Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97576) reelc válasza Vistaboy (#97544) üzenetére


reelc
veterán

Igen kevés ember foglalkozhat a Diabloval. Épp elég patchelgetésre, communityre, stb., most a Nekrora. Egy komplett kieghez valószínűleg sokkal több ember és ezzel együtt pénz és idő kellene, mint amennyit jelenleg ráfordítana a Blizz erre a mostohagyerekre (már nem hoz pénzt).
Idén akarnak eredményt, működne-e a DLC. Egy kiegészítő sokkal többe lenne nekik, nem alkalmas a felmérésre.

Üzleti dolgok: nem az a lényeg, hogy régen hány milliót adtak el belőle, hanem hogy mennyit hozott a kb. 1 évvel ezelőttől a mostani pénzügyi negyedévig. A cégek nagyrésze pénzügyi negyedévekben gondolkodik. A cél mindig az, hogy növekedés legyen. Az előző negyedévhez képest is, és az 1 évvel ezelőtthöz képest is. Ha a számok azt bizonyítják majd, hogy érdemes tovább foglalkozniuk fizetős tartalommal, akkor foglalkozni fognak vele.
Nem félek az ingyenes tartalmak elmaradásától. Lehet ritkábbak lesznek, de lesznek. A Blizzardról beszélünk, ami nem egy játékához a megjelenés után 7-8 évvel is adott ki patchet. Ők büszkék a játékaikra. A "dicsfényt" (nem jut eszembe jobb szó) fent fogják tartani. Azt hogy ők nem olyanok, mint a többi cég, ők a Blizzard.

Sok mindenben egyetértek veled, ha eddig ingyen nem patchelgették volna, akkor a kutya se játszana már vele.

& (#97554) Dyingsoul: azt érzem itt van a kutya elásva. Ők csinálták a Diablot, ők a Blizz. Elkényelmesedtek, és több tekintetben pár olyan játék jelent meg a stílusban, ami alternatívát jelenthet olyanoknak, akik nem ragaszkodnak a "csak a Blizz-Diablo"-hoz.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.