Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:35

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26910) FID válasza Rover623 (#26895) üzenetére


FID
őstag

Hát igen nem vagyunk egyformák! Az inspire 5700 azért minőségi cucc mert hozza a z906 tudását leszámítva a 3jacket 16k-ért 100k helyett és egy 10éves cuuccról beszélünk. Igen eleinte probléma volt, hogy ha veszek egy drágább hangkártyát akkor megvagyok lőve mert az optikán csak átereszti a hangot és semmilyen beállítást nem tudok csinálni csak a lekeverést stereora. (nem mintha valaha is állítottam volna az 5.1n kívül mást rajta) Bár játékokat a true studio megdobta rendesen)

Nem akartam téríteni sem ismeretet terjeszteni, nem fogok létrehozni Creative Inspire szektát :D

Csak leírtam a véleményemet. Ami most van használom egy darabig, ha megunom akkor megy tovább és boldogít mást. Nekem egyáltalán nem tetszik az 1250b és csak ezt látom értem mert verhetetlen ezért az árért.

Ha kell a stereo akkor veszek 1pár normális studio hangfalat és nem tökölök geniussal. Youtube zenehallgatásaimra miközben gépet csinálok építek meg tök felesleges audiofil cucc.

És mivel reggel elmegyek este 23:30kor érek haza a hangerő sem lényeg csak szépen tisztán szóljon ez most nagyjából meg is van. Az alattam lakó kisnyugdíjas már így is szépen megkért, hogy halkuljak le mert a dübörgés kitakarja mikor alszik és megfog fázni :DDD Pedig nem szoktam üvöltetni annak semmi értelme.

Azt a szintet amit akartam most elértem és jó volt keresgetni bizniszelgetni ameddig összehoztam a jelenlegi rendszert. Az hogy bukok rajta vagy nem az kiderül az eladásnál.

Ui: Nincs semmi keverés ebben tévedsz! :N Minden hangfal 3ohm teljesítményük ugyan az márkájuk is.
És egy komoly házimozinál sincs meg az hogy minden ugyan az. Legtöbbször a két front teljesen más márka vagy típus mint a center. Így ezt a részt nem értem :F

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.