Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomaszka88
aktív tag
Sziasztok!
Foglalkoztok ebben a topicban Note 4X kèszülékkel?
-
regener
veterán
Magisk modulba lehet parancsot rakni?
Például "disable alkalmazásnév" -
Theory66
aktív tag
Megjött a 2.360° tok, nem ajánlom, sz@r vékony anyagból van és az üveg is 0 amit küldenek mellé, viszont a beledugós 360° melegen tudom ajánlani. 2x-3x esett le mióta nálam van zseb magasságból, karc nincs a tokon. Az üveg sajnos nem full cover amit adnak mellé, ajánlott ezt külön rendelni hozzá. 1 pici rés van a tok és a full cover közt a kijelző szélénél, de egyáltalán nem koszosodik. Rendelek is még egy színeset fizu után a fekete mellé
-
Tailor21
csendes tag
válasz andrewch #8640 üzenetére
[link]
Itt vettem.A kitöltő folyadék szilikon olaj! Ha van a környéketeken traktor bolt, vagy hasonló műszaki bolt pár száz ft.
Talán a GPS problémám megoldódott. Vagy a Sygic appnak köszönhetem, vagy mert szigorú korlátozás volt.
A GPS progikat a miui akkukímélő kezelte és 1 perc alvó módban volt +1 perc automatikus tisztítás. -
Archttila
veterán
Srácok RR alatt hol tudom beállítani, hogy bejövő hívásnál automatikusan feloldja a képernyőzárat?
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
lovas93
tag
Sziasztok! Olyan apró hibákat vettem észre a telefonomnál, hogy a kezdeti 1,5-1,6 GB szabad ram helyett már csak 1,2-1,4 szokott lenni ha mindent bezárok. Próbáltam az alkalmazás adatokat törölni, futó alkalmazásokat bezárogatni, gyorsítótárakat törölni, de akkor sem tudtam nagyon 1,4 fölé tornászni. Sok jelentősége gondolom nincs, de azért érdekes. A másik viszont elég zavaró tud lenni, mégpedig az, hogy az ujjlenyomat olvasó nem mindig villantja fel a kijelzőt is feloldáskor. Feloldja a zárat, de csak a gomb megnyomása esetén villan fel a már feloldott kijelző. Ezt ritkán csinálja, és egy újraindítás mindig megoldotta, de elég kellemetlen tud lenni, mikor váratlanul jelentkezik. Megoldásokat, javaslatokat mindkét probléma kapcsán szívesen fogadok. Köszi
-
ht42
senior tag
válasz lovas93 #8658 üzenetére
Az android memóriahasználatának egyik lényege, hogy HASZNÁLJA a memóriát. Gyorsítótáraz pl. Taskváltásnál, appindításnál ezért lesz gyors. Az üres memória szart sem ér. Ha majd nagyon megtelik, a rendszer tudni fogja, hogyan szabadítson fel helyet.
a 2. kérdésedre passzolok. -
crok
Topikgazda
Így van, ez nem Windows.. a már memóriában levő adathoz gyorsabb a hozzáférés, nem kell betölteni. És nem, a memóriában cache-elve tartás nem jelent jelentős CPU load-ot, nem eszi meg az akkut, az ilyen appok egyszerűen kamuk.. ha kilövetsz vele appokat aztán a rendszer visszatölteti mert amúgy szüksége van rá.. akkor mit is spórolt a felhasználó? Pont semmit.. pont 2x több meló, mert be kellett zárni, memóriát felszabadítani, aztán visszatölteni.. A RAM azért van hogy használjuk, ki van fizetve ( :
[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
Pont olyan, mint az akkuoptimalizáló. Egy ideig Galaxy Ace-en használtam (~2 hét) Ki nem találod mi zabálta legjobban az akkut...
Gyerekek, ha a "híresen szar memóriakezelésű" MIUI a MIUI 8 felülettel az 1GB-os Redmi 1S-en flottul megy - azért ez sem haragszik meg, ha havonta legalább 1x újraindítják - akkor a 3GB-on vajon miért ne tenné? A RAM azért van, hogy használják!
Üdv. V. Körte
-
Archttila
veterán
Igen, azt használok. Mindegy akkor erre valami megoldást keresek mert ez így rettentően idegesítő.
Viszont minden más tökéletesen működik és valami hihetetlen villámgyors a rendszer a testre szabhatóság pedig határtalan...szerk.: figyelmetlen voltam, én állíttattam el
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
egykettő
aktív tag
-
outdoor
aktív tag
válasz Tailor21 #8654 üzenetére
Az üveget valamelyik tokkal együtt kaptad? Érdemes rá külön üveget venni?
Az oldal a Note 4 Pro-val azonos tokot ajánl a Note 4 global változathoz. Vajon ez nem tévedés?
Esetleg van egyértelmű paramétere a B20 Note 4-nek, hogy miyen üvegre van szükség, például ha ebay-ről rendelek?
A proper digital assistant could be my best friend
-
félisten
Azt mondjátok már meg, ha memória, hogy a "force closed" verzióval bezárt appok miért maradnak végül a háttérben? Én jellemzően így zárok be mindent, a home gomb hosszú lenyomásával.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Theory66
aktív tag
válasz egykettő #8668 üzenetére
Vékony mind a kettő anyaga, de az előlap leszedős ilyen tejfölös pohár műanyag kb, aminek meg a tetejét és az alját lehet leszedni azon érezni hogy sűrű anyagból van, és kicsit gumis tapintása is van(ettől függetlenül kicsit csúszós, de határozottan jobb mint tok nélkül ), jó érzés fogni. Nem lesz tőle batár a telefon.
-
regener
veterán
válasz outdoor #8666 üzenetére
Ezt fusd át, főleg a végén a GYIK-et.
-
Simba86
senior tag
válasz aprilis1 #8674 üzenetére
szerintem olvass összefoglalót úgy, hogy meg is értsd
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Janusz001
őstag
Aptx támogatás van benne?
-
vadkörte
addikt
válasz aprilis1 #8674 üzenetére
Neked Global-od van, a tok, viszont ránézésre nagyon nem az. Reklamáld meg!
Más.
A t&@>#m televan már a Xiaomi bootloder zárásával. Elhiszem, hogy ezzel nekünk felhasználóknak akarnak jót (nem olyan egyszerű kókányolt webshopos ROM-okat feltenni) de az már kicsit túlzás, hogy lassan 5. napja nem tudom megkérni az a k****a engedélyt a nyitásra!
Olyan Isten nincs, hogy megkapjam az az szájbatekert visszaigazoló kódot, pedig már 2 másik telefonszámra is megkértem.
Késő éjjel kaptam egy kódot, pár másodperc alatt - de azt meg nem fogadta el, mondván az adott IP-ről már túl sok kérés érkezett. Tehetek én róla b+, hogy a voda NAT--ot IP-ket oszt ki??? A munkahelyemről szintén hiába kértem többszöt is az engedélyt, egyik számra sem érkezett semmi!!!Hogy rohadna rá a műanyag lakat arra a görényre, aki ezt a baromságot kitalálta!
Üdv. V. Körte
-
littlelion21
addikt
válasz csattila01 #7778 üzenetére
Ez ma nálam is előjött. Ugyanúgy Timely, ugyanúgy akkor kezdett ébreszteni ahogy beléptem az app-ba.
-
Simba86
senior tag
válasz outdoor #8680 üzenetére
mi lenne, ha használnád végre azt a kib. keresőt és látnád a képeket is a full cover fóliáról, hogy milyen a telón????
igen, mostmár így fejezem ki magam, mert eszméletlen dühítő, hogy többen veszik a fáradságot és töltik fel a képeket, és te és a hozzád hasonlók meg b.nak használni a keresőt...
elnézést kérek a kirohanásért
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
micafighter
nagyúr
válasz vadkörte #8678 üzenetére
Szerintem nem fognak akármilyen telefonszámra neked kódot küldeni, ezért nem kapsz sms-t, tehát ez nálad a gond. A telefonszámodnak a mi fiókhoz kell lennie társítva, ebbe a fiókba be is kell lépni telefonon a Mi Account applikációban. Ha a fiókodhoz van társítva a telefonszám, és ebbe a fiókba be vagy lépve telefonon, még a fejlesztői lehetőségekben is van egy lehetőség, Mi Unlock status alatt, hogy "Add Account and device". Ha ezek megvannak, utána a mi fiók funkciói közül aktiválni kell a "locate service" lehetőséget, utána lépj be a fiókodba, első körbe meg kell adni egy becenevet. Ha ezek megvannak, akkor telefonra rakd fel a Hola VPN és biztos ami biztos Fake GPS location - Hola
app-okat. Ezek ingyenes appok, állits be mindkettőn helynek Kínát, ezekre azért van szükség, mert nekem és sokaknak csak VPNen keresztül fogadták el a kérelmet. Ha megvan a kérelem ezeket le lehet majd törölni.Ha megy a két hola alkalmazás kinai cimmel, akkor menj telefonon a http://www.miui.com/unlock/index_en.html-re, és küld el a kérelmet. Névhez a fentebbi mi fiókodnál megadott becenévhez hasonlo legyen, nem kell tulbonyolitani, ha becenévnél mondjuk Istvan345 van, ide beirod hogy Istvan és kész. Telefonszámnál pedig azt add meg, ami a fiókodhoz lett párositva. A szöveghez irj pár mondatot angolul, majd lehet küldeni. Nekem az első SMS megjött hamar, utána azt a kódot beirod, akkor ennek kell jönnie:
Ha ezt látod akkor már a célegyenesben vagy, azt jelenti hogy megkapták a kérelmed és most jól felülvizsgálják hogy megadják-e neked, nem kell mást csinálni csak hagyd a telefonon futni a két hola app-ot, jönni fog még egy SMS, nekem kb fél óra telt csak el és jött is, amiben az volt hogy elfogadták a kérelmet. Ez után gépről töltsd le a legfrissebb Mi Unlockot: http://en.miui.com/unlock/download_en.html
A Mi Unlock exe-t érdemes rendszergazdaként futtatni, és előtte minden virusirtót és más háttérben futó alkalmazást leállítani a gépen. Nekem nem szokott ugatni a virusirtóm, de erre most mégis harapott, ugyhogy csak ugy tudtam a Mi Unlock-ot futtani, hogy bezártam.
Innen már mennie kell
(#8503) vadkörte ezt amugy azért irta ki neked, mert nincs még engedélyed, ez csak ennyit jelent.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz micafighter #8685 üzenetére
Ez a leírásod mehet is az összefoglalóba szerintem..
-
trebrona
nagyúr
Ellenőrző kódot bármilyen számra lehet kérni, nem kell a fiókhoz rendeltnek lennie.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
outdoor
aktív tag
Inkább a van vagy nincs szemszögéből ellenőrzök. Mivel mindegyikre kivétel nélkül panaszkodnak, és egy sem illeszkedik, ezért a nincs győzött.
Kelly416: Köszi. Még a pixelméret is ugyanaz. A kijelző ott azonos méretben nagyobb felbontású, gorilla glassal védett. Itt viszont újabb a rendszer, nagyobb az akku.
[ Szerkesztve ]
A proper digital assistant could be my best friend
-
micafighter
nagyúr
A Te útbaigazításod alapján sikerült végigcsinálni Kb ezt a 3 leirást követtem párhuzamosan
https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/how-to/bootloader-unlock-variants-to-read-t3565459
https://devs-lab.com/root-xiaomi-redmi-note-4-unlock-bootloader-install-twrp.html
http://en.miui.com/thread-565784-1-1.html
(#8653) Theory66 nem néz ki rosszul az a beledugós, csak elég csúszósnak tünik, ha pedig a telefon sérülésének az esélyeit úgy tudom csökkenteni, hogy az elejtésének az esélyeit pedig növelem (tokban van, csak csúszós a tok), annak nem sok értelmét látom
(#8689) trebrona: próbáltam elég sokszor az engedélykérést és mindig valami hibát dobott ki, akkor fogadták el végre mikor a fentebbi listán minden megvolt Elképzelhető hogy 1-2 lépés nem szükséges, nekem igy sikerült engedélyt kapni.
(#8690) outdoor akkor elég sok telefonra nincs a te szemszögedből, mert elég sok telefon használ 2.5D vagy hasonló üveget
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz micafighter #8691 üzenetére
Egyébként van elég részletes magyar leírás is:[link]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
vadkörte
addikt
Nem a feloldó kódot nem kaptam meg, hanem az ellenőrző kódot. Ezt végül egy 3. telefonszámmal sikerült megszerezni (ezúton is hálásan köszönöm kedves édesapámnak )
2014 január óta MIUI-t használok. Azóta van MiAccount-om és az adott telefon is meg a szám is hozzá volt rendelve.
Egyébként ~30 perccel a sikeres ellenőrzőkód szerzés után próbaképp ránéztem az MiUnlock-kal és láss csodát megkaptam az engedélyt.
Az unlock-ot holozis_HUN leírása alapján kb. 1 pers alatt elvégeztem, a TWRP van még vissza, de a céges gép valamiért nem látja fastboot módban a telefont. (lehet akár cable error is, egy vacak önfelcsévélő USB kábelt használok "utikábelnek" a célnak megfelel)
Az MiPCSuite sem hajlandó csatlakozni hozzá, otthon probléma nélkül kezeli a Redmi 1S-t is meg a Note 4-et is. Majd befejezem otthon. Mindenképp maradok MIUI-n, a két zip-et ugye TWRP-ből kell telepíteni? (lazyflasher és a Magsik)A leírásod viszont minednképp hasznosnak érzem és szerintem se lenne haszontalan betenni az összefoglalóba.
[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Theory66
aktív tag
válasz micafighter #8691 üzenetére
Nem vészesen csúszik, csak arra akartam kilyukadni hogy a tapintásához képest csúszós, annyit tud kb mint egy átlag tok. Lehet venni gumis felületűt, nekem Z1C-n volt strapa tok ami gumis volt merevítéssel, de az úgy is néz ki, meg nem győztem pucolni. Ez nem gyűjt ujjlenyomatot körbe fogja a telót, ráfogja az üveget a kijelzőre, és nem látszik meg rajta hogy 3x leesett. Így már talán kicsit más a leányzó fekvése.
-
zapikanka
tag
Sziasztok,
Huawei P8 Lite-ot terveznék cserélni erre a telefonra. Nagyon tetszik a review-ek alapján és úgy gondoltam, hogy rápróbálok, viszont lenne pár kérdésem, amire hátha tudtok választ adni:
- szerintetek P8 Lite után jó lenne ez a telefon?
- esetleg a gyorsaságára szokott panasz lenni?
- stock android-ot érdemes telepíteni? erre akkor gondolnék, ha lassú MIUI-val
Köszönöm szépen!
Üdv,
z -
tomaszka88
aktív tag
Üdv!
Szeretném tudni melyik az a mocskos állat, aki lehallgatja figyeli a készülékemet ? Hogyan tudnék utána járni,hogy valaki figyeli ? Lehet, hogy kém program van rajta ? ? Történt olyan, hogy hívtak, és nem foglaltak jelzett, illetve furcsa nyelveken beszélő emberek voltak a vonalban.. Kínai-Arab nyelven..
Ti mit tudtok erről ?
-
-
zeon.hu
nagyúr
Alkalmazás topikban kérdeztem, de hátha tudja a teló alapból:
2 sim kártya adatforgalmát tudja külön-külön mérni?#?*@&!
-
gaben88
őstag
Holnap mennek nyaralni és most nézem, hogy se a Waze, se a Google Maps nem talál GPS jelet... Múlt héten frissült a teló 8.5 stable (Android 7-re). Úgy látom másnak is van ezzel gondja. Valaki talált már rá megoldást?
Köszönöm!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest