Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54901) Wolverine válasza Integra (#54899) üzenetére


Wolverine
félisten

Ez szimplán a Smart Loot eredménye. Amúgy én a helyedben nem szívatnám magam végig minden nehézségen, gyorsabban haladsz, ha magason mész :)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#54902) SzlobiG válasza mikromanus (#54900) üzenetére


SzlobiG
félisten

Megfigyeltem soloba a brawler jobb, de partyba az assistra is tickel a rampage szal majdnem végig maxon van.

Sokan meg pont a ww-t tartják op-nak van akinek az az elsődleges skillje is. ;]

(#54903) Integra válasza Wolverine (#54901) üzenetére


Integra
titán

tudom, de tudod nekem nem abból áll a játék, hogy folyamatosan taposok végig két-három pályán egy hőn áhított felszerelés, fegyver után kajtatva, hogy aztán a fejem a falba verjem, hogy egy hónapja semmit sem dobott... ;)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#54904) mikromanus válasza SzlobiG (#54902) üzenetére


mikromanus
veterán

NEm azt mondtam, hogy gyenge. Faék egyszerű. Könnyű és OP volt. Majd minden exploit rá épít, mert vagy nem tudják vagy nem akarják normálisan javítani. Ettől még egy vicc ami nem illik a barbárhoz szerintem. Felőlem sebezhet 1000-szeresen is. Akkor se illik a kaszthoz.
WW-re a brawler jobb mint a No escape. A rampage-brawler kérdés meg nem is kell, hogy felmerüljön. Jöhet mindkettő. Például: mastery-brawler-rampage és vagy egy védő, vagy regen passzív.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#54905) Amur válasza SzlobiG (#54898) üzenetére


Amur
addikt

Ha választani kell mindenképpen, akkor a Rampage, de látnom kellene a karit meg a többi skillt.
(bár hiába látom, WWhez nem értek.. :D )
Tényleg megérne egy próbát ahogy Mikro írta: hogy csinálj egy barbárt!
Építs egy másik build-et, ajánlom a HOTA-t, lehet izgalmasabb lesz a játék neked újra!
Kell néha a változatosság!
Nem csak karakterek váltogatásával tudod elérni, hanem időnként más build-re váltással is!
Jó móka az! ;)

thomeef : köszi,akkor az nekem nem kell,egyenlőre pet-es a boszi.
elementál skill bonuszon agyalok hogy melyiket érdemes mellé maxolni. Adja magát a méreg és a fizikai,de fene tudja melyik lenne a jobb!
Talán többet használok fizikai runákkal,de ha nagyon méregre kellene váltani sem bánnám nagyon.
Azok között is van jó. Egyetlen kakukktojás a haunt,ott ugye csak cold van.
zombie charger a medvékkel érne meg egy próbát,csak nem tudom mit hagyjak el.
a fétisek,garga,kutyák ugye alap, denevérek kellenek a fétis generáláshoz(meg van rajtam 25% skill bónusz rá!)
Piranha-k a tornádós runával szépen összehúzzák a mobokat.
A haunt meg jól sebez, de talán próbaképpen erre cserélhető!
Bocsi mire végigvezetem agyban a kérdést meg is válaszolgatom magamnak! :)

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#54906) Wolverine válasza Integra (#54903) üzenetére


Wolverine
félisten

A crusaderem masteren kezdte, most torment I-et próbálgatok vele. Maghdával végeztem éppen és lvl40-es :) Vagyis még végig sem fogok érni, mire 70-es lesz.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#54907) proci985 válasza Gyuri27 (#54887) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

ezert mondom hogy statisztika: az elobb emlitett ermes peldat nezve 10 esetbol lehet mind fej lesz, de ha vegtelen esetet nezunk, es 50% az esely fejre, akkor kb ki fog jonni, hogy az esetek feleben fej es az esetek feleben iras lesz.

gyarkoltaban: a Diablo3 program, tehat a random valahogy igy fog kinezni. tegyuk fel, hogy van egy monster, aminek fix 10%os dropja van demon skin itemre (kod angolul, magyar kommentek a // jelzes utan):

Item dropDemonSkin(){
temp = rand[0...1] // temp valtozo kap egy erteket 0 es 1 kozott
if (temp < 0,1) // 10% esellyel ez tortenik
return DEMON_SKIN; // 10% esely van a demon skinre, itt dobja
else // ha temp nem kisebb 0,1nel
return null; // 90%os esellyel tehat nem esik semmi
}

szoval ilyen szempontbol az a 10%-50% nagyon is jelent valamit. minel tobbszor olod le az adott bosst, annal kozelebb lesz az aktualis dobott itemek szama ehhez a szazalekhoz.

---

ez viszont a fix dropokra vonatkozik. egyebkent ott a smart drop, aminel valszeg a drop joval tobb dologtol fugg (karakter kasztja es karakter szintje biztosan befolyasolja, mf szinten), viszont jatekoskent nem ismert pontosan mitol. a blizzard meg ezt biztosan nem fogja kiadni, mert tippre eleg sok ido ment el a rendszer kitalalasaval megkonstrualasaval es letesztelesevel (plusz ez szvsz biztosan a szerver oldalon tortenik). tobbek kozott az mfet valszeg emiatt kellett megolni, mert egyebkent eselytelen lett volna beallitani, hogy mindenkinek essen rendesen, plusz ne az legyen, mint D2ben, hogy egy ido utan az emberek nekialltak mfet stackelni a sebzes rovasara a jobb drop miatt. vagy a D3 elejen a gear swap unique killek elott. utobbi tenyleg FUN volt, nagy betuvel.

---

ja igen, az is szempont, hogy emberek vagyunk, tehat a sajat kognicionk is beleszol dolgokba. tehat ahogy megeljuk, hogy jo/rossz a drop es ami tenyleg tortenik nem feltetlenul reprezentalja az objektiv igazsagot.

ja igen: ez tovabbra is egy jatek es nem egy repulogep iranyito szoftvere, tehat siman lehetnek bugok es siman lehetnek tervezesi hibak is*. bizonyos itemeknel RoS elejen nagyon gyanus volt, hogy nem esnek / nagyon ritkan esnek, ezen pl biztosan allitottak.

*mielott barki felhordulne: kommercialis szoftvereknel tesztelesi koltsegre olyan 50%ot szoktak mondani a teljes projekt aranyaban, ez kritikus rendszereknel 90+%. jatekoknal a cel altalaban a "good enough", avagy par -ez sokmindentol fugg- kisebb hiba max zavaro, de senki nem fog belehalni. megoldas lehetne, de az meglatszana a fejlesztesi idon, amit a vevoknek kene megfizetni, vagy nem erne meg kifejleszteni (hint: megvennetek egy jatekot 50-150ezerert?). durva game breaking bugok meg nincsenek a jatekban, vagy legalabbis forum alapjan az mar latszana.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#54908) Integra válasza Wolverine (#54906) üzenetére


Integra
titán

igen, kétszeri végigtolással 70-en van a karakter és második végén már paragonra is megy xp :)

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#54909) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

Az új nyakassal egész előre ugrott a karim a listán. Mondjuk viszonylag olcsón megúsztam, csak ~ 10 mill ment el a crit dmgre.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#54910) killerjohn válasza proci985 (#54907) üzenetére


killerjohn
addikt

A drop a szerveren történik, és - természetesen - a kliens felől nincsen ráhatás a folyamatra. Viszont a kliens is tartalmazza a drop táblákat (ez egy tervezési "hiba" a D3 esetén, mert belül képes lenne akár offline is menni egy játék, ezért kell MINDEN adat a kliensbe is, ráadásul Blizzard még szinkronban is tartja ezt a szerver oldali drop táblákkal). Természetesen ez alól kivétel, ha valami szerver oldali bug van és pl valami nem esik, vagy a Blizzard közvetlenül a szerveren letiltja egy item droppolását. Nem is értem, hogy a kliensben tárolt drop táblákat miért nem extractolta még senki sem.

(#54911) Gyuri27 válasza killerjohn (#54910) üzenetére


Gyuri27
félisten

Pedig érdekes lenne látni. majd a blizz elé tárni, hogy itt bizony ők mókolnak random cimén.

Amd - Radeon - Ryzen

(#54912) SzlobiG válasza Amur (#54905) üzenetére


SzlobiG
félisten

[link] Itt a kari.

Annyi időm nincs sajna a játékra, hogy most egy másik barbárral szaladgáljak. :) Elvagyok vele így is, ha nem tetszene akkor más karakterrel tolnám úgy is vagy más buildal, de így jött ki hogy fire-el tolom ww aoeval.

(#54913) Amur válasza SzlobiG (#54912) üzenetére


Amur
addikt

Az unforgiving gondolom a ww-hez kell, superstition tényleg nem árt nagyobb T-n,weapon mastery alap.
Így tényleg választani kell a brawler és a rampage között.
Nagyon hasonlít a két passzív, a rampage bónusza nem olyan egyenletes, de riftben szinte végig fenntartható a nagy mobsürűség miatt, persze a brawler bónusza is fixen meglehet,de akkor már 5% előnye van a fullosra stackelt rampage-nak.
Mondom WW-vel még soha nem toltam,de amit tudok róla,az alapján gyorsan lehet vele haladni,vagyis esélyes hogy mielőtt lejár a rampage bónusza megint leütsz valakit, vagyis ha sokáig fenn tudod tartani(teszteld le),
akkor jobban jársz a rampage-el.(egészen pontosan 5%-al több sebzést viszel be).
Ami nekem furcsa a barbidon:
csak a cipőn van skill bónusz! Elég sok plusz sebzést lehet szerezni gatyán,öven,mellvérten,vállason,fegyveren. Ki kell használni! Én pl.keveslem hogy csak 3 cuccon van egyenlőre skill bónuszom(igaz 23% a fő skillemre- HOTA,valamint 15% az avalanche-re).
Érdemes lenne forgatni beálldozható tulajdonságok helyett skill bónuszt pár cuccodra!
A vállason pl. az armor beálldozható,az övről én a %life-ot cserélném,de nekem majdnem 2x annyi vit.-em van mint neked. (az én buildemhez nem árt,a ww "vita igényét" nem ismerem).Lehet neked gáz lenne ezt lecserélni, ezt te tudod felmérni.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#54914) proci985 válasza killerjohn (#54910) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

jaja, emlekszem diablo2nel a drop tablak alapjan optimalizaltak az emberek a runokat egy ido utan:). ld post LoD 1.10 ilvl87 area run optimalizaciok

lehet extractoltak, csak tul bonyolult / nem eri meg a faradtsagot.

Gyuri27: nem hinnem, ld az okfejtesem lejjebb. a drop fontos resze a jateknak (tul jo: abbahagyjak mert nincs hova fejlodni; tul rossz: abbahagyjak mert nem esik semmi), ebbe manualisan esz nelkul belenyulni nem realis. a game designereket azert fizetik, hogy pont jo legyen a drop _altalaban_, manualisan egy ekkora rendszerbe nem nagyon fog belepiszkalni senki.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#54915) Bini


Bini
tag

PH-Community-be hogyan lehet belépni ? Sajnos a játékon belüli keresőben nem találom.

Battletag: Bincsi#2140

(#54916) SzlobiG válasza Amur (#54913) üzenetére


SzlobiG
félisten

Már próbálgattam és úgy van ahogy mondod, soloba szvsz a brawler jobb, partyba viszont a rampage mert assistra is stackel szal egy 4 fős partyba majdnem mindég fullon van.

Köszi a tanácsot megnézem miket tudok ww +dmg-re enchantolni. A vállason már majdnem a 10. enchant van sose dobja be a %lifeot és nincs soulom, ahogy van már próbálom is szal arról tudok az direkt olyan. Az övön is direkt van %life, mert kevés a vitem bár T2-re elég így is T3 meg túl lassú szal marad a T2 farm.

[ Szerkesztve ]

(#54917) killerjohn válasza Bini (#54915) üzenetére


killerjohn
addikt

a community neve PROHARDVER és simán lehet joinolni

(#54918) defede


defede
tag

Uraim reggel gyűrűvel meglett a 4 zuni :). Erre hajtok mióta kijött az új peccs és megjött a ROS. Normál (nem BBV) közben a kicsikék 6-7m critek BBV-el solo-ban 11-16. Ehhez jön a brutál garga eliteknél és a többi fétis passzívból, van hogy 18 kölök rohangál. Röhögve megyek solo T3, T4-hez kicsit még gyúrnom kell a toughness-re és nem lesz gond. Ma sikerült innen 2 monkkal mennem, olyan brutál sebzést adtak le a kicsiének hogy csak lestem. Már csak egy jó fireskill+ fegyó kell és lassan összeáll a WD. Ma nagyon boldog vagyok, meg kellett hogy osszam veletek :).

http://eu.battle.net/d3/en/profile/frenkdrebin-2705/hero/1804670 Hammer of justice crushes you Overpower

(#54919) Bini válasza killerjohn (#54917) üzenetére


Bini
tag

Köszönöm,közben sikerült belépni, a legkézenfekvőbb néven nem kerestem :)

Battletag: Bincsi#2140

(#54920) Gyuri27 válasza defede (#54918) üzenetére


Gyuri27
félisten

Oszt hol találtad zuni cuccokat (mennyi játék kellett hozzá, napi szinten)?

Amd - Radeon - Ryzen

(#54921) thomeef válasza defede (#54918) üzenetére


thomeef
őstag

18 kölök nem rohangál sajnos, mert ha elnyomod a fetish army spellt, a passzív fetishek instant lehalnak.

"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

(#54922) #13110016 válasza defede (#54918) üzenetére


#13110016
törölt tag

Hatalmas gratu! :C

Én is ma kezdtem el újra játszani WD-vel, kiváncsi vagyok milyen lett az új patch után. ROS megjelenésekor lemondtam róla.

(#54923) JSaN válasza defede (#54918) üzenetére


JSaN
addikt

Gz, en megjelenes ota tolom csak is WD-el, de nem akar ossze jonni a fullos zuni set.
Minden doki setbol van mar 2db,: zuni, jade, helltoth, manajuma (ez mondjuk 2 setes eleve). utolso szinte maxosra sikerult arra nem is panaszkodom. Es pont ugy estek ki hogy mind a 4 setbol azt a 2 darabot tudom hordani. Es most 1m unbuff dps es 4m unbuff toug, nem panaszkodom jol haladok, de azert meg is csak kene az a 3-4ik set bonus, a kis fetisekkel.
Ja es royal az meg szinten nem akar jonni pedig mar vagy 100 act1es ladat kinyitottam, de meg legend se volt bennuk nem hogy royal. :(

[ Szerkesztve ]

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

(#54924) defede válasza thomeef (#54921) üzenetére


defede
tag

Faluban elnyomom utána meg jönnek passzívból. Akkor van gond ha behalnak az aktívok de újratermelődnek a passzívok is.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/frenkdrebin-2705/hero/1804670 Hammer of justice crushes you Overpower

(#54925) defede válasza Gyuri27 (#54920) üzenetére


defede
tag

Még az új patchben találtam a chestet és a sarut. Most lett meg egy mezei mobból az offhand + a gyűrű ami megadja a bónuszt.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/frenkdrebin-2705/hero/1804670 Hammer of justice crushes you Overpower

(#54926) defede válasza JSaN (#54923) üzenetére


defede
tag

Már csak a hullarobbantás hiányzik és megvan a necro :). Azért a manajuma-d nem semmi, gratu hozzá.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/frenkdrebin-2705/hero/1804670 Hammer of justice crushes you Overpower

(#54927) proci985


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

jessz, 1200 shardbol vegre kiesett egy cinder.

egyelore teszt build, azt tesztelgetem a rakoff + reaper kivaltja-e a az ApoCot (es ezzel a legacy triumviratet). ha igen, akkor a rakoff kap celkent chct (alternativ: intet), a reaper meg egy szep fire%ot. esetleg meg a death wath a regen / armor helyett kap egy resource reductiont. vagy valtom skelton king spauldersre.

szepen alakul a kari.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#54928) donsimon72


donsimon72
tag

Sziasztok!Jelenleg itt tartok wizard :[link]már csak egy Vyr's naci kellene :) kesztyű (a ládámban) várja párját :) :Y

(#54929) Cadal válasza defede (#54918) üzenetére


Cadal
őstag

Ehh, grat! Én is a három zuni settre hajtok, de eddig játékban 3 db. set cucc esett, 3 db BT öv... Azóta a tervekből kraftolgattam magamnak set cuccokat, így sem rossz annyira.. [link] elég poén, mikor 3 set is fullosan van az emberen. Sikerült a Grandeurból egész jót találni. Persze Kadala b@aszik Taskert adni, már vagy 5K shardot beletöltem, de semmi. No mindegy én ráérek! :)

[ Szerkesztve ]

(#54930) warcat


warcat
veterán

Na végre sikerült Kadalából egy Thing of the Deepet kikukázni ;]

EA: It's in the crate!

(#54931) nejad


nejad
aktív tag

melyik ér többet 7,5 chc vagy 78% chd? kösz

(#54932) Amur válasza nejad (#54931) üzenetére


Amur
addikt

Alapesetben a chc ér többet, hiszen az az esély a kritikus sebzésre.
A 78 chd is jócskán dob, de szerintem a 7,5 chc többet!

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#54933) nejad válasza Amur (#54932) üzenetére


nejad
aktív tag

kösz rájöttem én is, hogy a chc a jobb :D

(#54934) Gorneck válasza Cadal (#54929) üzenetére


Gorneck
titán

3 hete tolom csak only kesztyűbe...taskerra gyúrva... :D Sztem év végére meglesz... :D Mondjuk így 1 hónap után kiesett az első cere knife...kár, hogy egy tajték... :D Viszont van már Petes sapim és Locustos.

De még nem adtam fel... :) Megint Monkozgatok inkább kicsit...hátha beesik még 1 inna db. :)

Gorneck#1239

(#54935) Muton válasza proci985 (#54927) üzenetére


Muton
addikt

akkor hoztunk szerencsét egymásnak, nekem meg a coop és vasalás után egyből dobott 1 set és egy legend plant, meg egy bottomless legendary potiont :))

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#54936) proci985 válasza Muton (#54935) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

jaja:)

aztan meg picit reszeltem a karin, vegre minden item firet ad, rakoff + reaper pedig eddig meggyozo, bar nemi APoC kene.

viszont A1re a pig sticker tokeletes, plusz ami adatlapon nem latszik az a 25% dam meg ezen felul a meteorra. az a 85% fire dam azert elegge szep szerintem:).

aztan persze otletek fejlesztesre meg vannak (cain gatya / cipo, andariel sisak, esetleg egy ice climbers, fegyverre is van otletem), de kezd alakulni.

---

ghom t1en 27 sec, viszont 50% 7 sec alatt van meg. APoC kene, sajnos a reaper + rakoff csak tomegre mukodik, single target ellen APoC is kelleni fog.

teszteltem egy 4 APoCos sisakkal is (4.5 chc 6 helyett, 11% meteor 14 helyett, ingen extra AP), ugy 25 secig lehet lemenni. viszont tomegben erzesre meg stabilabban tudok meteorozni. hm.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#54937) DonMedve


DonMedve
addikt

Üdv. Hölgyek és Urak.

Szeretnék segítséget kérni.Wizardomhoz kellene némi info, hogy merre folytassam. Cold-os vonalon indultam el, nekem az bejön. T1 elég jól haladós, de T2 az húzós. Itt a karakter, szívesen fogadok minden jó szándékú tanácsot. Ja, és szeretnék megmaradni a coldnál. :B Előre is köszi.

"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>

(#54938) atidzsiforc válasza DonMedve (#54937) üzenetére


atidzsiforc
őstag

Frost novat szerintem dobd ki es tegyel helyette be egy black holet absolute zero runaval => megnagyobbat fog utni az orbod + meg tudod vele fogni (a bossokat kiveve) az atyauristent is :)

[ Szerkesztve ]

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#54939) schwartz válasza defede (#54918) üzenetére


schwartz
addikt

Inkabb physicalra gyurj mint fire-re. Ha sikerul osszehoznod 2.01 AS-t a passziv dobalni fogja a fetisheket es felesleges lesz tartani a Zuni 4es setet + az aktiv skilllt hozza. A firebat sebzese valahogy nem az igazi, akarmennyire buffolod a skillt. (nagy csoportu trashre jo mert kivaloan procolja az area dmg-et de single targetre csak karcolsz vele)

If he dies, he dies.

(#54940) Bahama válasza DonMedve (#54937) üzenetére


Bahama
aktív tag

nadrágba kötelező a 2 socket
fegyverbe main stat
amura elemental dmg
fejesre skill dmg
övön a skill dmg kb felesleges, az csak generáló lehet, azoknak meg kevés a dmg, inkább tegyél oda valami védelmet
az offhand is nagyon visszatart, rengeteg int és vit hiányzik, az avr dmg is sokkal jobb lehet, és még 1 skill dmg mehetne oda is

Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!

(#54941) Kicsimix válasza DonMedve (#54937) üzenetére


Kicsimix
őstag

Úgy írom, hogy vannak fullos cuccaim coldhoz.. Egyetlen használható cucc az ap butítás után a ray of frost alapból mivel az nem zabálja le az arcane powert..(Ha a régi sourcot hagyod bennt nem fogsz fejlődni).Ha mégis működő buildet akarsz akkor ki kell tolni a resource cost reductiont alighanem max közelire. Ha frozen orbos buildet akarsz akkor a winterfury sourcot tudom ajánlani az ahhoz van.. A ray of frosthoz van speciális source ahhoz meg azt..Mindkettőre ajánlott 4 Ap-t rakni.. Nekem zsákutca lett az egész cold mert nem erre mentem rá. A frozen orb szinte ütne mindent de ha elfogy az ap akkor nem ér semmit az egész.. Na ezen kívül azok a dolgok amit fenntebb írtak.

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#54942) DjDanee87 válasza proci985 (#54936) üzenetére


DjDanee87
addikt

Ezek szerint DH elég OP single targetre :)

Igaz betettem a passzívot a "teszt" erejéig, ami megdobja 25%al a chc-t, de így lett 9 sec torment2-n Ghom. Cindercoat persze nem akar esni, párezer shardom ráment már pedig.

(#54943) #13110016 válasza SzlobiG (#54916) üzenetére


#13110016
törölt tag

Jó az a WW barbi. Én pl egyelőre nem hajtok az attri bónuszra, csak a nyers erőre. Ha már barbár legyen damage. Igaz, mostanába HOTA-ztam, de lehet visszatérek WW-re, mert jóval gyorsabb vele a farm.

(#54944) Paarthurnax


Paarthurnax
senior tag

Végtelen gold/XP/loot bug: [link]

Lehet már javították is...

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 - BoGyesz#1484

(#54945) Backspace


Backspace
tag

Elfogadnék egy kis építő jellegű kritikát a hc barbáromra. Most épp az Asheara's setet próbálom még kiépíteni. Torment 1-ben játszok nagyrészt.

(#54946) mikromanus válasza Paarthurnax (#54944) üzenetére


mikromanus
veterán

Hm. Ebben mi a végtelen? Abban jó max, hogy "AFK farm", azaz ott se kell lenni és bot se kell hozzá. Csak mintha egy ilyen lecövekelő módszernél pár másodperc, vagy egy perc után máshol már semmire se adna XP-t. Persze lehet az idézett minionoknál van ez csak korlátozva. A gold meg úgy fos ennél ahogy van. Egy mezei bountyval tízszer ennyi összejön azonos időben. De azért exploit és jobb ha "javítják".

(#54943) locaLpatrioT
Ja. Hatékony... talajszint-2 erősségen. GudLakk Bérbehajtó :C
Az izomra gyúrást nagyon nem értem. A skill dam és az elemi dam bónusz is sokkal többet ad, de te kihagyod, aztán meg nem az igazi? Ok, értem. :DD
Szerintem most a legOP-abb barbi a hajigáló barbi. Fire rúnákat tud használni. Arra van a legtöbb buff (a max olyan 120-160% közt van). Mehet rá igény szerint 30% skill buff a normál slotokon, de andarielen kimaradhat a 20% fire skill damage miatt (+as, chc, main stat). Ennyivel minden build versenybe szállhatna. A300-as spear 40-50% skillbónuszával már nem nagyon. Nem igazán van hasonlóan erős buff. Emellé a spear 600+% damot ad le és egy irányban mindent lesebez.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#54947) #13110016 válasza mikromanus (#54946) üzenetére


#13110016
törölt tag

Én is kétségbe voltam esve, hogy nem maradt pénzem... de egy napi farm alatt összejött 20milla. Igaz, tegnap este már megint csak 25k-m volt... de a lényeg, hogy a pénz könnyen szerezhető. Ez meg így nagyon felejtős.

Ha már gyorsan haladsz t2-őn meg t3-on szerintem már jó. Akar a **szom feljebb menni... minek?
Aztán majd idővel rágyúrok a fire-re, de most nem izgat még. Dobálós módszerrel te csak t5-t6ot nyomod vagy mi?

[ Szerkesztve ]

(#54948) sith7 válasza #13110016 (#54947) üzenetére


sith7
nagyúr

egy napi farm alatt összejött 20milla

ezt lécci fejtsd ki bővebben :R
mennyi idő alatt, hol, milyen nehézségen, solo/party stb.

(#54949) #13110016 válasza sith7 (#54948) üzenetére


#13110016
törölt tag

Egész nap bounty/rift. Cuccokat eladtam vendornak.
Kb reggel 8-tól éjfélig :DDD közte kis pihenők.

(#54950) mikromanus válasza #13110016 (#54947) üzenetére


mikromanus
veterán

Nyomom én minden nehézségen, de inkább csak T4-ig. Soloban hétköznap max T1-3. Olyan mint normálon majdnem. Nagyon szépen robban az ellen. T1 nehézségig split bounty csapatban is jó, bár hasznosabb valami gagyi build + alacsonyabb nehézség erre inkább, mert a hajigálás picit meg-megtorpanós. Mondjuk megtorpanásonként letisztítja egy vonalban a terepet a látóhatárig, vagy még kijjebb, de mégiscsak megáll az animációja a karakternek és nem szalad :DDD

(#54948) sith7
Ahogy a kolléga írja. Csak annyi kiegészítéssel, hogy ha chest, event vagy shrine útbaesik, azt is jó lenyomni. Kis reward mindig jól jön. Nekem is simán szinten van az egyenlegem. Akkor szokott meginogni, amikor lekraftolok pár maxos kavicsot. A rewardokhoz jobb a magasabb nehézség. Soloban T6-on az eventek már 100-160k goldot adnak. Lehet erre is gyúrni, de szerintem a normál hentelés értelmesebb nehézségen kifizetődőbb.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.