Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:03

LOGOUT.hu

Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21601) Moleman válasza Eastman (#21599) üzenetére


Moleman
addikt

Egyre szerelmesebb vagyok. :B
Azért kezdődött az egész vásárlási láz, mert egy munkatársam mesélte, hogy sok gitárja volt már, de a Les Paul lett az igazi. Én ezzel a kijelentéssel azért megvárnám a 30 év múlva leendő Knopfler signature Stratomat, de igazat mondhat, nekem is nagyon bevált. A pickupváltót még nem mindig szoktam megtalálni, és a kis mérete miatt nem a mellemen fekszik fel, hanem csak a szegycsontomat nyomja, de majd megtanulom, hogy kell ölben tartani.

Tegnap az egész napot vele tölöttem, kezdünk összeszokni, már a fogólap sem zavar. Lehet, hogy véletlen, és pont mostanra erősödött meg ennyire az ujjam, vagy a rövidebb menzúra miatt lazább húr teszi, de ennyi szólózástól régen rojtos volt az ujjbegyem, most semmi nyoma. A nyaka hosszú távon is nagyon jó, ha egyszer sor kerülne egy másik Les Paulra, nagy ívben kerülni fogom a régen vágyott slim nyakat, ez az '59 rounded sokkal kényelmesebb.

Egy nap alatt sajnos nem csinált belőlem profi gitárost, de azért mutatok néhány hangot. :) Egy ismerősöm olyan számokon kért hangmintákat, amiket életemben nem hallottam előtte, és valamiért a GnR is kimaradt az eddigi repertoáromból, sose játszottam, ezért nagyon távol állnak a tökéletestől. Mind Amplitube:
- nyaki pickup, Fender tiszta csatorna,
- bridge pickup, Seymour torzító + Marshall kevés gain,
- nyaki pickup, Marshall 2/3 gain.

(#21602) alvarezlopez válasza brickm (#21574) üzenetére


alvarezlopez
tag

Köszi a helpet, asszem ezt is inkább a műszerészekre hagyom majd. Nekem kicsit bonyolultan hangzik. Szerintetek, ha megveszek mindent egy üzletben a beszerelést csak elvállalják ingyé' nem? :) Csak mondani kell nekik: "Jáj tesvírem! Nocsak, rakjad má bele őket grátiszba!" :D

(#21603) BluEyes válasza Moleman (#21601) üzenetére


BluEyes
őstag

Szép telt, kerek hang, ahogy illik. :) Néztem a honlapját, tényleg 9-46 hibrid húrokat kapott, viszont itt rózsafát ír fogólapnak. A fotóidon is inkább rózsa az, mint juhar. Miből gondolod, hogy nem rózsa?

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#21604) Moleman válasza BluEyes (#21603) üzenetére


Moleman
addikt

Ez kicsit más nevű, de leírás alapján a húrokat leszámítva ugyanaz a gitár, itt írta, hogy baked maple. Valahogy más érzés, mint a többi rózsafa fogólapom, de lehet csak a felületkezelése más. Nem nagyon adják vissza a képek a különbséget, de a régi, kiszáradtabb rózsafáimnál is halványabb kicsit.

De ha a nevének és a húroknak hiszünk, akkor Neked lesz igazad, és valóban rózsafa.

[ Szerkesztve ]

(#21605) Real Ghoost válasza Moleman (#21604) üzenetére


Real Ghoost
aktív tag

Nekem is rózsafának tűnik a képek alapján, de szerintem ez a használati értékéből semmit nem von le / ad hozzá, kend le az olajjal amit beszéltünk aztán szóljon a rock!

(#21606) BluEyes válasza Moleman (#21604) üzenetére


BluEyes
őstag

Amit linkeltél, valóban majdnem ugyanez a modell, de egy korábbi évjárat. 2013-14 körül voltak ilyen színezett juhar fogólapok (talán jogi-környezetvédelmi problémák miatt, már nem emlékszem), lehet most is van pár modellen ilyen, de a tiéd rózsafás, higyj a hivatalos honlapnak. De lehet pl. egy másik alfaja a növénynek.

Magam is azt gondolom, hogy a juhar se vonna le semmit a hangszer értékéből, sőt inkább érdekes, izgalmas lenne egy mahagoni-juhar kombo a LP nyakán. De a tradicio meg rózsafát kíván. Nem egyszerű ez, kérem. :)

[ Szerkesztve ]

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#21607) brickm válasza alvarezlopez (#21602) üzenetére


brickm
őstag

Hát.helytől függ...nem biztos,hogy ingyen beleteszik. Próbálj rá azért, kérdezd meg,hátha.

(#21608) Plazmacucci válasza Moleman (#21604) üzenetére


Plazmacucci
félisten

[gibsonserial] mit mond rá?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#21609) Moleman válasza Plazmacucci (#21608) üzenetére


Moleman
addikt

Valószínűnek tartom, hogy azóta újra változtattak a rendszeren, mert 2012 600. nap nincs. :D
A minőségellenőrzési papíron 2015.10.15 van.

[ Szerkesztve ]

(#21610) Bencsizy válasza Moleman (#21581) üzenetére


Bencsizy
csendes tag

Gratulalok!

Nyomasra, hurmagassagra a gyari beallitasok milyenek? Nem zorognek a hurok? Mennyire magasan vannak?

(#21611) Moleman válasza Bencsizy (#21610) üzenetére


Moleman
addikt

Köszi!
A húrmagasság nagyon jó, inkább alacsony mint közepes. Unplugged néha kicsit zizeg, de ha máshogy rakom az ujjam, mindenhol elhallgat. Alapból rossz volt az intonáció szinte mindenhol, plusz a vékony E húr beleért a hídba, de az oktávok beállítása után jó lett az is. Tegnap vettem észre, hogy a húrtartó nagyon féloldalasan volt betekerve, a mély oldalon 4 menet volt ki, a magas oldalon 1, így már nem csoda, hogy beleért a vékony E a húlábba. Nagyjából szintbe hoztam, de nem teljesen, mert a húrláb is féloldalas kicsit, viszont így jó a húrmagasság mindenhol, azt nem piszkálom inkább.

(#21612) alvarezlopez válasza brickm (#21607) üzenetére


alvarezlopez
tag

Aham, hát majd kiderül igazából rászánom majd a pénzt ha azon múlik. Úgysincs nagyon más hobbim.
Kérdeznék mégvalamit! A 72' fender wide range jó lehet egy 60as Slimtaper nyakhoz? Úgy vettem észre azért a fendereknek jóval szélesebb szokott lenni a nyaka. Tehát a húrok a jó helyen futnának a pickup fölött?

Moleman: gratu az új hangszerhez, habár nem vagyok LPs, nézni, csodálni szeretem őket. Nagyon jól néz ki :)

[ Szerkesztve ]

(#21613) Moleman válasza alvarezlopez (#21612) üzenetére


Moleman
addikt

Köszi!
Ki tudja, lehet, hogy egyszer mindenkinek eljön ez a pillanat, én 13 évig stratosnak tartottam magam, aztán most bolondultam meg. :)) És örülök, hogy így alakult, máris nagyon megszerettem a kis vöröskét.
Persze ez nem jelenti a Fender végét, hiába vettem most 2 másfajta gitárt, még mindig vágyom kicsit egy Squier Classic Vibe Telére és nagyon egy USA Stratra. :B Csak utóbbi sajnos még az USA Les Paulhoz képest is dupla ugrás.

