Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
-
veterán
-
dudika10
veterán
válasz R.U.Z.S.I #9936 üzenetére
Nem hiszem, hogy bárki is ránézésre szólná le.
8 hangszóró, sokkal bonyolultabb váltó, DAC, távirányító. Ezzel szemben 4 hangszóró, sokkal egyszerűbb váltó, nuku DAC és nincs távirányító. Azaz cirka harmad annyi alkatrész. Azonos minőségben tehát az elő verziót kb 3x annyiba kerül megépíteni.A genius eddig egyszer sem törődött rendes váltóval (4 úthoz nagyon-nagyon fontos volna), vagy belső kábelezéssel. Egyenesen kizártnak tartom, hogy most fogja elkezdeni.
Kisebb hangszórók miatt ugyan ahhoz az f3 ponthoz nagyobb kitérés kell, ami rosszabb hangzást eredményez.
Normális DAC még ha én rakom össze is jópár ezer forint.
Távirányítónak is bele kell férni a keretbe.Azonos keretből egyszerűen lehetetlenség, hogy akár csak összehasonlíthatóan szóljon.
Az internet átka, hogy boldog boldogtalan írhat mindenről amiről csak akar.
A z2300-at is milyen sokra tartották, mindenki jót írt róla. Azok nem írtak, akik értettek is a témához, így elterjedt, hogy milyen jó vétel. Pedig nem, értékelhetetlen...Kérdem én, hallottad már? Egy teszt nem teszt. Mutass egy megbízható forrásból származó tesztet is légy oly kedves.
Ha meg csak ezt az 1 tesztet olvastad róla, akkor nem tudom miért ajánlod. Illetve de, sokkal könnyebb másból kísérleti patkányt csinálni mint magunkból.Már az 1800A is alul marad az 1255A-val szemben, ez meg kapott még egy utat.
Ez utóbbi saját és olyan emberek tapasztalata akiknek a véleményére adok ilyen témában. Itt is voltak olyanok akiknek az 1800A tetszett jobban, de annak a véleménye nem releváns, akinek a geniusok a legkomolyabb rendszerek amiket hallott.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Pantok
aktív tag
válasz R.U.Z.S.I #9961 üzenetére
Oh köszönöm a previewt, hát én a középsőre gondoltam, isten ments a fa mintát fessem le, és szerintem azért jobban néz ki így fekete elemekkel mint kamu-aluminiummal.
Ehhez hozzátartozik az is hogy egy színben a farészhez közelálló fa asztalon van, amin matt fekete monitorok matt fekete billentyűzet, alatta egy matt fekete ház van, és bár van itt egy kis ilyen müanyag ezüst is azért nem ilyen látványosan.
Talán a szövet előlap lenne a legnyerőbb de kevés vagyok egy ilyen esztétikus megoldásához.Dudika: Festékem megvan, monitort már festettem vele, de hangfalt még nem szedtem szét, csavarokra rájöttem a nagy résznél, a felső kicsinél nem.
Dudika&Fradi: Igen a led letakarását megoldom én is, jómagam a kis pötty blu-tack alkalmazását szoktam használni, de valójában szeretném ha lenne állapotjelző ledem, csak ne vakítson meg a sötét szobában mint ez. Alkoholos filcek mellesleg nem szeretnek fogni a ledeken, tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz R.U.Z.S.I #10088 üzenetére
A baj a 10k alatti 2.1-ekkel, hogy mozira teljesen alkalmatlanok. A beszédért felelős közép tartomány annyira rossz, hogy nem lehet bennük érteni a párbeszédeket, és ehhez jön hozzá a középre ráhúzódó mélyközép búgás, ami miatt teljesen reménytelenek filmekhez. Inkább egy 2.0 1288A. Még annak is zavaros a kicsit a középtartománya.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
válasz R.U.Z.S.I #10125 üzenetére
A kérdésed leegyszerűsítve sem lett megválaszolhatóbb, mert egymás mellett még senki nem hallotta. Nekem pl egy év telt el a kettő hallgatás között. Mindkettőnek megvan a maga búgása, és középzavara. Hogy melyik milyen mértékben produkálja ezt egymáshoz viszonyítva, na az nincs meg.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Tothgera30
Ármester
válasz R.U.Z.S.I #10439 üzenetére
Ez 3 utas valahogy nem jön be, szerintem ilyen árkategóriában nem érdemes ilyesmibe ruházni, mert olcsóbban szebb hangokat produkáló 2 utast lehet venni. Viszont a ModeCom MC-HF60 tetszik, csak az ára valami borzasztó, az Edi is jóval olcsóbb és abban talán picit jobban megbízok.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
válasz R.U.Z.S.I #10594 üzenetére
Hali! Hát egyelőre várom hogy visszajöjjön a garból. Holnap, holnapután kiderül, hogy mit mondanak rá. Egyébként magában szépnek szépek. Jól vannak összerakva. Bár a hangszóró körüli kis króm csík néhol gyárilag hibás picit de az nem számos. Egyébként szépen szólnának nagyon. sokkal szebben meg hangosabban mint a 1255A. De mivel valami gebaszos sztem rajta fél hangerő fölött már végüg van. Még ha a basszust levettem minimálisra még akkoris torzított a magas és középhang is. Nem vágom. Ha már tudok konkrétumot akkor megírom.
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
válasz R.U.Z.S.I #10703 üzenetére
Szia!
Helyesbítek. Már hangot sem ad. Meghalt.
