Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-14 18:50:17

LOGOUT.hu

▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. május

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57968) SaGa59


SaGa59
őstag

Sziasztok!

10"-os tabletet keresek a nejemnek. Alapvetően a leveleit nézegeti, meg mindenféle flash játékokkal játszik, pl a Facebookon át elérhető Angry birds friends-szel, Jewel of Atlantis-szal és hasonlókkal. Azt tudom, hogy flashes cuccok nem mennek, de a legtöbbnek van androidos megfelelője, ha jól láttam. Meg böngészik. Filmet nem néz rajta, zenét se ezen hallgat.

A 10" kell, abból nem tudok engedni és olyan, ami ezeket a játékokat akadozás nélkül viszi. Alapvetően wifin lesz használva, így a mobilsáv képességek nem számítanak. a GPS sem, a felbontás a 10"-hez megfelelő kellene legyen, memória minél nagyobb annál jobb. Az ár mindegy, de az ebben a kategóriában legolcsóbb,megbízható verziót keresem és ne egy noti árával vetekedjen.. E-bay uk szóba jöhet, vagy valamilyen .de webshop. Kínából azért nem hozatnám, bár ha megfelelő az ajánlat még az is belefér.
Ja és persze kell hozzá valami tok is. Billentyűzettel vagy nélküle, de olyan, amiben notebook képernyő állásban is használható, bár a játékhoz gyanítom meg kell szokni az egerészés helyett a kijelző masszírozást, ami fektetve biztos kényelmesebb.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.