Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:35

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25501) #75128832 válasza dudika10 (#25499) üzenetére


#75128832
törölt tag

Okés, na még három vélemény, és lesz statisztikám is :)
Igazából meg kéne hallgatnom a másikat, ha jól emlékszem, MM-ban volt, úgyhogy asszem majd arrafelé veszem az irányt :)

(#25502) redbull86 válasza #75128832 (#25501) üzenetére


redbull86
aktív tag

Tedd azt próbálj ki minnél többet.
és amelyik legjobban meg fele az izlésednek azt válaszd.

Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2

(#25503) tzol


tzol
tag

Sziasztok!

Mielőtt még megkérdezném a nagy milyen kérdést, hadd tapogatózzak egy kicsit általánosabban!

Kis szoba miatt nehéz jól elhelyezni a (leendő) hangfalakat. Mennyit számít egy jobb (és emiatt drágább) hangfal, ha a hallgató nincs pont a két hangfal között? 1,5m magasan még nincs túl magasan? Értelmetlen minőségi(bb) hangfalt vennem, ha úgysem fogom tudni jól elhelyezni?

Főleg ipod-ról és laptopról szólna. A laptopban (Latitude e5430) egy "Intel 7 Series C210"-es chipset van. Neten nem nagyon találtam erről értékelést. Ilyen források mellett meddig érdemes szerintetek árban elmenni 2.0-ás hangfal esetén?

Első körben az MC-SHF80-ban gondolkodom. Hogy került ez egy éve még 14.000Ft-ba?? Lásd Bodz hozzászólása.

Előre is köszönöm!

(#25504) Degeczi válasza tzol (#25503) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Csak egy szlovák cég szórta ki ennyiért, egyébként a duplája volt jellemző akkor is.

(#25505) sultansmith válasza tzol (#25503) üzenetére


sultansmith
senior tag

Ha maga a hangfal "arca" a lehallgatóra néz, akkor nem számít hogy térben alatta vagy fölötte van.

Ideális helyzetben a hallgató, és a két hangfal egy egyenlő szárú háromszöget zár be. Ha nincsenek meg ezek a feltételek, akkor egy bang and olufsen sem fogja kihozni amire képes, de még csak a felszínt kapargatjuk...

Babakék is never ever motherfuckin' DIE!

(#25506) Darkcranio válasza tzol (#25503) üzenetére


Darkcranio
csendes tag

http://sound.westhost.com/articles/pa-f2.gif

(#25507) tzol válasza Darkcranio (#25506) üzenetére


tzol
tag

Köszönöm mindhármótok gyors válaszát!

Az jó hír, hogy a hangfal magassága nem döntő fontosságú!

Szerencsére amikor minőségi zenehallgatásra fog sor kerülni, akkor meg lesz az egyenlő szárú háromszög a hangfalak és a hallgató között, csak az esetek 95+%-ában háttérzene fog szólni, amikor is ez nem lesz igaz. Ekkor legrosszabb esetben is az egyik hangfal vonalában leszek. Gondolom azért élvezhetetlen ekkor sem lesz, csak legfeljebb nem fogom érezni hogy melyik zenész hol helyezkedik el. Talán még a másik hangfal magasai nem jutnak majd el hozzám. Vagy ennél is rosszabb a helyzet?

A fentiek alapján szerintetek az MC-SHF80 sokkal jobb lesz nekem mint a kisebb ajánlott SP-HF1250? Eddig úgy terveztem, hogy a fenti feltételek mellett szeretném kihozni a legtöbbet. Legfeljebb 40eFt-ot szánnék kiadni rá, (max. 50eFt, ha abba belefér egy nagyon jó vétel), de nem akarom feleslegesen elkölteni, ha fele ennyiből is hasonló élményt kapok.

(#25508) Shingen válasza tzol (#25507) üzenetére


Shingen
addikt

MC-SHF80 megfelelő lesz vagy a 120U :))

風林火山

(#25509) sultansmith válasza tzol (#25507) üzenetére


sultansmith
senior tag

MC-SHF80, de nem annyival lesz jobb, mint amennyivel drágább.

Babakék is never ever motherfuckin' DIE!

(#25510) tzol válasza sultansmith (#25509) üzenetére


tzol
tag

Elég ha egyértelműen jobb :) Én egy logaritmikus élvezet/ár függvényt tartok normálisnak. 3x ár nálam megéri, hogy ha (egy vaktesztben) meghallgatom ugyanazt a két hangfalon, akkor egy csepp kétségem se maradjon, hogy melyik a jobb.

(#25511) hentes555


hentes555
senior tag

Üdv!

Mostanában elkezdett érdekelni a 2.0 rendszerek témája. Jelenleg egy ilyen szól a szobámban, ez is 4.1-ben, mivel a centernek nincs hely: [Genius SW-HF 5000]

Karácsonyra lesz egy kis pénzem, meg névnapom is lesz, szóval azon gondolkodtam, hogy meg kellene hallgatnom egy ilyen 2.0-t. Pénzügyileg max 30.000-re gondoltam, de az a gond, hogy jelenleg alaplapi cucc szól, vagyis kellene valami jobb forrás is, mondjuk egy hangkártya, akár használtan is. A téma összefoglalójában nézegettem a Genius 1250B-t és ahogy néztem a különböző webshopokat, lehet is kapni még belőlük.

A kérdéseim: Jó lenne kezdésnek egy ilyen Genius hangfal (igen, tudom a hangfal nem ez) és mellé egy Asus vagy Creative hangkártya, pl. [ilyen] ? Vagy inkább vegyek használtan valami erősítőt vagy USB DAC-ot?

Olyan van, hogy valaki "nem hallja a térhangzást", nem tudja fejben leképezni az egyes hangszerek helyét a színpadon, mégha a hangszóró jó is és jó helyen is ül a hangszórókhoz képest?

A hülye kérdésért bocsi, ez csak úgy eszembe jutott

"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"

(#25512) sultansmith válasza hentes555 (#25511) üzenetére


sultansmith
senior tag

A 1250B-t nem is tudod majd értelmezni egy subos rendszer után, nem hiszem, hogy minőségi cseréről lenne szó.

Az alaplapihoz képest egy ilyen x-fi is nagy lépés lenne, érdemes meglépni, valószínűleg többet érne mint a hangfalcsere, a genius sw-hf 5000 nem eredendően rossz, inkább csak hízelgően komisz.

Ha igazi 2.0-át akarsz építeni ahhoz sokkal szélesebb sávú hangfalak kellenek, az pedig nem az az árkategória, ami most neked rendelkezésedre áll.

Van olyan, hogy valakinek nincs térhallása, de ez valszeg nem zenehallgatás során derült ki, hanem sokkal korábban, mikor nem tudta eldönteni, hogy melyik irányból jön a villamos, meg hiába csengetett a mikró, a mosogatógéphez ment kajálni.

A térhangzás az ember fejében rakódik össze a jobb és a bal fül által kapott információkból. Ha valakinek nincs térhallása az betegség.

Ha viszont nincs ilyen betegsége az embernek, de mégis nehezen megy a beazonosítás, még mindig okolható a hangfal, lévén kevés tere van, vagy a szobaakusztika, vagy mindkettő.

Babakék is never ever motherfuckin' DIE!

(#25513) hentes555 válasza sultansmith (#25512) üzenetére


hentes555
senior tag

Köszi a gyors választ.

Hogy érted, hogy a 1250B-t nem tudnám értelmezni a mostani után? Ez mit takar pontosan?

Másik dolog, hogy azt írták a hifi fórumban, hogy ehhez az 5.1-hez hiába vennék hangkártyát, ehhez a rendszerhez pénzkidobás lenne, nem lenne jobb vele semmivel.

"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"

(#25514) sultansmith válasza hentes555 (#25513) üzenetére


sultansmith
senior tag

A 1250B sokkal kisebb skálán mozog mind térben, mind pedig hangerőben. Jóval "dobozabb" hangzást kapnál, valamint a mély frekik sem lennének túlságosan előnyben. Kevésbé lenne "szórakoztató".

Nem lenne pénzkidobás egy alaplapit lecserélni 3500 forintért egy x-fi-re. Az alaplapinál bármi jobb. Nyilván, egy jobb rendszerrel még nagyobb lenne a változás, és az x-fi sem a történet legjobb figurája, de azért a mostani rendszeredhez pariban lenne. Ennél drágábbra, főleg egy külső dacra viszont már én is azt mondanám, hogy "pénzkidobás".

A másik, hogy a hifi fórumban kicsit "elszálltak", a te szinteden ez igenis előrelépés lenne.

[ Szerkesztve ]

Babakék is never ever motherfuckin' DIE!

(#25515) JoinR válasza hentes555 (#25511) üzenetére


JoinR
senior tag

Mire használod? Azért nincs túl sok olyan zene, ami 5.1-re van írva, a példádnál maradva :)
30-ból én használtan vennék egy Edifier-t apróról, és szűkön belefér egy Xonar DG is.

(#25516) Ununqatrium válasza hentes555 (#25513) üzenetére


Ununqatrium
aktív tag

Igaz, nekem nem ötezres, hanem hatezres Geniusom van, de miután lecseréltem az alaplapi kártyát egy jobbra, az ég és föld különbség nem kifejezés arra, amit tapasztaltam. Azért az ötezres nem annyival rosszabb, hogy ott ne legyen különbség, szóval a saját tapasztalatomból kiindulva írom, hogy hülyeséget írtak. A közép is szebb lett, de főleg a mosott mélyeken lehetett csiszolni sokat... illetve rengeteget. Nincs összehasonlítási alapja a dinamika-tartománynak a két kártyával (a vett kártya egy Xonar U7, az alaplapi egy M2N 5.1-es HD kártyája).

[ Szerkesztve ]

Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu

(#25517) hentes555 válasza sultansmith (#25514) üzenetére


hentes555
senior tag

Most egy órája kb. azt csináltam, hogy az 5.1-ről lecsavartam a surroundokat, valamint a mélyet és meghallgattam egy Tankcsapda számot. És az az érdekes, hogy így is élveztem a zenét 2.0-ban, mélyek nélkül. De azon gondolkodom, hogy lehet azért mert a mély elnyomta az első hangszórókat és ezért nem hallottam olyan tisztán(ak) a frontokat, mint ahogy most hallom. Mindenesetre azóta így hallgatom:D

Erre a hangkártyára valószínűleg lecsapok.

Még egy kérdés, hogy néztem a T&V Kürbis névre hallgató dobozát, az elég jónak néz ki és a bluetooth funkció sem hátrány. Ahogy néztem ~30k-ért már lehet kapni. Olyanra érdemes lenne gyűjtögetni egy kicsit és pár hónap múlva megvenni?

"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"

(#25518) sultansmith válasza hentes555 (#25517) üzenetére


sultansmith
senior tag

:D

Alapvetően akkor az ízléseddel van a baj. :D

Ha letekered a subwoofert, akkor kb. 120 herz alatt semmit nem hallassz a zenéből, a hangváltó miatt. Ha neked így is tetszett, akkor azon nem a Kürbis fog megoldást hozni.

hallgass meg valahol egy igényes, igazi 2.0-át, és ha úgy is tetszik, akkor vágj bele, de előre szólok, hogy az igazán jó 2.0 már hi-fi topik, ott pedig nyisd ki a pénztárcádat.. :D

Babakék is never ever motherfuckin' DIE!

(#25519) hentes555 válasza JoinR (#25515) üzenetére


hentes555
senior tag

Kizárólag zenehallgatásra. Jó, havonta egyszer játszok pár órát valami FPS-sel, de engem ott nem érdekel, milyen hangja van.

Nem azért van 5.1-em, hogy 5.1 zenéket hallgassak, csak januárban megláttam ezt egy hirdetésben és gondoltam kipróbálom, ígyhát megvettem és azóta ezen szólnak a dolgok. Amúgy sem 5.1-ben szólnak a dolgok, mert írtam is, hogy a center pl. nincs is bekötve. Meg sima sztereó jelet kap, csak kirakja az 5 hangszóróra. Tehát nem célom, hogy 5.1-ben halgassak zenét :)

"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"

(#25520) hentes555 válasza sultansmith (#25518) üzenetére


hentes555
senior tag

Na de haló. Akkor ezek a Kürbis meg 1250B és társai mire valók és miért vannak az ajánlottak közt?:D

"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"

(#25521) sultansmith válasza hentes555 (#25520) üzenetére


sultansmith
senior tag

1. Az ajánlót nem én írtam.
2. Ebben az árkategóriában tényleg "jók".
3. Az 5.1-ben a centernek nagyon fontos szerepe van, én bekötném a helyedben, aztán ha úgy sem tetszik, akkor kalap kabát.
4. Amikor letekered az 5.1 sorroundjait és mélyeit, nem 2.0-át kapsz, ez ennél egy fél fokkal bonyolultabb.

A kürbis jó. Tényleg jó. Mármint amennyit ezért a pénzért várni lehet. Ha tényleg nem tudsz megbékélni azzal, hogy van egy "nem rossz" 5.1-es rendszered, akkor vállald be! :D

A zene "nagyon" jól fog rajta szólni, minden mást fenntartásokkal kezelnék.

Babakék is never ever motherfuckin' DIE!

(#25522) hentes555 válasza sultansmith (#25521) üzenetére


hentes555
senior tag

Akkor megveszem 3,5k-ért az X-fi-t, aztán majd meglátom hogyan tovább.

Lehet még lesznek hülye kérdéseim, sőt biztos, addig is köszönöm a segítséget neked is és a másik két fórumtársnak is! :R

"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"

(#25523) dudika10 válasza hentes555 (#25522) üzenetére


dudika10
veterán

Ne vedd meg az Xfit. Az Xtreme Audio szart sem ér. Akkor inkább keress egy Asus Xonar DG-t vagy DGX-et nem sokkal drágábban.

Nem hiába nem ajánlunk 5.1-es rendszert. Aki ennyit szán rá, az nem fog az akusztikával szarakodni, anélkül pedig nem lesz normális térhangzás (más kérdés, hogy a filmek és játékok jelentős része pocsék ilyen téren).
Nyugodtan lecserélheted egy Kürbisre, egy sztereo rendszer esetén sokkal egyszerűbb betartani a szabályokat egy használható térélmény létrehozásához, egy rosszul beállított 5.1-hez képest semmit nem fogsz veszíteni a térből, sőt.

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#25524) hentes555 válasza dudika10 (#25523) üzenetére


hentes555
senior tag

De nekem nem azért van 5.1-em, hogy térélményem legyen, csak egyszerűen megvettem, mert jó áron volt és gondoltam kipróbálok egy fadobozos, nagy mélynyomós 5.1-es rendszert. Akkor ezt az X-fi-t átgondolom. Meg most azt néztem, hogy egy [Asus H61M-F] lapon van-e egyáltalán olyan PCI, ami ennek kell?

"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"

(#25525) Bence3111


Bence3111
tag

Sziasztok!!!!

Egy új hangfalszettet szeretnék venni. És ezen a hangfal szetten valahogy megakadt a szemem és érdekelne hogy szerintetek jó választás e.

[link]

(#25526) JoinR válasza hentes555 (#25524) üzenetére


JoinR
senior tag

Én nem látok rajta PCI portot. PCIe-be kell keresned valamit, Xonar DGX részemről.

(#25525) Bence3111: összefoglaló.

(#25527) sultansmith válasza hentes555 (#25524) üzenetére


sultansmith
senior tag

Pontosan erről beszéltem. A x-fihez a dg több, mint kétszeres ár, na azt már tök fölösleges egy geniushoz. Persze megvenni meg lehet, enni nem kér, szaga nincs, gépben elfér, de a szűk keresztmetszet akkor már tényleg a genius lesz.
Amúgy ha fektetni akarsz 5.1-be, akkor onkyo táján nézegess szét, ott vannak nagyon jó dolgok.

Amúgy meg ne hallgass senkire, csak a saját füledre :D :C

Babakék is never ever motherfuckin' DIE!

(#25528) Jackal2


Jackal2
senior tag

Sziasztok, laptopom mellé keresek hangfalat, olvastam a fórum nyitó hozzászólásában a "guideot". A laptopom kimenete csak stereo, tehát 2.0-ás hangrendszert keresek, illetve feltétel lenne, hogy Bluetooth-on keresztül is kommunikáljon.

Néztem a Modecom említett modelljeit, mind a három megfelelne, de sehol nem találtam olyan helyet, ahol ezeket meg lehetne hallgatni, esetleg van erre valahol lehetőség Budapesten? Illetve látom, hogy a membrán átmérő a drágább modellekben nagyobb, ez milyen tulajdonságát befolyásolja a zenének? (laikus vagyok, tényleg nem tudom).

Amit találtam, az Denon szaküzlet, ott lehetne a dolgokat próbálgatni, viszont egyáltalán nem ismerem a Denon termékeket, csak azt látom, hogy meglehetősen drágák. Itt is vannak Bluetoothos modellek, pl. a DS-1
http://hu.horn.eu/hu/HU/TERMEK/HANGSZOROK/ACTIVE/DS-1?s1=1

gondolom ennek darabja 60.000, tehát egy pár 120? Ismeri valaki ezt a hangfalat?

