Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#114551) HellGreg


HellGreg
őstag

Azon tűnődöm, tényleg ekkora különbséget okoz sebzésben az ethereal fegyver? Szezonon kívüli DH-m (dreadlands) 1912 paragonnal 12 cucc augmentálva, 22,500 dex és mindössze 4,05 milla alap damage (belépve a táborba, semmilyen képesség nem aktív, ezt mutatja az inventoryban). A rekordom 124-es GR vele.
Míg a szezonos 1410 paragonnal, 9 cucc augmentálva, 18,300 dex és 10.7 milla alap dmg. Rekordom egyelőre 128-as GR, de megy még ez tovább, kezdem érezni, hogy kell játszani vele. A 128-asban 1x haltam meg, az is a saját hülyeségem volt.

(#114552) reelc válasza HellGreg (#114551) üzenetére


reelc
veterán

Ha nem így lenne, nem lenne sok értelme a szezonnak.
Akkor tényleg csak transmog gyűjtögetés lenne.

(#114553) MegalodonS válasza Pszicho (#114550) üzenetére


MegalodonS
őstag

Nem ertelek, T1 - T14 :F Ha meg van a barmelyik '' Set'' es a hozza valo fegyver+off hand, azzal siman megy a T16, itt kb mindenki T16 jatszik, tehat neked is ott kellene jatszani!!A GR100+ az mas, ott mar lehetnek kulonbsegek!!

#114551HellGreg

Jo eros a cucc, egy sima geraben, augment nelkul,siman lejon a ,GR120+ az azert nem rossz!!

Lesz az hamarosan 135+ is ;)

(#114554) Pszicho válasza MegalodonS (#114553) üzenetére


Pszicho
tag

Értem, viszont nem vagyok fanatikus, van hogy napokig nem játszom, volt hogy 1 hónapig. A T16 egy karakterrel megy, de az GR 75-ös szint körül van. A Gr 90-100 még nem megy. Ezért is keresnék olyat, akinek van kisebb karaktere és közel azonos az erőviszony. Én nem nézegettem sose buildeket, ahogy játszok inkább a path of exile tapasztalatok alapján viszem. Elég sok játékelem hasonlít az ottanira, csak ott jóval komplikáltabb minden, az egy igazi időrabló game. Itt a buildek is egyszerűek viszonylag. :) Nem akarok túl sok időt a játékba ölni, mert akkor hamar beleunnék. Ezért is játszom seasonon kívül, szépen komótosan. Nehéz megfelelő társat találni partira. Ha eljutok GR 100 -ig vagy afölött már egyszerűbb lenne, ahogy írod. Szinkronban vittem a 7 különböző karaktert, ezért sem húztam fel még egyiket se GR 100 fölé.

(#114555) MegalodonS válasza Pszicho (#114554) üzenetére


MegalodonS
őstag

Ertelek en,de ez ''NEM'' a POE,GD vagy sakk, mert ott lehet kezdeni az ''F'' gyaloggal csak nem tul jo,nem azt mondom vesziteni fogsz, hanem hogy szenvedni, kb ugyan ez itt is a jatekban.Itt buildek vannak es eleg sok van belole,amihez set es fegyver es off hand jar.Jo geart kifarmolni + paragon+augment nem kis ido!!Azert ha magasabb szintekre mesz, ott van rendesen kihivas.Eleg,1 szint emeles es mar anyit jelenthet, hogy meg sem tudod csinalni!!

GR100 felett kezdodik a jatek!
GR120-nal mar orulsz majd minden +1 szintnek!
GR130+ na ott mar izzadas van,augment es magas paragon nelkul,meg belatod meg nem is jartal a pokolban :D

Ha ugy erzed konnyu a jatek, kezdjel ''HC'' karaktert,ott van kihivas es nem csak a mobok miatt,dc+lag es ha vege ott vege!!!
Itt is van ''Kemenymag'' ok segitenek a jelszavuk ''NE halj meg'' :D :D :D

En javaslom probald ki a szezonba gyujteni az Etherealt ugye 21db van.En szoloban csinaltam,garantaltan, nem fogsz unatkozni hosszu ideig es kiprobalhatsz sok buildet.En is jatszottam.Barb,Crusival amivel en normal esetben,soha nem jatszom de mind ketto erdekes volt!!

[ Szerkesztve ]

(#114556) Pszicho válasza MegalodonS (#114555) üzenetére


Pszicho
tag

Engem a szezon nem érdekel, hogy kinek van menőbb és jobb cucca és ki ette meg előbb a gr 130-at.
Az zavar, hogy például ha írok senki nem hajlandó segíteni például a set dungeon küldetésekben sem. Van amit egyedül 20-50-100 -szor is meg kell próbálni mire sikerül és jó lenne segítség hozzá, mert napokig elvagyok egyel és pár másodperceken múlik a dolog. Most a monk uliana set dungeon-al szenvedek.Csak kéne valaki, aki a környező pár ellenfelet lecsapja és jön utánam.
Jó game, több online játékkal is játszottam, viszont itt is picit a gear gyűjtögetés és az arcoskodás elviszi a kollektív játékélményt és a közös játékot. Ha pl nem lennének seasonon kívül megszerezhető wingek, már rég nem játszanék vele. Tolnám a Kingdom Of Amalurral, vagy megvenném a Succubus gamet. :D

[ Szerkesztve ]

(#114557) mephi666 válasza Pszicho (#114556) üzenetére


mephi666
nagyúr

a set-eket rühellem én is: általában kinézek mindig egy könnyebbet az adott osztálynak, idővel összejön hozzá minden cucc és akkor gyorsan letudom...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#114558) Pszicho válasza mephi666 (#114557) üzenetére


Pszicho
tag

Azt figyeltem meg, hogy ha például hiányzik 1 legendary item a set dungeonokhoz, akkor már rosszabbul generálja a mapot mob ügyileg. Nem rak le egy helyre annyi mobot és így nem lehet teljesíteni a dungeont. Mintha egy intelligens generátor lenne a játékba építve, ami nézi a dolgokat és felülbírálja, de lehet, hogy nem így van. Egyébként lehetetlen hogy mind a 7 karakterhez meglegyen minden set+legendaryk+amiket az ember használ itemek+gemek és még helyhiány se legyen. Direkt a +stash tab miatt vettem meg a rise of the necromancert és így sincs elég helyem. 8 stash van non seasonban összesen. Már +1 is sokat jelentene. A segédkarakterek is be vannak öltöztetve.

(#114559) Pszicho válasza mephi666 (#114557) üzenetére


Pszicho
tag

Ha véletlenül sikerülne az uliana set dungeon, akkor a pályán alapból jelen lévő automatikusan lenyíló tűz kohók, amikből szén és tűz ömlik ki megölik előlem a mobokat és így sikertelen lesz a küldetés, hogy egyszerre felrobbantsak 4x15 ellent és közbe critical, vagy tűz sebzésem se legyen és még időre is megy. De az, hogy összehúzom az ellenfeleket arra az időlimit mellett sincs idő. Olyan, hogy felrobbantok kb 18-20 ellenfelet és azt írja ki hogy csak 12 robbant fel. Nem értem.... Elméletileg az 1. -nek végig kéne robbantani mindet egyszerre, de ha közte van időkiesés akkor megszakad a számláló is.

Ha valaki segítene és elbuknék, akkor annak van negatív hatása a többi eddig már teljesített set dungeonra?

[ Szerkesztve ]

(#114560) reelc válasza Pszicho (#114556) üzenetére


reelc
veterán

"picit a gear gyűjtögetés és az arcoskodás"
?
Szerintem nincs ebben a műfajban más játék, amiben könnyebb lenne gearelni.
Amint van egy farmolós karid, hamar összejön az adott classhoz egyedül is. Nem az jelenti a kihívást, hogy meglegyen a cuccod, hanem hogy megfelelő minőségben és statokkal legyen meg. Pl. GR100-ra nem kell perfekt cucc. :)

Nem tudom, hová irkálsz, hogy kell segítség a set dungeonnal, de az a helyzet, hogy az emberek nagyrésze nem szereti. Általában megcsinálja azt az egyet ami kell szezonban és kész. Kb. mindenre van community, ott próbáltad?
Ráadásul az emberek jelentős része szezonban játszik.

#114558 Pszicho: a set dungeont mindegy, hogy NSben vagy szezonban teljesíted.
Így a helyhiánnyal is lehetne játszani.
"Egyébként lehetetlen hogy mind a 7 karakterhez meglegyen minden set+legendaryk+amiket az ember használ itemek+gemek és még helyhiány se legyen."
Ezt szerintem elkönyvelhetjük műfaji sajátosságnak.
A játék előző része nagyon helyhiányos volt.
Más játékokban főleg raktárkarikkal lehet sokat alakítani a dolgon. Ez itt is adott.
A játékban van egy olyan dolog, hogy ha teljesíted a feladatokat szezonban, akkor kapsz 1 stash helyet. Ezt 4 szezonban játszhatod el.
De úgy rémlik te elzárkóztál ettől, mert nem akarsz annyit játszani vele. Inkább fizettél a Nekroért a + hely miatt.
Pedig hónapokig tart 1 szezon. Ha csak 1 karit indítanál, és bekerítenéd a stash tabot, sokkal előrébb lennél. Hamar megvan, és feladat teljesítés közben az első karid részletekben egy ingyen szetet is kap.

A Succubus pont olyan vacaknak tűnik ránézésre, mint az elődje. Nem játszottam vele, de értékelések és videók alapján elég semminek tűnik.

Set dungeon: nincs negatív hatása. Az adott dungeont bukod el. Próbálhatod újra.

[ Szerkesztve ]

(#114561) Pszicho válasza reelc (#114560) üzenetére


Pszicho
tag

Köszönöm.
Nem nagyon van olyan dolog, amivel rá lehetne venni a szezonra.
Monoton lenne még egy karit indítani.
Eléggé jól összerakták a karaktereket, mert mind a 7 élvezhető lett, de egyszer elég volt mindegyiket végigvinni.
Ahogy fölvettem azt a csuklópántot ami az összetört tárgyak után ad run speedet, úgy egyből megemelte a set dungeonban a mobok egy helyre való csoportosulását és így már összejött a dungeon.

Próbáltam segítséget kérni, van egy Hun csoport a játékban.
Néha globalra is írok, vagy valamelyik kaszt chat szobába.
Nem sok érdeklődés van, legtöbben seasonba játszanak, ahogy írtad te is, pedig biztosan jól jön még egy kis segítség a set dungeonokhoz.

[ Szerkesztve ]

(#114562) JSaN válasza mephi666 (#114557) üzenetére


JSaN
addikt

Nekem is a set dungeon a halalom minden seasonban.
Most is a Guardianig kesz van minden mar 2 hete, de a set dungeon meg mindig varat magara. :U

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

(#114563) proci985 válasza JSaN (#114562) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

en pl natalya setet szoktam megcsinalni, az jatekstilusra a regi RoV GR push, kb negyed oras muvelet

minden kasztnal van legalabb egy ami trivialis.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#114564) Daelion válasza JSaN (#114562) üzenetére


Daelion
őstag

Én sem szeretem őket és van olyan amit még soha az életben nem csináltam meg mert csak nyűg. 'nem érdekel a zöld szárny'
De szerencsére kb minden karinak van 1 ami egész könnyű és master megvan 1-2 próba után.
Ezeket szoktam seasonbe guardian miatt attól függően, hogy milyen karit játszom:
DH: Marauder 'csak memorizálni kell hol vannak a sand wormok meg figyelni a mini mapot'
Wiz: Tal 'Ugyan az mint Marauder'
Barb: IK 'ez talán játék legkönnyebb set dungeonja'
Monk: Sunwuko 'kell egy kis taktikázás itt de nem vészes, most is ezt csináltam seasonbe'
Crus: Seeker of the light 'ha megvannak support itemek ez nagyon laza, nélküle inkább nem'
WD: Jade vagy Zuni 'kb ugyan az igaz rá mint Crusira'
Nekro: Igazából mind 1, egyik sem nehéz ha jól emlékszem.

Persze kell pár support legendary amitől könnyebben mennek de azok úgy is kiesnek mellékesen játszás közben.
Ha meg nagyon nem megy ott van guide mindegyikről YT-n és meg lehet nézni. :)

[ Szerkesztve ]

(#114565) grimm2015 válasza Daelion (#114564) üzenetére


grimm2015
senior tag

A Marás set dungeont az utolsó 4-5 szezonban kb mindig legelsőre mesterre csináltam.

Battlenet: Grimm#22690

(#114566) soo277 válasza Pszicho (#114561) üzenetére


soo277
őstag

Probáld meg [ezt] remégyszerű,és villámgyorsan megvan :K

BT: wersoo#21211

(#114567) SQX_Barto válasza soo277 (#114566) üzenetére


SQX_Barto
addikt

En ezt csinaltam mikor kellett ebben a szezonban, elsore meglett :)

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#114568) Daelion válasza SQX_Barto (#114567) üzenetére


Daelion
őstag

Én simán rá szoktam dobni WW buildre IK szetet, kicserélem azt a pár skillt ami kell oda aztán végigpörgök rajta és meg is van. :D 'ennél könnyebb tényleg nem lehetne'

#114565 grimm2015

Én is mindig azt csinálom ha DH-t játszom, max akkor szoktam elrontani ha túlságosan sietek de amúgy ja elsőre simán meg lehet csinálni ha már ismeri az ember + figyeli mini mapot. :)

[ Szerkesztve ]

(#114569) soo277 válasza SQX_Barto (#114567) üzenetére


soo277
őstag

én is minden szezonba ezzel csinálom meg

BT: wersoo#21211

(#114570) rumkola


rumkola
veterán

Úúúristen, Monk solo GR-t laddert nézzétek bazz. :DDDDDDD

(#114571) boeing válasza rumkola (#114570) üzenetére


boeing
senior tag

Mi benne érdekes,7000parával,szerinted......

(#114572) rumkola válasza boeing (#114571) üzenetére


rumkola
veterán

Nézd meg a többi karit, hol tartanak. :)

Egyébként meg: wol kim lau és a tempest az inna ally-hoz.
Kipróbáltam, zseniális felismerés. :C :C :DDD

(#114573) boeing válasza rumkola (#114572) üzenetére


boeing
senior tag

Szerinted....arra értetetem bootozik,de mindegy....

(#114574) grimm2015 válasza rumkola (#114570) üzenetére


grimm2015
senior tag

Igazán lehetne már olyan season, ahol az összes kasztnak megy ez.
Am mutatták pár napja, hogy 120+ millás damage is vannak monknál.

[ Szerkesztve ]

Battlenet: Grimm#22690

(#114575) proci985 válasza rumkola (#114570) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

nezd a nekrot es a wizardot inkabb

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#114576) soo277 válasza rumkola (#114570) üzenetére


soo277
őstag

Nekem van 1 haverom, 6600 Paragonon van, reggeltől estig nyomja,utána meg az ő haverjai játszanak a karijával(Rift báonti stb.)
de akkor is beteges na

BT: wersoo#21211

(#114577) SQX_Barto válasza soo277 (#114576) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Az account megosztas ugyanugy tiltott, mintha botozna...
A leaderboard legtetejet kb minden szezonban ki lehetne ba@~ni, mindenki, akinek napi 22-23 oraja van a szezonban 2-3 honapon keresztul mehetne a levesbe, csak akkor elegge kiurulne a jatek.

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#114578) soo277 válasza SQX_Barto (#114577) üzenetére


soo277
őstag

Így is kivan teljesen szinte,alig találni partyt(normálisat)klánba meg egyedül tevékenykedek ,azt vagyunk kb 40 en

BT: wersoo#21211

(#114579) HellGreg


HellGreg
őstag

Sziasztok, miért nem tudok set dungeont csinálni? Dreadlands van rajtam 6 db, de amikor odamegyek a könyvhöz a Leoric Manorban, azt írja ki, hogy nem megfelelően vagyok felöltözve. :F

(#114580) DjDanee87 válasza HellGreg (#114579) üzenetére


DjDanee87
addikt

Azért, mert a classonként nemrégen behozott 1 új sethez nem készítettek set dungeont. Csak az original setekhez van, amik léteztek akkor, amikor bekerültek a set dungeonok a játékba. Ezek pedig itt vannak: https://maxroll.gg/resources/set-dungeons#demon-hunter

(#114581) HellGreg válasza DjDanee87 (#114580) üzenetére


HellGreg
őstag

Márpedig más buildet nincs kedvem összerakni, na sebaj, köszi.

(#114582) _ocsisajt


_ocsisajt
őstag

I'm back :D

A kiégési skálán hanyasnak számít az, ha az unalmas részét (mindless solo farm) már botozással oldom meg ("új" account)? :DDD Pushokat meg 2p-ket természetesen normálban.

Építem az encsit. Amúgy én ráérek. :D -->

[ Szerkesztve ]

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#114583) proci985 válasza _ocsisajt (#114582) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

igazabol ez lenne az a pont, hogy normal esetben botozast itt a forumon nem igazan szeretjuk (ld EULA), ugyanakkor ez itt siman csak nagyon bizarr.

en anno WHra szoktam freeze%ot forgatni DHval, altalaban a jatek legfunabb oraja volt. 50 tries... optimista vagy :DDD.

btw egesz biztos, hogy ez jo otlet? ugy emlekszem CC effekteknel volt valami cooldown, a koveto valamelyik skillcsoportjabol ezert nem valasztottak top push jatekosok semmit, mert csak zavaro volt. ugyanez group pushnal is.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#114584) _ocsisajt válasza proci985 (#114583) üzenetére


_ocsisajt
őstag

Szóval valszin kiégtem (majdnem) teljesen. :(

Aláhúztam hol tartok, waaaaaaay beyond 50 tries... :DDD

[ Szerkesztve ]

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#114585) proci985 válasza _ocsisajt (#114584) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

ugyanmar, 30+millio nekem siman osszejott masra is :DDD

nem tudom, mas szorakozas, ha egyebkent unalmas? push tudom moka, de Diablo3 sajnos elegge grind-to-win. elso hetvege ezert jo ha engem kerdezel.

grind-to-win alatt azt ertem, hogy parezer paragon kulonbseget skillbol egyszeruen lehetetlen athidalni. botokat meg mar evek ota nem szortak ki, sajnos.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#114586) shotika


shotika
őstag

Hihetetlen, hogy szezon kezdés óta nem esett semmi etheral a wizzemhez, amin van Hydra damage... Két fegyo van ugye ami buffolja őket, de egyikből se esett egy változat se.

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#114587) MegalodonS válasza proci985 (#114585) üzenetére


MegalodonS
őstag

Remelem es sokan masok is, a W11 TMP 2.0 meghozza majd a megvaltast a sok csalotol!!Amikor eljon a hardver alapu ban,na az egy mas vilag lesz!!!

A drasztikus újítás elhozhatja a csalók számára a hardver alapú kitiltás korszakát

''mi lesz azokkal, akik majd olyan használt hardvereket vásárolnak, melyekről kiderül, hogy korábban szinte minden online játékból kitiltottak már. A legjobb megoldás valószínűleg egyfajta névtelen adatbázis lehetne, melyben az eladásra felkínált komponensek előélete leellenőrizhető''

[ Szerkesztve ]

(#114588) proci985 válasza MegalodonS (#114587) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

nem hinnem, azt nem erre talaltak ki. a PCX hirben meg tobb az otleteles, mint amire valosan lehet szamitani.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#114589) Micsurin válasza MegalodonS (#114587) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Majd tolják W10 alól amíg nem lesz kerülő út, ilyen ez a pop szakma. :)

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#114590) soo277 válasza MegalodonS (#114587) üzenetére


soo277
őstag

Előbb van már csalás,mint játék sajna:((

BT: wersoo#21211

(#114591) Amartus


Amartus
senior tag

Én ezt nem értem. Úgy gondoltam, hogy az etheral cuccok csak az adott karihoz passzolva eshetnek. Pl. barbárhoz barbár etheral. Ki is esett a crus-hoz és a barbárhoz a 3-3 cucc. Gondoltam, akkor jöjjön a vazsi. Egy darab nem esett, pedig már T15-ön van, az előző kettő normálon kapott egy-egy fegyvert. Cserébe viszont esett egy monknak való.

Istenem, tele van csillagokkal...

(#114592) soo277 válasza Amartus (#114591) üzenetére


soo277
őstag

Lesz még rosszabb is nyugi:DD

BT: wersoo#21211

(#114593) HellGreg válasza Amartus (#114591) üzenetére


HellGreg
őstag

Én DH-val tolom, már egy csomó wizard eth kiesett :D

(#114594) hokuszla


hokuszla
aktív tag

mirror image sucks

10400 16GB 1660s 4.5TB

(#114595) soo277


soo277
őstag

EzmegmiaTosz? :DD :DD :DD

BT: wersoo#21211

(#114596) Amartus válasza proci985 (#114436) üzenetére


Amartus
senior tag

Kipróbáltam, és tényleg működik. Köszi.

Istenem, tele van csillagokkal...

(#114597) JohnyMilan


JohnyMilan
tag

Szeptember 23-án 19:00-ig ingyenes a Steamen a Titan Quest - Anniversary Edition!

10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. ł Battletag: Johnson#2284

(#114598) kecsawi válasza JohnyMilan (#114597) üzenetére


kecsawi
senior tag

Köszi! :C

(#114599) soo277 válasza JohnyMilan (#114597) üzenetére


soo277
őstag

Hú de imádtam régen,lehet le is csapatom

BT: wersoo#21211

(#114600) mpierre válasza JohnyMilan (#114597) üzenetére


mpierre
veterán

:R Eddig kimaradt, na majd most.

#### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.