Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#101651) SQX_Barto válasza reelc (#101650) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Van 5 fajta necro buildem, sőt 6 a supporttal együtt, szóval nem fogok unatkozni :D

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#101652) reelc válasza SQX_Barto (#101651) üzenetére


reelc
veterán

Csalódnék, ha azt mondanád kihívás neked már a patch napján kikraftolni mindet. Persze NSben. :) Meg amúgy se játszik egyszerre az ember az összes builddel. :)

(#101653) shotika válasza reelc (#101650) üzenetére


shotika
őstag

Ott a pont! Ez egy játék, nem hajt a tatár, legalább elleszünk az új cuccok farmolgatásával, tesztelgetésével.

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#101654) kecsawi válasza reelc (#101648) üzenetére


kecsawi
senior tag

Köszi akkor töröm, és jön ami lesz!

(#101655) reelc válasza kecsawi (#101654) üzenetére


reelc
veterán

Ha használhatóak, még ne törd. Jó lesz addig, amíg nem esik jobb.

(#101653) shotika: Az nem sok idő, van valamennyi nyersanyagom. :) Patch után kraftolom azt a 3 tárgyat ami a legfontosabb, a többi majd esik. Sőt, lehet a Crusira is ránézek, meg a monkra. Ahogy mondod, patch után jön a tesztelgetés, majd a szezon.

[ Szerkesztve ]

(#101656) Vikus


Vikus
tag

Ha már témánál vagyunk... patch előtte - patch utána... Ezt már régóta meg akartam "tudakolni", csak nem igazán izgatott.
Az oké, hogy változtatnak statokon, százalékokon.. Felfelé. Na de mi van akkor, ha kevesebb lesz pölö az új, mint a régi? Mert nemrég esett egy Andariel's Visage Primal-ba. Ami ugye full statos. Van rajta egy ilyen, hogy +5% more fire damage. Ezek szerint ez a max. Viszont nekem valamiért volt elrakva régebbi anci, ahol még pörgetni lehetett asszem' 10-re, és alapból valami 7%, tehát több, mint az "új" primal-on.. Ilyenkor mi a szitu?
Nem fogom mostanában használni, nem azért.. :D de figyelembe venné azt a plusz %-ot? Na nem mintha baromi sokat számítana az az 1-2 %, de érdekelne. Régen mintha a barbinak lett volna valami komolyabb bracer-e, amit eltüntettek vagy nerfelték vagy mi volt.... Na mindegy.. Csak érdekességképpen. :F

(#101657) AtHoS válasza Vikus (#101656) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Ilyenkor az a teendő, hogy jobban megnézed az adott item számodra "érdekes" tulajdonságát, és lehet rájössz magadtól is, hogy bazira nem értetted elsőre mit is jelent az adott sor. Ha ez nem megy, akkor itt fogsz kérdezősködni a fórumon. ;]

A kulcsszó számodra andi néni sittyójánál a számodra kérdéses sor végén lévő "taken" szó, amit kihagytál a képletből. Gondolom most már talán világos miért a kisebb érték a jobb annál a tárgynál ezen tulajdonság esetében ;)

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#101658) reelc válasza Vikus (#101656) üzenetére


reelc
veterán

Ha jól rémlik volt több tárgy régen, aminek nem volt legtulajdonsága. Majd patch után lett, és ezek az újonnan esettek kisebb %-kal rendelkeztek, mint a régiek.
Gondolom a régi Andarieleden nem volt legtulajdonság.
Ami kiesett az már a tiéd, bármilyen régi is. De nem fog sem legtulajdonságot, sem +%-ot kapni.
A régiek legacy státuszba kerülnek adott patch után, többet nem esnek csak az új változatok.
Korábban láttam videót, hogy valaki próbálkozott egy legacy és egy új tárggyal a Kanai segítségével, de nem számolta össze a 2 sebzést a játék.

Konkrétan egy nerfre emlékszem, ami nem kapott leg tulajdonságot, és nerfelték, a Corruption vállas. Ha jól rémlik 6-7% körül volt a pickup radius, egy patch után lecsökkent.

