Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40551) Gorneck válasza Gyuri27 (#40548) üzenetére


Gorneck
titán

Nem, én nem azért panaszkodom, hogy mert most azonnal kell...hanem azért mert az übereken kívül semmi se jött (ami nem most volt)...és kiegig nem is fog (legalábbis semmi esélyt se látok rá pedig volt erről is szó, hogy fog)...és ez eléggé bosszantó. Nem a halál unalmamban teszem ezt...mikor unalmassá válik nem játszom. Nem is oly rég volt egy elég hosszú kihagyásom...és valszeg megint lesz.
Amit ismét le kell írnom, hogy normális multi mellett le se szarod mi van előtted...mert a többiekkel szét röhögitek az magatok...és ez a nem mind1... :)

Most only XP-zünk, meg azé csurran cseppen is 1-2 eladható motyó (komplett barbi gear)...mindezt úgy, hogy élvezem a játékot, mert nagy kihagyás után ismét WDzek. Nem kell telesírnom minden adandó alkalommal a fórumot, hogy fúúújjj nem esik semmi brühhhűűű brühhhűűű...mert esik...tettem érte, hogy essen.

De mikor olyan ember sír, aki semmit se tesz...nem gond...de akkor nem kell a nyafi, hogy nincs drop...
Ennyi órával már kéne lenni min 2 para 100-as karidnak...de a holdon sincs...ennek megfelelő a drop...
Egyébként a WD-d még mindig MPL10-es kari... ;) Szal, ha majd ha lesz vmi teljesítmény is az 1000+ óra mögöt majd sajnálni foglak...így jót szórakozom a vergődéseden... :)

(#40550) Gyuri27: Sokkal jobb volt, valóban...haverok ruháztattak, mert nekem szar se esett, pedig nem kevés időt toltam bele...

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

(#40552) Rebourne


Rebourne
aktív tag

"RPS: What happens to the economy when you flip the switch? I imagine people are going to go nuts with real money and gold-based sales before then. How do you plan to mitigate potential fallout from that?

Martens: Certain parts of the market will inflate, and others will collapse. The short version is, the expansion adds a lot of new items and item levels. It expands the power of the game, all the classes are being rebalanced, and we’re adding new properties to items – even existing items, when new versions drop.

The legendary thing and the new gem tiers pretty much takes care of a lot of that stuff. People can do anything they want. They can corner any market and amass gold or gems or whatever. That will help them a little, but not a lot. It won’t give them a huge advantage in the next economy after the 2.0 patch. That economy is full of new things, and all of them require you to play the game in order to obtain them."

Magyarán a fejlesztők arra számítanak, hogy az Loot 2.0-val érkező változtatások értelmetlenné tesznek minden harácsolást, felhalmozást a mostani cuccokból, és az AH-n bevásorlóknak csak nagyon kevés előnyük lesz.

[ Szerkesztve ]

(#40553) Gyuri27 válasza Gorneck (#40551) üzenetére


Gyuri27
félisten

Csak ez nem játék. Leírhatod itt még párszor, hogy én mit nem tettem és te mit tettél meg.
Nem a játékosok hibája. Viszont az mégis tré, hogy fél órás runokat kell tolni egy rövid szakaszon. Act4-re pl senki nem megy. Annó fields volt mostoha gyerek mert a bikák egyhiteltek. Sorolhatnánk ezt, de a játék legnagyobb hibája nem az, hogy nincs tartalom. Hanem az, hogy rá vagy kényszerítve, hogy egy adott helyen játsz. Lásd act3 run nem is olyan rég.

Amd - Radeon - Ryzen

(#40554) mikromanus válasza Gyuri27 (#40553) üzenetére


mikromanus
veterán

Nem vagy rákényszerítve, hogy egy helyen játsz. Van egy rakat suru terep. Mégis mi "kényszerít"? Act 4 is bevállalható. Párszor runoltam azt is amióta átmegy a valor actok közt. Act3 run végére hagyom azmo előtti mapot, aztán letarolom, azmo, majd act 4 raka killig. Simán jó az. Az 1hit se a blizz hibája. Ha fos a védelmed, akkor megy a beton, hátadba meg a kereszt. Ez ilyen. Mellesleg a bikák elkerülhetőek.. mondjuk csapatban nehezebben. ;)

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#40555) granini válasza Rebourne (#40552) üzenetére


granini
őstag

Ma meglévő itemeket, crafting materialt ezek szerint (jelen állás szerint) nem érdemes nagyon tárolni. Az viszont nem mindegy hogy mennyi goldod lesz amikor nekiindulsz a kiegnek. Tiszta forrásból (AH) ugyanis már nem fogod tudni csak úgy megvenni.. uh sztem gold infláció az lesz majd, ahogy közeledünk a márciusi bezáráshoz..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#40556) Pompi válasza mikromanus (#40554) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

"Nem vagy rákényszerítve, hogy egy helyen játsz. Van egy rakat suru terep. Mégis mi "kényszerít"? Act 4 is bevállalható."

Azt írta, hogy anno. Azaz 1.0.8 előtt. Amely időszak azért elég sokáig tartott.

Feel Good Inc.

(#40557) mikromanus válasza Pompi (#40556) üzenetére


mikromanus
veterán

Az anno egy korábbi esemény. A bikákra utal. Most lehet nem 1hitelik már. A tobbi jelen idő, igy a sűrűség. Is.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#40558) Gorneck válasza Gyuri27 (#40553) üzenetére


Gorneck
titán

Egy full farmra kihegyezett játékban? A fenéket nem...minden játékban amiben lootból öltöztetik a karikat az halad aki ügyes/hatékony farmer...ha van ah ha nincs...

Bőven óra feletti karistokat lehet menni (ACT1-ben jó pár hely van 45-60 perces runokat is szoktunk csinálni, de mint montam XPzünk/az más kérdés, hogy a loot is jön - nagy számok törvénye)...ebben semmi se akadályoz meg...és egy szóval se mondtam, hogy neked azt kell csinálnod amit nekünk pl.
Szal 45-60 perces runokat simán össze lehet rakni szinte minden acten...nahh jó...4en nem mert az rohadt rövid (azt 1:1be végig szoktuk tolni)...de a többi 3-on simán.

De sajna a számok azt mutatják, hogy nem csinálsz túlképp semmit csak tolod bele az órákat...mint írtam ennyi idővel jóval több killednek kéne lennie...így ez vérszegény egy olyan játékban ami kb mindig a farmról szólt.

Gorneck#1239

(#40559) Thrawn válasza Gyuri27 (#40553) üzenetére


Thrawn
félisten

Act4-et tolom már több, mint egy hete ;]

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#40560) khirill válasza Thrawn (#40559) üzenetére


khirill
aktív tag

sőt! neked a "vadászat" miatt még "tartalom" is van... ;]

ratabyzou

(#40561) Thrawn válasza khirill (#40560) üzenetére


Thrawn
félisten

Meglepő módon egy csomó újdonságot találtam unique kergetés közben, mi ez ha nem tartalom? :DDD

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#40562) Gorneck válasza Thrawn (#40561) üzenetére


Gorneck
titán

És millen jó lenne, ha azok a buzi ritka dögök nem csak acsit, hanem kulcsot is dobnának egy random dungihoz...ami jó pár szintes lehet főgenyó harccal a végén...

Gorneck#1239

(#40563) Bird válasza Gorneck (#40558) üzenetére


Bird
addikt

Egyetértek Gornival, Andrishal.... Az egész játék a farmra és a maximális hatékonyságra van kihegyezve. Ha 30-40 perces runokat kell tolni az eredményesség érdekében, akkor azt kell csinálni. Szólóban a balanszot, a hatékonyságot jóval nehezebb optimálisan belőni és ez az értékes idő rovására megy. Ezzel szemben egy "huzigálós" monk társaságában 2-3 wd, wiz nagyot tud aprítani. Napi 2-3 óra játékkal megfelelő csapat stratégiával, figyelembe véve a nagy számok törvényét lehet jó itemeket találni! (pl.: tegnap előtt tal amu: 40 avg dam, 270 int, 126 vit, 7,5 chc, 63 chd.) Viszont hozzáteszem, hogy hasonló cuccot idén januárban(!) találtam... Mégsem panaszkodom, mert elfogadtam, hogy ez egy ilyen játék. A másik meg: szórakoztat, jó a társaság és nekem ez a legfontosabb. ;)

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#40564) Thrawn válasza Gorneck (#40562) üzenetére


Thrawn
félisten

Ahhoz meg kell találnod az adott helyen majd mind az ötöt, ezt ne felejtsd el. Van most némi fogalmam arról, melyik lila mob mennyire sűrűn fordul elő egy adott helyen és melyik az amelyik a fehér hollónál is ritkább. Nem lesz olyan könnyű Nephalem Rift Keyt gyűjtögetni, szerintem Gyuri nem is fog nekiállni mert ez bizony agyatlan 10-15 perces runokat fog magával hozni.

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#40565) Gorneck válasza Thrawn (#40564) üzenetére


Gorneck
titán

Azé nem is erőltettem sose az acsizást...de most így egybekötve egy kis vérontással...várom nagyon... :)

Gorneck#1239

(#40566) storm3


storm3
senior tag

Nem tudom mennyire legál ez itt a topikban,de cd kulcsot vennék(vatta újat), akár külföldi oldalról is. Tudtok ajánlani valami megbízható helyet? :)

“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8

(#40567) khirill válasza storm3 (#40566) üzenetére


khirill
aktív tag

b.net-nél megbízhatóbbat nem igazán...
http://us.battle.net/d3/en/purchase

[ Szerkesztve ]

ratabyzou

(#40568) Gyuri27 válasza Thrawn (#40559) üzenetére


Gyuri27
félisten

Én is jó pár kört futottam ott. No de nem mi vagyunk a lényeg. Hanem a prok. Akik azt játsszák amit a matek diktál.

Amd - Radeon - Ryzen

(#40569) mikromanus válasza Gyuri27 (#40568) üzenetére


mikromanus
veterán

Ne sajnáltasd magad. Idő alapján már vérkocka ("pro") vagy Te is. Nem a matek teszi az éles peremeket és az überkockát. Egyébként is neked szavaid alapján mindig ugyanott KELLETT runolnod. Gondolom ott a legtöbb szörny. De akkor miért olyan rossz az idő-kill arányod? Nem kerülgetni kell az ellent, hanem lecsapni. :DD

edit: amúgy te csapatban nyomulsz többnyire, vagy antiszociálisan mint én (Azaz soloban)? :DDD

edit-edit, azaz más: állítólag a CE verzióban lesz WoW-ba egy pet. A Treasure Goblin

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#40570) Thrawn válasza Gyuri27 (#40568) üzenetére


Thrawn
félisten

Nem értek veled egyet. Én is farmoltam ezerrel magas MP-n, ha nem volt társ akkor toltam publicon is. Mert ezt kellett csinálni. A Mempo a barbáromon szerinted miből lett meg? Loot volt az is mint ahogy sok más cucc a karaktereimen (Manticore-ok, Nat és Inna cuccok, stb). Az, hogy most achikkal szórakozok csak egy dolog, az minden csak nem produktív.

Van "ünnepelnivalóm" ma is:
Lifetime kills: 1879537
Elite kills: 100002 :)

[ Szerkesztve ]

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#40571) Gyuri27 válasza mikromanus (#40569) üzenetére


Gyuri27
félisten

Egyedül játszom. Ott ahol jól esik. Általában magasabb mp-n mint amit a gear elbir (de még nem esés kelés a dolog).
Amúgy az összes mobot megütöm, feladatokat megcsinálom. Meg bemegyek azokra a helyekre is amit a blizz nem pakolt fullra monstával.

Thrawn: public? Hajam hullik tőle. Ott 90% a lidércek aránya.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#40572) mikromanus válasza Gyuri27 (#40571) üzenetére


mikromanus
veterán

"public? Hajam hullik tőle. Ott 90% a lidércek aránya."

Mindig marad 3 zombi melletted akiket nem leget lecsapni? De követnek... és bal oldalt fent van portréjuk is. :DDD

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#40573) Lézerparaszt válasza mikromanus (#40572) üzenetére


Lézerparaszt
őstag

Ejj de optimista vagy, mikor az a jobbik eset mikor követnek és nem mindenki más mapon van :D

A játék az nem játék!

(#40574) khirill válasza mikromanus (#40572) üzenetére


khirill
aktív tag

hát te kész vagy x'DDD

ratabyzou

(#40575) Sirandrish válasza Gyuri27 (#40571) üzenetére


Sirandrish
legenda

"Meg bemegyek azokra a helyekre is amit a blizz nem pakolt fullra monstával."

Ha nincs tele mobbal akkor pikkpakk átfutsz rajta..effektíve nem vesz el időt..

Ezt a "feladatokat megcsinálom" témát nem teljesen értem..
1. az ilyen feladatok 95%a 1perc alatt teljesíthető, tehát kétlem hogy a farmidődből jelentős időt elvenne.
2. mivel a hideg kiráz attól hogy "ugyanazt told", hogy van ingered ugyanazt az üres "feladatot" megcsinálni, újra és újra nulla jutalomért?

mikromanus Te honnan tudnád hogy hol és milyen portré van? Ahhoz csapatba kéne menni hogy láthass olyantot :C

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#40576) Thrawn válasza Gyuri27 (#40571) üzenetére


Thrawn
félisten

You're doing it wrong.

Semmi gond nincs publiccal, csak ne MP10-re akarj menni, mert az összes lidércnek az az álma, hogy ott csapasson.

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#40577) khirill


khirill
aktív tag

egyébként ha jól sejtem az elite kills-t is el lehet "csalni" hiszen akkor is számolódik ha mondjuk para 62-n mondjuk normal elite-eket gyilkolok... óránként sokkal többet mint amit a szinted diktálna a megfelelő mp-n... :)

más: talált már valaki leoric signet-et? ...és ha igen hol? milyen mp-n? :) (azt hallottam normal mp10-en act2-ben érdemes próbálkozni...)

nagyon vágyom egyre... :W

[ Szerkesztve ]

ratabyzou

(#40578) Thrawn válasza khirill (#40577) üzenetére


Thrawn
félisten

Valamennyit biztos el lehet csalni de nem sokat. Megkeresni úgyis meg kell az eliteket, akármilyen nehézségen tolod.

Normál A2-n kívül nem is eshet máshol, az MP10 meg szerintem alap, ha ilyesmire fáj a fogad.

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#40579) killerjohn válasza khirill (#40577) üzenetére


killerjohn
addikt

AH-ban rengeteg esik!

(#40580) mikromanus válasza Sirandrish (#40575) üzenetére


mikromanus
veterán

Láttam jútúb videón mikor belekattintottam pár "releváns" találatba aminek köze se volt a keresett tartalomhoz. :C
Na jó... 1-2 hónapja azért rendszeresebben nyomultunk partyban (vagyis gyakran megtűrtek). Csak azóta benyomták a hiszti gombot, vagy előjött az "a kieg előtt már nem játszok" kifogás. Én meg nem erőltetem. Az mondjuk gáz, hogy csak azért mert 1-2 hétig iszonyatosan lagolt páran abbahagyják, vagy épp el is adják a cuccukat? Hihetetlen emberek vannak :DDD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#40581) Sirandrish válasza mikromanus (#40580) üzenetére


Sirandrish
legenda

Francos jutúb..már nincsenek titkok a világban..ejnye :DD

Amúgy tudom..czpittiékkel tologattad ha minden igaz :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#40582) killerjohn válasza mikromanus (#40580) üzenetére


killerjohn
addikt

még streameltetek is :) jó lenne ha csináltátok még a jövőben, mert rég szórakoztam olyan jól :U

(#40583) khirill válasza killerjohn (#40579) üzenetére


khirill
aktív tag

kimerítőnek és hasznosnak tartom válaszod köszönöm... :C

ratabyzou

(#40584) Rebourne


Rebourne
aktív tag

"Split properties have been removed from the pool in the expansion, so you will no longer see them appear on loot drops and they will not be appearing as enchanting procs."

Ez a változtatás kicsinek tűnik, de lényegesen befolyásolja a magas mainstatú cuccok valószínűségét. Ma ahhoz, hogy egy cuccon magas legyen a mainstat, két magasan sorsolt affix szükséges, a main stat affix (pl. +dex) és egy split affix (pl. +dex, +int). Csak így lehet elérni pl. Inna gatyán a +200 dexet. Nyilván az ideális az lenne ebben az esetben, ha a split affix +dex, +vit. Ez hatványosan csökkenti a jó item valószínűségét, és ez a mechanika megszűnik a Loot 2.0-ban.

(#40585) Gorneck válasza Rebourne (#40584) üzenetére


Gorneck
titán

Ezt már olvastam én is...érdekes lesz...

Gorneck#1239

(#40586) killerjohn válasza khirill (#40583) üzenetére


killerjohn
addikt

rám mindig lehet számítani :N

(#40587) quex válasza Gyuri27 (#40571) üzenetére


quex
tag

Ne játsz mindig egyedül. Publikba meg úgy kell menni, hogy lentebb rakod 3 szinttel ahhoz képest, mint amin egyedül játszol. Akkor amit elvesztesz a szinttel, kb. megkapod a tagokkal. Ha balfékek és nem követnek, akkor fogj ki egy olyat, aki normálisan halad és menj vele. Ketten együtt nagyon gyorsak lesztek a pálya takarításában, és hacsak nem teljesen antiszociális a másik kettő, akkor az egyikük biztosan követni fog. Ha pedig 3-an már szépen együtt mentek, akkor vagy a 4-is megy veletek magától, vagy kiszavazzátok. Ezzel jóval hatékonyabb leszel. Ha meg úgy látod, hogy valakivel jól tudsz együtt haladni, akkor áthívod magasabb szintre.

I have an RNA joke, but it might get lost in translation.

(#40588) DjDanee87 válasza Thrawn (#40564) üzenetére


DjDanee87
addikt

Szerintem te félreértetted ezt a bounty-s mókát (vagy lehet, hogy én?).

Tudtommal advanture mód indítása esetén kap majd az ember/csapat 5x5 küldetést (5 küldetést az 5 actban külön-külön), de ezek mindegyike megcsinálható is lesz. Pl nem fogja adni azt a küldetést Act 2-ben, hogy takarítsd ki a crumbling vaultot, ha adott advanture módban épp nem spawnolt crumbling vault.

[ Szerkesztve ]

(#40589) Pompi válasza DjDanee87 (#40588) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Eddig OK nagyjából, viszont az adventure mode-ban bountyként eshet Rift Keystone, amivel lehet menni Nephalem Riftezni (aka. Loot Run).

Reaper of Souls™ First Look: Adventure Mode

A teljes BlizzCon Összefoglaló

Feel Good Inc.

(#40590) Edge válasza quex (#40587) üzenetére


Edge
veterán

Gyuri27!
Majd én megmondom a tutit, ne úgy játsz ahogy Te szeretsz játszani, hanem úgy ahogy nem szeretsz játszani és akkor fogsz boldogulni. Ennyi az egész :DDD

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#40591) Gyuri27 válasza Edge (#40590) üzenetére


Gyuri27
félisten

Persze, hogy nem. :N
Eddig is világos volt, hogy hol van a kutya elesve. :K

Amd - Radeon - Ryzen

(#40592) khirill válasza killerjohn (#40586) üzenetére


khirill
aktív tag

persze tudom én... :K de úgy látszik most csak a hülyeségre van output-od... egy rohadt d3 statisztikai adatbázis van az agyad helyén erre kilöksz egy ilyen full felesleges posztot, ami csak a helyet foglalja a sokkal magasabb röptű beszélgetések elől... hjajjj dzsoni... :O

amúgy nyomnám én is thud-ot csak hát sz@r a gépem... :S

[ Szerkesztve ]

ratabyzou

(#40593) killerjohn válasza khirill (#40592) üzenetére


killerjohn
addikt

jól van na :( néha én is lehetek hülye...
egyébként egészen komolyan gondoltam az AH hozzászólást, mivel állítólag nem könnyű "találni" leoric ringet, ellenben amíg keresed addig más sem esik, és így messze több időt, energiát, és lehetséges inferno dropot vesztegetsz el, mintha AHban megvennéd 15Mért a szerencsétlent

mi az hogy szar a géped? A HUD (STABLE) belassítja a játékot? Még ma felteszem a HUD 2.0 STABLE-t, az Direct2D és alig használ erőforrást...

[ Szerkesztve ]

(#40594) khirill válasza killerjohn (#40593) üzenetére


khirill
aktív tag

kezdem komolyan is venni a kijelentésed...
esik itt minden see no, crudes, vigilante, gazing csak az nem! de muszáj... no money no women no cry... -_-

nem, dehogy... notebook és nem igazán bírja a d3-at ez kis nyomorult videókártya... az is csoda, h fut... 800x600 fullscreenben nyomom... mert ablakba nem rakja csak 1024 fölött... (az pedig már nagyon szutyok fps... -_- ) ...és ha jól tudom windowed only? :D

[ Szerkesztve ]

ratabyzou

(#40595) killerjohn válasza khirill (#40594) üzenetére


killerjohn
addikt

lol b*meg, bejössz játékba 20 perc múlva és adok egyet... :( komolyan ott rohangálsz normalon leoricsot keresni, amikor állítólag az átlag droprate-je 70 óra? (volt fél éve, azóta nem hallottam felőle)

(#40596) userxy


userxy
őstag

miért nem olvastam utána nem tudom XD

Elvertem csomó goldot marcsi köveket csináltam :D mondom berakom a rucimba őket :D

Azt amikor kiakarom venni közli velem 5m kiszedni azt a kurva követ :D

még jó hogy az utolsó centig elvertem gemekre 400m goldot azt nem tom kiszedni már a ruhákból XD

(#40597) khirill válasza killerjohn (#40595) üzenetére


khirill
aktív tag

lol:D hát ez egy roppant kedves felajánlás...

ratabyzou

(#40598) killerjohn válasza khirill (#40597) üzenetére


killerjohn
addikt

még mindig a gyereket próbálom elaltatni...

(#40599) quex válasza userxy (#40596) üzenetére


quex
tag

Még nem volt ilyen kövem, meg már valószínűleg nem is lesz a kiegészítőig, de azért érdekelne, hogy ha pl. mellényben van 3 darab, akkor abból kiszedni 15 m-be kerülne, vagy 5 m az is?

I have an RNA joke, but it might get lost in translation.

(#40600) userxy válasza quex (#40599) üzenetére


userxy
őstag

Jó meglátás :D igen annyi :D kövenként 5m XD :DDD :))

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.