- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:13 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kj50
csendes tag
-
Faby
senior tag
Volt Mi 9T-m a Mido után, nagyon szerettem.
A noccs és kameralyuk nélküli kijelző mindent vitt, azt azóta is visszasírom.
AMOLED vs IPS szokás és egyéni preferencia kérdése, nekem mindkettő ok volt, esetleg az AMOLED az arra érzékenyeknél a PWM miatt lehet kérdés.
A kamera nem rossz, szerintem előrelépés volt a Mido után, én a 2x zoomlencsét is gyakran használtam.
Mindennapi használatban a SD730 is bőven elég volt (ahogy egyébként a SD625 is), a 4000-es akksi az AMOLED kijelzővel két napos átlagos üzemidőt hozta gond nélkül (xiaomi.eu rommal)
Sajnos meg kellett válnom tőle (céges volt, vissza kellett adni, mikor eljöttem).
Most POCO X3 NFC van, teljesen jó ez is, csak meg tudom erősíteni fudi ajánlását, szerintem ez most a best buy, sőt, ha nem kell a közel csúcs SOC (nem kell a mindennapokban), akkor a sima POCO X3 is elég, a SD732-vel. Aliról 65-70 körül megvan a sima. -
fudi2002
nagyúr
-
fudi2002
nagyúr
-
fudi2002
nagyúr
-
crok
Topikgazda
-
fudi2002
nagyúr
2 alis kijelzőből 2 szar. Első szép kép, 1 hét után ghost touch. Második kékes kép illetve fehér folt bal lent, de legalább 2 hónap után néha ez is random érzékel. Most telót nézek ezért az asszonynak, kínai kijelzőből már nem veszek... (Sztem az itthoni gagyishopban is ezeket a szarokat adják, csak drágábban)
-
crok
Topikgazda
AccuBattery - de olvasd el amiket irtam hogy hogy is megy ez.
A mido meg nem tudja az uj fajta akku info rejtett menut...
-
csurgoi
aktív tag
-
crok
Topikgazda
-
fudi2002
nagyúr
Gondolkodtam már, hogy melyiket cseréljem le, de most a kijelző lesz

2 havonta ledobja, nálam az elmúlt 7-8 évben 1x esett le a telefon. Már kapott rá behajtós tokot, előtte kemény nillkin tok, 2 havonta üvegfólia csere. Sokba kerül nekem ez a nő, bele sem merek gondolni, hogy lassan a két gyereknek is kell vegyek vmi telefont...
-
crok
Topikgazda
Trouble kerdezte tolem a minap.. ezt valaszoltam:
Ezt nem kell túlmisztifikálni.
Nem tudom mennyire vagy járatos Windows-ban de van egy "szolgáltatása" mégpedig az NCSI (Network Connection Status Indicator [1] [2]), tudod, lent a sarokban a Wifi jel mutató amiben egy "x" van ha ugyan van WLAN kapcsolat de nincs Internetelérés - na, a MIUI-nak is van ilyen csudaszolgáltatása ami a Wifi asszisztens része.. Kapcsold ki a francba az összes ilyen MIUI himi-humi marhaságot, semmire se jók.. ugyanúgy és kb. ugyanazt csinálja a MIUI mint a Win: előre megadott dolgokat megnéz (spec. DNS név kérésre adott válasz, spec. URL letöltése és annak tartalma és ezeknek a teszteknek a periodikus vizsgálata) amiből ő szépen megállapítja hogy az adott SSID-ra csatlakozva ezek a dolgok elérhetőek-e, rendben működnek-e, azt kapja válasznak amit vár = "van Internet" / vagy nem és akkor "nem van Internet". Na, most belecsúsztál egy olyan szériába mikor a Xiaomi szerverei valszeg nem nagyon akarództak válaszolni, legalábbis onnan ahol voltál onnan ezek a szerverek nem voltak elérhetőek vagy csak lassan.. de ez a Wifi asszisztensnek már elég is [~~triggered~~]
. Azért nem rinyált a többi eszköz mert nem is volt semmi gond igazából, azért ment a melóhelyen mert az másik net volt és el is telt némi idő és valszeg' addigra össze is kap(hat)ta magát a rendszer (a Xiaomi szerverei..) - tulajdonképp csak a MIUI-d volt "túlérzékeny". Ó, ezt a sztorit ahányszor láttam már..
Nincs ok a pánikra. Ez csak a Xiaomi együttható WLAN-ra kiterjedő működése 
-
crok
Topikgazda
Beallitasok > Alkalmazasok> jobb felso sarok menu > rendszeralkalmazasok megjelenitese > Letoltesek appok megkeresese (mindkettore csinald meg) > kenyszeritett leallitas > adatok torlese > Google Play Store megkeresese ugyanitt > gyorsitotar torlese > restart > remelhetoleg profit, nalam mindig mukodott.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Dehogy van beépítve a recovery busyboxa a ROM-ba... .. .
A Magisk-ban is van busybox mégse sír érte semmi..A /system-ben akkor látsz majd valamit ha van olyan file manager-el nézed ami root-ot is kapott.
A ZIP-ben meg van egy darab script ami végigmegy pár előre definiált helyen és keres előre definiált busybox-ot és a symlink-jeit. Ha nem oda volt telepítve ami ebben benne van akkor nem fogja törölni. A ZIP amúgy 2018 Aug 1-el lett kiadva és még van benne SuperSU-hoz is rész
Úgyhogy nem valami up-to-date. ROM Dirty flash-el már régen végeztél volna..
Ha nem volt semmi más módosítva a ROM-ban (vagy meg tudod oldani a többi dolgot megint) és nem is tudod hogy mit kellene csinálj akkor 100x egyszerűbb a ROM dirty flash hogy újrapatkolja a /system-et és akkor nincs hol megmaradhasson a busybox (meg az összes symlink-je).
/system/xbin -ből a m e g f e l e l ő fileokat kell törölni, ki ne töröld mindet.. csak a busybox-ot meg a busybox symlinkeket kell törölni - ha egyáltalán oda volt telepítve (lásd. a ZIP-ről írtakat).
-
crok
Topikgazda
Jó régi ROM.. kicsit több, mint egy éves. GCam miatt hagytad?
Még mindig nem tudom mire kell a busybox.
Ha még mindig azt látja hogy van akkor az még mindig van.
Terminálban kiadod a busybox parancsot - ha van kimenet van busybox, ha nincs se jelenti hogy nincs csak a path-ban nincs benne ahol van, de a RootBeer megpróbál pár szokásos helyet is megnézni..
Ha nem tudod kitakarítani akkor ROM dirty flash (minden hozzávalóval, Magisk, etc..), az legalább a /system-et újrahúzza. -
crok
Topikgazda
Ha van (mert kell? mire kell?) busybox appod akkor max próbáld meg a Magisk Manager Repo-ban levő Busybox modullal (csak akkor gondolom előtte ki kell takarítani azt amit az app telepített). Egyébként szerintem pontosan ezért nem megy. Hidd el mindenki másnak megy aki betartja amit írtam a blogban.
-
crok
Topikgazda
Ötletem? Millió.. már csak azért mert nálam pl. meg. De még egy ROM-ot se írsz
Biztosan biztos hogy más nincs fent ami zavarhat még? ROM CTS Profile OK, basic integrity OK, SafetyNet OK? Egyéb root-ot használó app van fent ami "jól ismert"? Blogom olvastad elejétől-végéig? Sőt, ha visszaolvasol akkor még azt is leírtam hogy mi közük lehet hozzá
-
Gloob
addikt
-
Lackooo84
nagyúr
Elvileg ki kéne, de elég sok anomália van ebben a miui romban, amit nem értek, és semmi logika nincs benne. Ugye elvileg adott egy konfig fájl mappa, ami tele van sok ilyen fájllal, meg egy txt ami alapból megegyezik azzal, amit PDC-ben látni, namost először azt hittem onnan olvassa be, de mint kiderül mégsem, mert van, hogy azon hiába módosítok, nem jelennek meg. EFS-ből olvassa be, de hogy pontosan honnan az jó kérdés. Mert ha kitörlöm az egész firmware könyvtárat és rákeresek a csak ott található kifejezésekre nincs találat. Na mindegy, igazából lassan egy hónapja ezzel szívok, mármint a saját telómon, de ez sem különb.
-
Aethelstone
addikt
-
vadkörte
addikt
-
crok
Topikgazda
Van root-od úgyhogy könnyebb dolgod van.
Ha nem lenne se lenne veszélyes, akkor ott az adb-s pm disable segít vagy ha nem akarsz parancsokat kiadogatni akkor ott van a [TOOL] Xiaomi ADB/Fastboot Tools - letöltés- Miért nem tiltod le az Updater appot? Titanium backup vagy van rengedeg tool erre Play-en
- Feltehetsz egy tűzfal appot (mondjuk AFWall+) és letilthatod hogy kapjon netet.
Bár lehet ezt a félig-meddig le tudod tiltani a beállítások -> adathasználat -> rendszeralkalmazások -> Frissítés app -> mobil adat és háttér adat tiltásával (Wifi-t nem tudod letiltani - de ha nem nyitod meg akkor a háttéradat tiltás miatt nem kellene tudnia netet elérni)- Vagy ha modulozni szeretnél tedd fel a terminal debloater-t és szedd ki azzal.
- lehet trükközni build.prop átírással is, ha átírod a ro.build.version.incremental-t arra amire frissíteni akar akkor nem fog letölteni semmit mert azt fogja hinni hogy már azt használja. Ezt kézzel is átírhatod de akkor a belenyúltál a /system partícióba és értelmét veszti a Magisk, vagy csinálni kell egy modult (egyszerű) és azt az egy dolgot kell átíratni vele reset.prop-al.
- lehet trükközni azzal is, hogy root-ot használó file manager-el átnevezed a /system/app/updater/Updater.apk-t csak az megint azért cink mert értelmét veszti a Magisk, ennél a többi megoldás értelmesebb
- talán még az működhet - bár nem emlékszem mennyire van beépítve az updater app - hogy egyszer letölteted vele hogy ne vergődjön többet amiatt és utána letiltod az értesítéseit az updater appnak
-
crok
Topikgazda
Magisk 18.0, Global Stable V10.1.1.0 - hibamentes.
Magisk 18.0, Xiaomi.EU V10.1.1.0 - hibamentes.Gondolom (visszakerersés alapján nem tetted fel a V10.1.1.0-t?)
még mindig V9.6.3.0-t használsz a GCam miatt.Mikor töltötted le a 18.0-t amit feltettél?
Volt egy első szériás hibás verzió fent.
Valamint amit még megtehetsz hogy
- a Magisk uninstall ZIP-et flasheled és utána a 18.0 installer-t
- dirty flash-eled a ROM-ot ami épp fent van (vagy a ZIP-ből kiszeded a boot partíciót és csak azt a partíciót flash-eled - mindegy) és utána a frissen letöltött Magisk 18.0Vagy-vagy - utána menni fog.
Bármi módosítás előtt természetesen backupbackupbackup.
-
kmarci25
veterán
-
Toth_Jani
őstag
-
feket663
tag
-
Kowax
tag
-
matyiroli
tag
-
Fishor
senior tag
-
kanyi51
senior tag
-
z0d1@Ku$
senior tag
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Fogalmam nincs mi lehet, valami szemétnek tűnik.. nem valami kínai ROM van fent vagy malware van azon a telefonon? : \
Lazyflash: ha elindult a telefon akkor jó vagy ( : Nincs amúgy újabb..
De ha olyan recovery-t használsz amiben eleve van DM Verity kikapcsolás akkor nem is kell a lazyflash. -
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Kijött az OrangeFox 8.1 - már nem lesz zip install után random reboot vissza a recovery-be ( :
* Updated support for new fstab encryption statements
* Updated support for disabling DM-Verity
* Added separate settings page for languages
* Added quick settings in operation pages (flashing zips, backing up, restoring)
* Added "notch mode" for supported devices.
* Use dark transparent background for quick settings
* Added "restore defaults" for OrangeFox settings
* Updated languages
* Added /cust in fstab
* Minor UI changes
* Minor bug fixed
* Fixed problems with random reboots
* Fixed problems with changing data FS to f2fs
* Led indicator now works on most devices
* Official support for kenzoJa, [ezt] is akartam már linkelni:
Az OrangeFox fejlesztője összedobott egy posztot/leírást, hogy hogy is kell használni az OrangeFox-ot igazából (OTA support, Treble ROM telepítés, MIUI-ra visszatérés AOSP/LOS alapú Treble/nem Treble ROM-ról..). -
Oldman2
nagyúr
-
Upo
addikt
Kipróbálom ezt a 17.2-t, hátha. A 16.0 utáni egyik verzió se működött még, a szokásos látszólag hiba nélkül telepít, ha már egyszer volt telepítve akkor fel is ismeri, "Magisk patched image detected"-et kiírja újratelepítéskor (tehát tényleg felment), de magisk manager alatt "magisk not installed". Nem tudom milyen százalékban működik, nekünk csak 4 mido van (2 3/32-es, 2 4/64-es), de egyiken sem jó, csak a 16.0 magisk.
Közben le is ment a 17.2 telepítés, "magisk not installed". Ez is bukta, megy vissza a 16.0. -
crok
Topikgazda
-
B2man2
aktív tag
-
Armagedown
őstag
-
Chaser
legenda
-
Gloob
addikt
-
kelly416
veterán
Nem tudom, nekem hol bekapcsolt, hol nem, de volt amikor kikapcsolni akartam a kijelzőt és egyből a képernyőzár oldal jött be, sőt, olyan is volt, amikor még egyszer megnyomtam a power gombot a képernyőzár oldalon, hiszen eleve lezárni akartam, és eltűnt a hátterem a képernyőzár oldalról, de ugyanúgy képernyőzár oldal maradt igazából. Szóval nem tudom, mi minden baj volt ott egyben, de azt mondták, power gomb ide vagy oda, a közelségérzékelővel is baj volt, és így együtt a kettő miatt alaplapcserét hajtottak végre. Tény, hogy a közelségérzékelő is néha-néha rendetlenkedett, néha bekapcsolta a kijelzőt hívás közben, de sokkal ritkábban volt vele bajom, mint a bekapcsoló gombbal.
-
regener
veterán
Szerbiából költöztem USA-ba, de ottsem volt jó.
Majd rákeresve a csomag nevére találtam ezt, ami közli a leírásban hogy csak India régióval megy, s tényleg megy xD -
kanyi51
senior tag
-
Armagedown
őstag
-
Armagedown
őstag
Megpróbáltam azt is, de ilyenkor az első három hibás érzékelés után szintén felold, hogy kérje a mintát.
Ha nincs rá megoldás, akkor inkább visszaküldöm.
Itt Romániában megvonják a garanciát, ha nyitod a bootloadert, cutom recoveryt vagy romot telepítel.
De alszom rá egyet, hátha lesz valami megoldás. -
KAMELOT
titán
-
trouble
senior tag
-
crok
Topikgazda
-
zodo
nagyúr
-
Trailblazer
veterán
-
Trailblazer
veterán
-
igali
tag
Nekem is ugyan ez a problémám, többségében nem jól érzékeli az ujjlenyomatomat.
Szárazon megtisztítottam az érzékelőt, újra betanítottam az ujjamat. Ha kb 2-3 percnél tovább nem használom, hozzáérek az olvasóhoz, felébred a kijelző, de nem old fel.
(Érdekes, hogy más be nem tanított ujjal is felébreszti az kijelzőt, azaz nem rezeg, hogy nem jó az ujjlenyomat.)
Ha jelszóval vagy órával (Xiaomi Mi Band 2) oldom fel, és utána kilövöm a kijelzőt, majd ujjlenyomattal szeretném feloldani, akkor működik. De kb csak 2-3 percig, és utána megint nem.Kinek volt/van még ilyen problémája?
Mi erre a gyógymód?
Remélem tudja valaki erre a problémára a megoldást és könnyedén megoldható.Telefon/ rendszer adatok:
Redmi Note 4 64GB
Android 7.0 (NRD90M)
MIUI Global 9.5 Stabil 9.5.8.0 (NCFMIFA)Soha nem volt mókulva, buherálva, root-olva.
-
crok
Topikgazda
-
regener
veterán
-
pulutodurumo
őstag
-
Toth_Jani
őstag
-
Bohir
tag
-
z0d1@Ku$
senior tag
-
vipviform
senior tag
-
vipviform
senior tag
-
borzosmorzi
tag
-
juve600
nagyúr
-
Upo
addikt
A miénkre a .15 a legutolsó jól működő, a .21/22-t visszavonták note4/4x-re. Ahogy a máshol levő beírásokból kivettem, a mediatekes telókon jön elő sim hiba, de vannak gondok a qualcommosokkal is. Az eu/stb romok meg a kínaiból vannak, gyorsan leszedték, ment az auto build, de nem vonták vissza a gyári rommal együtt. Ha gondokat tapasztaltok, vissza kell menni .15-re.
"1. Update for Mi 5c, Mi 6, Redmi Note 4 Qualcomm suspended due to system optimization.
2. Update for public beta of Redmi Pro, Redmi Note 4X suspended due to SIM card issues. "
[link] -
Kolondrum
félisten
-
Termi92
tag
-
juve600
nagyúr
-
Termi92
tag
-
Kolondrum
félisten
-
dkpisti
tag
-
vipviform
senior tag
-
vipviform
senior tag
Köszi, sajnos már megtaláltam a választ a MIUI fórumban:
Dear MIUIers
We're having China's National Holiday from 1st October to 8th October 2017. Therefore, the update schedule for MIUI will be adjusted accordingly. Please refer to the following details:
1. MIUI 9 Global Beta ROM 7.9.22 was the last public release before National Holiday.
2. MIUI 9 Global Beta ROM 7.9.26 (closed beta) will be released only for MIUI Beta Team members on Sept. 26 for some devices. The detailed device list will be posted in daily changelog.
3. MIUI 9 Global Beta ROM 7.10.10 (closed beta) will be released only for MIUI Beta Team members on Oct. 10.
4. MIUI 9 Global Beta ROM 7.10.12 will be released to the public on 13th October.
Türelem október 13-ig...
-
trouble
senior tag
-
trouble
senior tag
-
Melorin
addikt
-
zzz03
őstag
-
vipviform
senior tag
-
vipviform
senior tag
-
borzosmorzi
tag
Mivel működik a beépített frissítő funkcióval is stabil 8-ról dev. 9-re a frissítés (betallózva és kiválasztva a letöltött zip formátumú romot), arra gyanakszom, hogy a leírás még azokra az időkre volt feltétlenül igaz, amikor a stabil rom marshmallow-n alapult. De az biztos, hogy a flashelés minden szituációban működik, csak ahhoz nyitni kell a BL-t.
-
sephirot
tag
-
crok
Topikgazda
-
Ájvé
veterán
-
Sys85
veterán
-
Sys85
veterán
BT feloldás nekem csak Mi Banddel ment,semmi mással,a google féle smart lock meg ugye MIUI alatt nem működik...
Most RR alatt végre van smart lock,megy a helyalapú feloldás és a BT eszközökkel való feloldás is.
Tesztelve lett a kocsi fejegységével,2 bt-s hangszóróval,soundbarral és HM erősítővel is. -
Tomi0703
addikt
-
eladogeppc
veterán
-
pergabb
senior tag
-
pinnacle
nagyúr
Néztem is, hogy nem növekszik a karika, hanem csökken.

Most látom, lehet az volt a gond, én úgy csináltam, ahogy a képernyőfotót kell, de ez másképp megy. Majd holnap megnézem, most töltöm. -
zzz03
őstag
-
Pakliman
tag
-
Pakliman
tag
Szia!
Ez a MIUI nekem még elég kezelhetetlen.
Elárulod, hogy hogy a fr...ba lehet beállítani a sötét hátteret a menüben?
Ez a világos kiégeti a szemem.
Eddig minden telefonomon ez volt a 2. beállítás (az 1. a rezgés és pittyegés érintésre kilövése), de itt egyszerűen nem találom
-
arcsin
senior tag
-
arcsin
senior tag
Jó, akkor picit várakozom.

A lényeg hogy amíg nem kezdődik az egyetem mindenképpen a végére érek a Lineagenek belakással együtt. (szept 12).Viszont ebben a cikkben nem igazán értem azt a részt hogy
Figyelem! Ha MIUI-ról térünk át CM alapú rendzserre (pl Lineage OS) ajánlott ez a firmware telepítése, mielőtt az új rendszert feltesszük
Ha nem teszem fel akkor mi nem fog történni?
Vagy ha felteszem mi lesz jobb? Én felrakom szívesen, csak pld a lineagewiki-n az installációs kézikönyvben nincs ilyesmi. -
Pajoz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OLED monitor topic
- ASUS routerek
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Töröld a frissítést és ne hagyd frissülni, tiltsd le.. Ja, csak előtte csinálj egy mentést a beállításairól a Backup app-al aztán ha gondolod állítsd vissza.. vagy kézzel pötyögd vissza.

"

crok