Nem vagyok különösebben ár-érzékeny, de azért 50-60.000-nél többet semmiképpen nem szánnék rá.

Válaszokat előre is köszönöm.

Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

(#25529) hentes555 válasza sultansmith (#25527) üzenetére


hentes555
senior tag

Na de most az új probléma, hogy ezek PCI-osak, nekem pedig csak PCI-E van :(((

Ja, és NEM akarok 5.1-ben csinálni semmit :D
Bár most, hogy mondod, akkor már a hangkártyából be tudnám kábelezni az 5.1-et, mert kb. 50 centire van a kettő egymástól. :U

[ Szerkesztve ]

"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"

(#25530) dudika10 válasza hentes555 (#25524) üzenetére


dudika10
veterán

Ebbe szerencsére ha akarod se tudod betenni az Xfit, ami egyébként továbbra is szar hangkártya, tehát teljesen felesleges pénzt adni érte.
Keress az aprón egy Xonar DGX-et, ha mindenképpen hangkártyát akarsz vásárolni.

(#25527) sultansmith:
Ez az Xfi annyit sem ér, mint egy jobb alaplapi, semmi értelme (nem is megy bele az alaplapjába). Az X Audio már akkor is szar volt, amikor megjelent, csak akkor még 15k forintot kértek el érte.
Miért pont az Onkyo háza táján keresgéljen? Azért, mert van egy halom design rendszerük és így könnyű melléfogni? A 30k-s Geniusokkal is teljesen jó teret létre lehet hozni, csak kell egy jó szoba hozzá (ami az átlagos kérdezőnek nem szokott meglenni, még komolyabb körökben sem szentelnek az akusztikának kellő figyelmet sokszor...).

(#25516) Ununqatrium:
Milyen alaplapi hangkártyát cseréltél le milyen különállóra? Biztos vagy benne, hogy mindkettő esetén ugyan úgy ki volt kapcsolva az összes effekt (ha egyet is bekapcsolsz, akkor a hangminőségnek oda, és az összehasonlítás is teljesen értelmetlen onnantól)? Vakon is ég és föld lenne a különbség? Rengetegszer találkoztam már olyanokkal, akik csak addig tudták a különbséget, amíg "látták", hogy mi a változás, aztán amikor vakon kellett volna megmondani, akkor csak tippelgettek a vakvilágba. :N

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#25531) Ununqatrium válasza dudika10 (#25530) üzenetére


Ununqatrium
aktív tag

Az utolsó mondatomban szerepel a válasz :)
Sose használok semmiféle effektet. Az egyedüli dolog, amit az alaplapinál mindig is használtam, az a lejátszó hangszínszabályzója, mert bizonyos frekin roppant gyengének találtam az egészet. A Xonarral viszont hozzá sem nyúltam az EQ-hez, amióta megvan. Azért ez csak jelent valamit.

Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu

(#25532) dudika10 válasza Ununqatrium (#25531) üzenetére


dudika10
veterán

Tényleg, nem tűnt fel. Akkor viszont a tapasztalatod a tárgyalt kérdésben egyáltalán nem releváns, jóval alacsonyabb kategóriáról beszélgettünk. ;)

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#25533) Ununqatrium válasza dudika10 (#25532) üzenetére


Ununqatrium
aktív tag

Egyrészt jogos. Én csupán a kérdező egyik hozzászólásában szereplő mondatra reagáltam, ami nekem úgy jött le, hogy mindegy milyen hangkártya, oda úgyis felesleges.

[ Szerkesztve ]

Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu

(#25534) StSanya


StSanya
őstag

Hétvégén ki volt PlayIT-en? T&V stand megvolt? ;)

Próbálkoztak keményen a "német" szöveggel... :D

[ Szerkesztve ]

"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."

(#25535) Grózi válasza StSanya (#25534) üzenetére


Grózi
veterán

Pedig ez már kimeríti a fogyasztó megtévesztése rubrikát...

Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív

(#25536) Blum1866_2


Blum1866_2
tag

Üdv!

Napokban vennék egy Microlab B73-at de a csatlakozásnál bajban vagyok. Van rajta 2 pár RCA bemenet, de mégis minek? Laptoppal kötném össze sima jack-RCA kábellel. Úgy is működne?

Itt egy kép a hátuljáról:

(#25537) laychi válasza Blum1866_2 (#25536) üzenetére


laychi
veterán

igen tudod stereojack-2rca átalakítóval használni

azért van 2 pár bemenet,hogy több eszközt rá tudj kötni,pl gépet+tv-t,csak nyilván együtt nem tudod használni,egyszerre csak egyet

[ Szerkesztve ]

(#25538) Degeczi válasza Blum1866_2 (#25536) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Látod a föliratukat: "input 1, input 2" = egyszerre két műsorforrás készülék is lehet rákötve, ami nem haszontalan (a gyakorlatban aztán mégsem mindig szokott jó lenni, mert többnyire nincsenek egymástól korrekt módon elválasztva ezek a bemenetek, így a különböző készülékek terhelhetik egymás kimenetét, amitől romolhat a hangminőség. De ha úgyis csak egyet kötsz rá, ez lényegtelen)

Laychi: de, jellemzően (hacsak nincs bemenetválasztó kapcsoló) mehetnek akár egyszerre is, legföljebb az lehet kényelmetlen, ha nagyon eltérő a hangerő szintjük

[ Szerkesztve ]

(#25539) Blum1866_2 válasza laychi (#25537) üzenetére


Blum1866_2
tag

Hasonló elméletem volt nekem is, gondoltam inkább megkérdezem a szakikat. Köszönöm!

Pont tegnap volt alkalmam meghallgatni egy ilyen szettet, nagyon kellemes hangja van. 14k-ért jó vételnek tűnik...igaz?! :B

[ Szerkesztve ]

(#25540) laychi válasza Degeczi (#25538) üzenetére


laychi
veterán

Az elég hülyén adná magát,ha az ember mondjuk játszik a gépen és megy a lövöldözés,közben meg egy vígjáték megy mondjuk a tv-ben és azt is hallod egy időben rajta.

Egyébként értem amit mondassz,csak nyilván egy normális ember nem használná így...egyszerre csak egy eszközt.

(#25539) Blum1866_2
Nem tudom milyen hangja van,csak a csatlakozóval kapcsolatosan tudtam reagálni,hogy a jack-rca átalakító működik.(legalábbis eddig akármilyen rca bemenetes hangszórómon működött,így kétségtelen,hogy itt is fog,mert u.a.)

[ Szerkesztve ]

(#25541) Geresics


Geresics
addikt

Sziasztok!
A Genius SP-HF1250B és SP-HF1255B között mi a különbség?

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

(#25542) Shingen válasza Geresics (#25541) üzenetére


Shingen
addikt

Magyarosan: DIZÁJN! :)

風林火山

(#25543) Geresics válasza Shingen (#25542) üzenetére


Geresics
addikt

Ennyi? :Y Ezért kérnek el 2-3eFt-ot? :F

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

(#25544) JoinR válasza Geresics (#25543) üzenetére


JoinR
senior tag

Ennél nagyságrendekkel többet is elkérnek design-ért, egyébként kb. ugyanannyiba kerül a 2.

(#25545) Grózi válasza Geresics (#25543) üzenetére


Grózi
veterán

:K

Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív

(#25546) Geresics válasza Geresics (#25543) üzenetére


Geresics
addikt

Na, a két gyártói honlapot sűrűn váltogatva megtaláltam! Ezek alapján ég és föld a különbség! ;]
1250B: 70Hz ~ 20KHz
1255B: 20Hz ~ 20KHz
:DDD

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

(#25547) ottoarc válasza Geresics (#25546) üzenetére


ottoarc
tag

Szerintem olvasd el az összefoglalót. :)

(#25548) Degeczi válasza laychi (#25540) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Olyankor nem - máskor meg igen.
Pl. épp a telefonodról hallgatsz zenét, vagy TV-t nézel, attól még szóljon a számítógép figyelmeztető hangja, ha vmi történt.

(#25549) laychi válasza Degeczi (#25548) üzenetére


laychi
veterán

Elég baj az,ha a számítógép figyelmeztető hangot ad...be kell állítani stabilra :DDD

(#25550) Geresics válasza ottoarc (#25547) üzenetére


Geresics
addikt

Elnézést, elfelejtettem odaírni az elejére, hogy [Irónia], és a végére, hogy [/Irónia], bár reméltem a kis kerek fejecskék segítenek ezt helyettesíteni! :P

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.