(#101659) SQX_Barto válasza reelc (#101652) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Kifarmolni valamilyent, vagy kifarmolni egy jo statos ancit, nem ugyanaz.
235 oram van necroban, Mind a 4 set anci, de hianyzik a Tragoul vallas, mert jo statos nem esett. (rossz statosbol talan mar primalt is tortem)
Pestilence kesztyu esett mar anci, de mindketto 5% cdr-rel, ami annyira nem tetszik...
Ha jol emlekszem a firebatos ovvel is sokat szenvedtem elozo seasonban es most halaisten dobhatom a kukaba es farmolhatom ujra...
Primalom szerencsere semmi sem megy a kukaba legjobb tudomasom szerint. Akiknek igen, azok biztos eleg mergesek miatta...

En felvaltva jatszok necro buildekkel mikor hogy jon ki a lepes
Tragoul Guardian killer, support necro, Rathma dps, Inarius Guardian Killer, Pestilence DB farmolos build, az Inarius "Lazy build" az nem surun lett hasznalva.

Andariel sapka: 5-8% tuz sebzest KAPSZ, na marmost a primalnal mindig az elonyos maximumot kapod, itt tehat a kevesebb sebzest,meg pl az Aquila Quirass-nal a 90%-os primal resource-nal 50% damage reductiont kapsz (ami nyilvan elonyosebb, mint a 95%)

Corruption vallas: Regen 6 vagy 8 pickup radius volt rajta, de aztan nerfeltek 2-re.
Aki regibol rakott el ancit, az jol jart vele :)

(Pont ma emlitette Anthony Evans a videojaban)

[ Szerkesztve ]

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#101660) reelc válasza SQX_Barto (#101659) üzenetére


reelc
veterán

Tudom, hogy nem ugyanaz. De gondolom senki nem várja el, hogy 5 perc alatt perfekt legyen minden. :)

Az új cuccok (amiket néztem) a megnövelt leg sebzés miatt sokkal jobbak lesznek, mint amim most van. Akkor is ez lenne a helyzet, ha most Primalom lenne. Szóval bead valamilyet, utána majd erősebben lehet kajtatni jobb statost. Így értettem.
Próbáltam a PTR-t, sokkal erősebb lett a DH-m az új, közel sem max statos normál cuccokkal, mint a mostanival, ami ancient, augmentált, és egész jó statokkal van.
Pl. a Yang’s Recurve most nem tartalmaz Multishot erősítést, a patch után 150-200% lesz.
Dead Man’s Legacy most maximum 100%-ot tartalmazhat, 150-200% lesz ez is, és még lehet rá rollolni 15%-ot.
Vagyis bármilyen jó íjam és tegezem is van most, az újak minimum 150%+50% skill erősítést fognak jelenteni a mostani állapothoz képest. Persze egy normál és anci között lehet akár kb.400 dps eltérés is, a multishot erősítés miatt egy normállal nem leszek gyengébb, mint most. Ezért írtam, hogy adjon be valamilyet, utána majd lehet kajtatni a jobbat. Lesz annyi alapanyagom, hogy ancientes legyen, szóval a dps-sel sem lesz gondom. Utána sok idő lesz, amíg jóféle lesz belőle. :)

Ismerem az Andariel sapkát, ahogy írtam, azt gondoltam lehet neki valami nagyon régi változata még leg nélkül, ha volt olyan.

Persze, nekem is van sok cuccom, amivel megszenvedtem. Mégcsak nem is statokkal, hanem hogy egyáltalán beadjon bármilyet belőle. A jó stat a következő lépés.

[ Szerkesztve ]

(#101661) czpitti válasza reelc (#101660) üzenetére


czpitti
senior tag

De.Én elvárom hogy 5 perc után minden patent legyen.Hamár torhetem be a panci cumokat.

[ Szerkesztve ]

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#101662) Gorneck válasza czpitti (#101661) üzenetére


Gorneck
titán

:DDD :D

Gorneck#1239

(#101663) havri1


havri1
félisten

Augmentáláshoz jól látom, hogy kell az item, kell egy jó nagy gem, és ha intet akarok, akkor 3 sárga nagy kő, és kész?

70-es gem kb mennyi int-et ad?

