aki segitsen, meg net se volt.. szal en nem lepodok meg ezen
-
tierbatyo
senior tag
8-szor?
ATI driverhez nézegesd ezt: Bővebben: link. A kernelbe tedd bele mindenképpen: /dev/agpgart under ``character devices'',MTRR (Memory Type Range Register) under ``processor type and features'' és ne tedd bele: Direct Rendering Manager (XFree86 DRI support) under ``character devices'', Kernel debugging under ``Kernel hacking''.
[Szerkesztve] -
Out
addikt
hatbakker ehhez nincs turelmem leirni , de keresek neked egy leirast a kernelforgatasrol
nah szoval, ezalapjan, szedd ki a direct rendering manager, drm 4.1 es a frambuffer device-t
mod: ideje elrontanod egy parszor a rendszered hogy megtanuld mit es hogyan kell
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
mkbla
senior tag
Az azért van (legalábbis asszem), mert h a legujjab az általában elóször a klubtagoknak elérhető.
De tudtommal van letölthető verzió is. (lehet h nem itt)
Azok a csomagok amikért ott pénzt kérnek az azért van, mert ha megveszed akkor bizonyos support is jár. Ez a támogatás, tehát, ha valahol elakadsz el tudod érni őket (telefonon, e-mailban, online, nem tom), és segítenek. Ezt a támogatás kell megfizetned. Meg bizonyos csomagokat. De van rentgeteg letölthető is. -
Sajnos még mindig fennáll a driver telepítési problámám,jobban mondva telepiteni már sikerült,de mégsem indul el grafikusan.
A konfigurálást többször is megcsináltam,de nem jó,megprobáltam felrakni az xfre-hez való drivert,de azzal is ugyanez a helyzet.
Bár már sejtem,hogy az ati szivat,mert letöltésnél direkt olyanra kerestem rá ami X800-hoz való,de amint egy kicsit jobban megnéztem mindegyik kártya tipusra ugyanazt hozza le s a telepitő szerint is csak max 9800-assal kompatibilis.
Azért erősitsetek meg benne,hogy tényleg ez a gond vagy ha nem akkor hogyan lehetne megoldani
Segítségként felraktam az Xorg log fileját amit a hiba kiiratásakor ajánl.
Bővebben: link -
vtechun
veterán
-
b-max
senior tag
pingelni se tudok.
-
b-max
senior tag
Felraktam a debiant,
X alatt megy, de nem tudok netezni.
Ha elinditom a wvdial-t feltárcsáz, fel is megy szerintem, de nem megy a bongészés akkor sem.
hogy lehet ezt megoldani?
root-ket probáltam.
ha feltárcsázok , akkor van ppp0, ha nem akkor nincs, csak 2 másik asszem egy soros, illetve valami loop. -
Sianis
addikt
No segítsetek egy kicsit!
Particionálás előtt állok. Egy 30 GB-os darabot szánok a Linuxnak, plusz egy 512MB-os swap-ot gondoltam. Úgy terveztem, hogy, NTFS->SWAP->EXT3 lenne a vinyóm particióinak sorrendje.
Érdekelne, hogy mi a gányom az az MBM? Nem lehet máshova tenni a LILO-t, vagy a GRUB-ot? Nincs valami megoldás arra, hogy autómatikusan XP töltődne, és gombnyomásra meg jönne a LILO betöltő? Jó nah ez most nekem is hihetetlennek tűnik, de lehetséges ez?
Aktív témák
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest