Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97551) Bobbysolo válasza GoTReX (#97550) üzenetére


Bobbysolo
tag

Mindenből eshet, nem csak fegyverből, és igen, _elvileg_ lehetséges amit írsz, mint ahogy eddig is az volt, csak most nagyobb rá az esély.

(#97552) GoTReX válasza Bobbysolo (#97551) üzenetére


GoTReX
őstag

De gondolom kellően nehéz beszerezni a primal cuccokat, tehát nem alap dolog.

XBOX ID: GoTReX #4839 KERESEK: JÓÁRASÍTOTT BLUE Switches billentyűzetet

(#97553) Jim-Y válasza GoTReX (#97552) üzenetére


Jim-Y
veterán

Nekem olyan nettó 20 óra játék után miután meglett egy karakterrel a GR70 csak egy primal esett az is egy használhatatlan amulett, közben már 3 másik karit is felhuztam 70-es szintre és GR55 körülre. Szóval elég ritkán dob ilyet a játék kb sosem :D

(#97554) Dyingsoul válasza Vistaboy (#97529) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Ez is igaz, amit te mondasz és szerintem mindkét megközelítés ugyanúgy helytálló.

Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy nagyon-nagyon sok ember megvette a D3-at 2012-ben és rengetegen csalódtak... Ennyi erővel ha nem DLC-ként jön nagy tartalom ugyanúgy lehet benne csalódni, mint a DLC-s rendszer hátulütőiben.

Szerintem jelenleg a fő probléma az, hogy olyan új tartalmak jöttek idén a D3-ba amik bár ingyenesek, már ezelőtt 1-2 évvel rég meg kellett volna álmodniuk-ki kellett volna adniuk ergó csiga tempóban halad a fejlesztés. Ha megnézzük a szezonokat is mit kapunk bennük? Zéró újítás jön, ugyanazokat a season journey-ket toljuk, a conquestek is teljesen laposak de nem csak a változatosságukkal van baj, hanem a minőségükkel. Kit érdekel az, hogy 1 óra alatt speedrunoljak vagy hogy 50m goldot összeszedjek egy streakbe? A szezonok elején voltak csak értelmes conquestek mikor még Malthelt sokkal nehezebb volt megölni (nem voltak ennyire erősek a karakterek és a drop esély is nőtt a nagyobb fokozatok által) és ott volt a 4 fős GR conquest is. Na az volt az igazi ami csapatba kovácsolta az embereket a conquestek céljaiért, amiket közösen lehetett elérni és nem az volt, hogy egy 4 fős partyban egy embert kell tápolni meg dobálni neki a seteket ha mondjuk a Years of War-t vagy a Master of the Universe-t célzod meg.

Ahogy elnéztem a public community-ket én azt látom minden seasonben egyre kevesebb ember van online bennük. Szerintem valamelyest csökkent a játékosszám is de ezen megint csak az segíthetne ha rendszeresen jön új tartalom az viszont csak akkor jön ha van rá "igény" ami alatt nem azt értem, hogy beírjuk a fórumba két sorban, hogy mit szeretnénk látni a játékban, hanem azt, hogy hány ember játszik vele. Ez viszont így egy ördögi kör. :U

A játék egyébként összességében nagyon jó... azoknak a játékosoknak akik egy évre-fél évre leteszik majd visszajönnek 1 hónapot vagy season-t játszani és akkor azt mondják "végre van új tartalom". Csak ez a gáz, hogy egy ilyen kijelentésre tényleg kell fél év-egy év és ezért gondoljuk úgy páran, hogy inkább legyen valami fizetős tartalom, mint ilyen lassú fejlődés.

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#97555) Dyingsoul válasza Janusz001 (#97547) üzenetére


Dyingsoul
veterán

és (#97548) Dekuator:
A reforge legendary-val a set itemből is lehet anci, panci is.

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#97556) Dekuator válasza Dyingsoul (#97555) üzenetére


Dekuator
tag

Köszönöm :R

Amugy panci nekem 2 esett ès mind a kettő hulladék.

[ Szerkesztve ]

(#97557) EVL2 válasza Dekuator (#97556) üzenetére


EVL2
aktív tag

Nekem eddig 60 Forgetten soul esett 4 panci formájában. :DDD

Amúgy az érdekelne, hogy a rutinosabb playerek minden legendary itemet kibontanak? Vagy csak azt amit lehetséges hogy használni is fognak?

Az én stratégiám hogy pár kör alatt felhalmozok 1-2 tab Legendary itemet (rift, gr, stb...) Majd miután végeztem a farmolással kibontogatom privát game-be a felgyülemlett itemeket. Amin látszik előre hogy nincs rá szükségem azt kibontás nélkül egyből töröm. (ez hibás lépés lenne?)
Engem az érdekelne hogy ilyenkor is lehet, hogy panci lesz az item és egyenesen 15 forgetten soult kapok? Vagy ez csak a sima anci-ra érvényes.
Mivel látom hogy nap mint nap jobbnál jobb itemeket lootoltok, én meg csak a hulladékot gyűjtögetem (panci formájában), megfordult a fejemben hogy valamit nagyon rosszul csinálok ezzel a bontogatással kapcsolatban. Persze az is lehet hogy csak nincs szerencsém.

[ Szerkesztve ]

(#97558) Ribi válasza Dyingsoul (#97554) üzenetére


Ribi
nagyúr

T13-ból is rakhatnának be nagyobbat. T13-at úgy darálja be mindenki P500 felett, hogy lassan epilepsziát kapok a speedrunoktól. Egész totál speedgindfest. :(

EVL2: Nem vagyok túl rutinos, de általában azonosítok azonnal, persze ami nem anci az kuka reflexből ha már minden megvan és a maradékot tolom ládába későbbi feldolgozásra.
Valamiért az impale DHnak nagyon nem esik anci armor. Minden más settből megvan már többször is az anci sett, de ebből meg nem adja valamiért. Nézi ez, hogy mivel mész és azt csakazért sem adja be. Nehogy hamar megunjad. :U

[ Szerkesztve ]

(#97559) mikromanus válasza EVL2 (#97557) üzenetére


mikromanus
veterán

Szerintem az azonosítatlan az "normál" legendary-ként 1-1 anyagot ad. Persze ha valaki tapasztalt ettől eltérő mennyiséget az szóljon! Én mondjuk alapból azonosítgatom a lomot azért. Nem nagy fennakadás a tömeges azonosítás egy klikkre.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#97560) astorre19 válasza mikromanus (#97559) üzenetére


astorre19
aktív tag

Mondjuk ennek az azonosítgatásnak nem nagyon értem mi értelme van,a legtöbb tárgyat meg lehet ismerni a kérdőjel alatt hogy mi,felesleges lépésnek tartom,hogy még külön azonosítgatni kell.

A láda mellett van egy könyv Kanai book azt hiszem a neve.Na ah odamész az összeset felismeri ami nálad van.
Nem kell külön beállítás

[ Szerkesztve ]

Battletag: SHADOWDRAGON#26677

(#97561) EVL2 válasza Ribi (#97558) üzenetére


EVL2
aktív tag

Nekem nagyon hamar összejött az impale set anci téren, kivéve a torso. Valamiért be vagyok oltva az anci torso ellen. Biztos vagyok benne hogyha egyszer ki fog esni, de az is tuti hogy hulladék statokkal és még a normálos is jobb lesz. :) Ja és még a Holy Point anchi ellen vagyok félig beoltva. Az szokott esni, csak mindig hulladék stattal.

mikromanus:
Csoportos vagy tömeges azonosításról még nem hallottam, de tuti hogy ez is valami gameplay beállítás lesz amit eddig még nem vettem észre. Nekem azonosítatlanra szokott néha 3 FG-t adni.

astorre19
Most olvastam a hsz.-ed. Köszi a segítséget. :)

[ Szerkesztve ]

(#97562) m.lala


m.lala
aktív tag

Még nem kaptam választ, valaki legyen kedves segítsen ki. :R

Hol tudom átállítani, hogy ne kérdezzen rá a legendás itemek betörésére?

Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?

(#97563) Ribi válasza EVL2 (#97561) üzenetére


Ribi
nagyúr

Könyvre rányomsz az azonosítja a táskádban lévőket eccerre. Annál tömegesebb biztos nem lesz.
Ahh én meg most olvasom, hogy kaptál már rá választ :O

[ Szerkesztve ]

(#97564) mikromanus válasza astorre19 (#97560) üzenetére


mikromanus
veterán

Ismerem a "Könyvet" :D
Azonosítani mindet egy item azonosításának idejében igazán nem komoly időveszteség. Azonosítatlanul bezúzni szerintem hülyeség. Persze ha így is adja a 3-15 anyagot, akkor lehet mindegy, de szeretem látni amit bezúzok a francba. Így sose fogod linkelni a szép új primal ancient itemeidet a bestof listára. :DDD

(#97562) m.lala
Szerintem ilyen beállítás nincs. Klkk-Enter-klikk-enter... Kis multitask-kal megfelelő a zúzási sebesség így is.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#97565) astorre19 válasza mikromanus (#97564) üzenetére


astorre19
aktív tag

Igen,nem Neked szántam,hanem EVL2 kollegának,csak már nem tudtam újra szerkeszteni:)

Azonosítatlanul én se zúzná be,meg tekintve hogy este félálmosan sikerült egy anci shadow chest armort bezúznom,még a megerősítés mellett is....az se hiányzik nekem.

Ritka bamba vagyok néha de ez most különösen fáj,hogy olvasom elég ritkán esik.Ki tudja kiesik e mégegyszer:(

Battletag: SHADOWDRAGON#26677

(#97566) mikromanus válasza astorre19 (#97565) üzenetére


mikromanus
veterán

A chest az szopós DH-nak, mert a speckó vértekkel együtt veszett sok legendary és set eshet neki. Több lehetséges drop = kisebb esély arra, hogy épp az esik ami neked kell. Esetleg a rare item upgrade lehet gyorsabb mód a megfelelő vért összeszedésére. Az kizárja az összes cloak-ot. (már ha nem azt akarsz. Ha azt rollolod rare-ként, akkor persze nem lesz shadow setes)

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#97567) astorre19 válasza mikromanus (#97566) üzenetére


astorre19
aktív tag

Van szerencsére,csak nem anci.
Meg azt hiszem van a ládában eltéve mégegy,majd refogolom ha győzöm FS-el.abból rengeteg fogy sajnos.
még 1 anci tegez is kellene,anci compass rose is,szóval messze még a vége:)

A gyűrű amúgy eszméletlen egy teljes hétig csak sárga gyűrűt upgradeltem,és ezidő alatt 1 azaz 1 lett compass rose,és azt is vagy 15ször kellett reforgolni,mire lett CHC,CHD rajta,de socket persze akkor sem lett mellé,így azt tekerni kellett.Ancit meg nem is láttam még belőle:(

Battletag: SHADOWDRAGON#26677

(#97568) mikromanus válasza astorre19 (#97567) üzenetére


mikromanus
veterán

Nekem esett egy anci traveler amu a sethez... csak minőségi rollok vannak rajta, így hagyom a ládában (main stat, crit dam, all res, cdr kombó. ). A ringből is azt hiszem a "Normált" használom. Arra összejött a CHC-CHD kombó. Én bracers miatt szívok. Elnyomtam többezer shardot rá, de csak lomok. LoH- elemental damos Nemesis van most jobb híján. Picit szarabb rollos Ancien path vagy shieldes van, de gyorsrunokhoz nem kell olyan sok védelem. Oda jobb az a pár extra elit pakk a shrineokból. T12-13 és GR 55-60 még jó gyors glasscannonban és nem igazán hal még meg a kis penge csajszi...

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#97569) Edge válasza mikromanus (#97568) üzenetére


Edge
veterán

Ezt most nem értem dh-ból jó neked a common mindenki álltal használt effektív haladós build, de wizardból nem kell inkább vmit összeeszkábálsz? akkor dhból miért nem? most csalódtam :DDD
vagy csak félreérthető amit írsz ugye? UGYE? plz... :DD

am. esett egy panci fragment of destiny majd belinkeljem? ;)

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#97570) sith7 válasza Edge (#97569) üzenetére


sith7
nagyúr

wiz - nél mitől függ, hogy mennyi ideig vagy archon formában ? :F
tételezzük fel, hogy a szükséges build 100% - ban megvan, nem full anci, csak megvan

(#97571) Edge válasza sith7 (#97570) üzenetére


Edge
veterán

mennyi ideig? az mindig 20 sec (de jó is volt vanillában hogy a killek 1 sec/kill-el kitolták az archon idejét, hjaj régi szép idők)
az a kérdés inkább hogy milyen gyakran tudsz visszamenni archonba, ahhoz bizony sok cdr kell.

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#97572) mikromanus válasza Edge (#97569) üzenetére


mikromanus
veterán

Figyelmetlen vagy. Egy DH-t építettem NS-ben, mer' az volt a menő. Az biza nem shadow setes, hanem LoN Clusteres "1hit-n-run" buildes karakter a szokásos életképtelen hobbi build kategóriában. Még azelőtt teszteltem a shadowos-késes kombókat hogy szénné buffolták volna a plusz tegezzel. Már akkor is hányhatnékom volt tőle mer' olyan OP volt. A melee Dh ágon meg kb minden muris ki volt zárva. knife Dh-val próbálkoztam, de az akkor még elég soványka volt szegény. Túl kicsi a hatótáv és sokat fogyaszt százon. Szóval maradtam az atomhajigáló piromán buildemnél amikor visszanéztem és azt hoztam picit szintre... De hát ezt tudtad eddig is ha követted a hülye ötleteimet (nem követted) :DDD
Elég hamar feladtam mondjuk ezt a projektet. Igen sok hiányosssága volt és nem akartak a célitemek esni... meg egy mezei pattinka barbi lehozta 3 perc alatt +2 Torment szinten amit a DH-m lejjebb hosszabb idő alatt.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#97573) mikromanus válasza Edge (#97569) üzenetére


mikromanus
veterán

Ide a képet/linket! Vagy már bezúztad "miezafos?" felkiáltással? :DD

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#97574) Dekuator válasza EVL2 (#97557) üzenetére


Dekuator
tag

Én már valamelyik nap azt hittem hogy törlöm a játékot.
Nagyon idegesítő hogy valakinek 2 nap alatt kiesik minden anciba nekem meg kèt hét alatt se.
Azt hittem hogy csak én vagyok ilyen balszerencsés!

(#97575) Edge válasza mikromanus (#97573) üzenetére


Edge
veterán

:) megvan még, most van elég FS-em :DDD
majd este linkelem :)

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#97576) reelc válasza Vistaboy (#97544) üzenetére


reelc
veterán

Igen kevés ember foglalkozhat a Diabloval. Épp elég patchelgetésre, communityre, stb., most a Nekrora. Egy komplett kieghez valószínűleg sokkal több ember és ezzel együtt pénz és idő kellene, mint amennyit jelenleg ráfordítana a Blizz erre a mostohagyerekre (már nem hoz pénzt).
Idén akarnak eredményt, működne-e a DLC. Egy kiegészítő sokkal többe lenne nekik, nem alkalmas a felmérésre.

Üzleti dolgok: nem az a lényeg, hogy régen hány milliót adtak el belőle, hanem hogy mennyit hozott a kb. 1 évvel ezelőttől a mostani pénzügyi negyedévig. A cégek nagyrésze pénzügyi negyedévekben gondolkodik. A cél mindig az, hogy növekedés legyen. Az előző negyedévhez képest is, és az 1 évvel ezelőtthöz képest is. Ha a számok azt bizonyítják majd, hogy érdemes tovább foglalkozniuk fizetős tartalommal, akkor foglalkozni fognak vele.
Nem félek az ingyenes tartalmak elmaradásától. Lehet ritkábbak lesznek, de lesznek. A Blizzardról beszélünk, ami nem egy játékához a megjelenés után 7-8 évvel is adott ki patchet. Ők büszkék a játékaikra. A "dicsfényt" (nem jut eszembe jobb szó) fent fogják tartani. Azt hogy ők nem olyanok, mint a többi cég, ők a Blizzard.

Sok mindenben egyetértek veled, ha eddig ingyen nem patchelgették volna, akkor a kutya se játszana már vele.

& (#97554) Dyingsoul: azt érzem itt van a kutya elásva. Ők csinálták a Diablot, ők a Blizz. Elkényelmesedtek, és több tekintetben pár olyan játék jelent meg a stílusban, ami alternatívát jelenthet olyanoknak, akik nem ragaszkodnak a "csak a Blizz-Diablo"-hoz.

(#97577) Ribi válasza mikromanus (#97572) üzenetére


Ribi
nagyúr

T40-en impale build nem kihívás, de a t60-on is max 2-3 lövés egy elit. Cserébe folyamatos mozgás és szinte végtelen resource.

(#97578) mikromanus válasza Ribi (#97577) üzenetére


mikromanus
veterán

T40 semmivel se kihívás a harmadik nap után már. Az mennyi is kb? T8-9?
Jó, esetleg pár gearfüggőbb hobbi builddel lehet egy hét vagy 500 paragon szint után lesz súlytalan ez a nehézség... Emiatt nem érdemes időt ölni egy kinyalt-előemésztett buildbe. Mondjuk ez épp olyan ami magasabb GR szinten is "piacvezető" DH-nál. Nem kicsit túlhúzott. A többségnek elég lesz az ilyen könnyű tucatmegoldás, a különcök meg le vannak szarva vagy majd megszokják hogy nem versenyeznek a GR szintekért. EZ ilyen. Ez a b2p játék stratégia Blizzéknél. Olcsó fejlesztés, kevés sírás, nagyobb célközönség. Milyen szar lenne már, hogy heteket kellene farmolni, hogy a legnagyobb nehézségen is jó legyél. Egyszerűbb végteleníteni, benyomni pár nullányit a sebzések végére pár patchenként és kész is. PvP nincs, így a balance a kutyát se érdekli. Aki meg kihívást akar hosszabb távon az húzzon máshová! Így is jobb mint egy CoD 2196. :DD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#97579) MegalodonS


MegalodonS
őstag

Mi is az a Challange Rift??

Bluddshed - Diablo 3 What are Challenge Rifts? Patch 2.6 Beta PTR

Kapunk ajandekokat,de nem latom,hogy az xp bar mozdulna :( pedig milyen jo lenne,Para 3000 karikkal xp-t gyujteni :K

[ Szerkesztve ]

(#97581) errorcode06 válasza MegalodonS (#97580) üzenetére


errorcode06
őstag

Egész jó lenne, de az "army" a d2 summoner fényében barokkos túlzás...

[ Szerkesztve ]

"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave

(#97582) WOT-H-A-C válasza Edge (#97571) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Nem tudom megmondani az elmúlt pár napban hányszor olvastam végig a hsz.-aidat Fb Archonnal kapcsolatban, de nem megy vele. GR60 lemegy vele, de szenvedek mint diszno a jégen. Pedig kergetem a tömeget, zongorázok, teleportálok, fagyasztok, de tarkón vág egy csonti és elfekszek mint a huzat.

DMO orbittal megy a 65, azzal nem halok, de ott meg nincs demázs. A sárga elitek meg minthe nem is éreznék, hogy csapom őket. :D

Mondjuk siralmas a drop-om meg a mázlifaktor, de így nagyon harmatos. Nyilván nem a wizz, hanem a képességeim! :D Pl. Travelleremet haverom adta, aki Crusival nyomul , mert én még sehogy sem tudtam intézni magamnak, szóval Int sincs benne, mert kellett a lyuk is... gondolhatod milyen a gearem. :D

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#97583) sith7 válasza Edge (#97571) üzenetére


sith7
nagyúr

értem ... néha kevesebbnek tűnik, 1-2 videón meg többnek :)

(#97584) DaveHutt válasza WOT-H-A-C (#97582) üzenetére


DaveHutt
őstag

Emlékeim szerint a túlélést a Halo of Arlyse és Ancient Parthan Defenders biztosítja. Beteleportálsz a legnagyobb tömegbe Calamity rúnával, stun, procc, aztán onnantól tank vagy. Meggyújtod a bandát, Archon leirtja.

(#97585) WOT-H-A-C válasza DaveHutt (#97584) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Jól emlékszel, de ha úgy kell összehalásznod a tömeget, akkor bukta. Szóval kell ehhez, hogy sűrűen legyenek a szörnyek. Nagyon pálya függő. A lövöldözös szörnyekről nem is beszélve. Pedig már beraktam a az ezoteric-et is. Az arys meg a apd csak akkor jó, ha ütnek mint a lovat. A sebzés nem probléma, furmász helyett in-geom van bent és 60 on még így is olvad az RG. Túlélés a bajom.

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#97586) 42861 válasza m.lala (#97562) üzenetére


42861
senior tag

Sehol. Én úgy tudom nincs ilyen opció.

(#97587) proci985 válasza WOT-H-A-C (#97585) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

esetleg firevyr varians? es akkor a slow time megved a tavolsagiak ellen amig telezel.

tipp: menj T13 koroket amig erzed. en ugy tanultam meg a talvyrt. ha tul hamar halnak az ellenfelek vegyel fel jobb vedelmu de sokkal kevesebb sebzest ado cuccokat. wizz nagyon torekeny amig az ember nem erzi a ritmusat. foleg az archonoknal fazistol fugg, hogy bele kell telezni a tomeg kozepebe vagy futni kell.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#97588) WOT-H-A-C válasza proci985 (#97587) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Pont ma agyaltam a lightning hydra builden. Meg van hozzá majdnem minden. Nem tudom az mennyivel tankosabb. Firevyr? Mintha annó láttam volna valami hasonló hibrid buildet.

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#97589) proci985 válasza WOT-H-A-C (#97588) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

kezdj T13mon.

gyakorlatilag negy variansa van (2.42 pig sticker + hurricane, hydra + zodiac, hydra + CoE, aether + CoE), szerintem kezdj a zodiac (tehat nem CoE) + force armor ( + ancient spartan) hydraval.

ha az megy utana mehet a zodiac + aether + spartan varians (ha erzed a pontokat), aztan utana CoE. foleg, hogy utobbi elegge unintuitiv, avagy ha leutnenek akkor kell beletelezni a tomegbe es elegge figyelni kell az APre.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#97590) Edge válasza mikromanus (#97573) üzenetére


Edge
veterán

íme:

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#97591) WOT-H-A-C válasza proci985 (#97589) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Köszönöm szépen! Utána olvasok. :R

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#97592) Edge válasza WOT-H-A-C (#97582) üzenetére


Edge
veterán

Profilodat mutasd lécci, vmi nincs rendben ott sztem.

Bodry123: firebird safe passage rúnát használ, nem kell calamity, a freeze proccolja az apdt

Proci: fbvyr nem rossz csak az a gond hogy chantodo nem fér be, zodiac ha bent van kevés a dam és max speedezésre jó úgy 85ig, és a speedes mh build ráadásul sokkal jobb.

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#97593) MegalodonS válasza errorcode06 (#97581) üzenetére


MegalodonS
őstag

Soha nem jatszottam a d2 nekroval mi a kulonbseg??

(#97594) MegalodonS


MegalodonS
őstag

PTR Patch 45113 - New Necromancer Item Passives

Itt a 4 Nekro set

(P6_Necro_Set_1 (2)) (PH) Placeholder Legendary Set name

2 pieces: [Your minions have a chance to reduce the cooldown of Army of the Dead by [1] seconds each time they deal damage.]
4 pieces: [You gain 1% damage reduction for 5 seconds each time one of your minions deal damage. Max [50] stacks.]
6 pieces: [Each active Skeleton Mage increases the damage of your minions and Army of the Dead by 200%.]

(P6_Necro_Set_2 (2)) (PH) Placeholder Legendary Set name

2 pieces: [Blood Rush gains the effect of every rune.]
4 pieces: [While at full life, your healing from skills is added to your max life for 45 seconds, up to 100% more.]
6 pieces: [Spending 10% life makes life spending attacks remove 10% more life and deal 200% more damage for 30 seconds. Using a skill to heal will consume a stack to heal 300% more.]

(P6_Necro_Set_3 (2)) (PH) Placeholder Legendary Set name

2 pieces: [Bone Armor damage is increased by 1000%.]
4 pieces: [Bone Armor stacks are now refreshed. In addition, Bone Armor grants an additional 2% damage reduction per enemy hit.]
6 pieces: [Bone Armor also activates a swirling tornado of bone damaging nearby enemies for 750% weapon damage and increases the damage they take from the Necromancer by 1500%.]

(P6_Necro_Set_4 (2)) (PH) Placeholder Legendary Set name

2 pieces: [Each corpse you consume fires a corpse lance fragment at a nearby enemy, dealing 800% weapon damage.]
4 pieces: [Each enemy you hit with Bone Spear reduces your damage taken by 2%, up to a maximum of 50%. Lasts 15 seconds.]
6 pieces: [Each corpse you consume grants you an Empowered Bone Spear charge that increases the damage of your next Bone Spear by 1000%.]

(#97595) WOT-H-A-C válasza Edge (#97592) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Most a DMO gear van felpakolva a karira de , ha felkeltem átpakolm és linkelem. :R

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

(#97596) Dekuator


Dekuator
tag

Na az elsö normális panci. Mit forgassak át dokihoz?

(#97597) rumkola válasza Dekuator (#97596) üzenetére


rumkola
veterán

az experiencet ;] :D

(#97598) sto1911


sto1911
veterán

Diablo 2 Pacifist run Vannak meg szent orultek koztunk :D

(#97599) mikromanus válasza Edge (#97590) üzenetére


mikromanus
veterán

Papíron jól néz ki, de azt hiszem a LoH ebben a buildben eléggé elvárt elem sajna a fegyveren. Vagy csak nem kellene annyira glasscannon módban nyomulnom?:C

+itt a spectralos bemutató videóm. Lemehetne gyorsabban is a rift, de nagy volt a pingem... azaz be voltam lassulva... de nem a nettől. :DDD
Diablo 3 Spectral Wizard Torment 12 - Rift

Jóez. Nem tudom mit kell fikázni...

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#97600) DaveHutt válasza Dekuator (#97596) üzenetére


DaveHutt
őstag

Dmg crit chance-re vagy elemental damagere.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.