[ Szerkesztve ]

havri

(#101664) DaveHutt válasza reelc (#101650) üzenetére


DaveHutt
őstag

Jelenleg van Xboxon 4 volt szezonális karakterem, akikhez érzelmi szálak is kötődnek. Mindegyik megkapja majd a ráncfelvarrást, ez legalább 7-8 build hozzá illő legemdarykkel. A barbárt nem számolom bele, mert ez a szezon az övé lesz. Végre nem fancsali pofával fogok a többiek után kullogni. :)

(#101665) DaveHutt válasza havri1 (#101663) üzenetére


DaveHutt
őstag

Szorozd fel a gem szintjét 5-tel. És igen, jó a recept.

(#101666) Gyuri27 válasza czpitti (#101661) üzenetére


Gyuri27
félisten

Persze. Én meg a régi skornra meg a firebat wd-re. Legalább nekem visszahozhatná a blizz. :K

Amd - Radeon - Ryzen

(#101667) havri1 válasza DaveHutt (#101665) üzenetére


havri1
félisten

Köszönöm

havri

(#101668) reelc válasza DaveHutt (#101664) üzenetére


reelc
veterán

Igen, de akkor sem egyszerre játszol minddel. :)
Videók alapján jó lesz a pörgőbarbi megint.

Gondolom az első az x kari farmolós változata, hogy onnantól tudd annak a karinak a cuccait hatékonyabban farmolni, mint eddig.
Amúgy meg aki játszott is és nem verte el az összes alapanyagát, annak NSben ott az NS+ volt Season összes erőforrása. Én kb. 3 hete már alig költöttem, készültem a patchre.
Ha meg nincs alapanyag, van még idő patchig. :)
Nekem a DH upgrade lesz az első. A multishotos + impale. Le lesz kraftolva. A játék majd beadja a Mara cuccot is.
Befogom próbálni a Crusit és a monkot is, patchre összeállítom a farmolóst belőlük, hogy már csak az upgradelt cucc kelljen hozzájuk. Aztán jöhetnek az újak.

Én örülök neki, tőlem minden patchben jöhetne minden classnál pár változott tárgy. Szerintem még mindig jobb azokat bekeríteni, és erősödni, mint az előző patch, ami beintett mindenkinek aki nem Necro volt. Mert 0% újdonságot tartalmazott classonként, így lehetett másolni az előző érát egy az egyben. :)

Nincs sok actos alapanyagom, 4 féle is 50db körül van. Nem is erre építek.
Viszont DB 10e, FS 21e, a három színes pedig 28e körül van. Ezek igen durván megnőttek az utóbbi időben a kb. 4 perces GR-ek miatt, és a kulcsfarmolástól. :)

(#101669) Vikus válasza AtHoS (#101657) üzenetére


Vikus
tag

Nah.... Jól van... hát akkor egy "cseppet" benéztem... Az a "taken" már nem maradt meg.. Viszont akkor belekeveredtem ebbe a témába. :F :D Nézzetek hülyének légyszi.. :U :DDD Szóval akkor az van, hogy x%-al több fire damage-t kapok? Vagy annyival kevesebbet? Ha többet, akkor mi értelme egy ilyen statnak...? Ki az az elvetemült, aki "akarna" bármilyen sebzéssel többet? Vagy ha kevesebbet, akkor értelemszerűen a több a jobb nem? Ha meg fordítva van, hogy x%-al többet ad, akkor meg szintén a több a jobb nem? Vagy ez nekem már kusza.. :F Lehet nem értem én ezt a sisakot sehogy.. :DDD :DDD

(#101670) reelc válasza Vikus (#101669) üzenetére


reelc
veterán

Szerintem hagyd a dolgot. :)
Régi tárgy. Van sok tárgy amivel nem nagyon lehet mit kezdeni.
Ezt a sisakot nyilván a +elemental dmg és a legje miatt használhatják, ami hasznos lehet buildekben. Nem a fire taken miatt.
Most tekints el attól, hogy a kutya sem használja, de a fire interakcióban van még a The Star of Azkaranth és a Krede's Flame is. Az előbbinél számít a sebződésed mértéke.
Vannak még ilyen tárgykombinációk, amikről lehet úgy gondolták, jók lesznek, csak az elmúlt években nem fejlesztették őket.

[ Szerkesztve ]

(#101671) Edge válasza reelc (#101670) üzenetére


Edge
veterán

pl a Slorak's Madness wand? ami kiröhög ha meghalsz, bármivel kombinálva is a legnagyobb troll item marad a játékban. :DDD

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#101672) czpitti válasza Vikus (#101669) üzenetére


czpitti
senior tag

Mondjuk mi a lonos wd-k akarjuk a tobbet kapni mert dps-ben annyit hoz az andi sisak mint semmi más.tehát lehetne ott akár 20% fire taken is akkor is hordanánk.

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#101673) havri1


havri1
félisten

Rathma Necro buildnál a kockába a gyűrűnél a Krysbin's Sentence gyűrűt használja. Mondanom sem kell, nem sikerült kifarmolni.
Most nézem, isten bizony még a helyét sem látom a kockában. Én nézem a cseh2-t már megint? Hol van?

havri

(#101674) SQX_Barto válasza havri1 (#101673) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Nekro karakterrel nezed a kockaban?
Mas karaktereknel nem latod, mivel necro only item.

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#101675) KubanitoS válasza Vikus (#101669) üzenetére


KubanitoS
veterán

Igazából a nosztalgia miatt van rajta a negatív nagyobb tűzsebződést okozó stat. A Diablo 2-ben is benne volt ez a tárgy, ahol szintén volt rajta negatív stat, csak ott minusz fire resist, ezt alakították át D3 kompatibilis változattá. :D A sisak a D2 Act 1 főgonoszáról kapta a nevét, aki igencsak szerette aládtolni a tüzet, na meg a posion novát is, amelyet a sisak ad bónuszként D3-ban. :)

[ Szerkesztve ]

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#101676) havri1 válasza SQX_Barto (#101674) üzenetére


havri1
félisten

Basszus, akkor azért nem esik... :D

havri

(#101677) reelc válasza havri1 (#101676) üzenetére


reelc
veterán

:))
Mennyit öltél bele?

(#101678) havri1 válasza reelc (#101677) üzenetére


havri1
félisten

Nem akarok róla beszélni. :D (pár hétig csak gyűrűre kadaláztam.. Rengeteget)

[ Szerkesztve ]

havri

(#101679) errorcode06 válasza havri1 (#101678) üzenetére


errorcode06
őstag

Nekem pont a gyűrű esett sz*rásig, de a Haunted Visions amu...

"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave

(#101680) reelc válasza havri1 (#101678) üzenetére


reelc
veterán

Ékszert nem éri meg Kadalázni.
Sárgából kell upgradelni. Sárgát meg csinál az ékszerész.

(#101681) havri1 válasza errorcode06 (#101679) üzenetére


havri1
félisten

Nagyon gyenge a necrom, így most a wd után, nagyon rossz vele farmolni, minden kört elpocsékolásnak érzem. WD-vel szólóban megyek T13 on lazán, necroval T10-en már nem sebzek.. T6-on mint vajon, de ott alig esik cucc :(
Ezért gondoltam, hogy kifarmolom WD-vel a 2 hiányzó gyűrűt neki, de hát így nem fog menni.
Még esetleg a kadalával tudok trükközni, hogy karaktert cserélek, de az elég macerás.

havri

(#101682) havri1 válasza reelc (#101680) üzenetére


havri1
félisten

Hoho, alapanyag kell most a patch utánra WD-re :)
Bár, lehet párat eltekerek neki, hátha elején beadja.

havri

(#101683) faragojof


faragojof
senior tag

Segítség kellene, urak! :R

Azt, hogy ezt az övet melyik act-ból lehet kihozni, honnan lehet megtudni? Azt írja, 22. szinttől esik. Akkor act1, vagy az act2-nél próbálkozzak? :F

"Formicate Under Command of the King,,

(#101684) reelc válasza faragojof (#101683) üzenetére


reelc
veterán

A szint az a tárgy szintje. lvl70 (Paragon) szint alatt eshet, lvl22-től. Pontosabban onnantól lehet használni.
Semmi köze az actokhoz.
Upgradeld sárgából.
Vagy Kadalázd.
Azt nem mondom, hogy csinálj mégegy Necrot, húzd fel lvl22-re, és költsd így a BS-t, mert a legen kívül nagyon gyenge értékei lesznek.

(#101682) havri1: Most már nem mindegy? Sok alapanyagot elnyomtál esélytelenül, most hogy van esélyed, ne passzold szerintem. :)

[ Szerkesztve ]

(#101685) faragojof válasza reelc (#101684) üzenetére


faragojof
senior tag

Ápgréd sárga!
Köszönöm! :R

"Formicate Under Command of the King,,

(#101686) proci985


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

amig nincs patch:

van jelenleg olyan kari, ami solo speed GR75-78 fole tud menni altagban az 5-6 perces szintidot tartva (p1300 korul de igazabol itt lehet konvertalni az ertekeket)? shadow impale es lgt talvyr (CoE + ingeom speed varians) majdnem full anciba 70 koruli betort gemekkel ennyit tud, viszont ezek 5-6 perc ala a mechanikajuk miatt nem nagyon skalazodnak (zodiac talvyr lassabb, probaltam), UE meg hasonloan felszerelve GR70ben 5-6 perc korul van igaz az skalazodik lefele is.

gondoltam megyek par lazitos speed kort, de annak ugy nagyon nincs ertelme, ha patch utan 85-90et fog stabilan speedrunolni az eddigiek alapjan az UE hasonlo gearben.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#101687) Edge válasza proci985 (#101686) üzenetére


Edge
veterán

igaz nem p1300 körül, de zodiac talvyr pl.:

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#101688) proci985 válasza Edge (#101687) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

koszi :R

a cold ray vagy a static varianst hasznaltad?

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#101689) Edge válasza proci985 (#101688) üzenetére


Edge
veterán

static

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#101690) DaveHutt válasza KubanitoS (#101675) üzenetére


DaveHutt
őstag

Na meg azt is tegyük hozzá akkor, hogy Andarielnek volt a legalacsonyabb fire resistje a D2 bossok közül, ezért került a sisakra a -fire res. Kár, hogy ciciket nem növeszthet vele a karakter. Úgy lenne meg az életérzés. :)

(#101691) proci985 válasza DaveHutt (#101690) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

vagy ha utana a karakter nem tudna kinyitni az ajtokat. :P ;]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#101692) KubanitoS válasza proci985 (#101686) üzenetére


KubanitoS
veterán

Nekróval az Inarius Lazy storm build kicsit átalakítva 5-7 perc alatt tol le egy GR80-at. A rathma speed még gyorsabb lehet, de az Inarius a marha egyszerű, könnyed játékmenetével fogott meg. Csak menni kell előre, a szürnyek meg olvadnak.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#101693) malacka87


malacka87
senior tag

Crusader Condemn build játszható lesz seasonban? Kevés paragon miatt félek hogy harmatgyenge lesz. Jó lenne végre visszatérni hozzá. :-)

btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I

(#101694) DaveHutt válasza proci985 (#101691) üzenetére


DaveHutt
őstag

Az se rossz, de a Mephisto glitch volt az igazi. :)

(#101695) KubanitoS válasza malacka87 (#101693) üzenetére


KubanitoS
veterán

Persze, a patch a szeonkezdet előtt lesz élesítve.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#101696) Roland861010


Roland861010
addikt

Lehet másnak nem nagy durranás de nekem eredmény !
Köszi Kökény !

(#101697) havri1 válasza Roland861010 (#101696) üzenetére


havri1
félisten

Pár tét nélküli riftbe én is beszállnék, ha valaki unatkozik. Mondjuk én még nem tudok ekkorába aktívan részt venni :DDD
Most Publicban unatkozott a csapat, 82-esbe tök jól mentünk, volt egy support karakter, adott akkora életet, hogy nem csaptak le egyszer sem. Egyből tudtam húzni 4 szintet a köveimen :DD

havri

(#101698) reelc válasza havri1 (#101697) üzenetére


reelc
veterán

Én unatkozom, de már csak cuccokat rendezgetni lépek be. :)
Kukáztam sokmindent, csináltam újra raktárkarikat is, felszabadult pár ládafülem a patchre.
Már mással játszom egy ideig.

(#101699) Goldmen75 válasza KubanitoS (#101692) üzenetére


Goldmen75
őstag

Üdv ! Az átalakított innariusról tudnál linkelni valamit?! Ez érdekelne...ugyan rathma-s vagyok s lassan 90 is lemegy soloba de teccik amit láttam innarious lazy:)

(#101700) KubanitoS


KubanitoS
veterán

Idén hamarabb jött a mikulás.

Szerintetek a 35% gold mehet ranged, vagy melee resistre? Vagy mást pörgessek?

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.