Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#91121) Vistaboy


Vistaboy
veterán

Sziasztok. Valaki ráérne pár órára a hétvégén? Szeretném megcsinálni legalább a Guardiant, de az utolsó két feltétel sehogy sem akar összejönni (Az 5 perces T10 rift és valamelyik Conquest). Viszont a Conqueror eredmények közül már minimum három van - de lehet, hogy több. Valahogy igazságtalannak érzem így az elosztást, ez a két kitétel elég húzós, pláne, hogy a Conqueror is lassan már kész, innen meg nem tudok továbbmenni.

Nekem a GR75 egyelőre álom kategória, ahogy a három darab 65-ös gem is, hiszen ahhoz már minimum GR70 kellene, hogy 60%-ra mákkal beadja a fejlesztést. Viszont ahogy nézem, sokan már GR80+ (90+) körül jártok, így gondolom, nem lenne gond letolni közösen pár 75-ös GR-t, hogy fel tudjam húzni a kavicsokat 65-re (Most 55-ösök). Az öt perces rift hasonlóképpen. Addigra összeszedek 10 GR kulcsot, így gyorsan lemegy majd, ha minden sikerül. :K

Tudom, hogy nagy kérés, hiszen olyan szinten, ahol már ti vagytok, minden perc számít, hogy feljebb kerüljetek, de nekem ez már a második szezon, amiben egyedül képtelen vagyok legalább a ládahelyet megszerezni. Publicot nem igazán csípem, klántárssal viszont szívesen társulok.

Valaki tud segíteni? Köszi előre is. :R

Ui.: Közben meglett a pajzs, valamint a gyűrű és az amu is, már csak a Convention hiányzik a kockába. Így már sikerült letolni a GR65-öt, most már csak 5 szint kellene, hogy esélyem legyen felhúzni a gemeket 65-re, mert a GR75 egyedül tuti nem fog összejönni, ebben biztos vagyok.

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.