Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:03

LOGOUT.hu

Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21051) Plazmacucci válasza brickm (#21049) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Aztán arról is tarts előadást hogy a kézben van a szand. Komolyan el tudod képzelni hogy vesz majd x százezer forintért egy gitárt és elégedetten csettint mert érzi a különbséget a húsz ezer forintos kombón szobában? Vagy ajánlasz hozzá valami hand made butique erősítőit fél millióért?
Eddig tökre bírtam amiket írtál de most átestél a ló túlsó oldalára. Szerintem a srác tökre nem erre gondol amikor a zenélésről beszél, te meg betereled ebbe gitár fétisbe aminek még elméleti síkon sincs jelentősége. Egy százezer forintos gitárral is lehet zenélni, sőt kiállni a színpadra is, nem ciki.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#21052) brickm válasza Plazmacucci (#21051) üzenetére


brickm
őstag

Olvasd el mégegyszer az elejétől, amit írtam.
Pont azzal kezdtem, hogy ne vegyen 180ért egy másik ibanezt, ami pont annyira jó, mint amilye most van...Ha meg már nagyon másikat akar venni, akkor olyan gyártótól vegyen, ami tényleg egy magasa színvonalat képvisel. Erre jött a használt gretsch, meg jackson, amiből az egyik még olcsóbb is, mint a kinézett ibanez....

A többi csak okfejtés, miért nem érdemes 200ezerért gitárt venni újonnan(röviden:mert minőségi alkatrész annyi van rajta, mint gesztenye a meggyfán)

A kézben a szand dologgal meg tudnék vitatkozni, ugyanis akármennyire is fasza a 1101-es multim simán nincs ilyen hangja vonalból:
[link]
Akármennyire is 7.54kOhmos meg 8.72kOhmos PAFokkal hajtom. hasonló...demégse az.

[ Szerkesztve ]

(#21053) Eastman válasza Bakter9011 (#21050) üzenetére


Eastman
őstag

Szia,

a hardtail a szó amit keresel. Katt: [link]

De bármilyen Stratód van;
1. olyan erős rugót (vagy annyit*) veszel és teszel bele ami felhúzza a tremolós hidat úgy, hogy a tremolótőke feltámaszkodik a testre hátul, alul, belül. (*Gyárilag 3 db rugó van benne.) Katt: [link] Ez nekem azért szimpatikusabb, mert játék közben a karral a húrokat le tudod engedni, mélyíteni tudod a hangokat bármikor. A bal kéz ujjaival meg nyújtasz, tolod fel a vékony húrokat úgyis.

2. Beütsz egy faéket hátul a test és a tremolótőke közé mint Clapton, és kész a hardtail Strat. Csek disz: [link]

Szerk:

A Floyd Rose-zal ugyan ez nem játszik, az finomabb műszer. Szerintem.

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#21054) Bakter9011 válasza Plazmacucci (#21051) üzenetére


Bakter9011
csendes tag

Nem értem mi a problémád ezzel. Ez volt a kérdésem erre válaszolt.

Valóban ócska kombóm van ráhibáztál de egy fél éven belül abból is beszerzek egy hasonló kategóriás darabot. Mivel panelban lakom ezért azt sem fogom bömböltetni egész nap (mert nem vagyok paraszt) de utána meg azt oldom meg.
Nem tudom miért fáj az neked, hogy erre akarom áldozni a megkeresett pénzemet, hogy nem 20 ezer forintos gitáron tanulok meg játszani?

Mondjuk nem kéne meglepődnöm, bármibe fog az ember és szeretne tanácsot kérni a hozzáértőktől lesznek ilyen rosszindulatú emberek akik majd megmondják a frankót segítség helyett...

(#21055) Eastman válasza brickm (#21039) üzenetére


Eastman
őstag

Neked írom kolléga, mert te legalább válaszolsz. :D

Szerintem a színpadon, a koncert hevében minden gitár zörög. Más kérdés, hogy ott torzítva, a többszáz wattos cuccon ez senkit sem zavar. Hol zavaró? A szobametálnál a kisebb hangerőn. Ez az egész zörög-nem zörög kérdéskör a megfizethető kis modellező kombók* és PC-metálkodás óta lett probléma.

*Én egy kis Roland kockán használok egy háromszázezres gitárt a szobában. Évente beállíttatom. Zörög? Zörög. Mert nem a lakás a hazai pálya neki és mert tény, hogy műkedvelő vagyok és nem színpadi ember. Átjön a hivatásos zenész haverom, az ölébe veszi. Zörög? Nem zörög. Persze, mert akkor a jól beállított gitár, rutinos kézben, finom megoldásokat alkalmazva szól.

Viszont nehezen tudom elképzelni, hogy pl. Steve Vai kezében, itt, ezen a videón, annál a résznél amikor torzítás nélkül sikál a hat húr közé csapva, az az Ibanez nem zörög. Mert az is zörög. Csak akkora a hangerő, hogy ez a "probléma" a gitárost nem foglalkoztatja.

Aztán meg kell nézni őt, ahogy játszik a virsli ujjaival, meg kikockázni azt, hogy a 12. érintőnél kb. fél centi magasra vannak állítva a húrok azon a kiszexuált Stratocasteren. És jé, nem zörög. Tehát minden nézőpont kérdése.

Uraim, kis hangerőn, nagy lendülettel általában zörög az elektromosgitár. És nagy hangerőn ad igazi élményt.

Te mit gondolsz erről?

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#21056) Bakter9011 válasza Eastman (#21053) üzenetére


Bakter9011
csendes tag

Köszi a tippet de Én inkább nem nyúlok a hangszerhez :D
Ha lenne rá lehetőségem szívesen megtanulnám a beállítást meg az ilyen olyan moddingot de egy vidéki kisvárosban annak örülök hogy egy nagyon jó gitár tanárt sikerült találnom (viszont ő sem hangszerész) :P

Ez a Popa Chubby durva :D Nem kíméli a hangszert az állapotából nézve :D

[ Szerkesztve ]

(#21057) kemotox válasza Bakter9011 (#21056) üzenetére


kemotox
addikt

Pedig a 250 ezres, sőt a 800 ezres gitárt is ugyanúgy be kell állítani.

(#21058) Bakter9011 válasza kemotox (#21057) üzenetére


Bakter9011
csendes tag

Tudom ezért akarom elvinni majd mindenképp egyből hangszerészhez, csak kellene keresnem egyet a közelben 100km en.

Egy hozzáértő a mostani gitáromat is be tudná rendesen állítani ezzel is tisztában vagyok...

[ Szerkesztve ]

(#21059) Eastman válasza Bakter9011 (#21056) üzenetére


Eastman
őstag

A legjobban akkor jársz, ha veszel egy fix hidas, értéktartó, később jól eladható (szerintem használt, de jó állapotú) baltát és megtanulgatod rajta a beállításokat és a korrekt húrozást. Tekintve, hogy messze van tőled minden.

Popa Chubby meg jó arc. Annyi, hogy ő nem filozofál a gitárokról mint mi (én), hanem gitározik velük. ;] Mert ő attól érzi jól magát. Magas az action? Magas. Zörög? Úgy nem, ha magas. Ha meg igen, akkor kevés a hangerő. :D

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#21060) BluEyes válasza Eastman (#21055) üzenetére


BluEyes
őstag

:)
1. A gitár csörög, zörög, ez a természetes állapota!
Ugye akarjuk, hogy legyen minél közelebb a húr a fogólaphoz, minél könnyebb legyen a játék. De az a buta húr persze nem a fogólappal párhuzamosan leng ki, hanem körkörösen összevissza. Következésképp belever a bundokba. Csörög! Zörög! Mindenkinél! A Steve Vai gitárja is zörög.
Nagyobb húrnyomás + vastagabb húrok csökkentik a csörgést... inkább csörögjön :D

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

(#21061) brickm válasza Eastman (#21055) üzenetére


brickm
őstag

Ez egy összetett probléma, ugyanis van az a zörgés, amit csak a füleddel hallasz, a hangszedő nem veszi észre, meg van az a zörgés, amit akárhova tekercézed a gaint meg a volume-ot, már a vett jelben is ott van. Magyarul fals a hang.
Természetes, hogy zörög a gitár ha nincs erősítve, hiszen nem egyformán kopnak a bundok. Ezzel nincs gond. Bár az én véleményem az, hogy a gitárt úgy érdemes beállítani, hogy óvatosabb pengetésnél ne zörögjön sehol, de még kényelmes legyen a nyomás.
Más kérdés kinek mi a kényelmes, nekem pl erősek az ujjaim, magas a húrállásom. 5mm-el játszottam régen oktávnál. Kb mint Popa.(bár az övé lehet még ettől is magasabb), van akinek meg fájnak az ujjai ha nagyon kell nyomni a húrt, ezzel sincs gond, nekik kell alacsony húrállás, meg a nem idegbeteg húrtépés.

Viszont a magas húrállás és a bundok magassága hoz egy újabb problémát, nem tudom ki mennyire tapasztalta már, hiszen ha magasa a bund, és magas a húrállás, jobban kell nyomni a húrt, ami egyre lentebb fekszik a 2 bund között, ezáltal a húr híd felé eső részét is nyujtja.... magyarán minél jobban szorítod, annál magasabbra kúszik a hang. Ezt legjobban akkor lehet megfigyelni, amikor nyerget cseréltek a gitáron, és nem reszelitek le elég mélyre a húrt, így az első 3 bund körül szépen mérhető és hallható, hogy a lenyomást követően a tiszta C hang szépen kúszik felfelé CISZ-re. Ezt sem szabad figyelmen kívül hagyni, ekkor már azért ildomos engedni lefelé a húrokat és inkább zörögjön pár bund.

Egyébként a pengetés sokkal jobb(teljesen más érzés) magas húrállásnál. Amikor az LP-n levettem 5mm-ről 3mm-re még majdnem sajnáltam és vissza akartam állítani. Érdemes egyszer kipróbálni, pár napra felemelni a húrokat jó magasra.

(#21062) Eastman válasza brickm (#21061) üzenetére


Eastman
őstag

Korrekt.

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#21063) zsé666 válasza Bakter9011 (#21041) üzenetére


zsé666
csendes tag

Szia!

Bár egyáltalán nem vagyok tapasztalt gitár vásárlás téren, de én is hasonló helyzetben voltam kb másfél éve.
Volt egy noname kb 0 forintos "hangszerem", valamint kaptam kölcsön néhány hétre egy USA Fender stratot.
Természetesen nulla tudással is ég és föld volt a különbség.

Egy ismerős tanácsára vettem egy használt Ibanez prestige 1570 gitárt, mert az volt a cél hogy "könnyen" játszható, keskeny nyakú legyen. Otthonra tökéletesen meg vagyok vele elégedve, pályafutásom egyelőre még csak itt tart... :)

Azzal pedig csak egyet tudok érteni, hogy ha megteheted ne a legszarabb vágódeszkán próbálkozzon az ember, akármennyire is kezdő. Amióta megvan eszembe se jutott h egy jobb gitárral biztos a játék is jobban menne...

(#21064) Bakter9011 válasza zsé666 (#21063) üzenetére


Bakter9011
csendes tag

Köszi, látom átérzed a dolgot :) Olyan gitárt fogok venni ami aztán majd éveken át kiszolgál!

(#21065) kemotox válasza zsé666 (#21063) üzenetére


kemotox
addikt

Szerintem nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy ott 90%-ban beállításon múlott a dolog, a maradék 10% meg a placebo-hatás.

(#21066) Bakter9011 válasza kemotox (#21065) üzenetére


Bakter9011
csendes tag

Ez kb olyan mint mikor 15 évesen elkezdtem horgászni és tanácsot kértem a tapasztaltaktól felszerelés vásárlásával kapcsolatban mire azt kaptam 10 ből 9 embertől, hogy: "Ne vedd meg azt a minőségi orsót kezdőnek az nem való vegyél valami ócskát tanulj meg vele dobni meg veszíts el jópár halat (csak azért mert szar a felszerelésed) majd csak utána vegyél ilyen fullos cuccokat mint ami nekem van." (miután már elment az egésztől a kedved)

Ez semmi másról nem szól mint egy belső irigységről mert "ha már nekem szaron kellett megtanulnom ez a kis hülyegyerek nehogy már a profi cuccon kezdjen".

Ennyi erővel teljesen felesleges és értelmetlen lenne gitárokat gyártani hiszen úgy is csak a beállításon múlik. Így az amire azt mondjátok, hogy sz*r ugyan olyan mint amire azt mondjátok, hogy ez nagyon jó hangszer "hisz csak beállítás".
Azt elhiszem, hogy egy 50.000 és 150.000 ft os gitár között kisebb a különbség mint a 150.000 és 700.000 ft os között de ne mondd már nekem, hogy nincs közte semmi csak beállítás. Akkor mi a tökömért gyártanák?

100%, hogy a nagy gyártók potom pénzért veszik a minőségi anyagot is. Az autószerelő műhelyek 50-60% kedvezménnyel vesznek minden alkatrészt pl a UNIX-tól és még így is van rajta haszna ahogy a gyártónak is...

(#21067) zsé666 válasza kemotox (#21065) üzenetére


zsé666
csendes tag

Biztos vagyok benne, hogy részben igazad van, azt pedig nem is firtatom h 1000x több tapasztalatod a témában mint nekem.
Viszont legyen az beállítás kérdése, vagy placebo hatás, mindig örömmel fogom meg a jelenlegi gitárt. Ellenben azzal a fakockával amit elsőre vettem csak azért, hogy egyáltalán megbarátkozzam az egész témával. És szerintem ez a legfontosabb.

Természetesen a helyén kezelve a dolgokat, azt sose gondoltam, hogy egy drágább gitárral gyakorlás nélkül jobban fog menni a játék, mint egy olcsóbbal.
Nem akarok itt kontárkodni a fórumban, de tényleg nem értem, hogy ha valaki olcsón akar gitárt venni akkor az a téma h annyiért nem érdemes, ha pedig egy korrekt összeget rászánna akkor feleslegesnek tartjátok. Ha használtan veszi szerintem olyan nagyot nem bukhat rajta.

(#21068) kemotox válasza Bakter9011 (#21066) üzenetére


kemotox
addikt

1. Az utóbbi pár napban ezerszer el lett magyarázva, hogy mikor és hol van értelme a drága gitároknak.
2. Te tipikusan az a fajta fórumozó vagy, aki bevallottan 0 vagy 0-hoz konvergáló tudással idejön kérdez, aztán mikor teljesen jóindulatú tanácsokat kap a hozzáértőktől, akkor ellenkezik, meg makacskodik.

Már boccs, de brickm mesterünk az ujját legépelte, tök jól leírta, hogy hogyan működnek a dolgok (én is rengeteget tanultam, köszi!), erre te mintha el sem olvastad volna. Vedd meg az ájbanezed és csapasd otthon a metált oszt jóvan.
De tényleg.
Az érzéseit nem tudja meghamisítani az ember. Kinéztél néhány gitárt, amik nagyon tetszenek neked, a kedvenceid is olyanokat használnak. Vedd meg. Mindenki így kezdte, ebben biztos vagyok. Én is. Meg szerintem a többiek is itt a fórumon.
Majd később kialakul benned egy kép, hogy pontosan mire vágysz, milyen hangtónusra, a fogásodból adódóan milyen bundok, milyen nyakvastagság a kényelmes, stb stb. Ezért érdemes szerintem használtat venni. Ha megunod eladod annyiért amennyiért vetted, vagy max nagyon picit olcsóbban.

Písz meg rákenroll meg miegymás.

(#21069) Eastman válasza zsé666 (#21067) üzenetére


Eastman
őstag

...mindig örömmel fogom meg a jelenlegi gitárt.

És ez a lényeg. :K

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#21070) Bobrooney válasza Bakter9011 (#21066) üzenetére


Bobrooney
senior tag

Szerintem kicsit félre érted itt a többieket.
De nem biztos hogy hoz neked akkora többletet egy 150 ezres gitár mint amin most játszol, kétlem hogy ne lehetne a mostanidat beállítani rendesen. Szerintem egy pickup csere is meghozhatja a várva várt "szerelmet", a többiek is valami hasonló okból próbálnak lebeszélni mint féltékenységből (szerintem! egy ideje követem a topicot nem jellemző ez az itt fórumozókra).

A pénzedet valóban arra költöd amire szeretnéd.
Megértem hogy szeretnél másik hangszert ha kiadsz érte akkor már legyen jó, de ehhez kell az is hogy elmenj és próbálj ki minél többet. Ha jön a "szerelem" akkor ő a te gitárod. Schecter-t néztél már?
Én a használt hangszerrel úgy vagyok (nem tudom miért), hogy nem érzem a sajátomnak, nem is játszok velük olyan szívesen, mint amiket újként vettem, ízlések és pofonok, én így vagyok vele.

Egy link még a témáról: [link]

[ Szerkesztve ]

(#21071) Bakter9011 válasza kemotox (#21068) üzenetére


Bakter9011
csendes tag

Brickm el több üzenetet váltottam privátban is és Ő egyszer sem írta azt, hogy semmi értelme új gitárt vennem vagy lekezelően, hogy hiszen meg sem tudom különböztetni a "drága" és az olcsó gitárt. Ő abból indult ki, hogy lehet a srácnak tényleg ócska cucca van és megpróbál segíteni és segített is.
Ti pedig csak a beállítást hajtogatjátok meg az Ibanez gitárt amiről egyébként megírtam h csak példa nem vagyok márkafüggő.
Az pedig tényleg elfogadhatatlan, hogy egy gagyi kínai termék számodra felér mondjuk egy japán minőséggel.

@ Bobrooney:
Igen néztem Schectert tetszik is és Brickm is ajánlotta! Mindenképp ki fogok próbálni több típust nem csak berendelek valamit aztán puff had jöjjön! :) Már kinéztem használtból is 5 példányt meg újból is 1-2t (B.C. Rich, Jackson, Schecter)

(Ezt a "féltékenység" dolgot nem tudatosnak értettem, de bármibe kezd az ember ha normális felszerelést akar akkor az okosok lehurrogják, hogy vegyél gagyit mert kezdőnek az való...)

(#21072) kemotox válasza Bakter9011 (#21071) üzenetére


kemotox
addikt

És olyan dolgon pattog, amit nem is írtam soha, beszarás....

(#21073) Bakter9011 válasza kemotox (#21072) üzenetére


Bakter9011
csendes tag

?

(#21074) brickm


brickm
őstag

Mindenkinek van igaza valahol a témában. Tény, hogy olcsó gitárból is van olyan, amit jó beállítással használni lehet olyan dolgokra is, amikre egyébként nem gondolja az ember, amikor az árából kiindul. Tény, hogy egy nagyon minőségi hangszert is csúnyán el lehet cseszni azzal, hogy sosincs karbantartva, beállítva. De azt is meg tudom érteni, aki úgy van vele, hogy 'ez a gitár a szememben már nem lesz soha jó, akárki akármit csinál vele.' Kiábrándulni is kilehet egy hangszerből, ahogy egy autóból is.
Szóval ez tényleg annyira emberfüggő,meg aktuális gondolkodási mód függő, hogy hihetetlen.
Annó sok-sok sok éve elég lekezelően vélekedtem az egyébként nagyon jó handmade stratocasteremről, csak mert beleszerettem a gibson les paulba....tök szarnak éreztem minden rezdülését, csak mert laposabb, meg könnyebb...meg-meg-... nem gibson és kész, úristen!! addig nem nyugodtam meg míg nem lehetett eredeti lespaulom. Amikor meg azon éltem jóideig kezembe se vettem más gitárt(meg más gitárját). Aztán egyszer előkeveredett a stratom...jött akkor nekem valami olyan érzés, hogy én azt a gitárt azóta is nagyon szeretem. Soha el nem adnám. mostmár a gibson les paul nem kell, ha hozzám vágják se. De attól még a gibson LP se lesz egy rakat sz*r gitár, csak megvannak a maga hiányosságai(meg hibái) amivel van aki(pl én)nem kíván együtt élni. ..a telecastert is rondának véltem 10évvel ezelőtt, most meg épp készíteni akarok egyet, mert tökszép és tökjó. Van egy fílingje.
Azt hiszem ezt privátban is megírtam Bakternak, hogy nem hiszem, hogy bárki is rosszindulatból írná, amit ír, csak ahányan vagyunk annyifélén állunk az egész témához és összekeverednek itt a dolgok.

(#21075) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Kézben a szand. Filléres cuccokon. Mai napra le lehet tenni a gitárt :D

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#21076) Bakter9011 válasza brickm (#21074) üzenetére


Bakter9011
csendes tag

Ámen! :)

(#21077) bigrob válasza Bobrooney (#21070) üzenetére


bigrob
őstag

És át is keveredtünk ahhoz, hogy effekttel bármit el lehet érni, csak a megfelelő kéz kell hozzá :)
Igaz mondja a végén, hogy eléggé fájdalmas volt :P
Pár hete élőben is elmondhatatlanul nagyot szólt Satriani :))
Életem legjobb koncertje volt szerintem :D

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#21078) Bobrooney válasza Plazmacucci (#21075) üzenetére


Bobrooney
senior tag

Előbb linkeltem..

(#21079) Plazmacucci válasza Bobrooney (#21078) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Bocsi, ma write only vagyok :)

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#21080) brickm


brickm
őstag

A soundcloudra már nem töltitek fel a dolgokat?
Most találtam ki,hogy rádióban hallható ugymond népszerű daloknak csinálok gitáron eljátszható szólamot.
Az az ötletem támadt még ezen kívül,hogy ha más is tesz fel ugyan arról nekitetsző szólamot vagy részletet,akkor több jóból lehetne csinálni egy nagyonf szát. Nem tudom kit mennyire izgat ez... De akinek van ötlete az leirhatja, feljátazhatja,eldudolhatja. Engem érdekel kb minden.

(#21081) Eastman válasza brickm (#21074) üzenetére


Eastman
őstag

A Gibson Les Pault minden érző (értsd: szenvedélyes) gitáros ki akarja pipálni. Akarja. Nincs olyan keménytökű rakenroller aki ne akarna LP-t ölelni. Olyan mint Marylin Monroe az ötvenes években, vagy Sharon Stone a kilencvenesekben. Mindenki meg akarta őket.

Kell az az LP. Legalább a tudat, hogy birtokoltad. :)

Apropopó!

Szívesen írnék dalszövegeket, mivel sokszor rímekbe szedem a gondolataimat. Utánajártam; a nagyok mindig a zenére írják a verset. Ki szeretném próbálni magam ezen a területen.

Tehát, ha van a fiókban zenei ötletetek, demótok szöveg nélkül, van már eleje, közepe és vége; küldjétek és faragok rá valamit.

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#21082) guitarguy válasza Bakter9011 (#21071) üzenetére


guitarguy
csendes tag

Dobj még hozzá a zséhez és próbálj leakasztani egy használt usa gityót, (vagy legalább egy japánt)
nem veszthetsz semmit, simán eladod uannyiért ha esetleg majd másik kell.
Viszont ha újonnan veszel vmi kínai csodát, ahogy kilépsz a boltból, máris a felét éri.
Nem beszélve arról hogy előbbi esetben valódi hangszered van...

Eastman: Emberiség ellenes az a gitárforma konkrétan. :D
Én csak bordatörőnek hívom. Persze nagyon szép és klasszikus, érthető hogy oda vannak érte.

[ Szerkesztve ]

(#21083) Real Ghoost


Real Ghoost
aktív tag

Költséghatékony Satriani hangzás Bár itthon ezeket a cuccokat megvenni is hatalmas kiadás, azért egyszer érdemes lehet megnézni a videót.

(#21084) Eastman válasza Real Ghoost (#21083) üzenetére


Eastman
őstag

THX,

üdvözlünk a topicban!

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#21085) alienpapa


alienpapa
senior tag

Kézben a szand!

''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

(#21086) Eastman válasza Real Ghoost (#21083) üzenetére


Eastman
őstag

Köszi, nézegetem a csatornájukat, nagyon profi! :R

Ez az énekcucc elég komoly. :R

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#21087) Eastman


Eastman
őstag

Real szobametál: [link] :K

Szigorú.

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#21088) nesa


nesa
veterán

(#21089) brickm válasza nesa (#21088) üzenetére


brickm
őstag

gretsch gitárja van a srácnak.

(#21090) nesa válasza brickm (#21089) üzenetére


nesa
veterán

Te kesz vagy b+ hogy tudsz itt egy csavora koncentralni en eloszor eszre se vettem hogy zenekar csak a csajt lattam:D

(#21091) kemotox válasza nesa (#21090) üzenetére


kemotox
addikt

Akkor már. Most be lehet linkelni akármilyen nagycsöcsű bőrnadrágos tetkós pirszinges szétkurelnivalós rokkercsajszit, de azért ilyen angyalarcú kislányt nem talál az ember minden bokorban. Ráadásul tök jó a hangja. Ráadásul orgonál is közben. Ráadásul egy isteni számot nyomatnak.
Szatírjani is jól nyomja, Lagzi Lajos is jól trombitál.. Jó kis videó na.

(#21092) csadi0011 válasza brickm (#21089) üzenetére


csadi0011
őstag

Ez miért lett off?

Ehhez hasonló gitáros feldolgozásokat aki tud, linkelne? :R
Érdemes követni amúgy az emberkét. Valamiért nem ismertek a videói, pedig számomra ez pl egy különleges alkotás, és örülnék, ha ilyeneket könnyű lenne találni.

(#21093) brickm válasza nesa (#21090) üzenetére


brickm
őstag

Oké, jogos (lenne ha...)de én már vagy 300x láttam ezt a videót.
Mondjuk akkor is először a hangszereket pásztáztam végig :D

(#21094) nesa válasza brickm (#21093) üzenetére


nesa
veterán

Nekem a nok a gyengem, 2 fele letezik :B a tolnam, meg az inkabb nem:D

(#21095) brickm válasza nesa (#21094) üzenetére


brickm
őstag

(#21096) kemotox


kemotox
addikt

(#21097) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Jaj ma jutub nap van? :D

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#21098) Bobrooney válasza nesa (#21094) üzenetére


Bobrooney
senior tag

Akit inkább nem, az a 2 zacskós csaj (1 kell a te fejedre is hátha az övé kiszakad).

(#21099) kemotox válasza Bobrooney (#21098) üzenetére


kemotox
addikt

Úgy-úgy, mekibe kell vinni kajálni, és elvitelre kell kérni a cuccot, és lesz zacsi :D Amúgy a konyhába azért még meg kell adni neki az esélyt. Hátha jól főz.

(#21100) Eastman válasza kemotox (#21099) üzenetére


Eastman
őstag

Jajj, de tudod az életet! Hideg téli estéken jól jön majd az a zacskós lány is, meglásd... :D

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.