[ Szerkesztve ]

(#21614) alvarezlopez válasza Moleman (#21613) üzenetére


alvarezlopez
tag

Jaja így van ez. Változik az ember. Amikor elkezdtem gitározni évente cserélgettem őket. Jó mondjuk ezt inkább tudjuk be az "Önmegvalósításra alkalmas hangszer keresésének - írta Agatha Christie".Viszont az utóbbi pár évben nagyon hozzámnőtt a mostani, ezért is akarom upgradeelni, finomítani magamhoz.
Fura egyébként, hogy voltak sokkal értékesebb hangszereim is (japó rg550, Ltd ex-400, strato), még is a mostani egészhumbuckeres (nem mini) Epi Wilshire Reissue a favorit nálam. De szerintem sokan vannak hasonlóan. Nem az árcédulája miatt fog örömet nyújtani a hangszer, hanem hogy mennyire érzitek jól magatokat :)

(#21615) Moleman válasza alvarezlopez (#21614) üzenetére


Moleman
addikt

Én nagyon ragaszkodom mindhez, a legelső '86-os Kremonámat leszámítva sosem adtam el hangszert. Éppen ezért félnék drága Stratot venni a Squier Deluxe mellé, mert háttérbe szorulna szegény (fele részben ez volt az oka, hogy a Les Paul forma lett a nyertes).
Valahol még mindig kezdő gitárosnak tartom magam, de 13 év alatt sok gitárt próbáltam, és sajnos nagyon meg tudnak fogni a drága hangszerek, nem státusszimbólum mivoltuk miatt, hanem mert érződik, hogy egy más világ. Ezt szeretem most nagyon a Gibsonban, hogy teljesen hitelesen adja a sokkal drágább testvérei hangulatát. Jócskán túllógott a kereten, a végösszeg majdnem az eredeti duplája lett, de nem bántam meg.

(#21616) Eastman válasza Moleman (#21615) üzenetére


Eastman
őstag

Henrik Freischlader Band - Bad Dreams_Wolkenwinde

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#21617) brickm válasza Moleman (#21611) üzenetére


brickm
őstag

Nem baj, ha féloldalas a híd. A húrtartónál javarészt csak esztétika, hogy teljesen lent legyen a testen, vagy fentebb, kinek hogy tetszik. Aránylag ritka, hogy annyira feszíti a húrt a hangszer, hogy fentebb kelljen emelni, mert különben megtöri húrt a hídbaba.Bár volt már rá példa.
A hídnál nem árt ha a magasak lentebb, a mélyek fentebb vannak emelve, hiszen az első két vastag húr jobban kileng, mint az utolsó kettő, így azok hamarabb bele tudnak érni a bundokba, mivel a nyakprofil szimmetrikus(-ra törekszik)

"nagyon meg tudnak fogni a drága hangszerek, nem státusszimbólum mivoltuk miatt, hanem mert érződik, hogy egy más világ"

Jaja, és most képzeld el, egy 8500 dolláros hangszer hogy meg tud fogni. :)

[ Szerkesztve ]

(#21618) Mathiask válasza Ragnar_ (#21582) üzenetére


Mathiask
senior tag

Gratula a gitárhoz!

"A koptatót leszedtem, kicsit csúnya az elülső csavar helye, de nem szerettem."

Olyat szoktak csinálni hogy a csavart visszacsavarják(így koptató nélkül) és akkor nincs ott lyuk legalább.

(#21619) Moleman válasza Eastman (#21616) üzenetére


Moleman
addikt

Ú, ez nagyon zene.

(#21617) brickm
Tényleg, logikus is, de ennyire nem gondoltam bele, hogy ezért féloldalas. A húrtartót szerintem nem tudnám teljesen leengedni, beleérnének a húrok a hídba, de már inkább nem piszkálom (egy alsógatyát így is tönkretettem, azon keresztül csavaroztam, nehogy megkarcoljam a nikkelezést a csavarfejen :DDD).

8500 dolláros gitárhoz még nem volt szerencsém, de lehet, hogy addig alszom nyugodtan. :D 8 éve nem volt minőségi fulltömör akusztik sem a kezemben, szerelmes vagyok az illatukba, hosszabb távon nem tudnék ellenállni. Még szerencse, hogy pl a Taylor 310 abszolút elérhetetlen számomra.

(#21618) Mathiask
Köszi!
Igen, én is olvastam róla, hogy ez a szokás, de így látatlanban sem tetszett, jó úgy ahogy van. Idővel úgyis fog öregedni a szabadon álló fa, nem fog ennyire "világítani".

(#21620) Eastman válasza Moleman (#21619) üzenetére


Eastman
őstag

Még...

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#21621) Eastman válasza Eastman (#21620) üzenetére


Eastman
őstag

ODBSz

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#21622) guitarguy válasza Moleman (#21619) üzenetére


guitarguy
csendes tag

Na igen, azok az átkozott csavarfejek. Egy rossz mozdulat és úgy néz ki mint a budi.
Én a zoknira esküszök am. :DD
Most megint előjön belőlem a mániákus újító (mint múltkor a nyakmerevítő esetében, amiért kaptam is itt...) de én a nikkelezett csavarokat is kukáznám. Vmi sokkal keményebb bevonatot kapnának. :)

(#21623) Moleman válasza guitarguy (#21622) üzenetére


Moleman
addikt

Jó az, úgyis keveset kell mozgatni hálistennek.

Én amúgy azon lepődtem meg, hogy a húrtartó szerelékek spiáterből vannak. Nehéz is, puha is, az olcsóságán kívül nincs igazán előnye (legalábbis ez a tapasztalat vele a gázpisztolyoknál).

(#21624) brickm válasza Moleman (#21619) üzenetére


brickm
őstag

Biztos, hogy nikkel? Nem csak krómozott?
Se zoknit se gatyát nem teszek rá (az enyém alapból lyukas) és mégsincs rajta karc.

[ Szerkesztve ]

(#21625) nesa válasza Moleman (#21619) üzenetére


nesa
veterán

Gitar epito tapasztalatbol mondom ha minden csavart a hozzavalo szerszammal kozelitesz meg nem cseszi ossze, ha nincs szerszamod vegyel.

A 70-es evek belei Les Paulom hidja is spiater peddig az nem kinai megforditva azt irja rajta MADE IN JAPAN :K

(#21626) guitarguy válasza brickm (#21624) üzenetére


guitarguy
csendes tag

Mindegy, króm színű.

Ami meg a zoknit illeti: Csak frissen mosottat használok! Nálam is van egy határ. :))

(#21627) Moleman válasza nesa (#21625) üzenetére


Moleman
addikt

Nyilván ez az előírt szerszám hozzá, de van kb 6 db nagy lapos csavarhúzóm, ennyi pénzt őrültség lenne kidobni rá, főleg hogy 3× használnám egy életben. :DD

[ Szerkesztve ]

(#21628) brickm válasza guitarguy (#21626) üzenetére


brickm
őstag

Számodra mindegy,hogy valami nikkel,vagy krómozott..."rosdásvasdarab"?
Egyáltalán nem mindegy, ha az lenne nem jelölné meg a kereskedő,hogy nikkel az anyag,vagy csak krómozott.

Egyébként meg ahogy Nesa mondta...megfelelő szerszám nélkül érdemi igényes munkavégzést nehéz végezni..pláne egy precíz hangszeren.

[ Szerkesztve ]

(#21629) guitarguy válasza brickm (#21628) üzenetére


guitarguy
csendes tag

Pontosítok, akkor: Az a fajta krómszínű csavar amit könnyű szétkúrni csavarhúzóval. (legalább is a bevonatot) erre vonatkozott az én írásom. Az hogy ez krómozott vagy nikkelezett vagy mittomén, fogalmam sincs. Lehet a másik fajta strapabíróbb.

(#21630) nesa válasza Moleman (#21627) üzenetére


nesa
veterán

Ezek konkretan szerintem gagyi szar szerszamok "stwi a szart is szagtalanitana es eladna hur apolonak " en sok szerszamot magam keszitettem el, az valovan olyan amilyennek megalmodtam.

guitarguy

En Pl kizarolag savalo acel csavarokat hasznalok, ezek nem fognak par ev mulva berozsdalni, ez egy gitar eseteben kb 500-600ft + koltseg, es tutira nincs gond az anyagminoseggel.

[ Szerkesztve ]

(#21631) pigatt válasza nesa (#21630) üzenetére


pigatt
őstag

Pont most akartam írni, hogy minimum horganyzott, de inkább rozsdamentes csavarok és nincs rozsda gond.
A jelenleg készülő basszusomon a húrláb, a control plate és a neck plate is tökür polírozott saválló lemez. (húrláb 2,5mm a többi 2mm)
Ezen nem fog megpattanni a króm soha, mivel nincs rajta és szinte ugyanúgy csillog.

i9 / 4080 / 32"

(#21632) guitarguy válasza nesa (#21630) üzenetére


guitarguy
csendes tag

Nem értek sajna hozzá, írta Moleman hogy nikkel és össze is zavarodtam. Viszont most megnéztem és a nikkel bevonat is nagyon hasonló. Eddig nekem csak a krómozott létezett.
Viszont akkor feltételezem mind2-t könnyű felsérteni.
A saválló acél strapabíróbb ebből a szempontból?
Oké, szerszámok meg minden, de akkor is nagyon könnyű felsérteni a krómozottat.

szerk: pigatt közbe meg is válaszolta.

[ Szerkesztve ]

(#21633) pigatt válasza guitarguy (#21632) üzenetére


pigatt
őstag

Ettől függetlenül a nem megfelelő szerszámmal a csavarfejét még mindig "el lehet nyalni", de rozsdásodni nem fog a sérülés miatt.

i9 / 4080 / 32"

(#21634) kenyocsaba23


kenyocsaba23
tag

Sziasztok! Gitár vásárlással kapcsolaban szeretnék feltenni egy pár kérdést.
Szóval meg lévő 25 éves stratom mellé szeretnék venni egy fémhúrost.
Nagyjából 30000et tudnék egyenlőre rászánni mivel a másikat éppen felujítom.
Amire használni szeretném:
Kis utcazene, egy két szerenád és persze a magam szórakoztatására.
Egyenlőre a színben vannak a legnagyobb kételyeim.
Kérésem csak annyi lenne hogy legyetek szívesek linkelni nekem néhány olyan olcsóbb árfekvésű gitárt ami ismerősötöknek/nektek be vált és úgy gondoljátok jó vétel lehet.
Előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#21635) Moleman válasza kenyocsaba23 (#21634) üzenetére


Moleman
addikt

Nekem ez akadt a kezembe nemrég, nagyon kellemes meglepetés volt. Többféle színben is van.

(#21636) kenyocsaba23 válasza Moleman (#21635) üzenetére


kenyocsaba23
tag

Köszönöm :R Pont ez a szín az ami a leg esélyesebb a forma is be jön+ epiphone szerintem a maga kategóriájában gyönyörűen szól.

(#21637) BluEyes válasza kenyocsaba23 (#21636) üzenetére


BluEyes
őstag

Epi mellé ez a Cort, aztán keress boltot, ahol van mindkettő, amelyik jobban tetszik, azt válaszd.
Persze van még ezeken kívül, de vagy drágább, vagy bottal se piszkáljad. ;)

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#21638) guitarguy válasza kenyocsaba23 (#21634) üzenetére


guitarguy
csendes tag

gsfanatic.hu > apró. Komolyan...

(#21639) kenyocsaba23 válasza guitarguy (#21638) üzenetére


kenyocsaba23
tag

BluEyes: A cort is nagyon tetszik de igazi véleményt csak akkor tudok formálni ha már mindkettpt fogtam a kezemben és hallottam is :)

Guitarguy: Gsfanaticot azóta nézegetem mióta gitározom, perpillanat nem találtam megfelelő árfekvésűt sajnos.
Egyébként pedig szeretnék egy zsír új hangszert mert anno a furulyámat, utána pedig a ké gitáromat is fatertól örököltem. A stratot is éppen neki újítgatom születésnapjára, ha azzal elkészülök leteszem azt a lantot és elkezdek gyűjteni egy LTD H-1001-re

(#21640) BluEyes


BluEyes
őstag

Békés Karácsonyt mindenkinek!

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#21641) kemotox


kemotox
addikt

Ma van Lemmy atyánk születésnapja! Még hogy Jézus születéséről szól a karácsony... Boldogat!

(#21642) nesa válasza kemotox (#21641) üzenetére


nesa
veterán

Akkor rakjuk ide az egyik kedvencem.

Boldog karácsonyt mindenkinek!

(#21643) Eastman


Eastman
őstag

Boldog karácsonyt szaktársak!

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#21644) kriszneuer


kriszneuer
újonc

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

(#21645) csadi0011


csadi0011
őstag

Karácsonyra a kedvenc hallgatni való zeném ez az album lett:
Charles Brown - Cool Christmas Blues

Danny Caron gitározik alatta.

-----

(#21565) BluEyes, (#21566) Eastman: Még nem jutottam sokáig velük, de könyvjelzőbe raktam a hsz-eket. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!

(#21646) Moleman


Moleman
addikt

Boldog karácsonyt mindenkinek!

A sok szabadidőtől újra beindult az álomgyár, elektroakusztikból mi az általános ajánlás? A mennyország egy Taylor 310ce lenne, de úgy látom, hogy a megfizethetőségbe csak a fedlap tömörsége fér bele. Natúr szín, dreadnought, testkivágás, vékony nyakprofil, minél hókuszpókuszosabb elektronika (belső mikrofon blend jó lenne, de nem nagyon találtam olyat) a cél. Most egy Squier SD-6-om van Artec piezoval, nagyon szeretem, meg is marad tábortűz mellé.
Eredetileg Fender CD-140 vagy CD-280 volt az elképzelés, de a low end elektronikájuk miatt nem szimpatikusak. Régen próbálgattam 1000 euró környéki Guildet és Martint, azok nagyon tetszettek, ezért a legjobban most a Sigma fogott meg, ami valami Martin licensznek tűnik. Ez a DRC-28E tényleg olyan jó lehet, mint amilyennek látszik? Vagy esetleg Cort MR-730FX tömör háttal, vagy Yamaha FGX-720, FGX-730?
Utólagos elektronikával lehet, hogy jobban járnék most is, de a cutaway jól jönne, az pedig általában csak a gyári elektromosokhoz jár.

Még nagyon messze, évekre van a vásárlás, csak most kezdem megálmodni, de hangszerboltban kipróbálhatatlannak tűnnek, alig van készlet minőségibb akusztikból, ezért próbálok minden infót begyűjteni, hogy melyikeket érdemes kipróbálásra levadászni. :)

Köszi!

(#21647) Ragnar_


Ragnar_
addikt

Kellemes ünnepeket mindenkinek

#21646 600k egy akusztikus gitárért ? :Y

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#21648) Moleman válasza Ragnar_ (#21647) üzenetére


Moleman
addikt

Na nem most, azt majd 25 év múlva. :DD Az a félelmetes, hogy a Taylor sorozatban ez még kb a legalja.

Amúgy az idei hangfoglaláson játszottam ezen, nem volt kiírva az áruk, és rosszabbnak tűnt, mint a töredékébe kerülő másik. :D

(#21649) Ragnar_ válasza Moleman (#21648) üzenetére


Ragnar_
addikt

Pont azt akartam kérdezni, hogy egyébként az a 600k olyan minőséget jelent, hogy 10 gitárból (ahol van mondjuk 9 db100- 200k-s + az az 1 db 600k-s) vakon is, csak kipróbálva egyértelműen azt mondaná az ember, hogy nah az a 600k-s az ami a legjobb a mezőnyben.

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#21650) HTCX715


HTCX715
tag

Sziasztok!
Elég off leszek számomra hatalmas dolog történt tegnap.
Tegnap éjszaka Kalapács Józsi bácsi alá írta a gitárom :C

Nekem ő egy legenda, ahogy az egész régigép. :R

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.