Fél hangerőnél már akadozik a hang a fejhallgató kimenet meg kész ki is ment. alig suttok és tök torz. Pedig fél hangerő fölé még nem is tekertem. ha a basszus vagy a magas potihoz nyúlok kész meghal. De már ígyis egyre halkabban szól. Élettelen lett a hangja kész nullán van és nyávog egyet kikapcsolásnál meg tök torz. Holnap futhatok még egy kört űberfasza...Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
-
harry
veterán
válasz R.U.Z.S.I #10907 üzenetére
Csak megjegyzésképp, még mielőtt valaki olvasgatva félreértené, természetesen ennek is megvannak a maga hibái, én is írtam már róluk (két ilyen szettem is van), de ezek ellenére szeretem, és adott árért szerintem továbbra is ajánlott
(Amiket én hibának láttam: rádiótelefon-aktivitás könnyen be tudja zavarni; hangerő közép állástól felfelé van kissé zúgó alaphang; rövid összekötőkábel a két fal között; maga a doboz szigetelése nem a legjobb, nagyobb hangerőnél és sok basszusnál szelel itt-ott, pl. csatlakozó/kábelkimenetek). Szóval azért javarészt nem vészes, és általában nem zavaró gondok, csak úgy mégis.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
PowerBuldog
veterán
válasz R.U.Z.S.I #11115 üzenetére
Az Edifier t1900tii vel kapcsolatban annyit még meg tudnátok mondani, hogy fülhallgató kimenet van-e rajta? Néztem róla videó tesztet, de mintha nem láttam volna rajta. Pedig Az fontos lenne nekem.
sorry, nem válasz akart lenni, csak mobilon félrenyomtam[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
harry
veterán
válasz R.U.Z.S.I #11393 üzenetére
Ahogy olvasgattam korábban, ezekről sajnos elég kevés embernek van tapasztalata, pedig amúgy érdekelne többeket is. Így viszont én nem tenném be, csak azért, mert legyen nagyobb választék, amíg nincs ez több oldalról megerősítve.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
enzo.1
csendes tag
válasz R.U.Z.S.I #11819 üzenetére
Egye fene, megnéztem élőben az 1255A-t. A fórum már meggyőzött arról, hogy ebben az árkategóriában mást nem nagyon érdemes választani, csak azok a fotók... Nos, élőben valóban más, annyira, hogy jött is velem haza
Első nekifutásra a korábbi 2.1-emhez képest igen komoly részletgazdagság jellemzi, mindenből annyi, amennyi kell (és mindez bass-treble középállásnál). Bőven van mély is, amit nem vártam egy kétutas hangfaltól. Abszolút pozitív csalódás.
Aki esetleg hezitál, ne tegye, vegye! -
Tibe
aktív tag
válasz R.U.Z.S.I #11997 üzenetére
Az egy süket lehetett, össze se lehet hasonlítani a kettőt..... teljesítményben meg pláne. Ennyire hülye tanácsot azért nem kéne sztem adni. Én hallgattam mindkettőt.
Tisztázzunk vmit a Sal 20 nem 2x2-es szobába való, oda tényleg inkább a Genius. De ha a hangerőt is akarsz nemcsak szép hangzást akkor a Sal 20 a te választásod!
Ez az én véleményem! -
Pantok
aktív tag
válasz R.U.Z.S.I #12293 üzenetére
Köszi de mádialejátszóra nincs szükségem, inkább kevesebbet költök a hangfalra
(pc van kötve a tv-re és azzal játszok le filmet)Öszintén gondoltam veszek mégegy 1255a-t, szerintem kiszolgálna, csak ugye elég csúnya, főleg ha 2 pár néz szembe egymással.
[ Szerkesztve ]
-
JoinR
őstag
válasz R.U.Z.S.I #12420 üzenetére
Nekem nem kell döntenem, én majdnem 4 évig boldog 2000X tulajdonos voltam, most is sajnálom kicsit. igazából én már csak arra várok, hogy lejjebb menjen az Edifier R1900TII ára
Viszont nekem egyáltalán nem búgott, úgy tudom, ezekből is volt javított széria.
[ Szerkesztve ]
-
-
bajaki
őstag
válasz R.U.Z.S.I #13008 üzenetére
Hát igen nekem viszonylag laikusnak több érv is az 1800a mellett szól. Jobb design, nagyobb teljesítmény. Mivel rosszat nem olvastam róla ezért gondoltam, hogy nekem megfelelő lesz.
Te ugye mind a két típust hallgattad már. Most így bejáródva mennyivel ad több basszust az 1800a?
Igazából nekem mind a 2 típus nagy előrelépés lenne ugyanis egy kb. 6 éves noname 5.1 rendszert használok 2.1-ként mert már szétmentek a hangfalak. Ez a 2 kicsi is recseg ropog ráadásul műanyag az egész...
-
Little_Gaara
csendes tag
válasz R.U.Z.S.I #13035 üzenetére
hát ez nagyon fájt amit műveltem
a gyors útmutatóban az volt hogy a fehér és a piros aux-okat dugjam a tv-be és a 3,5mm jacket meg a hangszín szabályzóba
na most a gépre pont forditva van tehát jack>gép, auxok>haszín szabályzó
de a tv-n is van oldalt 3.5mm jack ahova fejhalgatot duom ha este játszok és mondom miért ne oda kellenne a tv-n is hát oda is kell bazmeg XD
jaaaajjjj hát lefáraszottam magam csak hát ugyebár a gyári útmutatóba pont forditva volt nem gondoltam volna hogy is fog müködnilehet gratulálni jájjjjjjj
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest