Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#101754) Agyzuzo válasza Crytek (#101751) üzenetére


Agyzuzo
addikt

Az eddigiek alapján többnyire a faék egyszerűségű játékokat szoktad ajnározni. Ebből sztem le lehet vonni bizonyos következtetéseket. Mobilos Colin McRae, Rambo, a hentelős Alien CM, stb...

Ethan Carter kifejtve, csak neked (amennyire emlékszem, mert már vagy 1 éve toltam végig) - FIGYELEM SPOILER veszély!!!
Ethan Carter akit keresünk (az "Alvó") egy kissrác, akivel a szülei igen mostohán bántak, ezért a saját kis képzeletvilágába menekül egy épület alagsorába - ez a játék végén megtalált pinceszerű hely. Véletlenül magára gyújtja a szobát és elájul a füsttől, miközben a családja próbálja megmenteni - hasztalan (nem erősíti meg a játék, de valószínűbb a szomorú vég). A detektív akivel vagyunk kitalált személy, az ügyek amiket megoldunk átmenet a valóság és az álomvilág között, amit a kisfiú elméje szült a családtagjai és a felé irányuló viselkedésük alapján. Ez kiderül a végén mikor rátalálunk a szobában a rajzra a falon és az utolsó videóban látjuk a családtagokat.

Nagyjából ennyi, nem is maga a történet a nagy szám, hanem az elmesélés az ami igazán egyedivé teszi. Valahogy borzongatóbb mint egy 5 órás kattogófesztivál egy olyan játékra, ami pont annyira szar hogy még ne legyen a maga módján viccesen élvezetes, hanem csak szimplán unalmas.

[ Szerkesztve ]

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.